Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Engels voetbal
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Engels voetbal
Maker: D_skilledBekeken: 39331
Status: InactiefBerichten: 637
+ Nieuw bericht <<<   <   18  |  19  |  20  |  21  |  22  |  23  |  24  |  25  |  26   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 26 mei 2011 21:52
Zes maanden schorsing voor Kolo Touré

Kolo Touré heeft donderdag een schorsing voor zes maanden opgelegd gekregen vanwege vermeend dopinggebruik. De verdediger van Manchester City mag op 2 september weer wedstrijden spelen.

Op 2 maart werd Touré namelijk betrapt op het gebruik van een verboden middel. De Ivoriaan ontkent echter doping te hebben gebruikt en zegt dat het gevonden middel in zijn dieetpillen zat. Omdat dit inmiddels is bewezen bedraagt de straf in plaats van 24 maanden slechts 6 maanden.

Touré zal de komende twee jaar wekelijks getest worden op het gebruik van verboden middelen en bij een nieuwe positieve test zal de mandekker alsnog voor twee jaar geschorst worden. De zes maanden schorsing die hij nu opgelegd gekregen heeft worden vanaf 2 maart geteld.

Bron: VoetbalPrimeur.nl
joskeeper


Geregistreerd: 22-01-2010
Forum berichten: 772
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 2 jun 2011 11:15


Birmingham City europa in terwijl ze degraderen.
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Do 2 jun 2011 11:19
Dat komt door de League Cup, daar stonden ze in de finale.
Gestopt
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 3 jun 2011 13:56
Volgens mij was het de Carling Cup, Katwijk.

'Owens verblijf hier heeft ons ongeveer 45 miljoen euro gekost'

Michael Owen heeft zich niet populair gemaakt bij zijn voormalig werkgever Newcastle United. De aanvaller verlengde onlangs zijn contract bij Manchester United, waar hij echter niet veel aan spelen toekomt. Via twitter liet hij weten: “Ik heb liever minder speeltijd bij een topploeg dan dat ik elke wedstrijd speel bij een armoedige ploeg. Heb ik al gedaan en dat beviel me niet.”

Met ‘die armoedige ploeg’ bedoelde Owen Newcastle, dat Boy Wonder in 2005 overnam van Real Madrid en Owen 71 wedstrijden en 26 competitiedoelpunten later weer kwijtraakte. “Wij mogen dan wel een armoedige club zijn, maar we hebben van Owen een rijk man gemaakt”, reageerde voormalig clubeigenaar Freddy Shepherd. “Uiteindelijk heeft hij zes ton verdiend per wedstrijd in een Newcastle-shirt. Ook al niet armoedig. En hijzelf was alleen maar bezig om van zijn huis naar hier te vliegen in zijn helikopter ter waarde van vier miljoen euro...”

Derek Llambias, de huidige voorzitter van Newcastle, begrijpt de negatieve tweet van Owen ook niet. “Michael is de duurste aankoop die Newcastle ooit gedaan heeft en ik ben teleurgesteld in zijn commentaar”, liet hij weten. “En wat hebben wij van Owen gekregen? Zijn verblijf hier heeft ons ongeveer 45 miljoen euro gekost. Bijna anderhalf miljoen euro per doelpunt.”

Bron: VoetbalZone.nl
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Vr 3 jun 2011 14:01
Citaat:
Volgens mij was het de Carling Cup, Katwijk.

Dat is de oude naam van de League Cup.
Gestopt
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 13 jun 2011 13:04
Wat een ziek gedoe. :kots:
Citaat:
'Bloederige confrontatie Giggs-broers'

Bron: De Telegraaf

Rhodri Giggs, wil niets liever dan de confrontatie met zijn broer Ryan aangaan, maar hun moeder Lynne is doodsbang dat de situatie dan helemaal uit de hand loopt.

Rhodri is woest nu zijn ex vrouw Natasha heeft bekend dat ze niet alleen een affaire had met zijn voetballende broer, maar ook zwanger van hem was. En hoewel de Giggs-broers elkaar inmiddels over de telefoon hebben gesproken, wil Rhodri meer: "Zodra Ryan weer in Engeland is, wil hij de confrontatie aangaan", vertelt een bron aan The Sun.

"Maar hun moeder Lynne heeft hem gewaarschuwd om niets stoms te doen. De situatie is al erg genoeg en als Ryan zijn excuses niet aanbiedt is ze bang dat er bloed zal vloeien."

Het opvliegerige karakter van Rhodri helpt de situatie ook niet bepaald. "Dit kan oorlog worden. Het enige dat Rhodri nog tegenhoudt is dat het zijn moeder pijn zal doen. Hij wil alleen dat Ryan hem recht in de ogen kijkt en hem de waarheid vertelt. Alleen dan kunnen ze verder."
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Wo 6 jul 2011 16:05
Bryan Swanson meldt dat Blackpool en Liverpool een akkoord hebben over DE man van Blackpool afgelopen seizoen: Charlie Adam.

Bryan Swanson:
Breaking - Liverpool confirm "reached agreement" with Blackpool for Charlie Adam. Adam due for medical and to discuss personal terms #ssn
Gestopt
Geenidee4


Geregistreerd: 22-12-2010
Forum berichten: 531
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 6 jul 2011 16:37
Liverpool is ook een koopclub zeg. Al mogen wij dat eigenlijk niet zeggen, wij kopen ook 4-5 spelers.
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Wo 6 jul 2011 16:46
Citaat:
Liverpool is ook een koopclub zeg. Al mogen wij dat eigenlijk niet zeggen, wij kopen ook 4-5 spelers.

Ze moeten wel, matige lichting dit. Zit niet echt een nieuwe Gerrard tussen. En na een niet al te best seizoen......
Gestopt
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 18 jul 2011 16:09
Citaat:
Vidic: 'Onze grootste concurrent is Mancester City'

Bron: Vi.nl

Manchester United-verdediger Nemanja Vidic verwacht komend seizoen samen met stadsgenoot Manchester City te gaan strijden om de Engelse landstitel. De aanvoerder van de ploeg van manager Sir Alex Ferguson schat The Citizens hoger in dan concurrenten Chelsea, Livepool en Arsenal.

'Het is duidelijk dat City het grootste budget heeft en nog de nodige spelers zal contracteren', stelt de Servische verdediger in gesprek met Sky Sports. 'Ze zijn erg sterk en hebben een hele grote selectie, maar dat hebben wij ook. Met zo een druk programma als in de Premier League kan dat weleens de doorslaggevende factor zijn. Het zal een open strijd worden.'

Het aantrekken van een vervanger voor de onlangs gestopte Paul Scholes heeft bij United op dit moment de hoogste prioriteit. Volgens Vidic is dit overigens geen absolute noodzaak. 'We hebben nog steeds genoeg ijzersterke middenvelders. Er zijn meerdere spelers die zijn centrale rol kunnen overnemen, dus het gaat wel erg ver om nu te stellen dat we een probleem hebben.'
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Ma 18 jul 2011 20:02
Tottenham haalt scherpschutter van WK onder 17 binnen

Maandag, 18 juli 2011 om 19:20

Royston Drenthe vertrok dankzij een ijzersterk EK voor spelers onder de 21 jaar naar Real Madrid en ook Souleymane Coulibaly heeft een droomtransfer overgehouden aan zijn goede prestaties op een jeugdtoernooi. De Ivoriaanse aanvaller maakte negen doelpunten op het WK voor spelers onder de zeventien en is door Tottenham Hotspur overgenomen van Siena.

Tottenham meldt op haar officiële website dat er een akkoord is bereikt met de Italiaanse club én de zestienjarige spits over een directe overgang naar Engeland. Coulibaly heeft echter nog geen interlands voor het eerste elftal van Ivoorkust gespeeld en daarom is het nog maar de vraag of hij een werkvergunning zal krijgen. Wanneer Tottenham kan bewijzen dat de Ivoriaan een uitzonderlijk talent is, kan er een uitzondering gemaakt worden.

De kans dat het the Spurs lukt om Coulibaly naar Londen te krijgen is vrij behoorlijk. De aanvaller debuteerde weliswaar nog niet in het eerste elftal van Siena, maar maakte een enorme indruk op het WK voor spelers onder de zeventien jaar. In slechts vier duels maakte hij negen doelpunten voor Ivoorkust en daardoor toonden ook Real Madrid en Arsenal interesse in ‘de nieuwe Drogba’. Tottenham ging echter direct over tot actie en heeft de strijd gewonnen.

Bron.
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Ma 18 jul 2011 20:07
Ferguson rekent niet op Sneijder: 'Vergeet het maar'

Maandag, 18 juli 2011 om 19:50

Sir Alex Ferguson gaf donderdag aan dat er ‘absoluut geen interesse’ is in Wesley Sneijder, maar de manager van Manchester United draait toch enigszins bij. Op de officiële website van de regerend Engels landskampioen geeft de Schot te kennen wel degelijk wat te zien in de komst van de spelmaker van Internazionale. “We bekijken sommige zaken, maar ik ben er niet zo zeker van dat het gemakkelijk is om Sneijder te krijgen.”

Sneijder zou bij een transfer naar Engeland volgens de tabloids 250.000 euro per week willen verdienen en de salariseisen kunnen weleens een niet te passeren drempel blijken. Ferguson denkt dat de kans klein is dat de Utrechter naar Old Trafford komt. “Vergeet het maar”, aldus Sir Alex. “We bekijken sommige zaken, maar ik ben er niet zo zeker van dat het gemakkelijk is om Sneijder te krijgen. Ik zou drie of vier spelers nu zo kunnen halen, maar die zouden niet goed genoeg voor ons zijn. So there is no point.”


