Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Zuid-Amerika » Argentinië 2011
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Argentinië 2011
Maker: El LuteBekeken: 96151
Status: InactiefBerichten: 1808
+ Nieuw bericht <<<   <   53  |  54  |  55  |  56  |  57  |  58  |  59  |  60  |  61   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 7 aug 2010 21:10
Daniel Vila, President van de voetbalclub Independiente Rivadavia heeft zich gisteren officieel kandidaat gesteld voor de verkiezingen volgend jaar voor president van de AFA.

Best bijzonder want 'dictator' Grondona zit er al zolang omdat nooit iemand tegen kandidaat durfde te zijn. Vila en Grondona zijn vijanden en kunnen elkaars bloed wel drinken. Vila is op moment een van de rijkste Argentijnen die er rond lopen. Eigenaar van verschillende tv zenders, eigenaar van Diario UNO (1 van de grootste kranten buiten Buenos Aires), eigenaar van energie bedrijven en eigenaar van Dalvian. Een afgesloten dorp waar alleen maar de rijke der rijke wonen. Helemaal gesloten aan de voet van de Andes. Werkelijk prachtig.
Kom er wel eens en dan heb ik 20 minuten nodig om door de controles te komen. Waar ik dan heen ga die moeten fiat geven dat ik naar binnen ga.

De goede man is goed voor honderden maar dan ook honderden miljoenen Dollars.
Zit 1 maar aan zijn verhaal en dat het schijnt dat die zijn geld gemaakt heeft via Cubanen die in Miami leven. Een aantal schijnen zich daar te roeren nu maar ik weet daar het fijne niet van.

Vila heeft 1 ding gemeen met Grondona en dat ze veel vijanden hebben. Grondona heeft paar belangijke vrienden waaronder de FIFA (hij is Vice-President) en uiteraard de famillie Kirchner Cristina en Nestor. (Huidige en ex-President).

Vila zal veel steun gaan krijgen uit de provincie wat hem wel eens de winst kan geven.
Gaat al met al een mooi gevecht worden met veel modder gegooi.

Ook nog prive nieuwtje voor señor Vila en dat is dat zijn dochter verkering heeft met voetballer Jeronimo Morales Neumann. O.a. ex speler van River Plate.
Deze Neumann heeft getekend nu bij Barnsley.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 8 aug 2010 20:05
De Promediolijst:

http://www.afa.org.ar/index.php?option= ... &Itemid=94

River Plate onderin, 8 punten achter op de club bovenin. Probeer daar maar eens weg te komen. Wordt klooien met de 3 promovendus en gewoon punten pakken.

Spelen nu thuis tegen Tigre, nog 0-0. Bijna einde 1e helft.
Wat heeft adidas toch met dat shirt gedaan. Vreselijk.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-12-2007
Forum berichten: 1455
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 8 aug 2010 21:31
Ja dat shirt..... vind het eigenlijk ook niet zo mooi.
River gewonnen op de valreep met 1-0, ik was niet overtuigd.
Er zijn maar een stuk of 5,6 spelers van de "oude garde"de rest is allemaal nieuw.
Even wennen voor mij.
Iemand anders nog gekeken?

Voor straks dan maar : Vamos la Tomba, want die moeten teggen Boca <img src='smilies/icon_twisted.gif' />


:Argentina: :Gallina:
El_Millonario


Geregistreerd: 07-02-2008
Forum berichten: 988
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 8 aug 2010 22:25
Ik dacht dat ik tegen nu het shirtje gewend zou raken, maar het is inderdaad niet echt mooi. Dat wordt dan een Vélez shirtje ofzo, Gallina <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Ik heb de 2e helft gezien, en het was zoals Gallina zei niet overtuigend. Met een Tigre dat zelfs niet de moeite deed om aan te vallen is het ook lastig voetballen. Maar het kan me ff niet schelen hoe ze winnen, ALS ze maar winnen. Het verbaasde me overigens wel dat Caruso op de bank begon. Funes Mori met de winning goal. Scoorde ook het enige doelpunt in de vorige ontmoeting met Tigre.

http://forum.rojadirecta.org/showthread.php?95773
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 aug 2010 20:08
Godoy Cruz - Boca Juniors 1-1.

1-0 Nieuwe rechtsback Russo die op 28 jarige leeftijd zijn debuut op het hoogste niveau mocht maken. Speelde zeer goed en draafde 90 minuten lang van voor naar achteren. Hoop energie die gozer.

