Geplaatst op 25-07-2012 12:55   |   Auteur: Jerooneyy   |   Bekeken: 2614   |   Bron: Ajax.nl

Van der Wiel: "Anzhi is niet mijn droomclub"

Het is nog altijd onzeker bij welke club Gregory van der Wiel komend seizoen onder contract zal staan. Er is wat buitenlandse interesse voor de verdediger van Ajax, maar de rechtsback wil niet per se weg uit Amsterdam. "Ik zit goed bij deze club, de club van mijn hart", aldus de 24-jarige speler op de website van zijn werkgever.

"Ik ben hier vanaf mijn zevende en ben na mijn periode bij Haarlem weer teruggekeerd naar de club waar ik eerder was weggestuurd", vervolgt de Ajacied. "Daarnaast ben ik een pure Amsterdammer en vind ik het een eer om voor deze club te mogen spelen, dus ik zit goed."

De afgelopen maanden werd Van der Wiel al gelinkt aan clubs als Chelsea en AS Roma, maar ook Anzhi Makhachkala zou interesse hebben. "En dat is geen club waar je van kleins af aan van droomt. Hoewel ik op dit moment tegen niets bij voorbaat nee zeg, want als iets concreet wordt neem ik iedere club serieus. Het is alleen nog steeds niet aan de orde."

Van der Wiel reist dan ook gewoon met Ajax af naar Engeland, waar het oefenwedstrijden zal spelen tegen Southampton en Norwich City. "Engeland is hét voetballand. Daar ademen ze voetbal. Zelfs die oefenwedstrijden zullen prachtig zijn. Het is altijd mooi om daar te zijn en lekker te trainen met de groep."











     
Gerelateerde zoekresultaten:
     
Reacties: 0
Om te reageren moet je ingelogd zijn, inloggen.

Nog geen account? Registreer je dan direct!
Auteur Bericht
Plaats als eerste een reactie
Laatste nieuws
Volgende duel
Geen programma
» Programma
Laatste duel
Geen recente uitslag
» Uitslagen
Eredivisie
Stand
Programma
Uitslagen
1. Ajax 34-76
2. PSV 34-69
3. Feyenoord 34-69
4. Vitesse 34-64
5. FC Utrecht 34-63
6. FC Twente 34-62
7. FC Groningen 34-43
8. SC Heerenveen 34-42
9. ADO Den Haag 34-40
» Uitgebreider
Livescores Eredivisie
Geen wedstrijden
Onze tips
Live meepraten over Ajax
Chat als eerste
» Live meepraten
Ajax Tweets
Algemeen nieuws