Geplaatst op 22-10-2016 13:34   |   Auteur: IvM   |   Bekeken: 91   |   Bron: Voetbal Centraal

Miljoenenaankoop Ajax: "Rivaliteit met Feyenoord gaat te ver"

Hakim Ziyech speelt zondag zijn eerste Klassieker voor Ajax tegen Feyenoord. De middenvelder heeft zin in de topper, maar hij vindt dat de rivaliteit tussen beide clubs te ver gaat.

De 23-jarige Marokkaan maakte donderdagavond in Vigo zijn eerste doelpunt in de Europa League. ?Met mijn eerste Europese doelpunt in mijn carrière hield en houd ik mij niet bezig. We hebben bij een Europa League-trip maar één doel en dat is winnen, dan denk ik niet aan zulke feitjes.?

Zondag speelt Ziyech zijn eerste Klassieker. ?Het wordt mijn eerste Clásico, dus ik ga het allemaal voor het eerst meemaken. Ik kijk er enorm naar uit?, zei Ziyech op de officiële website van Ajax. ?De Klassieker heeft toch een extra lading ten opzichte van alle andere Eredivisie-wedstrijden. Maar zodra de wedstrijd begint, let ik niet op de atmosfeer.?

?In het begin zal er vast een hoop gefluit zijn en die rivaliteit tussen Ajax en Feyenoord is al jaren aanwezig. Tot op zekere hoogte geniet ik van de passie voor het voetbal, maar dit gaat wel te ver vind ik.?

Ziyech droomt al stiekem van een doelpunt. ?In de allerlaatste minuut krijgen we bij een 1-1 stand een vrije trap aan de rechterkant. Ik neem een aanloop en schiet de bal precies in de bovenhoek. Dat blijkt de winnende treffer te zijn en we vertrekken met drie punten naar Amsterdam?, aldus de Ajacied.











     
Gerelateerde zoekresultaten:
     
Reacties: 0
Om te reageren moet je ingelogd zijn, inloggen.

Nog geen account? Registreer je dan direct!
Auteur Bericht
Plaats als eerste een reactie
Laatste nieuws
Volgende duel
Geen programma
» Programma
Laatste duel
Geen recente uitslag
» Uitslagen
Eredivisie
Stand
Programma
Uitslagen
1. Ajax 34-76
2. PSV 34-69
3. Feyenoord 34-69
4. Vitesse 34-64
5. FC Utrecht 34-63
6. FC Twente 34-62
7. FC Groningen 34-43
8. SC Heerenveen 34-42
9. ADO Den Haag 34-40
» Uitgebreider
Livescores Eredivisie
Geen wedstrijden
Onze tips
Live meepraten over Ajax
Chat als eerste
» Live meepraten
Ajax Tweets
Algemeen nieuws