Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Duits voetbal
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Duits voetbal
Maker: LucasBekeken: 26955
Status: InactiefBerichten: 329
+ Nieuw bericht <<<   <   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 10 nov 2009 22:43
Klik. Aan jullie de eer om er een gepast bericht neer te zetten.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 28 nov 2009 16:19
[list">Laatste kans Toni bij Bayern

Trainer Louis van Gaal van Bayern München heeft zijn muitende aanvaller Luca Toni verrassend opgenomen in zijn selectie voor de uitwedstrijd zondag tegen Hannover 96. De Duitse club meldde de uitverkiezing van de Italiaan zaterdag op de website. Hij zal waarschijnlijk, zoals bijna het gehele seizoen al, op de bank moeten beginnen.

De rol van Toni bij Bayern leek afgelopen week definitief uitgespeeld toen hij in Italiaanse media voor de tweede keer hard naar Van Gaal uithaalde. De trotse spits werd daarop geschorst voor de thuiswedstrijd in de Champions League woensdag tegen Maccabi Haifa (1-0) en kreeg tevens een boete opgelegd van 25.000 euro.

Van Gaal liet na het duel met de Israëlische ploeg weten dat hij geen vragen meer over Toni wenste te beantwoorden. Volgens de geplaagde coach voldoet de Italiaanse aanvaller niet aan de waarden en normen die bij een topclub als Bayern München gelden. Kennelijk heeft Van Gaal, die door blessures nogal wat spitsen moet missen in zijn selectie, Toni tegen Hannover toch nog nodig.

# bron: Telesport[/list">Dit is niks voor van Gaal.. <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' />
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Za 28 nov 2009 16:44
Maar het is dan wel weer des van Gaals, om iemand te kunnen motiveren..
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 28 nov 2009 17:30
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 28 nov 2009 19:27
Dan komen ze allemaal wel fit aan bij het Nederlands Elftal....
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 28 nov 2009 20:06
Ik weet niet hoe zwaar precies de blessure zal uitvallen voor Elia. Het is voor Elia wel te hopen dat je verder geen tegenslagen krijgt bij HSV want anders word het allemaal krap. Verder is het te hopen voor Elia dat die snel herstelt voor HSV en Nederland.

Edit: Marco geeft het antwoord al.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 28 nov 2009 20:07
Blessure Elia valt mee: 'Ik heb geluk gehad'

Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 29 nov 2009 20:32
[list">Mooie week voor Van Gaal

Hij ging uit zijn dak bij elke treffer. Louis van Gaal vertrok zondagavond met Bayern München met een ruime zege (3-0) bij Hannover 96. De rust bij de Zuid-Duitse topclub is voor even terug, wist de Nederlandse trainer. „We hebben een heel goede week achter de rug. We zijn weer helemaal terug in de Champions League en ook een beetje in de Bundesliga”, zei Van Gaal.

Door de zege in Hannover klom Bayern München naar de vierde plaats, op zes punten van leider Bayer Leverkusen dat VfB Stuttgart zondag met een grote nederlaag (4-0) naar huis stuurde.

Drie keer speelde Bayern in de afgelopen weken gelijk in de Bundesliga. Een nieuwe misstap zou de positie van Van Gaal in Beieren verder ondergraven. Woensdag greep zijn ploeg de laatste kans op overwinteren in de Champions League door Maccabi Haifa met 1-0 te verslaan, waarbij Juventus de Duitsers verder hielp door bij Bordeaux te verliezen. Zondag bij Hannover zorgde Thomas Müller vroeg in de wedstrijd voor de belangrijke 0-1, de nummer twee van Ivica Olic kort na de rust werkte daarna bevrijdend en de derde treffer van Mario Gomez in de slotminuut was het toetje voor Van Gaal.

Gomez en Olic waren bij de spitsen van Van Gaal, gesteund door de 'zwervers' Pranjic, Schweinsteiger en Müller. Mark van Bommel was de regisseur. Hannover, met Arnold Bruggink, kreeg in het eerste thuisduel na de zelfmoord van doelman Robert Enke ook kansen maar sprong er slordig mee om. „Wij hebben in elk geval weer spitsen die scoren”, loofde Van Gaal zijn tweede keus, die momenteel het geblesseerde trio Arjen Robben, Franck Ribéry en Miroslav Klose waarneemt.

Bayern bleef door de zege op zes punten van Leverkusen, dat geen enkele moeite had met het slecht presterende VfB Stuttgart. Stefan Kiessling nam drie van de vier doelpunten voor de koploper voor zijn rekening. De andere treffer kwam van Eren Derdiyok.

Leverkusen nam door de overwinning afstand van de directe achtervolgers. Werder Bremen was zaterdag tegen VfL Wolfsburg op 2-2 blijven steken en heeft nu drie punten minder. Bremen redde het punt pas in blessuretijd. Nummer drie Schalke 04 deed het nog slechter. De ploeg verloor met 1-0 bij Borussia Mönchengladbach en zag de achterstand groeien tot vijf punten.

Hamburger SV kwam voor de zevende keer op rij niet tot winst, 1-1 tegen Mainz. De ploeg verloor al vroeg in de wedstrijd Eljero Elia met een enkelblessure. Komende dagen moet duidelijk worden hoe ernstig de blessure van de Nederlandse international is.

# bron: Telesport[/list">
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 19 dec 2009 21:01
Citaat:
Bayern vermorzelt hekkensluiter Hertha BSC

19/12/2009 17:20

Bayern München had geen kind aan hekkensluiter Hertha BSC. De ploeg van trainer Louis van Gaal won met 5-2. Door de vierde overwinning op een rij blijft Bayern derde in de Bundesliga met een achterstand van twee punten op Herbstmeister Bayer Leverkusen.

Hertha BSC was naar München gekomen om te verdedigen en dat kwam de nummer achttien van de Bundesliga al in de eerste helft duur te staan. De teller stokte in de eerste 45 minuten bij 3-0. Daniel Van Buyten kopte bij de eerste paal de 1-0 binnen na een hoekschop van Holger Badstuber. Mario Gomez tikte van dichtbij de 2-0 binnen na voorbereidend werk van Philipp Lahm.

De 3-0 kwam van de voet van Arjen Robben. De Oranje-international, spelend vanaf de rechterflank, was alert toen doelman Jaroslav Drobny een voorzet van Gomez slecht verwerkte. Robben stond met een steekpass in de tweede helft ook aan de basis van de 4-0. Thomas Müller pikte de bal op en rondde koel af.

Hertha, dat al zestien duels zonder zege is, redde de eer dankzij een eigen doelpunt van Martin Demichelis. De Argentijn toucheerde een poging van Adrian Ramos, die anders naast het doel zou zijn beland. Ivica Olic gaf de zege voor Bayern extra glans door er 5-1 van te maken.

Hertha, dat bij tijd en wijle van het kastje naar de muur werd gestuurd, mocht van geluk spreken dat de score niet veel hoger uitviel. Raffael kopte namens de gasten zelfs nog de 5-2 achter doelman Hans-Jörg Butt. Edson Braafheid kreeg speelminuten als invaller; Mark van Bommel bleef vanwege een schorsing aan de kant.


Vi.nl

Zoals altijd krijgt van Gaal zijn team weer aan het voetballen. De tegenstand was dan wel, maar ze krijgen voldoende kansen en maken het in de eerste gewoon makkelijk af. Het staat weer mooi dicht bij elkaar in de Duitse competie. Verder zal Braafheid het heel moeilijk krijgen om Badstuber eruit te spelen om zo nog kans te maken op het wk.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 28 dec 2009 20:00
[list">'Pranjic in top tien miskopen'

Danijel Pranjic liet zelf eerder al weten niet tevreden te zijn over zijn eerste half jaar bij Bayern München. Het Duitse boulevardblad Bild is het eens met de Kroaat. In de top tien van miskopen van dit seizoen neemt Pranjic de achtste plaats in.De Kroatische middenvelder kwam afgelopen zomer over van SC Heerenveen.

De slechtste aankoop is Alexander Hleb van VfB Stuttgart. De Wit-Rus kwam over van FC Barcelona.

Het commentaar van Bild op Pranjic. ‘De Kroaat moest voor ‘schwung’ zorgen op de linkerflank bij Bayern. Dat lukt in het begin niet, de laatste tijd gaat het wat beter. Zijn prestaties rechtvaardigen de transfersom van tien miljoen euro echter nog niet.’

# bron: Telesport[/list">
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 4 jan 2010 13:39
Niet alleen bij AJAX (Emanuelson) denken ze er zo over...

Citaat:
Salarissen bij Bayern gaan omlaag

Bron: Nu.nl

De torenhoge salarissen van de voetballers van Bayern München moeten omlaag. Dat vindt sportdirecteur Christian Nerlinger. ''De salarissen zijn door het plafond geschoten'', aldus de baas van de Duitse recordkampioen.

Nerlinger doet zijn uitspraken maandag in het voetbalmagazine Kicker.

''We moeten ons verstand gebruiken en nadenken over besparingen. Spelers mogen niet denken dat ze automatisch meer gaan verdienen bij contractverlenging.''

De club van trainer Louis van Gaal kocht afgelopen jaar voor ongeveer 80 miljoen euro aan nieuwe spelers.

Bayern betaalde onder meer 35 miljoen euro voor spits Mario Gomez en 25 miljoen euro voor Arjen Robben. ''Bij de transfersommen zijn de grenzen bereikt'', waarschuwt Nerlinger.

Ribéry

Hij maakt een uitzondering voor de Franse vedette Franck Ribéry. ''Iedere speler bekijken we afzonderlijk en marktgericht. Voor Ribéry willen we vechten om hem te behouden. In het voorjaar praten we over contractverlenging.''

Ribéry, wiens contraxct bij Bayern afloopt op 30 juni 2011, is gewild bij topclubs als Chelsea en Real Madrid.
Scio


Geregistreerd: 02-01-2008
Forum berichten: 1939
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 23 jan 2010 17:09
Bayern op 2-3 voor in Bremen door een wereldgoal van Robben. Heerlijke wedstrijd overigens.
tasdfm


Geregistreerd: 18-11-2009
Forum berichten: 350
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 23 jan 2010 17:10
Citaat:
Bayern op 2-3 voor in Bremen door een wereldgoal van Robben. Heerlijke wedstrijd overigens.

Zeker lekkere goal... :mrgreen:
Scio


Geregistreerd: 02-01-2008
Forum berichten: 1939
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 23 jan 2010 17:14
Citaat:
Bayern op 2-3 voor in Bremen door een wereldgoal van Robben. Heerlijke wedstrijd overigens.

Zeker lekkere goal... :mrgreen:

Dzsudzsak maar dan nog wat beter
JS


Geregistreerd: 01-05-2008
Forum berichten: 741
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 23 jan 2010 17:27
Wat is die Özil van Werder goed. Die zien we binnenkort ook bij een absolute topclub.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 1 feb 2010 15:41
Citaat:
Koné wordt ploeggenoot van Bruggink

Bron: Voetbal International

Arouna Koné speelt tot het einde van het seizoen voor het Duitse Hannover 96. De werkgever van Arnold Bruggink huurt de Ivoriaanse aanvaller van Sevilla.

'We hielden Koné al langer in de gaten', zegt technisch directeur Jörg Schmadtke. 'Voor ons is hij een topaanvaller. Met zijn ervaring moet hij er op korte termijn aan bijdragen dat we meer doelgevaar stichten.'

Hannover is in de Bundesliga afgezakt naar de zestiende plaats. In twintig wedstrijden kwam de ploeg slechts 22 keer tot scoren. Didier Ya Konan en Jiri Stajner zijn de clubtopscorers met ieder zes goals.

Koné maakte in de Eredivisie furore bij Roda JC en PSV. Zijn transfer naar Sevilla werd geen succes. Mede vanwege een ernstige knieblessure kwam hij in tweeënhalf jaar tot slechts 39 competitiewedstrijden, waarvan hij 27 keer als invaller het veld betrad.

Gelukkig heeft AJAX hem toen afgekeurd.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Ma 1 feb 2010 15:53
Citaat:
Gelukkig heeft AJAX hem toen afgekeurd.


Ik vond bij PSV wel een meerwaarde en bracht daar iets extra's, vanaf zijn Sevilla tijd heeft hij werkelijk niets meer gepresteerd.
Ajax had hem toen trouwens afgekeurd op een hart-afwijking, meen ik?
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 11 feb 2010 21:05
Halve Finales Duitse DFB Bokal:

Schalke 04 - Bayern München
Werder Bremen - FC Augsburg

Wat beelden gezien op ESPN van VFL Osnabrück - Schalke 04. Wat een sfeer en wat leeft die beker toch in Duitsland.
Ché


Geregistreerd: 26-01-2009
Forum berichten: 250
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 11 feb 2010 22:36
Citaat:
Halve Finales Duitse DFB Bokal:

Schalke 04 - Bayern München
Werder Bremen - FC Augsburg

Wat beelden gezien op ESPN van VFL Osnabrück - Schalke 04. Wat een sfeer en wat leeft die beker toch in Duitsland.


Berlin Berlin Wir fahren nach Berlin.

Al jarenlang een Klassieker in de Duitse stadions.

Mooi voor Jos Luhukay als técnico van de FC Augsburg die in de 2e Bundesliga momenteel op een 3e plaats staan, wat recht geeft op promotie.

Werder wel sterk in aanvallende zin met Marin, Pizarro en Özil niet te vergeten. Achterin houden ze bij Bremen iedere week open huis.
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 13 feb 2010 18:05
Citaat:
VfB Stuttgart – Hamburger SV 1-3
Van Nistelrooij trad naar voren als redder van HSV. De ploeg had het zwaar bij VfB Stuttgart, maar was na twintig minuten spelen nog wel op voorsprong gekomen dankzij een treffer van Marcus Berg. De voormalig Groningen-aanvaller werd gevonden met een lange bal van achteruit, mocht door het centrum zo doorlopen en schoot vervolgens behendig raak achter de kansloze Jens Lehmann. De thuisploeg ging direct op zoek naar het antwoord en kreeg al snel een grote kans via Cristian Molinaro, maar de Italiaan vond Frank Rost op zijn pad.

De keeper moest blijven opletten. HSV werd naar achteren gedrukt en de thuisploeg kreeg enkele goede mogelijkheden om op gelijke hoogte te komen, maar Rost hield zijn ploeg op de been. Tien minuten na rust werd hij toch gepasseerd door Sebastian Träsch, die de bal met binnenkant voet in de rechterbovenhoek legde. Bruno Labbadia besloot zodoende om in te grijpen en bracht Van Nistelrooij in de ploeg voor Mladen Petric. De Nederlander had niet lang nodig om zich te onderscheiden.

Een kwartier voor tijd maakte hij bij zijn eerste kans direct zijn eerste treffer in Duitsland. Na een vrije trap werd de bal met het hoofd verlengd tot bij Van Nistelrooij, die met een behendige voetbeweging Lehmann wist te kloppen. De vreugde was enorm en slechts een minuut later maakte Van Nistelrooij ook zijn tweede van de middag. Na een uitbraak kwam de bal uiteindelijk aan de rechterkant van het strafschopgebied terecht bij de spits, die simpel binnentikte. Het duel zat daarmee op slot, waardoor Van Nistelrooij goud waard was.

voetbalzone.nl

Wat een held is van Nistelrooij toch. Vorige wedstrijd een paar minuten en nu er weer gelijk 2 inliggen.
Een van de grootste spitsen die op dit moment nog speelt. Weinig spitsen die zijn moyenne kunnen voorleggen én bij de absolute top gespeeld.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 13 maa 2010 05:10
Schalke 04 gewonnen met de 2-1 van de Schwaben en zijn Tabellenführer, minstens 1 dag. Wordt toch tijd dat die Meisterschaft eindelijk in Gelsenkirchen komt. Maar wat een heerlijke competitie blijft die Bundesliga toch.
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 20 maa 2010 18:26
Bayern in de slotfase verloren bij Frankfurt. Vanavond kan Leverkusen (wedstrijd begint over 5 minuten) en morgen Schalke bovenaan komen. Ben benieuwd hoe Van Gaal dat gaat managen.
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 27 maa 2010 18:14
En weer verloren. Thuis van Stuttgart met 1-2. Om 18:30 spelen Schalke en Leverkusen tegen elkaar en de ploeg die wint komt bovenaan. Bij een gelijkspel blijft Bayern bovenaan.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 27 maa 2010 22:35
Citaat:
En weer verloren. Thuis van Stuttgart met 1-2. Om 18:30 spelen Schalke en Leverkusen tegen elkaar en de ploeg die wint komt bovenaan. Bij een gelijkspel blijft Bayern bovenaan.


Bayer Leverkusen - Schalke 04 0-2 geworden.

1. Schalke 04 28-58
2. Bayern München 28-56
3. Bayer Leverkusen 28-53

Volgende week:

Schalke 04 - Bayern München
Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen

Nr. 30:

Hannover 96 - Schalke 04
Bayer Leverkusen - Bayern München

Nr. 31:

Schalke 04 - Borusia Mönchengladbach
Bayern München - Hannover 96
VFB Stuttgart - Bayer Leverkusen

Nr. 32:

Hertha BSC - Schalke 04
Borusia Mönchengladbach - Bayern München
Bayer Leverkusen - Hannover 95

Nr.33:

Schalke 04 - Werder Bremen
Bayern München - VFL Bochum
Bayer Leverkusen - Hertha BSC

Nr. 34:

FCV Mainz 05 - Schalke 04
Hertha BSC - Bayern München
Borusia Mönchengladbach

Mooi weekend volgende week. Leverkusen gaat niet winnen in Frankfurt en dan is einde verhaal voor die akelige club. Heb niet aan veel clubs een hekel maar dit is er wel een.
Bayern uit auf Schalke en dan uit naar Leverkusen. Alle 3 als laatste wedstrijd een uitwedstrijd. Gaan weer mooie slot Bundesliga weken worden.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 28 maa 2010 13:37
Zijn vaak bizarre spannende gevechten om het kampioenschap daar.
+ Nieuw bericht <<<   <   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.002.567 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Duits voetbal
Ga
Zoeken: