Geplaatst op 05-08-2015 09:00   |   Auteur: IvM   |   Bekeken: 1092   |   Bron: Voetbal Centraal

"Scheiding tussen Ajax en De Boer uiteindelijk het beste"

De pijnlijke Champions League-nederlaag tegen Rapid Wien kan volgens Valentijn Driessen de kop kosten bij Frank de Boer. De Telegraaf-journalist zit met zorgen over Ajax.

"Het vertrouwen van de beleidsbepalers was zo groot dat De Boer in het voorjaar zelf mocht beslissen of hij wilde vertrekken of zijn contract wilde uitdienen", schrijft Driessen in zijn column in De Telegraaf. "Daarna werd De Boers wensenlijstje op de transfermarkt vervuld. En mocht hij Orlando Trustfull aan zijn staf toevoegen."

"Met de uitschakeling beschaamde De Boer het in hem gestelde vertrouwen. En daarvoor draagt hij als enige eindverantwoordelijkheid. Het gegeven dat Ajax slechts vijf weken voorbereiding heeft gehad, is ongeldig. De Boer wist wanneer de twee belangrijkste Europese wedstrijden van het seizoen geprogrammeerd stonden en waarom de spelers niet twee weken eerder opgetrommeld?"

"Ajax en De Boer zullen de enorme deceptie van de uitschakeling voor de Champions League snel moeten verwerken", vervolgt Driessen. "Een goede serie in de competitie en plaatsing voor de Europa League kan de pijn verlichten en de druk op de trainer wegnemen."

"Toch lijkt een scheiding tussen Ajax en de trainer uiteindelijk het beste voor alle partijen. Ook voor Frank de Boer komt er een tijd van gaan. Valt te hopen dat zijn spelers hem een mooi afscheid gunnen in 2016. Dat is het minste wat de loyale Ajacied De Boer verdient", besluit Driessen.












     
Gerelateerde zoekresultaten:
     
Reacties: 1
Om te reageren moet je ingelogd zijn, inloggen.

Nog geen account? Registreer je dan direct!
Auteur Bericht
Terpie


Geregistreerd: 28-05-2009
Forum berichten: 0
Nieuws reacties: 98
Woonplaats: gem.reusel-de mierden
Geplaatst: Wo 5 aug 2015 16:39
Wat is de inbreng van Spijkerman,Bergkamp en Trustfull? Hebben die dan exact de zelfde opstelling in hun hoofd als Frank? Die zien toch ook dat een routinier op 2 of drie plaatsen geen overbodige luxe is?? Natuurlijk is Frank eindverantwoordelijk, maar als hij inderdaad een eventuele andere mening van de anderen negeert, dan is het inderdaad tijd om te overleggen of Ajax de juiste koers vaart.
Laatste nieuws
Volgende duel
Geen programma
» Programma
Laatste duel
Geen recente uitslag
» Uitslagen
Eredivisie
Stand
Programma
Uitslagen
1. Ajax 34-76
2. PSV 34-69
3. Feyenoord 34-69
4. Vitesse 34-64
5. FC Utrecht 34-63
6. FC Twente 34-62
7. FC Groningen 34-43
8. SC Heerenveen 34-42
9. ADO Den Haag 34-40
» Uitgebreider
Livescores Eredivisie
Geen wedstrijden
Onze tips
Live meepraten over Ajax
Chat als eerste
» Live meepraten
Ajax Tweets
Algemeen nieuws