Forum
Forumoverzicht » De Goeie Ouwe Tijd » Nog actieve Godenzonen » Louis van Gaal
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Louis van Gaal
Maker: 343Bekeken: 51059
Status: InactiefBerichten: 97
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 16 jul 2010 19:52
Hij heeft nooit gezegd ik wil naar Feyenoord, maar meer iets in de trant dat hij het niet zou uitsluiten mocht er ooit een aanbieding komen. Ik vind dat een heel groot verschil.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 16 jul 2010 20:29
Heeft Van Basten ook gezegd. Cruijff heeft er gespeeld, Blind ging in z'n jeugd naar de Europacup duels van Feyenoord etc.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 6 sep 2010 20:41
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Ma 6 sep 2010 20:49
ha ha, wtf. Hij is echt niks veranderd :mrgreen:
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 1 nov 2010 19:07
Citaat:
"Met Louis van Gaal valt niet te praten"

Bron: Soccernews.nl.nl

Uli Hoeness heeft kopzorgen over Louis van Gaal. De Nederlandse trainer heeft irritatie opgewekt bij de president van Bayern München. De preses vond dat er niet te praten viel met de oefenmeester. "Er valt moeilijk met Louis van Gaal te praten, omdat hij de meningen van andere mensen niet accepteert."

Tegenover Sky was Hoeness behoorlijk kritisch over de oud-trainer van onder andere AZ en Ajax. "Maar het is een goede beslissing geweest om de door Van Gaal weggeschoven spelers dit seizoen voor de club te behouden. Maar het gaat om wel vier, vijf spelers die bij ons permanent door hem verkeerd zijn ingeschat. Als bestuur hebben wij gezegd: genoeg is genoeg. En nu halen deze spelers voor ons de kolen uit het vuur."

Mario Gomez, Martin Demichelis en Anatoly Tymoschuk zijn drie van de vijf spelers die veel kostten, maar geen meerwaarde bleken te zijn voor Der Rekordmeister. "Wat Van Gaal met mijn kritiek gaat doen? Niets waarschijnlijk, maar hij zal er wel mee moeten leven. Ik krijg bij hem steeds het gevoel dat hij mij een aardige kerel vindt en dat hij mijn mening respecteert, maar dat hij toch gewoon doet wat hij in zijn kop heeft zitten", aldus Hoeness. Van Gaal staat nog tot zomer 2012 onder contract in Beieren.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 1 nov 2010 19:42
Demichelis? Als Hoeness slim is geeft hij van Gaal gelijk wat betreft Demichelis.
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Ma 8 nov 2010 18:48
[size=150">Exclusief: Louis van Gaal: "Ik ga nooit meer terug naar Ajax"[/size">

Bayern München-trainer Louis van Gaal was dinsdag even terug in Nederland. Hij vloog over vanuit Duitsland voor het programma College Tour, dat donderdag wordt uitgezonden. De 59-jarige coach was openhartig en beantwoordde allerlei vragen. Van Gaal sprak onder andere over hoe hij staat tegenover een eventuele terugkeer bij Ajax. Ook sneed hij onderwerpen aan als de wetenschap in het voetbal, zijn hoogtepunten in zijn trainersloopbaan en over de prestaties dit zijn seizoen bij Der Rekordmeister.

Donderdagavond om 21:00 uur is het programma te zien op Nederland 3. Op Soccernews.nl alvast een voorproefje:

Op de vraag of de Amsterdammer ooit nog voor Ajax gaat werken, kon Van Gaal zich niet inhouden. "Ik ga nooit meer terug naar die club. Ik kwam naar Amsterdam terwijl buitenlandse topclubs mij ook wilden, na mijn tijd bij Barcelona. Bij Ajax verdiende ik één-twintigste van wat ik in Spanje verdiende. Dat zegt al genoeg."

De oefenmeester was niet te spreken over de manier waarop Ajax hem aan de kant zette. "Ik kon na acht maanden al mijn koffers pakken en dat terwijl de Amsterdammers van tevoren een heel groot vertrouwen in mij hadden. Ik wilde gewoon van Ajax één van de betere clubs ter wereld maken. Maar nu ben ik tot op het bot aangetast."

De ervaren oefenmeester beleefde veel hoogtepunten in zijn trainerscarrière. Vorig jaar won hij de dubbel met Bayern München en haalde hij de finale van de Champions League. Bij zijn vorige werkgever, AZ, haalde hij een landstitel binnen. Ook werd de trainer bij Barcelona en Ajax landskampioen en won hij in 1995 de Champions League. ''In verhouding gezien, is de prestatie bij AZ denk ik het beste. Na jaren waarin we tweede en derde werden in de Eredivisie werden we eindelijk kampioen. Maar ook de prestaties bij Ajax zijn grote hoogtepunten.''

Het eerste kampioenschap bij Ajax heeft emotionele waarde. ''In dat jaar verloor ik ook mijn vrouw. Winst en verlies lagen dus heel dicht bij elkaar. Daarnaast is 1995 ook een ongekend jaar. We hadden geen geld en we wonnen die finale tegen AC Milan met allemaal jonkies zoals Patrick Kluivert, Clarence Seedorf en Nwankwo Kanu.’’

Van Gaal zei ook dat je jezelf altijd een doel moet stellen. ''Vroeger heb ik tegen mijn vrienden al gezegd: ik word trainer van Ajax. Later zei ik dat ik bij een buitenlandse topclub aan de slag ga. Nu zeg ik dat ik graag na Bayern bondscoach zou willen worden van een topland. Het moet een land zijn waarmee je iets kunt winnen. In Europa zijn dat Nederland, Duitsland en Spanje. Laat het nou net zo zijn dat ik die talen spreek.'' Hij zei hierbij dat hij zich niet aanbiedt maar alleen antwoord geeft op de vraag.



Bron: Soccernews.nl
AFCA_Seaman


Geregistreerd: 08-05-2008
Forum berichten: 1221
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Drachten
Geplaatst: Wo 10 nov 2010 23:03
http://nos.nl/video/196963-van-gaal-nooit-meer-bij-ajax.html


In beeld.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 22 nov 2010 21:44
svvenn


Geregistreerd: 04-07-2008
Forum berichten: 563
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 20 dec 2010 20:59
Haha :mrgreen:. Ziet er wel heel ongelukkig uit allemaal.
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Ma 27 dec 2010 11:42
Citaat:


Bayern München moet nog wachten of Louis van Gaal de samenwerking een vervolg wil geven. Een functie bij Ajax is een van de vier opties voor de 59-jarige Nederlander.

Van Gaal heeft nog een contract tot medio 2012 bij Bayern München. Hoewel een langer verblijf zeker een mogelijkheid is, laat hij zijn toekomst open. 'Ik heb eigenlijk vier opties', aldus Van Gaal in de Frankfurter Allgemeine Zeitung.

'De eerste: bondscoach van een groot land. De tweede: directeur bij Ajax. De derde: verlengen bij Bayern', aldus Van Gaal. 'Dat zou veel energie kosten, veel meer dan bij een nationale ploeg. Maar het kan me ook veel plezier geven. En de vierde? Ik kan ook helemaal stoppen.'

Van Gaal ging niet in op het eventuele vertrek van Mark van Bommel. 'Helaas kan ik dat niet met jullie bespreken, alleen met de clubleiding. De volgorde is veranderd. Toen ik zei dat Schweinsteiger verkocht moest worden als die zijn contract niet zou verlengen, is dat door de media in een andere context geplaatst. Het bestuur was boos en terecht. We zullen ons niet meer tegen elkaar laten uitspelen. We zijn één blok.'

Over de revaliderende Arjen Robben was Van Gaal spraakzamer. 'Het is ongelooflijk hoe hij traint. Iedere dag, iedere oefening honderd procent. Van elke oefening maakt hij een wedstrijdje. In het krachthonk zette hij nieuwe record neer op een machine die alleen de armen traint. Alaba overtrof hem, Robben pakte het record direct weer terug. Hij traint als een fantastische prof.'

http://www.vi.nl
Gestopt
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Do 30 dec 2010 10:21
[size=150">'Als ik Heerenveen ga trainen, maak ik ze kampioen'[/size">

Donderdag, 30 december 2010 om 09:22

Danijel Pranjic komt de laatste weken volop binnen de lijnen voor Bayern München. De voormalig speler van SC Heerenveen maakte een moeizaam eerste seizoen mee, maar speelde deze voetbaljaargang reeds veertien Bundesliga-duels. "Het gaat erom dat je in een team belandt", zegt trainer Louis van Gaal.

