Geplaatst op 02-03-2015 15:56   |   Auteur: IvM   |   Bekeken: 572   |   Bron: Voetbal Centraal

'Gestolen overwinning' Ajax: ''Maar het gaat ook om winnen''

Frits Barend, hoofdredacteur van Helden Magazine, kijkt in de rubriek 'Top of Flop' terug op het afgelopen voetbalweekeinde. Uiteraard komt het topduel in Eindhoven aan bod. Ook de veelbesproken aanhang van Feyenoord komt ter sprake.

''PSV-Ajax was een topper, zoals een topper hoort te zijn met een scheidsrechter, Danny Makkelie, die slaagde voor zijn zware examen. PSV was beter, maar won niet, mede omdat, zoals analist Ronald de Boer bij FOX terecht opmerkte, Memphis te nadrukkelijk belangrijk wilde zijn voor PSV. 'En mijn broer kan onmogelijk een goed gevoel hebben', concludeerde Ronald na de gestolen overwinning van het Ajax van zijn broer. 'Nou, ik sta hier bepaald niet met een rot gevoel', zei broer Frank na afloop, 'we hebben niet goed gespeeld, maar het gaat ook om winnen'.'', zo schrijft de ervaren journalist.

Over de Europese duels van Feyenoord is Barend minder goed te spreken: ''In Rome verschool de directie van Feyenoord zich achter de ontsnappingsroute door te doen alsof de hooligans die op hun manier huis hadden gehouden bij de oude Romeinen niets met Feyenoord te maken hadden. Die belediging pikten de hooligans niet. In Rotterdam toonden ze zich weer een met hun club. Na de schade voor Rome, is de schade nu voor hun eigen club, hun Feyenoord.''











     
Gerelateerde zoekresultaten:
     
Reacties: 0
Om te reageren moet je ingelogd zijn, inloggen.

Nog geen account? Registreer je dan direct!
Auteur Bericht
Plaats als eerste een reactie
Laatste nieuws
Volgende duel
Geen programma
» Programma
Laatste duel
Geen recente uitslag
» Uitslagen
Eredivisie
Stand
Programma
Uitslagen
1. Ajax 34-76
2. PSV 34-69
3. Feyenoord 34-69
4. Vitesse 34-64
5. FC Utrecht 34-63
6. FC Twente 34-62
7. FC Groningen 34-43
8. SC Heerenveen 34-42
9. ADO Den Haag 34-40
» Uitgebreider
Livescores Eredivisie
Geen wedstrijden
Onze tips
Live meepraten over Ajax
Chat als eerste
» Live meepraten
Ajax Tweets
Algemeen nieuws