1-1 door Viatri die voorin speelde met Palermo. Palermo aan zijn laatste jaar bezig en dat voor 1 miljoen Dolar. 1 Kans gehad die op de paal ging. Hij kan beter stoppen want kan het echt niet meer bij benen. Af en toe zal die wel zijn doelpuntje mee pakken maar dat is alles.

Tomba nog lang niet ingespeeld maar gaat wel goed komen. Paar nieuwe spelers waaronder ouwe rot Villar die weer terug is. Beste man van veld gisteren. Verder verschrikkeljk koud. Paar graden onder 0. Tomba staat nu 3e op de Copa lijst. Zou wat zijn. Argentinos is verzekerd van deelname aan de Libertadores. Komende kampioen ook en dan de volgende 3 op de Copa lijst.

Boca Juniors is Boca Juniors niet meer. Wat zijn ze af gegleden zeg. Achterin de nieuwe mannen Cellay en Insaurralde. Wat een drama, allebij absoluut geen inzicht. Verschrikkelijk dat dit soort koekebakkers in een Boca shirt mogen rondlopen. Insaurralde de fout in bij de 1-0, een fout wat ze zelfs bij de pupillen niet doen.
Ook teleurgesteld in Luchetti, zeer matig en onzeker.
Nee, helemaal niets Boca Juniors, is dat Tomba niet helemaal top was.
Luchetti en Mendez die de hele middag in een kinderziekenhuis waren. Prachtig allemaal maar kan gewoon niet. Geen voorberijding, niets.
Enige Boca man met niveau de Chileen Medel maar had weinig hulp.

Op de luchthaven in Buenos Aires besloot Borghi ook nog eens dat die niet durfde te vliegen en is toen met een auto gegaan. 1100 kilometer heen en 1100 kilometer weer terug.

Grootste drama toch wel de prijzen. De AFA heeft overal de prijzen met 70% verhoogt en dat begint zich af te rekenen. Daarnaast zijn alle wedstrijden live op publieke kanaal. Meer dan 10.000 mensen minder in stadion. Erg jammer.

Man van de wedstrijd was de arbiter Laverni. Puike partij gefloten.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 11 aug 2010 11:55
Citaat:

1-1 door Viatri die voorin speelde met Palermo. Palermo aan zijn laatste jaar bezig en dat voor 1 miljoen Dolar. 1 Kans gehad die op de paal ging. Hij kan beter stoppen want kan het echt niet meer bij benen. Af en toe zal die wel zijn doelpuntje mee pakken maar dat is alles.


Zo gaat het al jaren met Palermo hoor. :mrgreen:

Ik ga komende week ook weer van start. Heb er zin in. Zag hier en daar alweer wat debutanten verschijnen.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 13 aug 2010 13:29
Citaat:
Af en toe een mooie goal of actie maken is nooit het probleem geweest voor Ortega.

Citaat:

Verder verkochte Argentijnen naar buitenland:
Leandro González van Racing naar Hoffenheim
Franco Zuculini van Racing naar Hoffenheim
José Shaffer van Racing naar Benfica


Geen Hoffenheim maar Estudiantes voor Leandro González. Vond het al een opmerkelijk nieuwtje, want González heeft geen goed seizoen gedraaid. Is ook totaal niet gemaakt voor degradatievoetbal.

Zag Shaffer afgelopen weekend nog met Benfica tegen Ajax spelen. Wat een enorm matige speler is dat toch. Weet niet wat Benfica bezielde.


En Shaffer speelt inmiddels dan ook netjes in de tweede divisie van Argetninië (Rosario Central). :mrgreen: Ware handelshuizen, dat Benfica en FC Porto.

Er heeft nog wel een verdere uittocht plaatsgevonden. Enkele transfers:

- Gaitán van Boca naar Benfica.
- Guillermo Burdisso die z'n broer gaat vergezellen bij AS Roma. Heeft een Italiaans paspoort en was na de degradatie al helemaal voor een prikkie op te halen.
- James Rodríguez van Banfield naar FC Porto.

Verdere aanvulling zou mooi zijn. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
El_Millonario


Geregistreerd: 07-02-2008
Forum berichten: 988
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 13 aug 2010 14:42
Was haast vergeten dat Rosario Central niet meer in de eerste reeks zat. Wat jammer dat zo'n club in de tweede moet gaan sukkelen. Een signaal voor River dus...