“Ik ben tevreden (met de huidige selectie, red.)”, vervolgt Ferguson. “Misschien zijn enkel de aanvallende posities wat overbezet. De alternatieven voor de middenvelders zijn nog lang niet zo sterk, maar we hebben een goede selectie.” Naar verluidt zou Inter een transfer van Sneijder niet willen blokkeren, om zo de komst van Manchester City-aanvaller Carlos Tévez mogelijk te maken. De Argentijn is echter dichtbij een vertrek naar Corinthians.

Bron.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 25 jul 2011 00:44
Wat een gigantische eikel is het ook. Die verdient echt een paar klappies op zijn muil.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 26-02-2008
Forum berichten: 2874
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 25 jul 2011 04:00
Lol, echt te triest voor woorden, doodzonde.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 25 jul 2011 08:34
Het kan niet anders of Balotelli heeft een paar draadjes los in zijn hoofd.
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Ma 25 jul 2011 09:01
Die spoort echt niet hoor! Wat een mongol! <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' />
Geenidee4


Geregistreerd: 22-12-2010
Forum berichten: 531
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 25 jul 2011 15:21
Ha, ik hoop dat hij ooit nog eens in de Champions League, op een WK of een andere belangrijke wedstrijd de beslissende penalty in de handen van de keeper schiet, met z'n hak. Dan moet ie er toch wel wat van leren, zou je denken. <img src='smilies/icon_razz.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 25 jul 2011 17:09
Héérlijk dat hij er gelijk uit wordt gehaald, echt fantastisch. <img src='smilies/icon_cool.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 06-06-2009
Forum berichten: 756
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 25 jul 2011 17:16
Arrogante kwal is het, hij meent nu al dat hij tot de besten der aarde behoort.
Hij heeft nog niks bereikt in zijn prille loopbaan.
Geraldo


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 643
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 1 aug 2011 11:17
Citaat:
'Ik ben hier niet gelukkig, vind de stad niet leuk'

Mario Balotelli maakt bij al zijn werkgevers indruk, zowel positief als negatief. De aanvaller van Manchester City is pas twintig jaar, maar haalt geregeld de headlines en vaak is dat niet om fraaie redenen. Los van alle besognes vermaakt Balotelli zich echter ook al niet in Engeland. Hoewel hij zich op zijn gemak voelt bij de club, heeft hij last van heimwee. Wonen in de omgeving van Manchester werkt daarnaast ook deprimerend op hem, zo verklaart de spits.

“Ik ben niet gelukkig in Manchester, vind de stad niet leuk”, sprak Balotelli na afloop van de 3-0 zege die City boekte op Internazionale aan Italiaanse verslaggevers. “Ik ben blij met de trainer en binnen het team, maar je kunt niet alles in het leven hebben. Milaan mis ik niet; ik mis mijn thuis, Brescia. Ik mis mijn familie en vrienden. Maar ik denk dat deze ervaring in Engeland me helpt verder te groeien, als individu.”

Een jaar geleden verliet Balotelli Italië voor een vijfjarig contract in de Eastlands. “Ik weet niet of ik mijn contract uitdien”, klinkt het nu al, “ik ben er nu en voor de rest zien we het wel.” Hij klinkt inmiddels wel iets terughoudender over een terugkeer naar de Serie A. Waar hij in het verleden wel eens woede wekte door te poseren in een shirt van AC Milan, is hij nu 'gewoon' complimenteus over de club. “Het is een geweldig team. Misschien gaan we op een dag eens met elkaar praten.”

Bron: Voetbalzone

Vandaar dat hij zich altijd als een debiel gedraagd, hij heeft gewoon heimwee.. <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 1 aug 2011 23:25
Misschien willen ze hem bij Brescia nog hebben?
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 2 aug 2011 02:06
Citaat:
Misschien willen ze hem bij Brescia nog hebben?

Mocht dat niet het geval zijn, bij SHO staat de deur voor hem open.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 26-02-2008
Forum berichten: 2874
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 2 aug 2011 09:03
Hij hoeft zich niet druk te maken hoor om een club te vinden. Het blijft een toptalent/topspits. Bij Milan staat de deur sowieso ook altijd voor hem open.
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Za 13 aug 2011 22:47
Zoals hierboven aan de pagina te zien heeft Liverpool met 1-1 gelijk gespeeld tegen Sunderland. Doelpunt Suarez kopgoal na voorzet van Adam, had daarvoor wel een penalty gemist.
Gestopt
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 14 aug 2011 01:12
Citaat:
Zoals hierboven aan de pagina te zien heeft Liverpool met 1-1 gelijk gespeeld tegen Sunderland. Doelpunt Suarez kopgoal na voorzet van Adam, had daarvoor wel een penalty gemist.


Gemist is een understatement, dit deed me denken aan Jaap Stam's penalty tegen Italië in 2000 met oranje.
+ Nieuw bericht <<<   <   18  |  19  |  20  |  21  |  22  |  23  |  24  |  25  |  26   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.983.031 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Engels voetbal
Ga
Zoeken: