Geplaatst op 25-01-2015 16:49   |   Auteur: IvM   |   Bekeken: 290   |   Bron: Voetbal Centraal

Kazim-Richards ergert zich aan 'babygames' Ajax-doelman

Colin Kazim-Richards heeft geen goed woord over voor Jasper Cillessen. De spits van Feyenoord irriteerde zich aan de keeper van Ajax. Volgens de Feyenoorder waren de acties van Cillessen schaamteloos.

Na afloop van De Klassieker kon Kazim-Richards zich niet positief uitlaten over de doelman. "Hij praat veel, maar dat doet hij tegen de verkeerde persoon. Je moet de camerabeelden maar terugkijken om te zien wat hij zei, hij speelt babygames. Ik doe niet mee aan zulke spelletjes", aldus de aanvaller tegenover Fox Sports.

Ook na de wedstrijd werden Kazim-Richards en Cillessen geen vrienden. "Eenmaal in de tunnel weer even goede vrienden zijn? Nooit! Als je op het veld tegen mij zegt: "F... je moeder", hoe kan je dan verwachten dat ik na afloop vrolijk je hand schud?"

De Turk baalde er ook van dat Feyenoord niet met drie punten uit Amsterdam vertrok. "Deze wedstrijd en die in eigen huis hadden we moeten winnen. Dan ben je teleurgesteld als dat niet gebeurt. Zelf had ik een grote kans. Die had ik moeten scoren. Maar Cillessen redde goed."

Door het gelijke spel in de Amsterdam Arena loopt de achterstand van de Rotterdammers op PSV uit tot maar liefst veertien punten. Ajax staat op nummer twee, het heeft zes punten minder dan de Eindhovenaren.











     
Gerelateerde zoekresultaten:
     
Reacties: 0
Om te reageren moet je ingelogd zijn, inloggen.

Nog geen account? Registreer je dan direct!
Auteur Bericht
Plaats als eerste een reactie
Laatste nieuws
Volgende duel
Geen programma
» Programma
Laatste duel
Geen recente uitslag
» Uitslagen
Eredivisie
Stand
Programma
Uitslagen
1. Ajax 34-76
2. PSV 34-69
3. Feyenoord 34-69
4. Vitesse 34-64
5. FC Utrecht 34-63
6. FC Twente 34-62
7. FC Groningen 34-43
8. SC Heerenveen 34-42
9. ADO Den Haag 34-40
» Uitgebreider
Livescores Eredivisie
Geen wedstrijden
Onze tips
Live meepraten over Ajax
Chat als eerste
» Live meepraten
Ajax Tweets
Algemeen nieuws