Ook River heeft er een speler weggekaapt: Luciano Abecacis. Ken je die, Thomas?
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 15 aug 2010 22:12
Gisterenavond San Lorenzo - Godoy Cruz gezien op tv.

Tomba had 20 minuten nodig om op gang te komen en stond toen achter met 1-0.
Kwamen langzaam beter in de wedstrijd en gelukkig vlak voor einde eerste helft 1-1.
Direct 2e helft op 1-2, allebij de goals van Tomba van Ramirez.

Het voetbal wat Tomba daarna liet zien was werkelijk adembenemd, wervelend en grote klasse. En dat met een bij elkaar geraapt zooitje. 1 Manco en dat ze vergaten de 1-3 te maken. Scorend vermogen hebben ze niet maar de coach Turco Asad begint een tactisch genie te worden. Werkelijk subliem de man.
Appart want heb hem paar keer ontmoet en het is een hele simpel figuur maar een geweldige trainer.

Iets na een half uur in de 2e helft lag in een keer de Uruguayaan Curbelo K.O. Kop goed kapot en weet nog steeds niet wat er is gebeurt.
Tomba even de kluts kwijt en organisatie en toen kwam San Lorenzo voor het eerst 2e helft op Tomba helft. Enorme fout van de zwakste Tombino, doelman Ibañez en 2-2. Verschrikkelijke fout en zo onnodig. Daarna konden bijde ploegen niet meer. maar wat een 30 minuten van Tomba. Ze gaan weer meedoen en staan 3e op de Copa Libertadores lijst.

River Plate zojuist met 0-1 gewonnen op Hurucan. Boca Juniors thuis onderuit tegen Racing, 1-2. Heb laatste 20 minuten gezien en er zat helemaal niets in in Boca. Zelfs publiek was enigsinds gelaten. Zo erg is het al.
El_Millonario


Geregistreerd: 07-02-2008
Forum berichten: 988
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 15 aug 2010 23:16
Daarnet Huracan - River gekeken. Moet zeggen dat ik wel genoten heb. Eerste helft leuke pot voetbal gezien van River's kant. Ortega deelde de lakens uit, stond overal. Op die leeftijd, chapeau. Ook een paar mooie actie's, en dan gaat dat River vak 'olé' roepen, geweldig! Doelpunt kwam uit een mooi opgezette aanval. Identieke aanval als vorige week eigenlijk. Dit keer is het Funes Mori met de assist tot bij Affranchino en die tikt hem net nog in met een gelukje. Huracan kwam er helemaal niet aan te pas in de eerste helft. Tweede helft lag het tempo wat lager maar River kwam ver niet in de problemen. 20minuten voor tijd kreeg Ortega nog een rode kaart, weer zo'n omstreden kaart.

Was een tevreden man na de wedstrijd, verdediging van River zit goed. Enig minpunt is de zuinige overwinning, had op meer doelpunten gehoopt. Maar die zitten er wel aan te komen.

Vamo' Millonarios!
El_Millonario


Geregistreerd: 07-02-2008
Forum berichten: 988
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 15 aug 2010 23:22
Verder ook nog samenvattingen van de andere wedstrijden gezien. Wat werd Boca genaaid door die grensrechter bij dat 1e doelpunt van Racing, Lute? Die stond toch kilometers buitenspel zou je zeggen.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 16 aug 2010 21:17
Citaat:
Verder ook nog samenvattingen van de andere wedstrijden gezien. Wat werd Boca genaaid door die grensrechter bij dat 1e doelpunt van Racing, Lute? Die stond toch kilometers buitenspel zou je zeggen.


En niet alleen dat, was volgens mij nog hands ook. Boca gaat dramatische Appertura tegemoed. Ben alleen benieuwd wat Riquelme gaat toevogen.
River Plate voorlopig op de goede weg. Doen wat ze moeten doen. Is nog wel kans dat die Funes Mori weg gaat. Geloof dat er een club uit Italië geinteresseerd is.

