Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » Amusement » De Voetbalzemelaars
Ga
Zoeken:

Onderwerp: De Voetbalzemelaars
Maker: MarcoBekeken: 50230
Status: InactiefBerichten: 862
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 28 jul 2009 17:19


Een plekje om te zeuren over Leo Driessen en al die andere commentatoren, analytici en voetbalbabbelaars. Of om de gasten van die avond door te geven natuurlijk.. Of om eens wat vragen voor de zgn. kenners door te nemen.. Of wat dan ook.

Jack van Gelder, met de familie Mulder en Reus, is inmiddels alweer begonnen aan zijn zondagavondshow. Eredivisie Live heeft haar team inmiddels ook compleet:

[list">Gullit en De Haan gaan analyseren

Ruud Gullit en Foppe de Haan analyseren vanaf komend seizoen voetbalwedstrijden voor Eredivisie Live. Dat maakte het betaalkanaal van eredivisieclubs dinsdag bekend. Gullit en De Haan worden toegevoegd aan het team dat verder bestaat uit Jan van Halst en Jaap Stam. Wilfred Genee en Johan Derksen maken elke vrijdag het programma Doordekken, waarin wordt vooruitgekeken naar de nieuwe speelronde.[/list">

Het programma Doordekken, het een-tweetje tussen Derksen en Genee op Eredivisie Live, is alleen nog op vrijdagavond. Op RTL7 wordt het druk. Voetbal International komt er zowel op vrijdag als op maandag voor. Op vrijdag meteen na de rechtstreekse wedstrijd uit de Jupiler League.
guy_ajax


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 2698
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 28 jul 2009 17:30
Borst, Derksen en Genee vind ik niks mis mee hoor. Zij hebben tenminste iets te melden dat boeiend is en dat klopt.
Van Gelder heb ik ook niks tegen. Van der Gijp vind ik echt lache, ik kan zo om die gast lache man! <img src='smilies/lol.gif' /> Jan Mulder is ook boeiend, hij is wel eenlijnig en maar dat is juist mooi om te horen.
Aan Tan heb ik een hekel aan! Alleen maar slap te lullen en de hele tijd lache en van die domme bruggetjes maken. Hij kan beter Bananensplit gaan presenteren.
Bij Jan van Halst heb ik het idee dat hij zich in houd, dat is wel jammer. Ik denk dat hij anders veel meer te melden heeft. Maar hij is wel oke.
Gullit lult maar een end weg. De Haan en Waterreus zijn ook niks bijzonders.. Waterreus heeft af en toe wel eens een goed argument of oplossing ofzo.
Leo Driesen vind ik echt een bagger man! Al vind ik dat stukje op Eredivisie Live wel grappig bij die samenvattingen van die grappige stukjes, weet niet meer hoe t heet.
Hans Kraaij is een meeloper, hij wil t vriendje blijven van Derksen en er geen ruzie mee krijgen. Youri Mulder gaat wel.
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 28 jul 2009 19:34
Borst vind ik een hele goede , dat zelfde geld voor Jack. Genee is niet constant, soms best aardige dingen maar ook soms helemaal niets. V.Halst vind ik een heel erg goede kan de wedstrijd vaak goed analyseren. Gullit , de Haan, en Youri Mulder vind ik niks aparts.Renee staat met een goede 2e plaats van de irritantste mensen op Tv.Jan Mulder vind ik ook een goede , maar maakt de vaak flauwe ''grappen''. Hans Jr. vind ik het zelfde als Genee niet constant. Ja en op 1 van de irritantste mensen op Tv kunnen jullie ook wel raden waarschijnlijk, Leo Driessen, uitleg overbodig denk ik.
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 28 jul 2009 23:25
Jan van Halst. Zijn analyses met beeld vind ik wel interessant. De rest heeft zo zijn dingen. vd Gijp, Mulder sr, Hansie en Driessen zijn veruit het irritants.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 06:23
Het duo Derksen-Genee vind ik hilarisch soms, maar goed? Nee, behalve Van Halst zijn het allemaal publiciteitsgeile idioten of showmannetjes.

Van der Gijp is het afschuwelijkst met zijn zogenaamd lollige anekdotes. Wat een klootzak, die gast. Is de enige waar ik mij echt aan kan irriteren.
guy_ajax


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 2698
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 09:23
Van der Gijp vind ik echt om te lache! <img src='smilies/lol.gif' /> Die gast is zo grappig!
Seduction


Geregistreerd: 26-01-2009
Forum berichten: 1354
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 10:00
Jan van Halst. Gewoon no nonsense beschouwen en in klare taal. Laat zijn voorkeur voor geen enkele club blijken en blijft gewoon met beide beentjes op de grond.

Verder vind ik het leuk om te zien hoe Hugo Borst altijd aanwezige gasten het moeilijk probeert te maken.

Johan Derksen heeft soms een bijzondere kijk op het voetbal, maar praat over iedere club hetzelfde. Daarom kan hij er nog mee door.

De rest laten we het maar niet over hebben, met name Wilfred Genee vind ik een walgelijk figuur. Dat geld ook voor Leo Driessen, Hans Kraay jr, Jan Mulder met zijn rare uitspraken en manier van uitleggen, Ruud Gullit die het allemaal geen bal interesseert en er zelf ook niet altijd iets van snapt.
Sjeque van Gelder met zijn zogenaamde bronnen waar nooit iets van klopt, om moe van te worden.


Bij types als van der Gijp (en Jan Mulder) heb ik meer het idee dat ze het vooral belangrijk vinden dat ze zelf grappig overkomen op tv, dan dat het daadwerkelijk inhoudelijk over voetbal gaat.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 22:27
Er was vroeger een tijd dat ik nog wel eens voetbalinside keek voor de primeurtjes, maar dat is steeds kariger geworden. Ome Johan grijpt steeds vaker naar de dikke duim. Hilarisch was overigens een keer toen hij bekendmaakte dat Feyenoord een grote transfer had gedaan: hij had beloofd dat hij geen naam bekend zou maken, die zou die volgende dag pas volgen. Bleek het om Nicky Hofs te gaan. <img src='smilies/icon_neutral.gif' />

Ik wil niet al te arrogant klinken verder maar ik heb vrij weinig wat met de huidige voetbalprogramma's. De interviews zijn soms interessant maar verder als ik opiniestukken hoor over bv. De Beneliga, dan kom ik altijd tot de constatering dat de beste mensen gewoon slecht op de hoogte zijn. Er zijn weinigen waarbij je ook echt merkt dat ze een voetbalbaterie hebben, het valt vooral op wanneer het over recente dingen gaat. Die Engelsen spelen allemaal kick & rush, dat is een Oost-Europes tegenstander dus die zullen wel verdedigend voetballen. Tenenkrommend zo af en toe hoe dingen in cliches worden gegooid die soms helemaal niet kloppen.

Verder ontbreekt een groot deel ook gewoon geloofwaardigheid. Derksen praat naar de mond van diegene waarmee hij commerciele belangen heeft. Jack Van Gelder wil vooral laten blijken dat hij toch niet voor Ajax en het komt allemaal wel erg geforceerd over. De anderen ontbreken deskundigheid, nu had ik Van Halst en Genee eerst nog wel redelijk hoog zitten. Bij Van Halst - als je goed oplet - merk je dat hij vooral teert op de editting van het beeldmateriaal, wanneer er echt verdere diepgang vereist is is het meestal passen met Jan. Genee vond ik altijd nog redelijk maar hij is ook gebeten door het showbizvirus en dat is jezelf iets te makkelijk willen laten gelden. Dan komt Genee bij 538 bijpraten over wat Aissati gekost heeft en dan verschaft hij z'n inside info. Ok, totdat je de volgende dag weer een ander bedrag uit z'n mond hoort bij een ander medium.


Mja dan ga ik maar voor Humberto - ik doe het stiekem met vrouwelijke hockeyinternationals maar ik paraisteer verder op m'n betrouwbare imago - Tan. :mrgreen:
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 22:44
Maargoed aan wie ik me het meest irriteer:

1.Van der Gijp: sommige commentators zijn irritant. Sommige commentators zijn ondeskundig. Van der Gijp is beide. Zoals 343 aangaf, een walgelijk figuur en dodelijk voor elke serieuze discussie. Het is dat Ton Ojers van de nationale buis is anders had hij hier ook nog meegedaan.
2.Van Nijnatten: Ook altijd een man waar ik een bloedhekel aan heb. Van Nijnatten is wel een stuk slimmer dan Van der Gijp, maar hij heeft altijd z'n tweede agenda en zijn walgelijke combinatie van moraalridderen.
3.Ronald Waterreus: De belichaming van de PSV supporter, leuk maar niet voor de nationale T.V.
4. Leo Driesen (idem met Leo Oldenburger), zet je SBS wedstrijd op stil en plots is het weer te kijken.
5. Sierd de Vos. Nemen we deze man serieus? Nee.
6. Jan Mulder, altijd gezien als een voetbalequivalent van Jan Wolkers. Gespeelde diepgang maar eigenlijk heel veel leegte.
7. Yuri Mulder, Duistland en Twente zijn geweldig!
8. Johan Derksen, heb je de man eenmaal door dan kun je hem niet serieus nemen. Tip bekijk de documantaire over hem en je ziet welke rol de sponsering van DSB aan het blad VI had op de berichtegeving over AZ. Pluspuntje, hij gaf het wel toe, desalniettemin blijft het een schande.

Cheque van Gelder en Borst ben ik ook allerminst fan van, maar zo erg als bovenstaande 8 is het nog niet.
r-style


Geregistreerd: 25-12-2008
Forum berichten: 375
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 22:45
Citaat:
Er was vroeger een tijd dat ik nog wel eens voetbalinside keek voor de primeurtjes, maar dat is steeds kariger geworden. Ome Johan grijpt steeds vaker naar de dikke duim. Hilarisch was overigens een keer toen hij bekendmaakte dat Feyenoord een grote transfer had gedaan: hij had beloofd dat hij geen naam bekend zou maken, die zou die volgende dag pas volgen. Bleek het om Nicky Hofs te gaan. <img src='smilies/icon_neutral.gif' />

Ik wil niet al te arrogant klinken verder maar ik heb vrij weinig wat met de huidige voetbalprogramma's. De interviews zijn soms interessant maar verder als ik opiniestukken hoor over bv. De Beneliga, dan kom ik altijd tot de constatering dat de beste mensen gewoon slecht op de hoogte zijn. Er zijn weinigen waarbij je ook echt merkt dat ze een voetbalbaterie hebben, het valt vooral op wanneer het over recente dingen gaat. Die Engelsen spelen allemaal kick & rush, dat is een Oost-Europes tegenstander dus die zullen wel verdedigend voetballen. Tenenkrommend zo af en toe hoe dingen in cliches worden gegooid die soms helemaal niet kloppen.

Verder ontbreekt een groot deel ook gewoon geloofwaardigheid. Derksen praat naar de mond van diegene waarmee hij commerciele belangen heeft. Jack Van Gelder wil vooral laten blijken dat hij toch niet voor Ajax en het komt allemaal wel erg geforceerd over. De anderen ontbreken deskundigheid, nu had ik Van Halst en Genee eerst nog wel redelijk hoog zitten. Bij Van Halst - als je goed oplet - merk je dat hij vooral teert op de editting van het beeldmateriaal, wanneer er echt verdere diepgang vereist is is het meestal passen met Jan. Genee vond ik altijd nog redelijk maar hij is ook gebeten door het showbizvirus en dat is jezelf iets te makkelijk willen laten gelden. Dan komt Genee bij 538 bijpraten over wat Aissati gekost heeft en dan verschaft hij z'n inside info. Ok, totdat je de volgende dag weer een ander bedrag uit z'n mond hoort bij een ander medium.


Mja dan ga ik maar voor Humberto - ik doe het stiekem met vrouwelijke hockeyinternationals maar ik paraisteer verder op m'n betrouwbare imago - Tan. :mrgreen:


Ik ben het nog nooit meer eens geweest met iemand op dit forum <img src='smilies/worshippy.gif' />

Je vergeet alleen van der Gijp die er alleen zit om zijn kop op tv terug te zien. Altijd slechte grappen te maken en vervolgens er alleen om lachen. Ook is hij kampioen slechte vergelijkingen maken. Zo zei hij vorig seizoen dat als je speler voor speler ging vergelijken niemand van Ajax maar kwaliteiten dat als de speler op dezelfde positie als bij Twente. Zelfs Suarez niet
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 23:19
Gijpie is een nuchtere versie van Fritz Korbach. Iets nuchterder dan. Toch mis ik Fritz wel. Markante vent die een spoor van vernieling heeft achter gelaten. Ik moet dat boek van hem nog eens gaan lezen..

Citaat:
Mja dan ga ik maar voor Humberto - ik doe het stiekem met vrouwelijke hockeyinternationals maar ik paraisteer verder op m'n betrouwbare imago - Tan. :mrgreen:

Na mevrouw Kunst nu dit. Paparazzi zonder telelens, die Pushkin. :mrgreen:

Eerder deze week was er een aflevering te zien van Hugo Borst's programma over vader en zonen met dit keer de Kraaytjes in de hoofdrol. Ik wil die ouwe Kraay terug! En wat doet die zwierende Belg tegenwoordig?
guy_ajax


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 2698
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 30 jul 2009 13:14
Aan Tan heb ik echt een hekel! Wil alleen populair doen en ''leuke'' bruggetjes maken naar een ander onderwerp. Vooral niet te kritisch zijn om maar met iedereen vrienden te blijven. Als presentator van Het Jeugdjournaal of Klokhuis zal het wel een goede zijn denk ik.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 30 jul 2009 19:38
Citaat:
Na mevrouw Kunst nu dit. Paparazzi zonder telelens, die Pushkin.


Te veel eer Marco, te veel eer. <img src='smilies/343.gif' />

Citaat:
Eerder deze week was er een aflevering te zien van Hugo Borst's programma over vader en zonen met dit keer de Kraaytjes in de hoofdrol.


Kraay was opzich best redelijk maar als je hem aanpakte kon hij ook wat kattig zijn.

Citaat:
Ik wil die ouwe Kraay terug! En wat doet die zwierende Belg tegenwoordig?




[nostalgiemodus"> Weet je nog die goede ouwe tijd dat hij en Derksen een Camps zo ongeveer een waar rookgordijn creerden iedere aflevering. :mrgreen:
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 30 jul 2009 20:39
Ja, geweldig. En Ruud ter Weijden zat erbij en keek er naar. :mrgreen:
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 30 jul 2009 20:59
Jazeker, een toch al stoffige studio blauw van de rook in een programma dat Sport aan Tafel heette, met meneren op leeftijd en toen nog Ruud ter Weijden als presentator. Toegegeven, dat laatste moest ik opzoeken (al had ik ook even op F5 kunnen drukken, bedankt 343 <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />). De vaste gasten wist ik uiteraard nog wel, behoorlijk verschillende types. Inderdaad, Kraay sr. is een felle, dat bleek ook wel op de manier waarop hij het programma uiteindelijk verlaten heeft. Het zal de TV-doorbraak van Derksen zijn geweest, denk ik? En dan had je nog de dichter onder de analytici:

Citaat:
Koninginnedag, Nederland oranje gekleurd. Ik hoop dat dit ook zo mag zijn in de finale, maar ernstige twijfel sluipt bij mij naar binnen. Helaas want alleen de brildragende speler verdient het om het shirt met de oranje leeuw te dragen. Als we het talent van bijvoorbeeld Bosvelt gelijk stellen aan een theelichtje, dan is dat van Edgar Davids minstens een bosbrand.

Voetbaltrainers die een sportpsycholoog inhuren horen per direct te worden ontslagen wegens lafheid, vaandelvlucht en koketterie met valse chique.

Ik zal Peter van Vossen missen. Niet voor zijn sublieme pass, niet voor zijn futuristisch gehuppel, niet voor zijn dweepzucht maar gewoon voordat mooie Zeeuwse gezicht dat nooit stad is geworden.

Was getekend, Hugo Camps. :mrgreen: Als je toen vergelijkt met nu...
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 30 jul 2009 21:52
En die verschillende types maakte het zo leuk; de wauwelende uber-romantische dichter vs. de rauwe op de man spelende zwerver look-a-like met daartussen de nuchtere en correcte presentator. Geweldig en inderdaad gewoon een en al rook. <img src='smilies/343.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 30 jul 2009 22:00
Vandaag echt twee keer zo'n typisch Leo Driesen moment bij PSV- Varna.

1. En je ziet het die Portuguse assistent scheids roepen: overtraidieng.

2. - over het feit dat sommige spelers misschien niet speelgerechtigdzijn - er gingen wat geruchten dat Rutten spelers niet zou opstellen ..maar dat geldt dan waarschijnlijk alleen voor de Euro Leaugue en niet voor de Champions Leaugue.... <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 30 jul 2009 22:04
Citaat:
En die verschillende types maakte het zo leuk; de wauwelende uber-romantische dichter vs. de rauwe op de man spelende zwerver look-a-like met daartussen de nuchtere en correcte presentator. Geweldig en inderdaad gewoon een en al rook. <img src='smilies/343.gif' />


Tja dat heeft Studio Voetbal proberen te kopieren. Borst heeft aardigt gewerkt aan z'n zwerverlook. Jan Mulder raaskalt als Jan Wolkers, Jack Van Gelder zit er dan weer om de jongens tot de orde te roepen. Helaas allemaal net wat minder.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 30 jul 2009 22:08
Ja, super slappe kopie.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 30 jul 2009 22:33
Ik zie net de teaser voor de vrijdagavond uitzending van Genee en Derksen..

Jammer.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 4 aug 2009 23:01
Die Yuri Mulder kan echt niet praten. Verbaal zeer zwak. Hele tijd dat irritante gestotter. Uh, uh....ja, uhhhh,uh. Very annoying. Ook z'n vader lust er wel pap van, met z'n domme, inhoudsloze geblaat.

Ook aan Waterreus kan ik me op de een of ander manier behoorlijk irriteren. Die hese stem. Manier van praten.

Gisteren was het weer raak met van der Gijp. Vindt zichzelf errrrugg grappig. Vreselijk die anekdotes, waarbij ie vreselijk staat te grinniken.
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 10 aug 2009 11:25
Nou, Studio Voetbal had gisteren wel een grote aandacht voor Ajax zeg. Alle topclubs kwamen aan bod, behalve de koploper, toeval? Maar wat wil je ook met een Tukker (Youri), twee PSV'ers (Eikelkamp en Waterreus) en Jack (de voormalig Ajacied).

Enige pluspunt was dat Munsterman aangepakt werd. Maar toen kwam Youri er weer tussen om te zeggen dat alles bij Twente geweldig is.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Ma 10 aug 2009 11:27
Je vergeet nog die Rotterdamse Spartaan (Borst) <img src='smilies/icon_wink.gif' />
thyza


Geregistreerd: 09-02-2009
Forum berichten: 696
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 10 aug 2009 11:36
Citaat:
Nou, Studio Voetbal had gisteren wel een grote aandacht voor Ajax zeg. Alle topclubs kwamen aan bod, behalve de koploper, toeval? Maar wat wil je ook met een Tukker (Youri), twee PSV'ers (Eikelkamp en Waterreus) en Jack (de voormalig Ajacied).

Enige pluspunt was dat Munsterman aangepakt werd. Maar toen kwam Youri er weer tussen om te zeggen dat alles bij Twente geweldig is.


2e week and counting. Ik dacht precies hetzelfde. Rotterdammers en Eindhovenaren aan tafel. Dan weet je dat het pas over Ajax gaat als het mis gaat in de competitie. Erg zielig weer.
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 10 aug 2009 14:11
Citaat:
Je vergeet nog die Rotterdamse Spartaan (Borst) <img src='smilies/icon_wink.gif' />


Hugo heeft wel een pluspuntje verdiend gisteren. Hij was de allereerste in de hele media die iets negatiefs over Munsterman vertelde.

Gewoon zielig om het met opzet niet over Ajax te hebben. Als je zegt: 'Utrecht bovenaan, leuk he?', is het duidelijk dat je Ajax wil negeren. Sowieso is dat programma in niveau flink gedaald, nooit meer nieuwtjes enzo. Voetbal International is altijd wel leuk, maar dat komt doordat Genee en Derksen een geweldig duo zijn.
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.985.463 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » Amusement » De Voetbalzemelaars
Ga
Zoeken: