Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Oostenrijks voetbal
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Oostenrijks voetbal
Maker: -Ricardo-Bekeken: 2414
Status: InactiefBerichten: 3
+ Nieuw bericht <   1   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 30 okt 2010 00:11
Omdat er nog geen topic was over de Oostenrijkse Bundesliga. (Toch?)

[size=115">Oostenrijkse topper meer beladen dan ooit[/size">

Zondag staat de kraker in de Oostenrijkse Bundesliga tussen Red Bull Salzburg van Huub Stevens en Rapid Wien op het programma. Red Bull wil revanche nemen voor de nipte nederlaag in de laatse minuut in het begin van het seizoen in Wenen (2-1).

Beide teams begonnen het seizoen niet al te best, maar vooral Red Bull heeft de weg naar boven weer gevonden en kan zich bij winst zelfs in de kopgroep nestelen. Rapid Wien is verzwakt door de blessures van Jan Vennegoor of Hesselink en de Duitse spelmaker Steffen Hoffmann. Kayhan is geschorst, waardoor de ploeg uit Wenen in elke linie een spelbepalende speler moet missen. Een eventueel nederlaag lijkt direct het einde van de titelaspiraties van Rapid.

Op de persconferentie voor de wedstrijd van zondag in Salzburg blikte Huub Stevens vast vooruit naar de topper. "De vier doelpunten tegen Wacker Innsbruck deze week hebben ons team veel zelfvertrouwen gegeven en daar komt het op aan. In Oostenrijk is een wedstrijd tussen de huidige kampioen Red Bull Salzburg en de recordkampioen Rapid iets speciaals en dat voelen onze spelers ook zo."

"Of Rapid personele problemen heeft, is voor mij niet interessant. Daar moeten we ons niet mee bezig houden. Het team van trainer Peter Paccult heeft veel kwaliteit. We moeten echter van onze eigen kwaliteiten uitgaan en wanneer we daar in slagen hebben we kans op succes", toont Stevens zich hoopvol over een goed resultaat.

Bij Red Bull Salzburg zijn Simon Cziommer, die kampt met de naweeën van de griep, en centrale verdediger Sekagya nog vraagtekens. De langdurig geblesseerden Gustafsson, Ulmer en Robin Nelisse komen voorlopig nog niet in actie.

Bron: VoetbalPrimeur.nl
AFCA_Seaman


Geregistreerd: 08-05-2008
Forum berichten: 1221
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Drachten
Geplaatst: Za 30 okt 2010 00:29
Krijgt Nelisse wat speelminuten daar ?

In '94 was het trouwens nog 'Casino Salzburg' tegen Ajax <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 25 jan 2011 15:48
Vitesse laat Barazite meetrainen met Austria Wien

De situatie van Nacer Barazite is nog altijd onduidelijk. De middenvelder van Arsenal werkt deze week een stage af bij Austria Wien.

Vitesse huurde Barazite afgelopen zomer voor een halfjaar van Arsenal. In december besloot de club niet door te gaan met de middenvelder, maar nadat er contact was met Arsenal-trainer Arsène Wenger keerde Barazite toch terug naar Vitesse. 'Een curieus verhaal', zo betitelde technisch directeur Ted van Leeuwen de terugkeer van Barazite toen.

De Arnhemmers laten dinsdag op de officiële website weten dat Barazite momenteel op stage is bij Austria Wien. De club uit Oostenrijk werkt een trainingskamp af in Belek. Wanneer hij bevalt, is de kans groot dat Barazite het seizoen afmaakt bij de nummer vier van Oostenrijk.

Bron: VoetbalPrimeur.nl
wicky


Geregistreerd: 05-12-2014
Forum berichten: 1
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 dec 2014 07:56
Bij Red Bull Salzburg zijn Simon Cziommer, die kampt met de naweeën van de griep, en centrale verdediger Sekagya nog vraagtekens. http://pass4-sure.me De langdurig geblesseerden Gustafsson, Ulmer en Robin Nelisse komen voorlopig nog niet in actie.
+ Nieuw bericht <   1   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.982.885 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Oostenrijks voetbal
Ga
Zoeken: