Geplaatst op 27-06-2015 20:42   |   Auteur: IvM   |   Bekeken: 349   |   Bron: Voetbal Centraal

Van Ajax overgekomen aanvaller direct trefzeker voor Willem II

Richairo Zivkovic heeft in zijn eerste wedstrijd voor Willem II meteen laten zien dat hij het scoren nog niet verleerd is. De kersverse aanwinst van de Tilburgers trof in de oefenwedstrijd tegen de Diessense selectie één keer doel. Willem II won uiteindelijk met 0-8.

Trainer Jurgen Streppel liet alle spelers van zijn selectie minuten maken in het oefenduel. De Ajax-huurlingen Ruben Ligeon, Lesley de Sa en Zivkovic kregen zo hun eerste speelminuten voor de Tricolores. Zivkovic kwam na rust in het veld en scoorde de 04 in de 68ste minuut.

De overige treffers van Willem II kwamen op naam van Jordy Vleugels, Dani Koks, Frenkie de Jong (3), Bruno Andrade en Justin Mathieu, meldt Voetbal International.