En de soap Maradona is nog niet afgelopen. Er is nog een kans dat die terug gaat keren.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 aug 2010 12:53
Tsja, na een dramatisch seizoen in verdedigend opzicht ga je je verdediging toch ook niet versterken met allerlei kabouters? Wordt inderdaad weer een rampjaar voor Boca. Hebben volgens mij geen enkele speler gekocht waar ik dol enthousiast van word.
nielsvanstralen


Geregistreerd: 18-08-2010
Forum berichten: 4
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 aug 2010 18:38
El Lute, mooie verhalen over je avonturen over La Tomba in Mendoza/Godoy Cruz. Woon nu een half jaar in Mendoza voor werk (en moet helaas een half jaar Ajax missen) en ben benieuwd of je wat mensen voor me weet die me het echte vak in kunnen nemen in Malvinas. Tegen Boca zat ik tussen de bobo's op de lange zijde, mooi om de sfeer op de tribunes achter het doel te zien, maar je wilt er toch tussen staan he... hoe gevaarlijk het ook kan zijn..
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-12-2007
Forum berichten: 1455
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 aug 2010 18:50
Citaat:
El Lute, mooie verhalen over je avonturen over La Tomba in Mendoza/Godoy Cruz. Woon nu een half jaar in Mendoza voor werk (en moet helaas een half jaar Ajax missen) en ben benieuwd of je wat mensen voor me weet die me het echte vak in kunnen nemen in Malvinas. Tegen Boca zat ik tussen de bobo's op de lange zijde, mooi om de sfeer op de tribunes achter het doel te zien, maar je wilt er toch tussen staan he... hoe gevaarlijk het ook kan zijn..


Leuk man! Wat doe je daar voor een werk?
En El Lute, volgens mij kent hij iedere Barra Brava daar... <img src='smilies/icon_cool.gif' />
Ajax moet je dan maar online gaan kijken (sopcast)

:Argentina: :Gallina:
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 aug 2010 20:34
Citaat:
El Lute, mooie verhalen over je avonturen over La Tomba in Mendoza/Godoy Cruz. Woon nu een half jaar in Mendoza voor werk (en moet helaas een half jaar Ajax missen) en ben benieuwd of je wat mensen voor me weet die me het echte vak in kunnen nemen in Malvinas. Tegen Boca zat ik tussen de bobo's op de lange zijde, mooi om de sfeer op de tribunes achter het doel te zien, maar je wilt er toch tussen staan he... hoe gevaarlijk het ook kan zijn..

Ja, Lute (Jasper) is een zeer gewaardeerd poster hier.

Welkom trouwens. Doe je ook mee met onze Argentijnse toto?
viewtopic.php?f=51&t=2581&start=0
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 aug 2010 20:53
Citaat:
El Lute, mooie verhalen over je avonturen over La Tomba in Mendoza/Godoy Cruz. Woon nu een half jaar in Mendoza voor werk (en moet helaas een half jaar Ajax missen) en ben benieuwd of je wat mensen voor me weet die me het echte vak in kunnen nemen in Malvinas. Tegen Boca zat ik tussen de bobo's op de lange zijde, mooi om de sfeer op de tribunes achter het doel te zien, maar je wilt er toch tussen staan he... hoe gevaarlijk het ook kan zijn..



Hola Niels, je woont nu een half jaar of moet je nog een half jaar?
En tsja, dat echte vak, popular sur aan park kant, ga daar nooit meer staan. Zit liever aan de lange zijde op platea cubierta. Ken daar een zooi mensen. En kwa sfeer krijg je meer mee aan die kant dan als je echt tussen de barra's staat. Probleem echter is dat de echt harde kern niet staat te wachten op buitenlanders, Een fenomeen wat je pas sinds een jaar ziet. En dat zijn dan voornamelijk Amerikanen die uitwisselings project hebben met Universidad de Cuyo. Ook in park, casi achter de popular norte. Richting de zoo.
Die Amerikanen hebben geen idee hoe ze zich moeten gedragen en maken de boel kapot wat ideeen voor de buitenlanders betreft.
Ook op cubierta zie je nu meer dan 50 buitenlanders per wedstrijd.

Aan de andere kant op de middenlijn, vak platea descubierto. (tegenover de eretribune) zit elke wedstrijd een groep Canadezen. Dit zijn wel geschikte gasten. Volgens mij weken ze in een mijn vlakbij San Juan. Die mijn is in Canadese handen. Zijn altijd vroeg in het stadion en hebben altijd een vlag met Canada erop. Die hangt ter hoogte van de middelijkn.

En wat de Barra Brava, ken er inderdaad wel wat maar ga er liever niet mee om. Zijn gewoon zwaar criminelen. Maar ik ga dus niet meer tussen de harde kern staan. Heb het al zovaak mee gemaakt, en dan niet alleen hier maar o.a. bij Boca Juniors. Ken er een zooi van La 12.

Maar kan me voorstellen dat je dit een keer wilt beleven. Maar die wedstrijd tegen Boca blijft speciaal. Net zoals tegen River Plate. Maar komend weekend tegen Olympo zal Malvinas echt niet vol zitten. Prijzen zijn met 70% verhoogt. Dit is landelijk.
nielsvanstralen


Geregistreerd: 18-08-2010
Forum berichten: 4
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 19 aug 2010 17:22
Werk voor een duurzame energie-onderzoeksinstituut, onderdeel van de universidad de Cuyo voor 5 maanden (tot en met december). Heel chill, die gasten werken hier maar 4 uur per dag!

Misschien dan maar niet tussen de gekken achter het doel gaan staan.. Heb in de f-side en 410 gestaan, maar dit gaat helemaal nergens over! platea cubierta lijkt me inderdaad ook wel prima. vanmiddag na de siesta kaarten halen!

Vervelend dat het internet hier nog niet zo snel is als in NL. Sopcast moet elke minuut wel een keer bufferen... En dan mis je vaak een doelpunt (verthongen vs. Kiev) en rode kaart...

Wat heb jij gedaan in mendoza Jasper?
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 21 aug 2010 20:32
Citaat:
Werk voor een duurzame energie-onderzoeksinstituut, onderdeel van de universidad de Cuyo voor 5 maanden (tot en met december). Heel chill, die gasten werken hier maar 4 uur per dag!

Misschien dan maar niet tussen de gekken achter het doel gaan staan.. Heb in de f-side en 410 gestaan, maar dit gaat helemaal nergens over! platea cubierta lijkt me inderdaad ook wel prima. vanmiddag na de siesta kaarten halen!

Vervelend dat het internet hier nog niet zo snel is als in NL. Sopcast moet elke minuut wel een keer bufferen... En dan mis je vaak een doelpunt (Vertonghen vs. Kiev) en rode kaart...

Wat heb jij gedaan in mendoza Jasper?


Heb geen tijd nu want ga naar Cancha, Vamos Tomba. Nog even paar Quilmes naar binnen werken en dat ik door de alcohol controle kom.
Winst vandaag!
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 22 aug 2010 23:53
1-0 Gewonnen, meer niet. 1 Van de slechtste wedstrijden die ik gezien heb. Tegenstander was ook niet best. Achterin viel het nnog mee met Sigali en Curbello.
Na de wedstrijd met groep Russen en gasten uit de Oekraine doorgezakt in spelershome. Zijn vriendjes van Abramovic en waren goed op de hoogte van Vitesse.
Zitten al tijden hier en zijn met vanalles bezig waaronder het roeren in de voetbalwereld hier. Geld zat die gsten.
5 Uur toeter uit Las Malvinas gerolt, maar was weer gezellig. Net pas wakker.

Morgen paar dagen naar Chile, visum verlengen. Lekker uitwaaien aan zee in Viña del Mar. Vamos!
nielsvanstralen


Geregistreerd: 18-08-2010
Forum berichten: 4
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 23 aug 2010 15:12
Het was inderdaad niet veel soeps.. rustig in het stadion en een hele matige pot. Gelukkig wel wat leuke gasten van de oude garde tegengekomen op platea decubierta, geboren en getogen godoy cruzers. Hadden geen zin meer in de gevaren en problemen achter het doel... gelukkig hielden ze nog wel van een goeie porro en veel bier. Waar zat/stond je Lute?
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 23 aug 2010 15:25
Citaat:
Het was inderdaad niet veel soeps.. rustig in het stadion en een hele matige pot. Gelukkig wel wat leuke gasten van de oude garde tegengekomen op platea decubierta, geboren en getogen godoy cruzers. Hadden geen zin meer in de gevaren en problemen achter het doel... gelukkig hielden ze nog wel van een goede porro en veel bier. Waar zat/stond je Lute?


Zat onder de perstribune tussen de bobo's van Tomba. Vind altijd wel leuk om te zien wat daar allemaal gebeurt. De scouts van AC Milan waren er ook weer. Zitten permanent hier. Niet voor Tomba maar vooral voor jeugd en amateurclubs.
Loopt in de jeugd bij Milan een 16 jarige jochie uit Las Heras die nu voor 2e jaar op rij voetballer van het jaar is geworden. Hebben ze van de straat geplukt in Las Heras. Hadden thuis geen geld voor een club, laat staan voor kleding.
Mooi verhaal.

Ben nu naar Chile voor paar dagen, Adios!
El_Millonario


Geregistreerd: 07-02-2008
Forum berichten: 988
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 23 aug 2010 19:18
River 3-2 Independiente. Was een leuke wedstrijd met een spannend einde. River al bij de rust 3-1. Wedstrijd ging wel gelijk op, tal van kansen. Funes maakte de eerste twee gols, die tweede stond hij wel ruim buitenspel. Independiente scoort uit onnodig balverlies van Enano, heeft ie heel veel de laatste tijd. Zit nog bijlange niet op z'n beste niveau. Ferrari maakte de 3-1 voor River. De tweede helft was meerendeels voor Independiente maar River hield goed stand. Vanachter zit het wel goed daar met Maidana die veel werk verrichtte. Maar in 89e minuut scoort Rojo dan toch nog, of was het Carrizo <img src='smilies/icon_confused.gif' /> . Zat al tijdens de rust te vieren, moet ie niet meer te veel doen. Toen dacht ik nee hé het zal toch niet waar zijn. Toen kwam eindelijk het fluitsignaal en de buit was binnen! 9/9, mooie start van River.
El_Millonario


Geregistreerd: 07-02-2008
Forum berichten: 988
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 29 aug 2010 14:05
Vanavond de beurt aan River tegen de huidige kampioen, dat toch wel verrassend laatste staat. Maarja, wat stelt een klassement voor na amper 3 speeldagen? River zal het moeten doen zonder Maidana, die is geblesseerd. Zullen ze toch wel voelen achteraan, vormt samen met Ferrero en Almeyda een stevig blok. In zijn plek speelt de Paraguayaan Romàn (what's in a name). Ortega keert terug uit schorsing en vormt de aanval met Enano en Funes Mori. Op de bank geen Caruso, wel Pavon én het broertje van Funes Mori. Nu ja, broertje. Zet ze naast mekaar en je zou niet weten wie wie is.

http://www.riverplate.com/Noticias/futb ... niors.html

Prachtig toch...stel je voor dat die samen straks in de ploeg zullen staan, geweldig.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 30 aug 2010 17:33
Citaat:
Vanavond de beurt aan River tegen de huidige kampioen, dat toch wel verrassend laatste staat. Maarja, wat stelt een klassement voor na amper 3 speeldagen?



0-0 uiteindelijk, Boca Juniors met eerste overwinning, 2-1 in La Bombonera tegen Velez Sarsfield. Borghi kan weer ademhalen.
Colon - Godoy Cruz in gekke wedstrijd waar Tomba een 1-3 dus 3 punten mee naar de Andes neemt. Nog nooit gewonnen in Santa Fé maar wat was het een knotsgekke wedstrijd. Asad die weer met 3 verdedigers begon en aardig meespeelde met de thuisploeg. Maar het kan zelfmoord spel zijn wat ook een 1-0 achterstand opleverde.
Eerste helft speler van Colon met dubbel geel eraf en was wachten op de gelijkmaker maar er werd geen kans gecreeert.
2e Minuut 2e helft nog speler eraf met dubbel geel dus dacht nu zal wel eitje worden maar gekke was dat alleen Colon kansen kreeg totdat de Uruguyaan Curbelo eraf moest met ook 2 keer geel. Die voelde je aankomen en ik had zalf Curbelo er al af gehaald. Maar gek genoeg werd dit de ommekeer. De Colombiaan Jairo Castillo kwam erin en duurde niet lang voordat die gelijkmaakte met een lepe kopgoal. Toen was gelopen koers, 3e goal van spits Ramirez die steeds beter begint te spelen en zich vrijer voelt. En pegel van Salinas, ook weer een speler die ze van straat hebben gehaald. Loopt toch wat rond hier.

Maar voorlopig doen we weer mee om kampioensschap en staan we 2e in de Copa lijst. 2 Punten achter Estudiantes de la Plata die vrijdag op bezoek komen.
Argentinos is als enige al geplaatst voor de Libertadores vanwege laatste kampioen.
+ Nieuw bericht <<<   <   53  |  54  |  55  |  56  |  57  |  58  |  59  |  60  |  61   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.004.274 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Zuid-Amerika » Argentinië 2011
Ga
Zoeken: