Forum
Forumoverzicht » De Goeie Ouwe Tijd » Voormalige Godenzonen » Kenneth Perez
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Kenneth Perez
Maker: Perry PatanaBekeken: 10407
Status: InactiefBerichten: 185
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
skieto


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 803
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam ZuidOost
Geplaatst: Ma 25 aug 2008 22:37
Zoals we allen al hadden verwacht
TvP


Geregistreerd: 23-05-2008
Forum berichten: 1370
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Delft
Geplaatst: Ma 25 aug 2008 22:40
Ja inderdaad. Het is nu wachten op het moment dat hij zegt dat hij ermee kapt. Hij liet het volgens mij al half doorschemeren aan de NOS dat hij stopt, ondanks dat hij zich nog voetballer voelt.
skieto


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 803
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam ZuidOost
Geplaatst: Ma 25 aug 2008 22:48
Volgens mij gaat hij door hoor. Geloof het of niet, gewoon bij Ajax.

Citaat:
'Ik ben geen werkweigeraar, dus ik zal me gewoon bij het tweede elftal melden. Maar misschien kan er nog een oplossing komen voor 31 augustus, want ik zie mezelf niet het hele seizoen trainen bij het tweede. Het zal sowieso moeilijk worden. Ik word vrijdag 34 jaar, wie zit er nog op een speler van die leeftijd te wachten.' www.ajaxfans.net


Ik vraag me af hoe lang Perez het volhoud? Als hij nou gewoon zijn salariseisen verminderd, kan er misschien nog een Eredivisie club hem overnemen. NEC, want Mario Been verwacht de komende week nog twee nieuwe spelers toe te kunnen voegen aan zijn selectie.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 26 aug 2008 05:03
Citaat:
Perez: "Dit doet pijn"

Kenneth Perez verloor maandagavond de arbitragezaak die hij aanspande tegen Ajax omdat zijn club hem teruggezet had naar het B-elftal. 's Avonds laat reageerde hij teleurgesteld.

"Dit doet pijn, moreel vond ik mezelf in het recht staan, maar de juridische kant heeft de doorslag gegeven", zegt hij tegen Sportweek. "Ik had er geen rekening mee gehouden. Ze zijn tot de grens gegaan van goed werkgeverschap, en ik vind dat ze er overheen zijn gegaan."

"Als een man moet ik dat accepteren. Ik voel me te veel voetballer. Maar hieruit blijkt dat een werkgever alles kan doen met een voetballer, ongeacht de staat van dienst. Ik ben geen werkweigeraar, dus ik zal me gewoon bij het tweede elftal melden."

"Maar misschien kan er nog een oplossing komen voor 31 augustus, want ik zie mezelf niet het hele seizoen trainen bij het tweede. Het zal sowieso moeilijk worden. Ik word vrijdag 34 jaar, wie zit er nog op een speler van die leeftijd te wachten", vraagt de Deen zich hardop af. "Ik heb van een heleboel mensen binnen en buiten Ajax veel steun gehad, helaas heeft het niet mogen baten."


Ajax Showtime

Ik heb toch wel een beetje met hem te doen. Dat hij moest vertrekken stond voor mij vast, maar het had bij nader inzien ook op een andere manier gekund. Ik hoop dat er een mooie club voor hem komt.
stekelfan


Geregistreerd: 22-05-2008
Forum berichten: 486
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 26 aug 2008 10:54
Schandalig hoe Ajax met Kenneth Perez omgegaan is! Ik hoop dat Perez voor 1 sep een nieuwe club vindt!
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 26 aug 2008 12:53
Citaat:
PEREZ BIJT IN HET STOF

Arbitragecommissie stelt Ajax in het gelijk: terugzetten toegestaan

ZEIST, dinsdag

Ajax hoeft Kenneth Perez niét toe te laten tot de trainingen van Ajax 1. Dat was de opvallend snelle uitspraak van de arbitragecommissie in de zaak die de Deen tegen zijn werkgever had aangespannen. ,,De motivering is dat het getekende contract geldt als uitgangspunt”, zei de voorzitter. „We zijn van mening dat de grens van goed werkgeverschap door Ajax is benaderd, maar niet overschreden.”

Perez wist niet wat hij ondertekende toen hij in december 2007 zijn handtekening zette onder het contract bij Ajax. Dat was de kern van het opmerkelijke betoog van zijn advocaat Frank ter Huurne. In artikel 6 staat dat Perez zich beschikbaar dient te stellen voor de eerste en tweede selectie. „Afspraak is afspraak”, pareerde de raadsman van Ajax, Joris Oster, die zijn standpunt staafde met meerdere uitspraken van de Hoge Raad, de arbitragecommissie en het CAS.

„Het vorige contract van Kenneth bevatte niet artikel 6”, bracht Ter Huurne ter tafel. ,,Het is ongemerkt, wellicht door naïviteit, in de verbintenis geslopen.” Hij onderstreepte dat met uitspraken van de gewezen directeuren Maarten Fontein en Martin van Geel. „Fontein geeft in een getuigenverklaring aan dat Kenneth door Ajax voor de eerste selectie is teruggehaald van PSV en zéker niet voor de tweede”, aldus Ter Huurne. „Van Geel zei dat het volstrekt logisch is dat hij voor het eerste in aanmerking kwam. De uitleg van de oude directie is doorslaggevend, niet die van de huidige”, aldus de advocaat.

Perez’ zaakwaarnemer Karsten Aabrink voegde daaraan toe dat het contract op 31 december in het Nederlands werd doorgestuurd. „Ik verwachtte niet dat Ajax mij in de maling zou nemen.” Oster counterde door te stellen dat het eerste contract dat de speler bij Ajax tekende óók in het Nederlands was opgesteld. „Bovendien hebben Perez en Aabrink de verbintenis een aantal weken later nóg eens ondertekend teruggestuurd.”

Ter Huurne beschuldigde Ajax er verder van willekeurig beleid te hebben gevoerd. „Perez, Colin, Luque en Delorge werden naar het tweede gestuurd, terwijl Ogararu, Rommedahl, Leonardo en Kennedy wel mochten meetrainen met het eerste. (…) Het heeft er de schijn van dat Ajax sinds de komst van Van Basten een beursgenoteerd eenmansbedrijf is. (…) En Danny Blind heeft Kenneth wel tachtig keer zijn excuses aangeboden, maar de beslissing van Van Basten was niet terug te draaien. Het heeft er alle schijn van dat de beslissing van de trainer al voor het begin van de voorbereiding was genomen.”

„Onzin”, stelde Van Basten zelf. „Je gaat nu op mijn stoel zitten. Vanaf dag één ben ik duidelijk geweest. Ik heb gezegd dat iedereen de eerste drie weken speelminuten zou krijgen en dat de selectie daarna zou worden teruggebracht. Kenneth zei ook mijn besluit te begrijpen, maar niet te accepteren.” Ter Huurne: „Hij voelt zich vernederd.” Waarna de commissievoorzitter de lachers op zijn hand kreeg: ,,Dus we zitten hier op een therapeutische zitting in plaats van een arbitrage.”

De goedgedocumenteerde Oster kwam vervolgens met de uitspraken van de zaken ‘HespAZ’, ‘De Wert/Ribberink-Helmond Sport’ en ‘Bakens-RKC’ op de proppen. Bij Bakens was de commissie volgens hem van oordeel dat spelers zich steeds vaker en beter laten begeleiden door professionals en er dus vanuit mag worden gegaan wát ze tekenen. „In feite zou u niet boos op Ajax moeten zijn, maar op uw zaakwaarnemer”, richtte Oster zich tot Perez. Daar was de commissie het mee eens. „Het is nu aan Perez. Wij hebben de arbitrage niet aangespannen”, aldus algemeen directeur Henri van der Aat van Ajax. „Wij hebben het netjes gespeeld. Het was Perez niet om een oplossing, maar om het geld te doen.”
„Ik denk dat dit Ajax onwaardig is”, aldus Perez. Toch is de kans groot dat hij zich meldt bij de training van Jong Ajax. „Ik ben geen type dat werk weigert.”


Telegraaf

Wat een onzinnige opmerking van Van der Aat. Ook bij het tweede wordt Perez z'n salaris gewoon doorbetaald, dus om het geld zal het hem niet gaan. Of hij moet bedoelen dat Perez z'n contract wil laten ontbinden en een gouden handdruk wil krijgen.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 27 aug 2008 12:15
Geinig trouwens dat close and personal friend Van Geel het even voor hem op kwam nemen. Rare verwijten ook verder van team Perez. Ajax wordt geleid door Van Basten, dus is het logisch dat hij de beslissingen en de verantwoording daarvan neemt. En het klopt ook dat Van Basten ruim van tevoren heeft aangegeven dat de selectie op een gegeven moment teruggebracht zou worden. Dat Perez, met zijn gebrek aan zelfkritiek, zich geen moment kon voorstellen dat hij een van de afvallers zou zijn, dat is wat anders.

Het komt er uiteindelijk gewoon op neer dat Perez een flutzaakwaarnemer heeft.
Janta


Geregistreerd: 20-12-2007
Forum berichten: 243
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 28 aug 2008 13:43
Citaat:
Schandalig hoe Ajax met Kenneth Perez omgegaan is! Ik hoop dat Perez voor 1 sep een nieuwe club vindt!
Inderdaad die hele afaire Perez verdiend bepaald geen schoonheidprijs maar los daarvan moet ik toch concluderen dat Perez zijn tijd gehad heeft en mischien heeft hij nog restwaasde bij een subtopper.
Benji


Geregistreerd: 28-01-2008
Forum berichten: 785
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: Do 28 aug 2008 15:25
Ajax.nl

Citaat:
Ajax en Kenneth Perez uit elkaar

Amsterdam, 28 aug 2008
Ajax heeft overeenstemming bereikt met Kenneth Perez over de directe ontbinding van zijn contract.

De Deen, die vrijdag 34 jaar wordt, maakte op 9 augustus 2006 zijn debuut voor Ajax in de wedstrijd in zijn geboortestad Kopenhagen tegen FC Kopenhagen (1-2). Aan het begin van het seizoen 2007-2008 vertrok Perez naar PSV, waarna Ajax hem in de winterstop weer terughaalde naar Amsterdam. De aanvallende middenvelder speelde in totaal 66 officiële wedstrijden voor Ajax, daarin maakte hij 26 doelpunten.

Kenneth Perez: ,,Ik ga me nu richten op mijn toekomst. Ik wil Ajax veel succes wensen. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de steun die ik heb gehad.” Manager technische zaken Danny Blind: ,,We hebben elkaar zojuist de hand geschud. We denken dat het voor Ajax en Kenneth goed is dat de vervelende situatie achter de rug is. We wensen hem veel succes met wat hij gaat doen.”
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 28 aug 2008 16:18
Cianara!

Jammer dat Ajax nog heeft moeten dokken om z'n contract af te kopen. Als men het iets slimmer had gespeeld was er misschien wel een club gekomen die hem tegen een zachte prijs had willen overnemen.
Scio


Geregistreerd: 02-01-2008
Forum berichten: 1939
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 28 aug 2008 16:22
Kan me er niet druk om maken. Het was duidelijk dat hij weg moest. Beter dat dit soort zaken zonder dralen worden aangepakt. Heelmeesters en wonden vertellen hoe ik erover denk!
skieto


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 803
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam ZuidOost
Geplaatst: Do 28 aug 2008 19:01
Zoals ik eerder al zei, Kenneth moet zijn salariseisen verminderen voor een leuke Eredivisieclub. Zal die de komende paar dagen niet komen, einde carriere. Ik denk dat het dat laatste zal worden..
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 28 aug 2008 20:49
Ik hoop dat hij naar het buitenland vertrekt. Ik vind het eerlijk gezegd al bizar dat Ajax z'n contract moet afkopen, aangezien dat helemaal niet normaal is voor spelers die op de transferlijst worden gezet. Dan zou het nog vervelender zijn wanneer hij transfervrij aansluit bij een concurrent. Begrijp me niet verkeerd hoor, vanwege z'n gedrag als bankzitter ben ik het eens met de beslissing om hem van de hand te doen, maar wat kwaliteiten betreft is het een zeer bruikbare selectiespeler. Kijk maar naar z'n eerste seizoen bij Ajax, waarin hij vaak inviel als aanvaller.
skieto


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 803
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam ZuidOost
Geplaatst: Do 28 aug 2008 21:25
Klopt, ik denk dat Perez gewoon een nadeel heeft door zijn leefdtijd. Hij kwam vrij laat in zijn carriere bij Ajax en PSV.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 28 aug 2008 22:02
Ik snap de keuze van Ajax Perez weg te sturen heel goed.Ook al kost het je geld.Je kan nooit het risco lopen om het te proberen om hem aan een club te verkopen en als het niet lukt zit je tot de winterstop aan hem vast.Perez is gewoon geen leuke jongen als die niet speelt en heeft geen positieve sfeer op de groep en vooral niet bij Jong Ajax.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 28 aug 2008 22:03
Z'n contract ontbinden kan na 1 september ook nog, Bart.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 28 aug 2008 22:05
Daar zal die nooit mee akoord gaan.Nou heeft het zelf in de hand.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 28 aug 2008 22:06
Dat had de situatie voor Perez niet veranderd hoor. Transfervrije spelers mogen ook na 1 september nog tekenen bij een nieuwe club.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 28 aug 2008 22:09
Dat was ik even vergeten.Dan is het niet helemaal logisch van Ajax.Bedankt voor de info.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 29 aug 2008 11:50
Citaat:
'Perez staat op punt te tekenen bij Twente'
29/08/2008 10:54

Kenneth Perez had alle tijd alles op zich af te laten komen. Maar de Deen lijkt snel in Enschede onderdak te vinden.

Volgens het Algemeen Dagblad zijn de onderhandelingen tussen FC Twente en Perez in een vergevorderd stadium. In Enschede ligt een contract voor twee jaar klaar. De 34-jarige Deen moet de dynamische middenvelder worden waar de Tukkers al langer naar op zoek waren.

Het contract van Perez met Ajax werd donderdag in overleg ontbonden nadat een arbitragezaak in het nadeel van de Deen was uitgevallen. Het bood de aanvallende middenvelder de kans zich rustig te beraden over zijn toekomst. FC Twente zag echter zijn kans schoon en benaderde de transfervrije international.


VI.nl


Citaat:
Kenneth Perez heeft nu alle tijd
Door MAARTEN WIJFFELS

AMSTERDAM - Kenneth Perez en Ajax zijn uiteindelijk toch nog snel tot een oplossing in hun conflict gekomen. Club en speler kwamen donderdag overeen dat het contract van de middenvelder per direct wordt ontbonden. Ajax verleent de Deen een transfervrije aftocht uit de Arena.

Perez doet op zijn beurt afstand van een flink deel van het salaris uit zijn contract dat nog tot het einde van dit seizoen doorliep.

Zo is er toch nog een logische oplossing uit de bus gerold, amper drie dagen nadat Perez in Zeist een arbitragezaak tegen Ajax verloor.

De Deense international heeft nu twee opties. Als bij wijze van spreke vandaag een interessante club zich voor hem meldt, kan hij daar al gelijk tekenen. Maar hij kan ook de tijd nemen en afwachten. Als clubloze speler is hij niet meer gebonden aan de tijdslimiet in de zomerse transferperiode. De transfermarkt sluit komende maandag voor de rest van dit kalenderjaar. Perez kan echter ook in september, oktober of nog later daarna instromen bij elke willekeurige club in binnen- of buitenland.

,,We bekijken de komende dagen wat we gaan doen,’’ stelde zaakwaarnemer Karsten Aabrink donderdagavond. Of er al clubs in de markt zijn die Perez interessant vindt, wilde hij niet zeggen. FC Groningen en Roda JC zijn al met hem in verband gebracht. Perez zelf schatte eerder in dat het als 34-jarige speler niet gemakkelijk zal worden nog op een goed niveau aan spelen toe te komen. Een verhuizing op korte termijn naar een oord als Quatar wil hij zijn gezin niet aan doen.

Na zijn verloren arbitragezaak van afgelopen maandag, trad Perez dinsdagmorgen zelf gelijk weer in contact met Ajax. Zijn zaakwaarnemer meldde zich dinsdagmorgen op de club om de dialoog over een financiële oplossing op gang te houden. Op basis van de uitspraak van de arbitragecommissie was duidelijk dat Perez daarbij het meest zou moeten inbinden. Zijn hele resterende salaris uitbetaald krijgen, zat er niet meer in. Naar verluidt zijn de partijen bij minder dan de helft uitgekomen.

Namens Ajax vindt algemeen directeur ad interim Henri van der Aat dat zijn club de zaak na alle commotie netjes heeft afgehandeld. ,,Bij de arbitragezaak van afgelopen maandag werden we niet blij van de manier waarop werknemers van Ajax zijn neergezet door de advocaat en zaakwaarnemer van Perez. Er zijn pertinente leugens verteld. Maar we vinden ook dat we daarover heen moeten kunnen stappen. We wensen Kenneth succes met wat hij gaat doen.’’

Technisch manager Danny Blind sluit zich daarbij aan. ,,We hebben elkaar de hand geschud en denken dat het voor beide partijen goed is dat deze vervelende periode achter de rug is.’’

Perez werkte donderdagmorgen zijn laatste training af als Ajax-speler. Hij deed dat zoals de laatste weken bij de selectie van Jong Ajax. Volgens zijn zaakwaarnemer is het niet reëel te denken dat hij nog officieel afscheid van de club zal nemen.

De Deen, die vandaag 34 jaar wordt, maakte op 9 augustus 2006 zijn debuut voor Ajax in een wedstrijd in zijn geboortestad tegen FC Kopenhagen (1-2). Aan het begin van het seizoen 2007-08 vertrok Perez naar PSV, waarna Ajax hem in de winterstop weer terughaalde. De middenvelder speelde in totaal 66 officiële duels voor Ajax, daarin maakte hij 26 doelpunten.

Voor de andere uit de A-selectie verwijderde spelers bij Ajax is nog geen concrete belangstelling. Van de overbodige spelers die nog wel met de hoofdmacht meetrainen, staat Leonardo steeds nadrukkelijker in de belangstelling van NEC.


AD.nl
H+10


Geregistreerd: 21-01-2008
Forum berichten: 377
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Nieuwveen
Geplaatst: Vr 29 aug 2008 17:42
Goh, Kenneth naar Twente. Is gauw gebeurd met hem. Kijken hoe lang het duurt voor hij de poppen daar aan het dansen heeft.
skieto


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 803
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam ZuidOost
Geplaatst: Vr 29 aug 2008 22:51
Ik denk dat hij daar wel regelmatig aan het spelen komt. Goede club voor hem, gaat hij toch Europees spelen. Ook zal hij nog steeds ergens bovenin in de Eredivisie spelen. Dus een grote stap achteruit is het niet. Ik had dit trouwens niet verwacht, ik had einde carriere verwacht. Hoeveel zal hij verdienen in Twente?
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 18 okt 2008 22:04
Hij was vandaag niet zo blij met zijn wissel :mrgreen:.
wwe-marijn


Geregistreerd: 03-03-2008
Forum berichten: 559
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: West-Friesland (Noord-Holland)
Geplaatst: Za 18 okt 2008 22:08
Citaat:
Hij was vandaag niet zo blij met zijn wissel :mrgreen:.

Hij verandert ook nooit...
skieto


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 803
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam ZuidOost
Geplaatst: Zo 19 okt 2008 20:19
Misschien moet ie dan toch terug naar een club als AGOVV, dan zal hij wellicht alle wedstrijden, de volle 90 minuten. meedoen. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.003.307 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » De Goeie Ouwe Tijd » Voormalige Godenzonen » Kenneth Perez
Ga
Zoeken: