Geplaatst op 22-10-2016 17:57   |   Auteur: IvM   |   Bekeken: 87   |   Bron: Voetbal Centraal

"Ajax zou speler als Van der Heijden goed kunnen gebruiken"

Jan-Arie van der Heijden is volgens Henk Spaan een speler die Ajax goed zou kunnen gebruiken. De Feyenoorder heeft namelijk een kwaliteit die bij de Amsterdammers ontbreekt.

?Van der Heijden heeft een talent dat Ajax ontbeert, de zogenaamde inspeelpass?, schreef Spaan zaterdag in zijn column in Het Parool. ?Viergever interpreteert dit als grote inspeelpassen: hij loopt met de bal aan de voet het middenveld in en kijkt eens om zich heen. Wat nu? Gudelj heeft ook geen idee. Bij Feyenoord wordt bijna elke aanval opgezet door Van der Heijden, met een harde pass naar voren op de goede voet van een zich aanbiedende aanvaller of vooruitgeschoven middenvelder. Zet Van Beek daar neer en Feyenoord gaat weer even onbeholpen voetballen als in de zwartste periode van vorig seizoen.?

Ajax heeft volgens Spaan wel veel meer talent met spelers als Kasper Dolberg en Hakim Ziyech. Daardoor moeten ze zondagmiddag ?met gemak? winnen van Feyenoord. ?Feyenoord beschikt gewoon niet over dit soort voetballers. Daar staat tegenover dat bij Ajax misschien Gudelj weer moet meedoen. Tegen Celta nam hij in de 40ste minuut een vrije trap, uiteraard te hoog.?

?In de 44ste minuut moest hij zo nodig schieten van twintig meter en in de 48ste minuut ging er weer een vrije trap mis. Het allerergste is dat hij naast Ziyech gaat staan als die een vrije trap mag nemen. Je kunt gewoon zien dat het Hakim op de zenuwen werkt?, aldus Spaan.











     
Gerelateerde zoekresultaten:
     
Reacties: 0
Om te reageren moet je ingelogd zijn, inloggen.

Nog geen account? Registreer je dan direct!
Auteur Bericht
Plaats als eerste een reactie
Laatste nieuws
Volgende duel
Geen programma
» Programma
Laatste duel
Geen recente uitslag
» Uitslagen
Eredivisie
Stand
Programma
Uitslagen
1. Ajax 34-76
2. PSV 34-69
3. Feyenoord 34-69
4. Vitesse 34-64
5. FC Utrecht 34-63
6. FC Twente 34-62
7. FC Groningen 34-43
8. SC Heerenveen 34-42
9. ADO Den Haag 34-40
» Uitgebreider
Livescores Eredivisie
Geen wedstrijden
Onze tips
Live meepraten over Ajax
Chat als eerste
» Live meepraten
Ajax Tweets
Algemeen nieuws