Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » De Kantine » Getrouwd/Relatie/Verkering
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Getrouwd/Relatie/Verkering
Maker: BobBekeken: 16311
Status: InactiefBerichten: 226
+ Nieuw bericht <<<   <   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Wo 28 jul 2010 10:40
En geloof Ad nu maar want anderhalf jaar geleden heeft hij ook mij ermee geholpen.. Beste is een nieuwe vlam vinden en gewoon uitgaan, en feesten. Niet erbij blijven zitten ga verder met je leven..

Ik merk dat ook aan mn broertje was er helemaal kapot van, ik zo: hop mee op stap ga je.. Binnen de kortste keren was hij er over heen..
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 28 jul 2010 18:10
Yassine, kun jij wat over je nieuwe vriendin vertellen? <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
guy_ajax


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 2698
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 29 jul 2010 11:07
Dat verhaal doet mij trouwens aan een ander verhaal denken. <img src='smilies/lol.gif' />
Onze gym docent van vorig jaar, super chille gozer! Ajacied, voetbalt op redelijk hoog amateur niveau, geeft chil les enzo. Nouja, veel meiden uit de klas vonden hem leuk en knap enzo. Meer niet.

Wij hadden BBQ met onze klas, komt opeens zo'n nerdje/stuutjes/schaap (kan het niet anders uitleggen, zij is anders dan alle andere nerdjes/stuutjes/schapen, jaar geleden wilde ze nog met paarden trouwen, ze schreeft sprookjes etc.. <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' /> ), naar hem toe op het einde waar andere het ook nog kunnen verstaan, zegt ze tegen hem: ''Ik moet iets vertellen, ik ben verliefd op jouw, al sinds de herfstvakantie, wil jij verkering met mij?'' Die docent: ''Ow........... Ik vind jou ook wel aardig (kan niks anders zeggen natuurlijk..), maar dit gaat gewoon niet. Ik heb al een vriendin en ik mag geen relatie hebben met een leerling.'' Zij: ''Viel het niet op dat ik indruk op je probeerde te maken? Ik stond de hele tijd bij je en lachte de hele tijd.'' (Viel ook niet op gelukkig, heel veel foto's van de BBQ staat zij naast hem, heel nep lachend. Steeds als hij keek ging ze lachen..)

Een paar hadden dat dus gehoort, maar niks gezecht en gewacht tot zij en de docent naar huis waren. Was half 12 ofzo. Ruim de helft van de klas was al weg. Wij zijn daar tot half 2 gebleven dacht ik, dag erna haddden we sportdag, vandaag. Maar goed, toen kwam dat verhaal dus naar boven..
Die avond was geniaal. <img src='smilies/lol.gif' /> <img src='smilies/icon_eek.gif' />wing: Heb ook nog foto's daarvan.

Bijna iedereen was al weg, dus volgende dag wij het verhaal aan andere vertellen. Maar die geloofde er eerst geen flikker van.
hannes


Geregistreerd: 29-11-2008
Forum berichten: 895
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 29 jul 2010 12:12
Ik denk dat je erbij had moeten zijn....
Peter79


Geregistreerd: 16-05-2008
Forum berichten: 1624
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 29 jul 2010 12:22
Citaat:

Een paar hadden dat dus gehoort, maar niks gezegd en gewacht tot zij en de docent naar huis waren..


Je kunt veel over dat stuutje/ nerdje/ schaap (of hoe jij het ook noemt) zeggen, maar zij heeft waarschijnlijk meer lef in haar pink dan jullie allemaal bijelkaar hebben. Wat een helden <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' />
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 29 jul 2010 12:30
God, hou dit de volgende keer maar voor je, Guy.
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Do 29 jul 2010 18:01
Ik zit nu te denken wat die leraar denkt als hij ook lid is van dit forum... <img src='smilies/lol.gif' />
guy_ajax


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 2698
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 29 jul 2010 20:46
Citaat:
Ik denk dat je erbij had moeten zijn....

Inderdaad. Dat soort verhalen komen altijd minder grappig over als je ze moet lezen. <img src='smilies/lol.gif' />
Citaat:

Een paar hadden dat dus gehoord, maar niks gezegd en gewacht tot zij en de docent naar huis waren..


Je kunt veel over dat stuutje/ nerdje/ schaap (of hoe jij het ook noemt) zeggen, maar zij heeft waarschijnlijk meer lef in haar pink dan jullie allemaal bijelkaar hebben. Wat een helden <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' />
Nee hoor, ze heeft een blok voor haar kop en is verschrikkelijk naïef. Kom op, heel de klas wist al dat hij al een vriendin heeft. Zij schrijft verhalen over mensen als dieren, geloofde in groep 8 nog in sinterklaas.
Citaat:
Ik zit nu te denken wat die leraar denkt als hij ook lid is van dit forum... <img src='smilies/lol.gif' />

<img src='smilies/lol.gif' /> <img src='smilies/lol.gif' /> <img src='smilies/lol.gif' /> Zou wat zijn! Kan hem volgend jaar ook als mentor krijgen. <img src='smilies/lol.gif' />
afca.darcy


Geregistreerd: 20-08-2008
Forum berichten: 406
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Leiderdorp
Geplaatst: Vr 30 jul 2010 21:38
Citaat:
Oke, mede Ajax fans, een lang verhaal...
Ik vertel dit hier omdat ik radeloos ben en elke ajaccied op deze geweldige/prachtige site 100% vertrouw...

Ik werkte afgelopen jaar (stage) als congierge op een middelbare school (wellant college Oegstgeest)
waarom is een nog langer verhaal ;-)
hoe dan ook, op die school zit een meisje die mij helemaal geweldig vond,
in het begin geloofde ik t allemaal wel, maar na een tijdje praten kreeg ik toch wel interesse, toen gaf ze mij een brief, 2 A4tjes, 4 kantjes vol(!) over wat ze allemaal voor me voelde,
toen was ik helemaal verkocht... Zij was 15 en ik was 18, en omdat ik ook een broertje heb van bijna 15 was dat nogal lastig.
Uiteindelijk wou ik het proberen (in mei) en ik werd smoor op haar, mijn eerste echte liefde!!
Maar omdat zei leerling was en ik meer een werk functie had, vroeg ik haar te wachten met openbaar maken tot 1 juli (vakantie) haar vrienden wisten het wel, maar ik maakte me zorge om mijn stage, en zij begreep het en zei dat ze me alle tijd zou geven.
Het ging goed, maar de gesprekken gingen steeds stugger enzo, en ik voelde het al aankomen en toen 31 juni zei ze dat ze het heel moeilijk had (IS OOK ZO) en dat ze steeds minder voor me voelde, ik was kapot! Ik ben nooit zo emotioneel, maar...
Maar ik kon/kan haar niks kwalijk nemen, ik bedoel, het is een gevoel, en dat heb je niet in de hand.
We zoude vrienden blijven, maar ik bleef het moeilijk hebben.
Nu sinds 21 juli heeft ze een ander, ook nog eens een goede bekende van me. Je raad t al, hart nog meer gebroken.
Ik heb nu met haar op msn gepraat en gezegt dat ik graag vrienden wil blijven, maar dat ik haar beter voorlopig niet kan zien/spreken omdat ik nog zoveel van dr hou!!
Hoe dan ook, hoe kom ik hier overheen, k ga al 3 weken kapot van de pijn, en ben (blijkbaar) nogal een jaloers type.
Ik heb nogmeer problemen, maar dat ter zeide, roken schijnt tegen stress te helpen, dus ben er maar mee begonnen, zo kansloos/radeloos ben ik.
Ik ben nu ook m'n verdriet aan het wegdrinken maar ik wil toch m'n verhaal kwijt.
Please, kan iemand mij helpen?!
B.v.d.
Ps door de drank kan m'n verhaal qua gramatica niet helemaal meer kloppen, sorry daarvoor.

Als je tips hebt, plaats ze ajb hier of in een pb. (of allebei voor de zekerheid)

alvast bedankt

Darcy


Wat een herkenbaar verhaal......ik heb op liefdesgebied dus echt alles meegemaakt en dus ook dit.......ik weet als geen ander hoe je je voelt en dat is vreselijk.
Je hebt het gevoel alsof je nooit meer van iemand zoveel zal houden als net van die meid, je voelt je alleen op de wereld, je kunt wel janken en hebt nergens meer zin in.
Je wilt niet eten en wilt eigenlijk alleen maar aan haar denken, daarom wil je eigenlijk ook vrienden blijven, zodat je contact blijft houden of niet?
Ik denk dat ik er niet ver naast zit en alle goede adviezen ten spijt, heb jij er momenteel niks aan vriend omdat je nergens zin in hebt.
Geloof "ouwe Adje" nou maar als ik zeg dat het beste medicijn een nieuwe liefde is en geloof me ook maar als ik zeg dat die ook komt.
Klinkt nu wezenloos, maar zo werkt het echt.....niets geneest zo goed als een nieuwe liefde. Tot die tijd is het vooral uithuilen en inderdaad heel veel erover praten en op een bepaald moment zul je zelf merken dat je het er niet meer over wilt hebben........dan ben je genezen en kun je verder met een nieuwe liefde, want nu meteen een ander, dat werkt niet.
Ik ben nu 49 en heb bergen mooie meiden versleten in mijn leven en geloof me nou......die pijn van dat verlies word steeds minder naarmate je ouder en vooral wijzer word.
Ik heb alles meegemaakt en weet nu wel dat mijn leven het belangrijkste is......mijn woning, mijn spulletjes waar ik hard voor heb gewerkt, mijn hondje en mijn echte vrienden, want uiteindelijk is dat alles wat je hebt.
Ik ben 2 keer gertrouwd geweest, heel gelukkig, maar toen ik ziek werd was mijn laatste vrouw zo verdwenen en kon ik weer keihard gaan vechten om mijn spullen te behouden en normaal verder te leven.
Ik heb nu weer een nieuwe vriendin, want de wereld zit er vol mee Darcy en ik kan je wel zeggen dat wij een klote relatie hebben. Dat kijk ik nog even aan, maar mijn basis (huis, hondje, spullen) zal nooit meer worden aangetast. Als het haar niet bevalt, dan gaat ze toch lekker weg, want ik kan op mijn 49e misschien nog wel een ander wijffie vinden en nog 10 jaar jonger ook, want dat is het voordeel van man zijn.
Ik wens je veel sterkte en wijsheid en weet zeker dat er een dag komt dat je nog aan deze woorden terug denkt......geloof me.....zo werken die dingen.

Heel erg bedankt Ad voor je wijze raad, hier kan ik ook echt wat mee.
Mijn gevoel voor haar is ondertussen al goed afgenomen, ik geef mezelf nog 2 tot 4 weken <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Bedankt allemaal
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 30 jul 2010 22:45
Citaat:
Maar dat helpt niet.. en ik zie er trouwens ook de lol niet van in.

Je mag natuurlijk wel drinken, maar je moet niet meer gaan drinken om die reden.


Ach lieve Guy, soms is het niet verkeerd om te zuipen om het zuipen. Helemaal niets mis mee.

En ja, ook ik heb liefdes verdriet gehad. Geweldige meid gehad waar ik mee samen gewoond heb. Super ding. Mooiste was dat ze er altijd perfect uitzag, of het nou in bed was of de tennisbaan.
En altijd samen ergens komen, niet zei er 2 meter achter, gewoon tesaam. Mijn grootste verlies uit mijn leven. En ja beste Ad, er lopen meer lekkere wijven in de wereld rond dan goeie Ajax spitsen. Maar dit vind ik nooit meer. En dan loop ik rond waar ze al met je mee gaan omdat je buitenlander bent. Makkelijker kun je het niet krijgen maar die Nederlandse vrouwen hebben toch wel wat.
Tomza2


Geregistreerd: 14-07-2010
Forum berichten: 476
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Dronten/Enschede
Geplaatst: Ma 20 dec 2010 12:14
Pff, ik voel me ook echt shit. Het is nu al iets van 2 maanden uit met mijn vriendin. We zijn 2 jaar samen geweest en we zijn veel met elkaar op vakantie geweest. Op het moment dat we het uitmaakte voelde het goed om het uit te maken, want beide hadden we er gewoon even genoeg en wouden we doorgaan als vrienden. Maar nu naar 2 maanden ben ik weer helemaal verliefd op haar en houd ik weer van haar. Ik denk dat die tijd uit elkaar mij echt wel heeft laten beseffen dat ze erg speciaal voor me is. Alleen zij zegt nu dat ze iemand anders leuk vind en dat komt echt enorm hard aan..
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 20 dec 2010 12:33
@ Tomza: Gras is altijd groener ergens anders. Heb een nagenoeg zelfde situatie gehad.

Je moet maar denken: When something's ment to be, she will come back.

Gewoon de ruimte geven en een beetje laten voor wat het is, dat werkt vaak het beste haha, ook al is dat lastig.
Ze zal nu waarschijnlijk een of ander bounce-back vriendje krijgen wat totaal niet op jou lijkt en dan beseft ze dat ze het bij jou zo goed had.

Uitgaan van eigen kunnen/krachten/charmes <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Tomza2


Geregistreerd: 14-07-2010
Forum berichten: 476
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Dronten/Enschede
Geplaatst: Ma 20 dec 2010 12:47
Hee haha. Ik denk eigenlijk precies hetzelfde er over. Als we echt zo goed voor elkaar zijn, dan komt het ooit wel weer goed! Alleen dat is wat ik denk. Ik voel me voor de rest ook gewoon alleen etc. Maar daar moet ik gewoon even aan wennen! Ja ik hoop dat het een bounce-back vriendje wordt en hij lijkt ook niet echt op mij (van wat ik van hem heb gehoord en gelezen). Ik moet gewoon even rustig worden in me hoofd en ook kunnen zeggen dat ik blij ben als single :mrgreen:
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 20 dec 2010 13:09
@ Tomza: Zuip je 2 weekenden helemaal kapot, neuk alles wat los en vast zit, en zie daar, het resultaat is dat je blij bent als single :mrgreen:

(dit is de meest logische oplossing als man zijnde!)
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-08-2010
Forum berichten: 179
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 24 dec 2010 19:49
Ja ik heb ook een complexe situatie, had een meisje al heel lang en we waren echt helemaal weg van elkaar, maar ik vond het lastig om haar te vertrouwen (zij is randstad, en een beetje breezer haha) en dus was het klote dat ze zo ver weg woonde want ik werd elke dag helemaal gek. Toen heb ik het uitgemaakt voor iets anders dichter bij huis, en ik had na een paar uur al weer spijt. Nu hebben we weer contact en ik denk dat het ooit wel weer goed komt <img src='smilies/icon_razz.gif' />, maar haar familie enzo zijn helemaal boos op mij, en ze mag eigenlijk geen contact met me hebben hahaha. Dus dat is het enige wat eigenlijk nog tussen ons in staat. Het komt ooit goed dat weet ik zeker <img src='smilies/icon_razz.gif' />.
Tomza2


Geregistreerd: 14-07-2010
Forum berichten: 476
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Dronten/Enschede
Geplaatst: Vr 24 dec 2010 22:03
Citaat:
Ja ik heb ook een complexe situatie, had een meisje al heel lang en we waren echt helemaal weg van elkaar, maar ik vond het lastig om haar te vertrouwen (zij is randstad, en een beetje breezer haha) en dus was het klote dat ze zo ver weg woonde want ik werd elke dag helemaal gek. Toen heb ik het uitgemaakt voor iets anders dichter bij huis, en ik had na een paar uur al weer spijt. Nu hebben we weer contact en ik denk dat het ooit wel weer goed komt <img src='smilies/icon_razz.gif' />, maar haar familie enzo zijn helemaal boos op mij, en ze mag eigenlijk geen contact met me hebben hahaha. Dus dat is het enige wat eigenlijk nog tussen ons in staat. Het komt ooit goed dat weet ik zeker <img src='smilies/icon_razz.gif' />.


Ik vind dat familie er niks over te zeggen heeft. Het is iets tussen jullie en niet iets tussen haar familie en jouw.
hannes


Geregistreerd: 29-11-2008
Forum berichten: 895
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 25 dec 2010 00:33
Citaat:
Ja ik heb ook een complexe situatie, had een meisje al heel lang en we waren echt helemaal weg van elkaar, maar ik vond het lastig om haar te vertrouwen (zij is randstad, en een beetje breezer haha) en dus was het klote dat ze zo ver weg woonde want ik werd elke dag helemaal gek. Toen heb ik het uitgemaakt voor iets anders dichter bij huis, en ik had na een paar uur al weer spijt. Nu hebben we weer contact en ik denk dat het ooit wel weer goed komt <img src='smilies/icon_razz.gif' />, maar haar familie enzo zijn helemaal boos op mij, en ze mag eigenlijk geen contact met me hebben hahaha. Dus dat is het enige wat eigenlijk nog tussen ons in staat. Het komt ooit goed dat weet ik zeker <img src='smilies/icon_razz.gif' />.


Ik vind dat familie er niks over te zeggen heeft. Het is iets tussen jullie en niet iets tussen haar familie en jouw.

Daar denken ze in bv. Staphorst heel anders over... ;_)
Bolkestein


Geregistreerd: 03-09-2009
Forum berichten: 514
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 25 dec 2010 10:12
Familie heeft er best wat over te zeggen, daar is het immers familie voor. Ze hebben er alleen niets over te beslissen. Klein nuanceverschil.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-08-2010
Forum berichten: 179
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 25 dec 2010 17:28
Ik moet die familie wel ergens gelijk geven, er zijn echt nare dingen gebeurd (ik heb echt nare dingen gedaan) dus ik snap wel dat ze haar in bescherming nemen, ze is ook pas 16! Maar die draaien (hopelijk) wel weer bij!
brucepblanchard


Geregistreerd: 09-11-2008
Forum berichten: 299
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: Haarlem.
Geplaatst: Za 9 jul 2011 12:55
Relatie en binnenkort samenwonend.
Tomza2


Geregistreerd: 14-07-2010
Forum berichten: 476
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Dronten/Enschede
Geplaatst: Za 9 jul 2011 13:13
Citaat:

Daar denken ze in bv. Staphorst heel anders over... ;_)


Hahahaha
????


Geregistreerd: 15-07-2011
Forum berichten: 34
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: beijing
Geplaatst: Za 16 jul 2011 16:03
Ik ben single! Hahahah! Ik hou van schoonheid! Nationaliteit geen beperking! :mrgreen:
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Za 16 jul 2011 17:19
Relatie van 2 maanden en een beetje nu met een Malteser <img src='smilies/icon_razz.gif' />
witte gullit


Geregistreerd: 27-07-2010
Forum berichten: 168
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Alkmaar
Geplaatst: Za 16 jul 2011 17:20
Maltesers zijn lekker!
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Za 16 jul 2011 17:26
Haha, de chocolaatjes of de meisjes! Ik denk dat je het eerste bedoelt <img src='smilies/icon_razz.gif' /> ( was ook een beetje dubbel van mij, haha. )
+ Nieuw bericht <<<   <   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.985.302 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » De Kantine » Getrouwd/Relatie/Verkering
Ga
Zoeken: