Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Overige Continenten & Sporten » Olympische Spelen
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Olympische Spelen
Maker: OscaritoBekeken: 15445
Status: InactiefBerichten: 213
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 16 aug 2008 17:57
Citaat:
Olympisch Oranje strijdend ten onder tegen Argentinië
16/08/2008 17:35

Voor olympisch Oranje zitten de Spelen erop. De ploeg van coach Foppe de Haan strandde in de kwartfinale op Argentinië, dat in de verlenging toesloeg: 2-1.

Na moeizaam begin had Nederland de wedstrijd in de slotfase van de negentig minuten moeten beslissen. Royston Drenthe en Ryan Babel kregen grote kansen op de winst. Omdat zij misten, kwam het tot een verlenging. Angel di María strafte een fout van invaller Roy Beerens af en schoot de Argentijnen naar de halve finale.

Oranje kreeg de eerste kans van de wedstrijd (Urby Emanuelson schoot naast na terugleggen van Ryan Babel), maar werd daarna overlopen door de Argentijnen. Evander Sno leidde de slechte fase van Nederland in met een fout en herstelde dat zelf door op de lijn te redden na een inzet van Lionel Messi. Kort daarop krulde Sergio Agüero de bal net naast.

Bij de derde keer was het raak voor Argentinië. Dit keer was het Calvin Jong-A-Pin die in de fout ging. Messi omspeelde doelman Kenneth Vermeer en knalde nu wel raak. Naast veel balverlies speelde Oranje ook erg mat; de Argentijnen mochten in de beginfase doen en laten wat ze wilden.

Halverwege de eerste helft kwam daar verandering in. Nederland ging duels winnen en ging ook steeds beter voetballen, al stond Ryan Babel er in de aanval vaak alleen voor. Toch was het de aanvoerder die een belangrijk aandeel had in de gelijkmaker. Uit de door Babel versierde vrije trap legde Urby Emanuelson breed op Evander Sno. Diens schot werd gekraakt, maar belandde precies voor de voeten van Otman Bakkal (foto). De PSV'er nam de bal aan en schoof beheerst de gelijkmaker binnen.

Dat Nederland behoedzaam moest zijn voor de counter bleek vlak na rust toen Agüero ontsnapte. De spits van Atlético Madrid stiftte de bal net voorlangs het doel van Vermeer. Vlak voor tijd kreeg Oranje twee grote kansen op de winst. De grootste was voor Drenthe die na een steekpass van Jonathan de Guzman te hoog mikte. Vervolgens mikte Babel naast het doel van de ingevallen AZ-doelman Sergio Romero.

In de verlenging ging het alsnog fout voor Oranje. Na een steekpass van Messi maakte invaller Beerens een veel te gretige sliding. De aanvaller miste de bal en bood Di María een vrije doortocht. De linkspoot rondde beheerst af, waarna Argentinië in de tweede helft van de verlenging de poort gesloten hield. De Argentijnen spelen dinsdag in de halve finale tegen Brazilië, dat na verlenging met 2-0 te sterk was voor Kameroen.

Vi.nl

Citaat:
België op heldhaftige wijze naar halve finale
16/08/2008 13:56

De kwartfinale tussen Italië en België was de meeste bizarre wedstrijd tot nu toe tijdens de Olympische Spelen. De Belgen wonnen met 3-2 ondanks een vroege rode kaart voor Ajacied Thomas Vermaelen en twee strafschoppen tegen.

De Jonge Duivels begonnen slecht aan het kwartfinaleduel. Na achttien minuten spelen hield Vermaelen de doorgebroken Robert Acquafresca vast binnen het styrafschopgebied. De Ajacied kreeg de rode kaart en Giuseppe Rossi benutte de penalty voor 1-0.

De Belgen lieten zich echter niet uit het veld slaan. Moussa Dembélé kopte vijf minuten na de tegengoal de 1-1 op het scorebord, al was het de vraag of de bal de doellijn daadwerkelijk was gepasseerd. Op slag van rust kwamen de tien Belgen zelfs op voorsprong. Na een fraaie aanval trof Kevin Mirallas doel met een schot uit de draai: 1-2.

In de tweede helft drong Italië aan voor de gelijkmaker. De Azzurrini kregen opnieuw een strafschop en opnieuw was het Rossi die koel bleef vanaf elf meter. Na die 2-2 leek het een kwestie van tijd totdat de Italianen het pleit zouden beslissen, maar ze rekenenden buiten de leeuwenmoed van de Belgen.

Uitblinker Dembélé schoot zijn team naar de halve finale. De spits van AZ soleerde door de Italiaanse defensie en verschalkte Emiliano Viviano met een schuiver: 2-3. De Italiaanse doelman liet zich vervolgens provoceren door Mirallas. De Belgische aanvaller gooide de bal in het gezicht van Viviano, waarna de keeper revanche nam en met een rode kaart kon vertrekken.

Met tien tegen tien speelde België de wedstrijd uit. Dinsdag treden de Jonge Duivels in de halve finale aan tegen de winnaar van het duel tussen Nigeria en Ivoorkust.

Vi.nl



Ik had liever gezien dat Belgie ook verloor zodat Ajax zijn selectie compleet had.
Scio


Geregistreerd: 02-01-2008
Forum berichten: 1939
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 16 aug 2008 19:48
Urby was weer eens debet aan de laatste goal. Liep niet mee met z'n directe tegenstander waardoor degene achter hem (meen Bakkal) moest happen. Messi kan zich terug laten zakken, verstuurt een wereldpass op Di Maria die makkelijk binnentikt. Beerens valt weinig te verwijten. Zo'n pass zie je niet aankomen. Die 1 tegen 2 situatie helaas wel Urby kennende.

Opvallend; in de baggerwedstrijden steekt Urby er bovenuit. In een wedstrijd op niveau kan hij niet meekomen. Treurig.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 18 aug 2008 05:53
Jongens weten het niet wat het betekend om het Oranje shirt aan te mogen hebben. Ze kwamen goed weg omdat de Argentijnen op Messi na dramatisch speelden. Argentijnen moeten uit ander vaatje tappen tegen Brazilië anders kan dat wel eens afstraffing gaan worden.
Vond weinig goed gaan aan Oranje kans en aantal jongens liepen voor zichzelf te voetballen. Die Sno wat een drama en Babel moet gaan oppassen dat die niet het mannetje gaat uithangen. Twee keer in discussies met scheids en spelers van Argentina wijzen naar zijn aanvoerdersband. Dan ben je niet goed bij de les.
Meest dramatische moment die Foppe de Haan die in de 2e helft met zijn handen in zijn haar zat en met zijn hoofd naar beneden. Is het niet goed binnen de ploeg en dat is hem en zijn Technische Staf aan te rekenen.

Verder mooi dat die Belgen gewonnen hebben, die pakken Nigeria ook en Argentinië moet echt beter voor de dag komen tegen de Brazilianen anders gaat het fout. Die coach is naar mannetje van de Argentijnen.
TheRealMisterAjax


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 112
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Almere
Geplaatst: Ma 18 aug 2008 09:28
Leuk om die voorspellingen van mensen terug te lezen, als je daarna de wedstrijd gezien heb. Ik heb gewoon genoten van deze wedstrijd. Net als de commentator al aangaf, het mocht flink tijd worden!! Babel bleef zelfs tot aan de laatste minuut nog volle sprintjes trekken. Ik vond btw de fout niet bij Emanuelson liggen... waar was Zuiverloon? of Jong a pin? en wat voor sliding was dat Beerens?? Pieters verweerde zich prima tegen Messi (ga er maar staan) en Bakkal liet ook leuke dingen zien.

Natuurlijk werden er hier en daar persoonlijke fouten gemaakt, de grootste zijn nog wel de missers voor het doel. Maak je die, speel je de verlenging ook niet. Maar Argentinië was nergens meer, uiteindelijk hebben ze het professioneel afgemaakt. Einde van de tweevoudig europees kampioen op de Spelen. Maar wel een waardig afscheid
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 18 aug 2008 16:20
Ik heb deze wedstrijd niet gezien, maar ik vond het een flutselectie met flutprestaties van Nederland. Verliezen tegen de Argentijnen is absoluut geen schande -eerder logisch-, maar in de groepsfase viel er ook niets te genieten. Dat had zeker anders gekund.

Pieters deed het dus goed tegen Messi? Ik lees namelijk ook dat Messi de beste was aan Argentijnse kant. Hoe deed Vertonghen het bij de Belgen?
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 18 aug 2008 16:30
Vertonghen speelt erg goed op de Olympische Spelen als middenvelder.Hij doet heel veel nuttig werk als middenvelder waar die een beetje een vrije rol heeft.

Ik vind het niveau op de Olympische Spelen wel erg tegenvallen.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 18 aug 2008 16:38
Het zal wel deels met de lucht te maken hebben, Bart. Deze omstandigheden zijn verre van ideaal. Zeker voor voetballers, want dat zijn individueel gezien veel minder topsporters dan hardlopers of zwemmers. Als je hoort dat een aantal jongens van de Nederlandse OS-ploeg gewoon niet fit op de voorbereiding voor zo'n toernooi verschijnt, tsja.

Vermaelen vond ik in de eerste groepswedstrijd tegen Brazilië erg sterk spelen. Gelukkig voor hem levert die rode kaart hem slechts een schorsing op van één wedstrijd. Vertonghen vind ik een fijne speler. Heerlijke bikkel ook.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 18 aug 2008 16:49
Citaat:
Als je hoort dat een aantal jongens van de Nederlandse OS-ploeg gewoon niet fit op de voorbereiding voor zo'n toernooi verschijnt, tsja.


Nu je het zegt. Iemand vertelde me nog een paar dagen terug dat ie Otman Bakkal aan het begin van z'n vakantie had gezien in Marokko met een opmerkelijk dik buikje.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-12-2007
Forum berichten: 1455
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 18 aug 2008 17:11
VAMOS ARGENTINA!!!!!!!!!!!!!!! :Argentina:

Holland mag blij zijn dat ze überhaupt de kwartfinale hebben gehaald haha.
Argentina liet zich niet van de beste kant zien deze keer. Anders was het 5-1 geworden. Ze moeten enano Buenanotte maar weer opstellen dinsdag.

Alleen voor Foppe vind ik het zielig...........


:Gallina:
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 18 aug 2008 17:12
Argentinie mag blij zijn dat Royston zijn vizier niet op scherp had, anders was het afgelopen voor de Argentijnen.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 19 aug 2008 04:57
Citaat:
Argentinie mag blij zijn dat Royston zijn vizier niet op scherp had, anders was het afgelopen voor de Argentijnen.


Zo is het maar net.

Maar mag ik een Hupke Belgica aanheffen nu. Nog een kleine 7 uurkes en dan gaan ze dervoor. Hoop dat ze winnen. Hebben ze in iedergeval 1 medaille. Kan uitgereikt worden door zak Rogge dan.

En daarna over zo'n 10 uren Argentina - Brasil, moge de Argentijne winnen. Heb het niet op die Braziliaantjes.

Finale voor mij:

Belgica - Argentina!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-12-2007
Forum berichten: 1455
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 19 aug 2008 17:25
Argentina heeft met 3-0 gewonnen van Brasil!!!! Hahaha, was zo'n mooie wedstrijd om te zien!!

Finale dus tegen Nigeria, ben niet bang, Argentina gaat winnen!


:Argentina: :Gallina:
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 19 aug 2008 17:46
Nigeria gaat de finale winnen denk ik. Fysiek zijn die jongens veel sterker dan al hun leeftijdsgenootjes en ook voetballend gaan ze steeds vooruit. Obinna steekt er met kop en schouders bovenuit. Verder vond ik Breno tegenvallen tegen Argentinie, en aan de andere kant was Messi en Aguero weer heeeeerlijk subliem zeg. Hopelijk Argentinie, maar ik denk Nigeria.

Zagen jullie trouwens weer hoe Dembéle twee man dolt, en hem vervolgens panklaar legt voor Faris Haroun? Onvoorstelbaar dat hij hem nog mist natuurlijk, maar die Dembele is zóó goed voor zijn leeftijd. Akelig goed.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 19 aug 2008 18:15
Citaat:
Argentina heeft met 3-0 gewonnen van Brasil!!!! Hahaha, was zo'n mooie wedstrijd om te zien!!

Finale dus tegen Nigeria, ben niet bang, Argentina gaat winnen!


:Argentina: :Gallina:


Ben er ook niet bang voor. Toch knap op een of andere manier dat Oranje het de Argentijnen moeilijk heeft gemaakt.
De Brazilianen zijn weg gespeeld al kwam Argentina paar keer goed weg.
Dan heb je meteen de enige zwakte van vandaag benoemt en dat was de doelman Romero. Speelde niet dramatisch maar zat toch 2/3 keer mis.
Maar in zo'n wedstrijd gaat dat dan goed.

Die Messi, wat een voetbal bracht die op de mat. Riquelme, Di Maria, Aguero. Werkelijk een geweldige team prestatie. Pareja die klasse speelde. Aanval na aanval, enig min puntje dat het bij 3-0 gebleven is. Ook mooi dat het al 3-0 stond voordat er 2 Brazilianen afgingen met rood, anders had je daar weer gezeik over gehad.

Maar man van de wedstrijd en tournooi tot dusver is Messi. Machtig om te zien dat die zich ook meer met de organisatie gaat bemoeien. Was altijd Riquelme zijn taak maar Messi bemoeide zich met werkelijk alles. Nam zelfs 2 vrije trappen die Riquelme wilde nemen. Maar wat een afstraffing voor de Brazilianen. Dit komt aan hoor.

En Vrijdag nacht om 01.00uur lokale tijd hier de finale. 6uur zaterdag morgen Nederlandse tijd. Wordt groot feest hier om 3uur s'nachts. Toeterende auto's etc.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-12-2007
Forum berichten: 1455
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 19 aug 2008 18:35
6 uur?? haha gracias ik dacht 12 uur hier...

:Argentina: :Gallina:
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 20 aug 2008 01:05
Het Olympisch voetbaltoernooi loopt nog niet bepaald vlekkeloos voor me. Ook de halve finales heb ik moeten missen. Hoe speelden Vertonghen bij de Belgen?

In welk opzicht viel Breno je tegen, Pablo?

Bij Nigeria vond ik die jongen van Lokomotiv Moskou de eerste wedstrijden erg sterk spelen, Odemwingie. Is best veelzijdig. Hoe deed Adeleye het vandaag?
RosarioCentral


Geregistreerd: 25-06-2008
Forum berichten: 454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 20 aug 2008 10:13
Citaat:
Argentina heeft met 3-0 gewonnen van Brasil!!!! Hahaha, was zo'n mooie wedstrijd om te zien!!

Finale dus tegen Nigeria, ben niet bang, Argentina gaat winnen!


:Argentina: :Gallina:


Dan heb je meteen de enige zwakte van vandaag benoemt en dat was de doelman Romero. Speelde niet dramatisch maar zat toch 2/3 keer mis.
Maar in zo'n wedstrijd gaat dat dan goed.

Die Messi, wat een voetbal bracht die op de mat. Riquelme, Di Maria, Aguero. Werkelijk een geweldige team prestatie. Pareja die klasse speelde. Aanval na aanval, enig min puntje dat het bij 3-0 gebleven is. Ook mooi dat het al 3-0 stond voordat er 2 Brazilianen afgingen met rood, anders had je daar weer gezeik over gehad.

Maar man van de wedstrijd en tournooi tot dusver is Messi. Machtig om te zien dat die zich ook meer met de organisatie gaat bemoeien. Was altijd Riquelme zijn taak maar Messi bemoeide zich met werkelijk alles. Nam zelfs 2 vrije trappen die Riquelme wilde nemen. Maar wat een afstraffing voor de Brazilianen. Dit komt aan hoor.


Ik vond Romero eigenlijk een hele puike partij spelen. Vind het heel erg voor Ustari (hij heeft het al niet makkelijk), maar Sergio heeft meer presence in de goal. Natuurlijk zijn er punten om aan te werken, maar als je er halverwege het toernooi zo inkomt, dan getuigt dat van klasse.

Het goede van Argentinie was dat ze dit keer wel wat meer bleven aandringen, ook na de eerste goal. Vaak is het zo dat ze scoren en dan te afwachtend spelen totdat ze een tegengoal incasseren en weer naar voren gaan. Brazilie is er geen moment aan te pas gekomen. Overigens vind ik de coach echt waardeloos; op een lijn met Basile. Beiden brengen geen enkele lijn in het spel, maar vertrouwen op de individuele klasse van spelers.

Maar ja, als je Messi hebt, dan begrijp ik het ook wel een beetje <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' /> . Ben vooral onder de indruk van zijn fysiek. Hij is werkelijk niet van de bal af te zetten. Daarnaast vind ik Di Maria een geweldig toernooi spelen. Ik zag hem twee jaar terug met Central tegen Boca spelen en had hem toen graag naar Ajax zien komen.

Verder kan ik het niet nalaten mijn aversie jegens Riquelme te uiten, haha. Wat een draak van een voetballer. Hij haalt echt overal de snelheid uit het spel en is de hele wedstrijd aan het jammeren. Heb dus een dubbel gevoel bij dit team; ben blij voor Argentinie en een aantal spelers, maar de speelwijze van de coach en met name Riquelme doen wat aan de glans af.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 20 aug 2008 11:00
Heeft Ustari persoonlijke problemen of doel je op z'n situatie bij Getafe, RC?

Romero vind ik een uitstekende keeper. Eén van de beste AZ-aankopen van de afgelopen jaren. Wat een koopje. Als Van Gaal die jongen de tijd gunt, en daar begint het langzamerhand op te lijken, gaat AZ nog heel veel plezier aan hem beleven. Romero is het grootste keeperstalent van Nederland.
RosarioCentral


Geregistreerd: 25-06-2008
Forum berichten: 454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 20 aug 2008 12:06
Citaat:
Heeft Ustari persoonlijke problemen of doel je op z'n situatie bij Getafe, RC?

Romero vind ik een uitstekende keeper. Eén van de beste AZ-aankopen van de afgelopen jaren. Wat een koopje. Als Van Gaal die jongen de tijd gunt, en daar begint het langzamerhand op te lijken, gaat AZ nog heel veel plezier aan hem beleven. Romero is het grootste keeperstalent van Nederland.


Beide. Over het eerste kan ik niet veel zeggen, maar ik snap niet dat Getafe hem niet vast onder de lat zet. Met alle respect voor Abbondanzieri, maar als je zo'n talent hebt moet je in de toekomst investeren. Ustari wilde graag weg en had zijn zinnen (mede) gezet op PSV. Hij staat zeker niet negatief tegenover het spelen in de Nederlandse competitie, maar dan natuurlijk wel als eerste keeper en met CL.

Romero ontwikkelt zich steeds verder en is zeker een goede aankoop geweest. Bovendien is hij echt zo'n kwajongen (mag ik het zo zeggen, haha) die voor niemand bang is. Dat mag ik wel.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 20 aug 2008 20:05
Citaat:



Ik vond Romero eigenlijk een hele puike partij spelen. Vind het heel erg voor Ustari (hij heeft het al niet makkelijk), maar Sergio heeft meer presence in de goal. Natuurlijk zijn er punten om aan te werken, maar als je er halverwege het toernooi zo inkomt, dan getuigt dat van klasse.

Was ook zeker niet dramatisch maar zat aantal keren goed mis waar die goed weg kwam. O.a. met hoge ballen. Voor de rest speelde die goed.

Overigens vind ik de coach echt waardeloos; op een lijn met Basile. Beiden brengen geen enkele lijn in het spel, maar vertrouwen op de individuele klasse van spelers.

Mee eens, vind hem een drama en hij schijnt ook niet goed in de groep te liggen. Is er eentje uit vrienden kring van Grondona en zijn mannen en dan weet je weer genoeg.

Maar ja, als je Messi hebt, dan begrijp ik het ook wel een beetje <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' /> . Ben vooral onder de indruk van zijn fysiek. Hij is werkelijk niet van de bal af te zetten.

Is ongelooflijk inderdaad wat die allemaal op de mat legt. En elke wedstrijd weer. Mooi dat die meer doet dan alleen goed spelen en zich met bijna alles bemoeid. Gaat/is de nieuwe Leider aan het worden.


Daarnaast vind ik Di Maria een geweldig toernooi spelen. Ik zag hem twee jaar terug met Central tegen Boca spelen en had hem toen graag naar Ajax zien komen.

Die had zeker naar Ajax mogen komen. Zijn jongens waarvoor je naar het stadion gaat. Ook voor de neutrale man. Speelt een puik tournooi.

Verder kan ik het niet nalaten mijn aversie jegens Riquelme te uiten, haha. Wat een draak van een voetballer. Hij haalt echt overal de snelheid uit het spel en is de hele wedstrijd aan het jammeren. Heb dus een dubbel gevoel bij dit team; ben blij voor Argentinie en een aantal spelers, maar de speelwijze van de coach en met name Riquelme doen wat aan de glans af.

Hier zijn we het dan niet met elkaar eens en heb een andere visie over.
Is niet erg verder.



Zie de Argentijnen geen problemen hebben met Nigeria. Enige wat wel eens kan opbreken is dat die Nigerianen het op een schoppartij gooien. Dan is het zakje hoofd koel te houden.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 20 aug 2008 20:08
Citaat:
Heeft Ustari persoonlijke problemen of doel je op z'n situatie bij Getafe, RC?

Romero vind ik een uitstekende keeper. Eén van de beste AZ-aankopen van de afgelopen jaren. Wat een koopje. Als Van Gaal die jongen de tijd gunt, en daar begint het langzamerhand op te lijken, gaat AZ nog heel veel plezier aan hem beleven. Romero is het grootste keeperstalent van Nederland.


Ustari viel geblesseerd uit en kan wel eens maanden buitenspel staan.
Vond ook verschrikkelijk, verkeek zich op een bal en verdraaide het een en ander.

En Romero ging paar keer de fout in waar die goed mee weg kwam maar ben het met RC eens dat die goed bezig is en bijzonder knap hoe die zich laat gelden na het wegvallen van Ustari. Heeft verder een geweldige uitstraling als keeper dus die gaat er wel komen.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 22 aug 2008 13:43
Brazilië bij rust al met 2-0 voor tegen België. Doelpunten van Diego en Jo. Vertonghen schijnt weer eens sterk te spelen op het middenveld.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-12-2007
Forum berichten: 1455
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 23 aug 2008 07:50
:Argentina: :Argentina: :Argentina: :Argentina: :Argentina:

VAMOS ARGENTINA, 1-0!!!!!

:Argentina: :Argentina: :Argentina: :Argentina: :Argentina:


:Gallina:
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 23 aug 2008 08:25
Citaat:
Wonderschone goal levert Argentinië gouden plak op
23/08/2008 08:02

Argentinië heeft voor de tweede keer op rij het olympische voetbaltoernooi gewonnen. De Zuid-Amerikanen pakten goud in de finale dankzij de 1-0 overwinning op Nigeria. Hongarije was de laatste die twee keer achter elkaar de beste bleek (1964 en 196 op de Olympische Spelen.

De wedstrijd was boeiend maar niet hoogstaand. In het warme vogelnest in Peking lag het tempo laag. Argentinië en Nigeria zetten maar zelden echt aan, waardoor er slechtst sprake was van mini-offensieven. Na rust leefde het duel iets op.

Lionel Messi was daar mede verantwoordelijk voor. De ster van Argentinië had al zijn acties in de eerste 45 minuten nog zien mislukken, maar kwam als herboren uit de kleedkamer. Na doelman Ambruse Vanzekin met een schot aan het werk te hebben gezet, leidde Messi na een klein uur spelen de winnende treffer in.

Uit zijn steekpass verscheen Angel di María alleen voor de Nigeriaanse doelman. De linksbuiten van Benfica bleef ijskoud en rondde fantastisch af met een stift met de buitenkant van zijn linkervoet. Vanzekin zag de bal hoog over hem heen in het doel zeilen. De goal was een mooiere kopie dan het doelpunt waarme Di María Nederland eerder uitschakelde.

Nigeria perste er daarna wel alles uit, maar slaagde er niet in langszij te komen. Sergio Romero greep een aantal keer goed in en de keeper van AZ had daarmee zijn aandeel in het olympische succes van de Argentijnen.

De Nigeriaanse Spartanen Ayodele Adeleye en Sani Kaita en de FC Groningen-middenvelder Oluwafemi Ajilore moesten na een goed toernooi genoegen nemen met zilver.


Vi.nl
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 23 aug 2008 11:23
Hoe deden Ajilore en Adeleye het?

Wat is Di Maria goed.
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.005.150 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Overige Continenten & Sporten » Olympische Spelen
Ga
Zoeken: