Geplaatst op 17-02-2017 16:50   |   Auteur: IvM   |   Bekeken: 63   |   Bron: Voetbal Centraal

Neres wil met Ajax kampioen worden en in Champions League spelen

Hij is nu eindelijk echt Ajacied. Robert Neres Campos is vrijdagmiddag officieel gepresenteerd bij zijn nieuwe werkgever in de Amsterdam ArenA.

De Braziliaanse aanvaller zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2021. De 19-jarige Braziliaanse jeugdinternational was direct gretig. De vleugelaanvaller zegt klaar te zijn om zondag al direct in de uitwedstrijd tegen Vitesse te spelen. "Maar dat is wat vroeg", meldde technisch directeur Marc Overmars reeds.

| Kersverse Ajacied Neres klaar om geschiedenis te schrijven https://t.co/QytIqcShHc #WelkomDavid pic.twitter.com/59xwIeOBiF— AFC Ajax (@AFCAjax) 17 februari 2017


Neres speelde deze week nog met Brazilië op het Zuid-Amerikaans kampioenschap onder-20 in Ecuador. "Dit is een grote club waar ik nog veel kan leren", vertelde de Braziliaan in de persruimte waar de persentatie plaatsvond. Hij gaf toe dat er vorig jaar al contact was geweest met de Amsterdamse club. Hij legde zijn ambities niet onder stoelen of banken. "Ik wil met Ajax kampioen worden om vervolgens Champions League te kunnen spelen. Ik ben klaar om geschiedenis te schrijven."

,,Ik wil met #Ajax kampioen worden om vervolgens in de Champions League te kunnen spelen.'' Aldus kersverse aanwinst Neres. #WelkomDavid— AFC Ajax (@AFCAjax) 17 februari 2017


Ajax heeft 12 miljoen euro betaald voor de voetballer van São Paulo. Dat bedrag kan oplopen tot maximaal 15 miljoen euro.











     
Gerelateerde zoekresultaten:
     
Reacties: 0
Om te reageren moet je ingelogd zijn, inloggen.

Nog geen account? Registreer je dan direct!
Auteur Bericht
Plaats als eerste een reactie
Laatste nieuws
Volgende duel
Geen programma
» Programma
Laatste duel
Geen recente uitslag
» Uitslagen
Eredivisie
Stand
Programma
Uitslagen
1. Ajax 34-76
2. PSV 34-69
3. Feyenoord 34-69
4. Vitesse 34-64
5. FC Utrecht 34-63
6. FC Twente 34-62
7. FC Groningen 34-43
8. SC Heerenveen 34-42
9. ADO Den Haag 34-40
» Uitgebreider
Livescores Eredivisie
Geen wedstrijden
Onze tips
Live meepraten over Ajax
Chat als eerste
» Live meepraten
Ajax Tweets
Algemeen nieuws