Geplaatst op 18-04-2014 17:00   |   Auteur: IvM   |   Bekeken: 370   |   Bron: Voetbal Centraal

Koster: ''Ik hoop bij de vrouwen ook op PEC Zwolle - Ajax''

Ajax speelt zondag de bekerfinale tegen PEC Zwolle. Het vrouwenelftal kan volgende maand ook de eindstrijd bereiken. Daarvoor moet worden afgerekend met FC Twente Vrouwen. Daphne Koster blikt in haar column op de clubwebsite alvast vooruit.

''Jammer genoeg kleeft er aan het winnen van de beker bij de Vrouwen niets anders dan de prijs zelf. Bij de mannen krijg je een ticket voor de Europa League. Het zou goed zijn voor de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal als er ook zoiets komt bij de vrouwen'', schrijft de routinier. ''De Ajax Vrouwen spelen hun bekerwedstrijd op 11 mei bij FC Twente en de andere halve finale gaat tussen PEC Zwolle en PSV. Het zal mooi zijn als we hetzelfde plaatje krijgen als bij de mannen: PEC ? Ajax. Als Ajax Vrouwen hebben we dit jaar stappen gemaakt en dan is het mooi als we het seizoen met een prijs kunnen afsluiten. In de BeNe League hebben we de twee cruciale wedstrijden om het kampioenschap verloren. Mochten we de beker winnen, dan hebben we een goed seizoen gedraaid.''

''Of ik bij die halve finale ben, weet ik nog niet. Dat hangt af hoe ik mij voel. Ik ben nu 25 weken zwanger en het is nu steeds beter te zien. Mensen verbazen zich wel hoeveel ik nog doe. Maar ik train ook nog steeds. Dat wil ik volhouden. De laatste dagen zet ik veel activiteiten op twitter en dan krijg ik veel reacties van mensen die vinden dat ik nog steeds heel druk ben. Zo ben ik vandaag in Roermond ben de opening van de Nationale Sportweek. Overal is het meisjes ? en vrouwenvoetbal 'booming'. Dat is echt supertof om te zien'', zo besluit Koster.











     
Gerelateerde zoekresultaten:
     
Reacties: 0
Om te reageren moet je ingelogd zijn, inloggen.

Nog geen account? Registreer je dan direct!
Auteur Bericht
Plaats als eerste een reactie
Laatste nieuws
Volgende duel
Geen programma
» Programma
Laatste duel
Geen recente uitslag
» Uitslagen
Eredivisie
Stand
Programma
Uitslagen
1. Ajax 34-76
2. PSV 34-69
3. Feyenoord 34-69
4. Vitesse 34-64
5. FC Utrecht 34-63
6. FC Twente 34-62
7. FC Groningen 34-43
8. SC Heerenveen 34-42
9. ADO Den Haag 34-40
» Uitgebreider
Livescores Eredivisie
Geen wedstrijden
Onze tips
Live meepraten over Ajax
Chat als eerste
» Live meepraten
Ajax Tweets
Algemeen nieuws