"Vorig seizoen had Danijel het moeilijk", stelt Van Gaal vast in de Leeuwarder Courant. "Toen de fans hem uitfloten, leed hij pijn. Het is een Kroaat hè, dat zijn gevoelige jongens. Maar dit seizoen doet hij het geweldig." Pranjic kreeg ook in vijf van de zes Champions League-duels speeltijd van de Nederlander.

De moeizame start lag volgens Van Gaal niet aan de overstap van de subtop Eredivisie naar de Europese top. "Zo groot was die stap niet. Het gaat erom dat je in een team belandt. Andersom geldt dat ook. Als ik Heerenveen ga trainen, maak ik er een team van en maak ik ze kampioen. Heb ik bij AZ ook gedaan."
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Vr 7 jan 2011 10:56
Citaat:
Eigenlijk heeft Louis van Gaal overal een mening over. Zo ook over de kwalificatiereeksen voor EK's en WK's. De trainer van Bayern München zou ze graag in zes weken afgewerkt zien worden.

'walificatieduels voor EK en WK zouden achter elkaar in één periode moeten worden afgewerkt en niet meer tussentijds', aldus Van Gaal tegen NUsport. 'Dan hebben we ook geen last meer van jetlags van spelers. Zes weken kwalificatieduels aansluitend of voorafgaand aan een competitie van acht maanden.'

'Dan creëer je gelijke omstandigheden voor elke club en speler', vervolgde Van Gaal. 'Jaren terug heb ik dit plan al geopperd, maar nu lijkt de FIFA ook wel iets te voelen voor dit idee. Mijn voorzitter Rummenigge, die dicht op het vuur zit, heeft signalen in die richting ontvangen. Ik denk niet dat ik het nog meemaak als trainer, maar het zou een hele goede zaak zijn.'

Zijn vrouw Truus liet eerder deze week weten dat ze graag zou willen dat hij zijn loopbaan beeindigt, maar daar wil Van Gaal nog niets van weten. 'De wens van Truus is voor mij niet nieuw. Het is een terecht verhaal. Ik heb ooit gezegd dat ik op mijn 55ste zou stoppen en in augustus van dit jaar word ik al zestig. Als mijn contract bij Bayern afloopt ben ik bijna 61. En dan wil ik daarna ook nog bondscoach of algemeen directeur van Ajax worden. Ze moet dus nog even geduld hebben.'
(Bron: VI)



Ik vind het een goed idee op zich om in Augustus te beginnen met die kwalificaties en daarna de competities dit zou tevens betekenen dat de competitie pas eind september zou beginnen en is ook iedereen weer terug van vakantie's wat ook weer scheelt in de bezoekers aantallen!
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Wo 12 jan 2011 16:13
Citaat:
'Louis van Gaal vond mij ongeschikt voor topvoetbal, hij heeft mij erg veel pijn gedaan'
Gerard Piqué, de sierlijke steunpilaar van Barcelona (Voetbal International).


Nounou, ik denk dat Van Gaal, Pique nu maar al te graag zou willen hebben in zijn team.. Sommige zullen zeggen dat het geen Van Gaal speler is maar hij zal hem echt wel kunnen gebruiken.
Gestopt
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 12 jan 2011 23:55
Citaat:
'Louis van Gaal vond mij ongeschikt voor topvoetbal, hij heeft mij erg veel pijn gedaan'
Gerard Piqué, de sierlijke steunpilaar van Barcelona (Voetbal International).


Nounou, ik denk dat Van Gaal, Pique nu maar al te graag zou willen hebben in zijn team.. Sommige zullen zeggen dat het geen Van Gaal speler is maar hij zal hem echt wel kunnen gebruiken.

Waarom zullen sommige mensen zeggen dat het geen Van Gaal speler is?
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 feb 2011 08:13
Toni: Van Gaal is een gek

TURIJN - Spits Luca Toni haalt in de Duitse media meedogenloos uit naar ex-trainer Louis van Gaal. "Hij liet een keer zijn broek zakken, zodat wij konden zien dat hij ballen had. Hij is gestoord."

"Gelukkig zat ik niet vooraan toen hij zijn broek liet zakken. Ik heb zijn geval niet gezien." Toni kwam twee jaar uit voor Bayern München, maar wist daar niet echt te overtuigen. De boomlange spits speelt nu voor Juventus.

De Italiaan had erg veel moeite met de werkwijze van Van Gaal. "Van Gaal weet niet hoe je met spelers om moet gaan. Alles moet gaan zoals hij dat wil. Bovendien valt er niet met hem te communiceren."

Ook de Braziliaanse verdediger Lucio, die na de entree van Van Gaal bij Bayern naar Internazionale 'vluchtte', liet in Bild weinig heel van de voormalige bondscoach van Oranje. "Hij heeft mij meer pijn gedaan dan wie dan ook in de voetballerij”, fulmineerde de ex-aanvoerder. "Alle fijne herinneringen die ik bewaarde aan het winnen van de titel met Bayern, waren door hem in één klap verdwenen.”

Bron: Telegraaf.nl

<img src='smilies/icon_eek.gif' />hock:
LouisJari


Geregistreerd: 14-03-2010
Forum berichten: 431
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Wuhan, China.
Geplaatst: Ma 28 maa 2011 15:00
Haha! Interessant!
"Ik ben eerlijk, consequent, direct..."
LouisJari


Geregistreerd: 14-03-2010
Forum berichten: 431
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Wuhan, China.
Geplaatst: Di 29 maa 2011 04:36
http://ajaxfans.net/nieuws-8759_Van-Gaa ... eiden.html
Is het een grapje? <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Di 29 maa 2011 06:20
It's a rumour..
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 18 jul 2011 15:57
Van verschrikkelijke spreekkoren tegen Van Gaal en zijn vrouw tot de nieuwe verlosser...

Feyenoord in een notendop.

Citaat:
Van Gaal zegt 'nee' tegen Feyenoord'

Bron: fcupdate.nl

In de zoektocht naar een opvolger van Mario Been is Feyenoord terecht gekomen bij Louis van Gaal. De oud-coach van FC Barcelona, Bayern München, Ajax, AZ en het Nederlands elftal stond bovenaan het verlanglijstje van de Rotterdamse club, maar heeft volgens Voetbal International 'nee' gezegd tegen het aanbod.

Van Gaal is een goede bekende van Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord. Eerder werkte het duo succesvol samen bij AZ, waar Van Gaal door Van Geel binnengehaald werd als opvolger van Co Adriaanse. Naar verluidt heeft Van Gaal 'nee' gezegd tegen Feyenoord omdat hij nog altijd graag bondscoach wil worden. Een meerjarig contract in Rotterdam-Zuid past daarom niet in zijn plannen.

Sinds het vertrek van Mario Been is Leon Vlemmings tijdelijk hoofdcoach van Feyenoord. Onder meer Huub Stevens en Ronald Koeman worden genoemd als mogelijke opvolgers van Been, evenals jeugdcoach Jean-Paul van Gastel.
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 21 jul 2011 22:02
Die spreekkoren zal van Gaal nooit vergeten. Dat was ook echt werkelijk beneden alle pijlen. Dat heeft hem erg diep geraakt.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 21 jul 2011 22:21
Ja, de gezichtsuitdrukking van Van Gaal zei alles.
LouisJari


Geregistreerd: 14-03-2010
Forum berichten: 431
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Wuhan, China.
Geplaatst: Za 30 jul 2011 12:51
Zijn Ajax-gedicht: :mrgreen:
Hier, bij Ajax, ligt mijn hart

Een club, fascinerend, altijd apart
Door velen genoemd naar godenzonen
Voor mij de bakermat van voetbaliconen
Mijn herinneringen gaan terug naar De Meer
Ook daar heerste een bijzondere sfeer
Nu ga ik mijn gevoelens weer achterna
En treed technisch toe in de Arena
In mijn levensfase is dit een nieuwe kans
En mijn jeugdliefde krijgt een extra stimulans
En daarom klinkt het vol overgave uit mijn mond
Vandaag is de cirkel echt rond
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.983.556 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » De Goeie Ouwe Tijd » Nog actieve Godenzonen » Louis van Gaal
Ga
Zoeken: