Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Ajax is de wanhoop nabij
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Ajax is de wanhoop nabij
Maker: ajaxlifeBekeken: 1086
Status: InactiefBerichten: 2
+ Nieuw bericht <   1   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
ajaxlife


Geregistreerd: 16-04-2009
Forum berichten: 11
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel
Geplaatst: Zo 3 mei 2009 21:00
Vanacht lag ik nog zo rond een uurtje of 3 te hopen dat Ajax zich een klein beetje heeft kunnen herstellen van de Uiterst pijnlijke nederlaag in Eindhoven.

En na een heksenketel van een wedstrijd tegen AZ, waar ik vanaf vak 419 zat te hopen te smeken en te bidden dat ajax in de periode van de 90ste t/m de 105de min alsnog die 2-1 zou maken mocht het allemaal niet baten.
Ik realiseerde me vanacht maar als te goed dat Ajax gewoon GVD moet winnen van Sparta. <img src='smilies/icon_eek.gif' />hock:

En wat krijg ik samen met alle Ajacieden met mij: een WANHOOPSVERTONING van heb ik jouw daar !! :Angryfinger:

alsof ze verdomme niet willen werken als het er echt toe doet.
en dit is niet 1 keer gebeurt dit seizoen, maar ze hebben wel tot 4x toe de kans gehad om de 2de plaats te pakken. en tot 4x toe laten ze het voor wat het is.

Het lijkt bijna dat de Ajacieden een V.R CL-syndroom hebben, waardoor ze deze niet meer durven te spelen !! Na onze laatste CL wedstrijd tegen Inter in 2005-2006 was het toch wel even mooi geweest zullen ze allemaal gedacht hebben. Dit is Ajax onwaardig zegt MVB, maar was is nou eigenlijk nog wel Ajax-waardig vraag ik me soms af. Urby zegt het zelf: het zit als los zand aan elkaar. Ik kan me het ajax niet meer herrineren van 2002-2003 dat de ploegen nog de das omdeden omdat ze dat simpelweg konden. Als Ajax vandaag de dag het veld in stapt, dan raken tegenstanders niet eens meer onder de indruk !! waar ligt dat dat aan ?? zou Ajax zich niet een keertje achterop z'n hoofd moeten gaan krabben over waar we het eigenlijk voor doen ?? met name de SPELERS !! ene week fantastisch, andere week vernedert, afgeranseld door de nummer 15.

En ook de technische staf, met uitzondering van MVB, gun die man nog een jaartje als beginnende clubcoach, maar de rest van die staf... wat voegen zij nou eigenlijk toe ?? dat zie ik nou nergens terug in verslagen van trainingen, en vooral in de wedstrijden zitten die nog stiller te wezen dan MVB zelf als je net de 3-0 om je oren hebt gekregen !! zo van: '' het komt allemaal wel goed. '' nou zal ik je wat vertellen !! het komt nooit meer goed op deze manier !! echt never nooit niet.

Jij krijgt niets voor elkaar. strax lopen de spelers weer de deur uit naar weer geen jaar CL, maar Europa league joepie.
Dus zo kun jij nooit iets opbouwen met een BASIS.

ze zouden eens moeten beginnen met het stoppen van de salarissen te boeken aan het begin van de maand, maar te starten met presatie-bonussen !! dan gaan ze verdomme mischien nog een keer laten zien wat ze kunnen. ipv van 15 potjes in een seizoen er voor te gaan, en het daarna op toeval aan laten komen.

Dit ajax is nog wisselvalliger dan de weerberichten van onze grote vriend pietje paulusma de 2de.

ik ben ten einde raad op deze manier. Heb Ajax in me hart zitten. maar om op deze manier telkens weer het onderspit te delven als supporter doet met werkelijk pijn aan me hart.

En als toefje op de taart wil Ajax ook nog eens de prijzen voor de kaartjes en seizoenskaarten omhoog donderen volgend seizoen.

Volgens mij zijn ze bij Ajax ook omhoog gevallen, en is niet alleen MVB een pannekoek, maar kan het hele bestuur hun ajax-pannekoekenmix gaan introduceren tijden het LG schitterende tournament in Juli.

Groeten van een Ajax-supporten met pijn aan het hart.
GertJan020


Geregistreerd: 28-10-2008
Forum berichten: 2175
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Vlakbij 010
Geplaatst: Zo 3 mei 2009 21:05
AMEN
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 3 mei 2009 21:21
Kon in de topic Sparta-Ajax, ajaxlife.

Daar heb ik het naartoe gequote.
+ Nieuw bericht <   1   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.996.958 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Ajax is de wanhoop nabij
Ga
Zoeken: