Geplaatst op 01-09-2014 19:30   |   Auteur: IvM   |   Bekeken: 2534   |   Bron: Voetbal Centraal

Woede om transfer Vermeer: ''Voelt als messteek in je rug''

De transfer van Kenneth Vermeer naar Feyenoord doet nogal wat stof opwaaien. Frank de Boer is duidelijk niet gelukkig met de veelbesproken overstap. Ook bij de achterban van de Amsterdamse club is een hoop ergernis te bespeuren.

Het officiële supportersorgaan komt zelfs met een statement naar buiten: ''Als AFCA Supportersclub bemoeien we ons niet met het aan- en verkoopbeleid van onze club. In deze periode doen we dat dus ook niet. Niets opportunistischer dan de voetbalwereld, en daar doen we niet aan mee. Bovendien, wie er ook spelen in het Ajax-shirt, wij blijven altijd achter onze club staan.''

''Het vertrek van onze doelman doet echter veel pijn'', gaat de verklaring verder. ''Uitgerekend naar...Het voelt voor heel veel supporters als een messteek in je rug. Natuurlijk zijn we zijn fantastische reddingen en bijdrage aan de afgelopen 4 kampioenschappen niet vergeten. We gunden Vermeer alles, behalve dit. Sportief gezien kan dit onmogelijk een stap voorwaarts worden genoemd. We zijn nog steeds verbijsterd.''

''Clubliefde en trouw zijn voor onze vele geweldige supporters wel een vanzelfsprekendheid, die kosten noch moeite besparen om Ajax waar ook ter wereld te steunen, door weer en wind sfeeracties voorbereiden en veel vrije tijd in de club steken. Het blijken eens te meer betrekkelijke begrippen. Voor Ajax-supporters was het gisteren in meerdere opzichten een zwarte dag'', aldus de supportersvereniging.











     
Gerelateerde zoekresultaten:
     
Reacties: 3
Om te reageren moet je ingelogd zijn, inloggen.

Nog geen account? Registreer je dan direct!
Auteur Bericht
sjchef


Geregistreerd: 06-11-2011
Forum berichten: 0
Nieuws reacties: 118
Woonplaats: Heemskerk
Geplaatst: Di 2 sep 2014 12:22
Doe toch een beetje normaal man. Ben je soms vergeten dat een zekere Johan Cruijff ook ooit eens naar Feyenoord is gegaan? Dat was veel erger.
ajax3sterren


Geregistreerd: 24-02-2013
Forum berichten: 0
Nieuws reacties: 14
Woonplaats: middelharnis
Geplaatst: Ma 1 sep 2014 20:24
Ongelofelijk nieuws gisteravond na de verloren wedstrijd tegen groningen!!!! Vermeer ras Amsterdammer naar de aartsvijand......de kakkerlakken, wat doet dit pijn.Kenneth doe iedere Ajacied een plezier en blunder er lekker op los!!! Bedankt voor alle mooie reddingen en vier titels op rij.Dit vergeten we niet, ook niet dat je tekent in 010!!!!! Hopelijk sta je onder lat binnenkort tegen ons aller Ajax, in de catacomben schijt je al dun in je broek! Dan weet je weer wat je mist, de mooiste club, de beste supporters, het mooiste stadion en de allermooiste stad!!!!
Kenneth ik had je graag het allerbeste gewenst, nu het tegenovergestelde!
Wzawzdb, Ajax Forever
sjchef


Geregistreerd: 06-11-2011
Forum berichten: 0
Nieuws reacties: 118
Woonplaats: Heemskerk
Geplaatst: Ma 1 sep 2014 20:23
Ach mensen toch, hij was niet voor niets op de bank terechtgekomen. Waarom je druk maken om een reservespeler die naar Feyenoord gaat? Het verlies van Blind is veel erger.
Laatste nieuws
Volgende duel
Geen programma
» Programma
Laatste duel
Geen recente uitslag
» Uitslagen
Eredivisie
Stand
Programma
Uitslagen
1. Ajax 34-76
2. PSV 34-69
3. Feyenoord 34-69
4. Vitesse 34-64
5. FC Utrecht 34-63
6. FC Twente 34-62
7. FC Groningen 34-43
8. SC Heerenveen 34-42
9. ADO Den Haag 34-40
» Uitgebreider
Livescores Eredivisie
Geen wedstrijden
Onze tips
Live meepraten over Ajax
Chat als eerste
» Live meepraten
Ajax Tweets
Algemeen nieuws