Forum
Forumoverzicht » De Goeie Ouwe Tijd » Nog actieve Godenzonen » Klaas-Jan Huntelaar
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Klaas-Jan Huntelaar
Maker: 343Bekeken: 77430
Status: InactiefBerichten: 1242
+ Nieuw bericht <<<   <   42  |  43  |  44  |  45  |  46  |  47  |  48  |  49  |  50   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
guy_ajax


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 2698
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 15 jul 2009 13:04
Citaat:
Ik hoop ook dat Huntelaar naar Arsenal kan. Aan de andere kant is dit ook wel eens goed voor de betere spelers in de Eredivisie. Hopelijk maakt het ze bewust dat een stap naar het buitenland niet altijd een hele goede stap is. Zeker niet in de winterstop.

idd, dat heeft Suárez nu ook al aangegeven dat dat een van de redenen is om bij Ajax te blijven.
Corstiaan


Geregistreerd: 26-05-2009
Forum berichten: 37
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Sliedrecht
Geplaatst: Di 21 jul 2009 10:49
dinsdag 21 juli 2009 10:45
Huntelaar tekent bij VfB Stuttgart
Klaas-Jan Huntelaar speelt de komende vier seizoenen voor VfB Stuttgart, meldt de regionale krant Stuttgarter Nachrichten.

Foto: redactie
De Nederlandse spits komt over van Real Madrid. Volgens de krant zal Huntelaar in Stuttgart vier miljoen euro op jaarbasis gaan verdienen. Real Madrid ontvangt een transferbedrag van achttien miljoen euro voor de spits.

Huntelaar speelde slechts een half jaar in Madrid. Na de komst van diverse aanvallers deze zomer raakte hij overbodig. Ook Tottenham Hotspur, AS Roma en Arsenal toonden interesse in de oud-Ajacied.

Bron: AT5
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 21 jul 2009 10:52
Is nog maar de vraag of hij tekent bij Stuttgart, hoor. Volgens mij wacht Huntelaar nog op een betere club. En terecht.
Corstiaan


Geregistreerd: 26-05-2009
Forum berichten: 37
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Sliedrecht
Geplaatst: Di 21 jul 2009 10:57
Citaat:
Is nog maar de vraag of hij tekent bij Stuttgart, hoor. Volgens mij wacht Huntelaar nog op een betere club. En terecht.


Ja inderdaad, het is nog maar de vraag of het waar is. Maar ik kwam dit tegen, dus plaatste ik het even. Ik ben het volkomen met je eens dat Huntelaar een betere club aan kan. Hij zit nu echter in een heel lastige situatie: bij zijn huidige club is er definitief geen plek meer voor hem. Terwijl mogelijke nieuwe clubs ook niet te lang op antwoord van hem willen wachten. Want als hij nu bijvoorbeeld bij Stuttgart zou tekenen, en enkele dagen later zegt Wenger dat hij Huntelaar dolgraag had willen hebben, zou Klaas-Jan zich nog wel achter de oren krabben.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 21 jul 2009 11:04
Inderdaad, maar ik denk dat hij dan liever verhuurd zal worden. Wat kun je bij Stuttgart nu winnen. Huntelaar wil wel kunnen pronken met een aantal prijzen.
GertJan020


Geregistreerd: 28-10-2008
Forum berichten: 2175
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Vlakbij 010
Geplaatst: Di 21 jul 2009 11:33
ROTTERDAM - VfB Stuttgart hoopt binnen 24 uur Klaas-Jan Huntelaar te presenteren als nieuwe spits.

De Duitse club ging er gisteravond vanuit dat niets de komst van de Oranje-international, die in Zuid-Duitsland de opvolger moet worden van topscorer Mario Gomez, nog kan dwarsbomen.

De club heeft al meer dan een week geleden een akoord bereikt met Huntelaars werkgever Real Madrid en had ook al voldaan aan het complete pakket van eisen dat de speler zelf had neergelegd. Volgens de Duitsers moet de voormalige Ajacied in Spanje alleen zelf nog wat uitonderhandelen met directeur Jorge Valdano.

Het gaat daarbij om een vertrekpremie, die het verschil in netto salaris zou goedmaken. VfB Stuttgart is volgens voorzitter Erwin Staudt bereid de speler hetzelfde bedrag aan salaris te betalen als in Madrid. Het jaarinkomen van Huntelaar bij Real, waar hij in januari van dit jaar tekende, zou 3,8 miljoen euro zijn.

Bruto kan hij hetzelfde salaris verdienen in Stuttgart, maar door de hogere belastingen in Duitsland zou de aanvaller netto minder overhouden. Real Madrid kan dat compenseren door het verschil bij te leggen. De speler heeft het recht die eis op tafel te leggen, want de Koninklijke heeft zelf aangegeven dat er voor hem - ondanks een contract tot 2013 - geen plaats meer is in het sterrenteam van coach Manuel Pellegrini.

De hectiek rond Huntelaar werd de afgelopen dagen steeds groter. Tottenham Hotspur-manager Harry Redknapp stelde alles in het werk om de goaltjesdief nog van gedachten te doen veranderen. Redknapp wilde bij Tottenham heel zijn elftal afstemmen op Huntelaar, die best naar de Premier League wil maar liever bij een club onder contract wilde komen die Champions League-voetbal te bieden heeft.

Op alle mogelijke manieren werd de speler gesmeekt om alsnog voor Tottenham te kiezen, maar gisteravond laat leken alle pogingen van de Londense club op niets te zijn uitgedraaid.

VfB Stuttgart-coach Markus Babbel had in het weekeinde voor de zekerheid een optie genomen op Vagner Love van CSKA Moskou. Als Huntelaar zich zou bedenken, zou de Braziliaan de vacature van de immens populaire en naar FC Bayern vertrokken Gomez moeten opvullen.

Gisteravond dacht Babbel dat het toch wel goed zou komen met Huntelaar. In de ogen van de coach kan de 23-voudige international in de Bundesliga een absolute ‘hit’ worden. Bij Ajax maakte hij in de voorgaande jaren 76 doelpunten in 92 competitiewedstrijden.

Aan die enorme productie had Huntelaar afgelopen winter al zijn transfer naar Real Madrid te danken en eigenlijk heeft dat ook meegespeeld voor Stuttgart om nu bijna 20 miljoen voor hem neer te tellen. In Spanje zat Huntelaar in het eerste half jaar hoofdzakelijk op de bank. Hij kende één periode waarin hij kon vlammen. In februari en maart zag hij kans om acht keer te scoren in zes competitieduels.

In de Duitse krant Stuttgarter Zeitung maakte voorzitter Erwin Staudt duidelijk dat doelpuntenmakers als Huntelaar hun geld dubbel en dwars waard zijn. ,,Bijzondere spelers vergen bijzondere investeringen. Bij deze transfer gaat het om een heel groot bedrag. Maar we waren op zoek naar een topspeler en die zien we in Huntelaar.’’

Sportwereld.nl
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 23 jul 2009 10:56
Nein:
[list">Huntelaar niet naar Stuttgart

Klaas Jan Huntelaar heeft geen zin in een avontuur bij VfB Stuttgart. Dat meldt het Franse L'Equipe. De Nederlander zou de gesprekken met de Duitse club hebben beëindigd.

Hoewel Stuttgart inmiddels overeenstemming met Real Madrid heeft bereikt over de te betalen transfersom van achttien miljoen euro, plus een eventuele succesbonus van twee miljoen euro, zou Huntelaar zijn zinnen op een vertrek naar de Premier League hebben gezet. De aanvaller staat onder meer in de belangstelling van Arsenal en Tottenham Hotspur en heeft daarom de onderhandelingen met Stuttgart afgebroken.

Donderdag meldt de Oranje-international zich weer gewoon op het trainingsveld van Real Madrid, waar hij voorlopig met de jeugd moet meetrainen.

Stuttgart heeft nu ook via de eigen website laten weten niet langer op Huntelaar te willen wachten. De komst van de aanvaller is definitief van de baan.

# bron: ELF[/list">
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 23 jul 2009 10:57
Had ik al verwacht (of niet dan stillunchanged? <img src='smilies/icon_wink.gif' /> ). Huntelaar voelt zich iets te goed voor Stuttgart en volledig terecht. Het wachten is op een topclub uit de PL.
R.O.B.


Geregistreerd: 07-05-2009
Forum berichten: 82
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Oude-Tonge
Geplaatst: Vr 24 jul 2009 12:27
http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/78437_ook-spurs-haakt-af-voor-huntelaar


Het is duidelijk een principe kwestie geworden voor KJH, en terecht... Real wordt met de neus op de feiten (lees: eigen mismanagement) gewezen. KJH heeft alleen 1 probleem: ik vermoed dat de club in deze sterker is dan het individu. Dus Klaas, zet je principes aan de kant en ga ergens aan de slag tegen hetzelfde brutosalaris. De voetbalwereld kent nu eenmaal maar 1 principe: ER ZIJN GEEN PRINCIPES!
Dijk


Geregistreerd: 16-04-2009
Forum berichten: 951
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 24 jul 2009 13:30
Het is te hopen voor Ajax dat Huntelaar word verkocht. Zo kan Ajax zeven miljoen bijschrijven op hun rekening. Huntelaar zal zelf ook wel weg willen bij Real om zijn W.K niet in gevaar te brengen. Ik verwacht trouwens wel dat hij verkocht aan een mooie club.
thyza


Geregistreerd: 09-02-2009
Forum berichten: 696
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 24 jul 2009 14:33
Ik heb altijd gevonden dat huntelaar te vroeg aan de top is begonnen. Tegenwoordig is er zo verschrikkelijk veel concurrentie op de spitspositie en de absolute topclubs nemen tegenwoordig liever ervaren spitsen aan dan talentvolle jeugd. Die laten ze liever tot hun 25e op de bank zitten.

Ok er zijn uitzonderingen zoals Torres bijvoorbeeld. Maar die jongen heeft ook voetballend vermogen wat hard nodig is tegenwoordig met omschakelen. Huntelaar is daarin toch te statisch en blijft liever hangen voorin dan mee te verdedigen...
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 24 jul 2009 15:02
Kun je Huntelaar niet aanrekenen Thyza. Huntelaar kwam naar Real Madrid onder de coach Schuster, die steevast 4-3-3 speelde en waarin hij goede kansen zou maken. Een maand later (ongeveer) word Schuster ontslagen, had Huntelaar al getekend, en krijg je de defensieve Juande Ramos. Die had het vanaf het begin niet op Huntelaar en de aankoop Lassana Diarra vertelde mij al hoe hij het spelletje benaderd. Dan krijg je ook nog eens zo'n president, en dan weet je dat je kunt vertrekken. Niemand kan op tegen Kaka, Ronaldo en Raul.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 1 aug 2009 19:41
[list">AC Milan kondigt 'operatie Klaas-Jan Huntelaar' aan

AC Milan gaat een poging wagen om Klaas-Jan Huntelaar (foto) over te nemen van Real Madrid. Dat geeft Adriano Galliani, de vice-voorzitter van de Rossoneri, zaterdag aan in de krant Marca.

AC Milan zoekt al maanden driftig naar een doelpuntenmaker. Door de bovenste naam op het verlanglijstje, Juventus-spits David Trezeguet, is afgelopen weekeinde een streep gezet.

Huntelaar werd onlangs door AC Milan-trainer Leonardo een ‘interessante speler genoemd.’ ‘Als mij de gelegenheid wordt geboden om uitgaven te doen, is Huntelaar zeker een speler in wie we willen investeren.’

Bij Real Madrid hoeft Huntelaar niet te rekenen op een basisplaats. De 26-jarige Achterhoeker, die een overgang naar VfB Stuttgart zag mislukken, zat vrijdag zelfs niet in de selectie voor het oefenduel tegen Juventus (1-2 verlies).

# bron: Sportweek[/list">
JS


Geregistreerd: 01-05-2008
Forum berichten: 741
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 5 aug 2009 18:30
Corriere dello sport meldt dat Huntelaar voor 15 miljoen euro naar Milan vertrekt. Dat betekent 7 miljoen en een opleidingsvergoeding (?) voor ons toch?
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 5 aug 2009 18:40
Citaat:
Corriere dello sport meldt dat Huntelaar voor 15 miljoen euro naar Milan vertrekt. Dat betekent 7 miljoen en een opleidingsvergoeding (?) voor ons toch?
Klopt, mooie transfer van Huntelaar.
afca.darcy


Geregistreerd: 20-08-2008
Forum berichten: 406
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Leiderdorp
Geplaatst: Wo 5 aug 2009 18:43
Dood zonde, een doelpunten machine in de Italiaanse competitie.
guy_ajax


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 2698
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 5 aug 2009 19:19
Citaat:
Dood zonde, een doelpunten machine in de Italiaanse competitie.

Hoezo? Sjevtsjenko, Inzaghi (Ibrahimovic).. Was ook een succes.
afca.darcy


Geregistreerd: 20-08-2008
Forum berichten: 406
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Leiderdorp
Geplaatst: Wo 5 aug 2009 19:35
Op de een of andere manier denk ik toch dat Klaas het net in Engeland of Duitsland (of Spanje) vaker zal vinden.

(Dit is puur een voor gevoel)
guy_ajax


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 2698
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 5 aug 2009 20:15
Klopt, maar dat is algemeen bekend dat je in Italie moeilijker scoort dan in andere landen. Denk ook dat hij bij Manchester United geweldig zal passen!
guy_ajax


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 2698
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 6 aug 2009 14:50
Ben benieuwd welk nummer hij zal krijgen. Inzaghi heeft nog ''9''.
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 4 sep 2009 12:00
Citaat:

NOORDWIJK - Klaas-Jan Huntelaar maakte in zes wedstrijden acht doelpunten voor Real Madrid, maar mocht van zijn derde trainer in een half jaar bij de Spaanse club niet meer met het eerste elftal trainen. Als nieuwe spits van AC Milan wil hij zijn basisplaats bij Oranje terug. „Ik moet het weer laten zien”, zegt hij zelf.

Als Huntelaar weer een keer terug moet kijken op zijn periode bij Real Madrid barst hij in lachen uit. „Ik heb daar in een half jaar geloof ik drie trainers en drie voorzitters meegemaakt. Ze betalen eerst 27 miljoen euro voor me, maar na vier maanden moet ik alweer vertrekken. In de tussentijd was ik met acht doelpunten in zes duels nog wel de best scorende spits van Spanje.”

De 26-jarige aanvaller kan weer lachen omdat hij met AC Milan een prachtige club heeft gevonden. Hij voetbalt niet alleen met Ronaldinho, Massimo Ambrosini, Clarence Seedorf, Alexandre Pato en Andrea Pirlo. De 17-voudig kampioen van Italië ruikt ook nog steeds naar Marco van Basten, Ruud Gullit, Frank Rijkaard, Paolo Maldini, Roberto Donadoni en Franco Baresi. „Je voelt aan alles dat de club een mooie geschiedenis heeft”, weet Huntelaar. „Heel Italië ademt cultuur. Ik houd daar van.”

Huntelaar mocht tijdens de stadsderby pas bij een achterstand van 3-0 invallen. „Dan kan je niet zo veel meer doen”, weet hij. „De trainer gaf de voorkeur aan de spelers die het tegen Siena goed hadden gedaan. Maar ik weet dat ik niet voor de bank ben gehaald. Dat is me verteld”, aldus de spits die bij Oranje de laatste drie interlands moest plaatsmaken voor Dirk Kuijt. „Ik speelde niet veel bij Real Madrid, dus dat was wel begrijpelijk”, zegt de aanvaller die zaterdag tijdens de oefenwedstrijd tegen Japan vermoedelijk weer op de bank begint.

Huntelaar scoorde in 24 interlands maarliefst 13 dertien keer, een gemiddelde van 0,542 doelpunt per wedstrijd. „En dat gemiddelde was hoger, maar ik heb de laatste drie interlands als invaller niet gescoord”, weet hij. „Ik moet het nu gewoon weer laten zien. Ik ben ook blij dat ik die mogelijkheid bij AC Milan krijg. Bij Real hadden ze me niet meer nodig. Ze wilden me aan VfB Stuttgart verkopen maar gelukkig heb ik mijn eigen weg kunnen kiezen. Nu moet ik weer gaan scoren voor AC Milan en Oranje. Of ik weet welke wedstrijd er op 21 oktober op het programma staat. Ja, dan spelen we met AC Milan tegen Real Madrid. Leuk potje is dat.”

Telesport
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 okt 2009 14:54
Citaat:
Leonardo: "Huntelaar past zich langzaam aan"

Bron: voetbalprimeur.nl

Klaas-Jan Huntelaar heeft moeite het Italiaanse voetbal onder de knie te krijgen. De afgelopen zomer van Real Madrid overgekomen spits past zich volgens coach Leonardo maar langzaam aan in Milaan.

Zondag verruilde Leonardo het door hem zo geliefde 4-3-3 systeem voor 4-4-2. Alexandre Pato en Ronaldinho waren de twee spitsen, Filippo Inzaghi viel in terwijl Huntelaar negentig minuten lang op de bank zat.

"Ik vind dat je altijd een centrumspits moet opstellen om het laatste tikje te kunnen geven. Vanavond koos ik voor Ronaldinho en Pato omdat zij momenteel de beste vorm hebben. Pippo (Inzaghi, red.) kan belangrijk voor ons zijn, maar is niet in staat om elke wedstrijd te spelen", aldus Leonardo na afloop tegenover de Italiaanse media.

Topaankoop Huntelaar scoorde dit seizoen nog niet één keer en begon tegen Roma voor de zoveelste keer op de bank. "Huntelaar past zich langzaam aan aan ons systeem", aldus Leonardo, die Ronaldinho voor het eerst in tijden zag uitblinken aan Milanese zijde.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 2 nov 2009 14:45
Citaat:
Huntelaar krijgt nog meer concurrentie bij AC Milan

Bron: Sportweek.nl

Klaas-Jan Huntelaar krijgt vanaf januari een nieuwe concurrent in de voorhoede. AC Milan, zijn werkgever, heeft zondag bekend gemaakt dat de jonge Ghanese aanvaller Dominic Adiyiah is vastgelegd. De 20-jarige spelers is afkomstig van het Noorse Fredrikstad.

Milan-baas Adriano Galliani: 'We zijn rond met de Noorse club. Nu moet Adiyiah nog toestemming krijgen om in Italië te mogen spelen en uiteraard een medische test ondergaan.' Adiyiah speelt sinds de zomer van 2008 voor Fredrikstad. De aanvaller speelt ook voor Ghana onder de 20 jaar. Met dit elftal veroverde de aanvaller in oktober de wereldtitel door Brazilië na strafschoppen te verslaan.

Het is niet bekend welk bedrag met de overgang is gemoeid.
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Di 3 nov 2009 14:45
Citaat:
Positie Huntelaar bij Milan brokkelt steeds verder af

Hoewel de clubleiding van AC Milan bij herhaling haar vertrouwen uitspreekt in Klaas-Jan Huntelaar, hadden er afgelopen weekeinde twee feiten plaats die het tegendeel vermoeden. Bovendien speelde de Nederlandse spits slechts mee in een kwart van het totaal aantal speelminuten van de Rossoneri.

Trainer Leonardo liet Milan zaterdag tegen Parma (2-0 zege) aantreden met drie aanvallers, maar de Braziliaan had desondanks geen plaats voor Huntelaar. De min of meer afgeschreven Marco Borriello kreeg de voorkeur als centrumspits en pakte zijn kans door twee keer te scoren. Huntelaar bleef negentig minuten op de bank.

Zondag kondigde vice-voorzitter Adriano Galliani de komst aan van Dominic Adiyiah. De jonge Ghanees werd onlangs topscorer tijdens het WK Onder-20 met acht goals. Hij geldt in eerste instantie als stand-in van Alexandre Pato of Ronaldinho, maar ook Huntelaars positie komt door de komst van Adiyiah verder in het gedrang.

Huntelaar staat nu al niet hoog in de pikorde. Coach Leonardo laat zijn vertrouwen in Huntelaar tot dusverre slechts alleen blijken in woorden. Hij gunde de spits tot op heden 342 speelminuten. Dat is slechts 27 procent van de totale tijd die AC Milan dit seizoen tijdens officiële wedstrijden op het veld doorbracht. Dat betekent dat hij liefst 73 procent van de wedstrijdminuten vanaf de reservebank of tribune bekeek.

Huntelaar begon vijf keer in de basis en kwam drie keer als invaller binnen de lijnen. De 26-jarige spits scoorde nog geen enkele keer. Als Huntelaar aan de aftrap verscheen, haalde Leonardo hem telkens na ongeveer een uur naar de kant. De maximale speeltijd van de voormalige speler van PSV, De Graafschap, AGOVV, SC Heerenveen, Ajax en Real Madrid was 63 minuten.


Bron: VI
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 16 nov 2009 13:16
Huntelaar aan bod in de column van de Kromme: Zo kan Huntelaar niet mee naar het WK.
+ Nieuw bericht <<<   <   42  |  43  |  44  |  45  |  46  |  47  |  48  |  49  |  50   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.983.523 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » De Goeie Ouwe Tijd » Nog actieve Godenzonen » Klaas-Jan Huntelaar
Ga
Zoeken: