Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Engels voetbal
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Engels voetbal
Maker: D_skilledBekeken: 39364
Status: InactiefBerichten: 637
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 10 okt 2008 19:06
Citaat:
Chelsea eist 24 miljoen terug van frauderend Lyn
10/10/2008 15:03

Chelsea eist 24 miljoen euro terug van SFK Lyn. De Engelse club meent daar recht te hebben aangezien bewezen is dat Jon Obi Mikel niet onder contract stond bij de Noorse club, toen The Blues de Nigeriaanse middenvelder in 2006 voor 24 miljoen euro kochten.

Mikel had in Noorwegen geen rechtsgeldig arbeidscontract ten tijde van de transfer, waardoor de afkoopsom van 24 miljoen euro niet terecht was. De Noorse rechtsbank heeft dat onlangs aangetoond.

Door de uitspraak van de rechtbank is Chelsea van mening dat de eerder gemaakte afspraken niet meer geldig zijn. En dus eisen de Engelsen de 24 miljoen euro terug van Lyn én diens voormalig algemeen directeur Morgan Andersen. Die werd in het verleden al eerder veroordeeld vanwege frauduleuze handelingen bij Lyon. Chelsea heeft het hooggerechtshof ingeschakeld.

Beide clubs zijn sinds woensdag met elkaar in gesprek. Lyn laat op zijn website weten dat het eerste gesprek met Chelsea positief verlopen is en dat de club optimistisch is met het oog op het bereiken van een akkoord met The Blues.


VI.nl
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 15 okt 2008 11:47
Moet je dit eens lezen:

Citaat:
Abramovich altijd op de vlucht

BEAULIEU-SUR-MER - De aankomst van de Pelorus, zo’n 500 meter voor de tussen de rotsen verscholen jachthaven van Beaulieu-sur-Mer, lijkt deze middag op een scene uit een James Bond-film.

Luttele seconden nadat het 115 meter lange superjacht voor anker is gegaan, openen wanden zich en klapt de gehele achterkant van het schip naar buiten.

Personeel in onberispelijke kleding creëert terrassen, schuift aan de zonkant van het schip nog een balkon open en tegelijkertijd worden vijf jet-ski’s en drie speedboten bijna geluidloos te water gelaten. Op het voordek maakt de bemanning zich gereed voor de landing van een helicopter die in de verte nadert. Alleen de achtergrondmuziek van James Bond ontbreekt.

Het is een fascinerend gezicht. Eigenaren van andere jachten beseffen dat een van de rijkste mensen ter wereld arriveert. Slechts een enkeling heeft door dat het om Roman Abramovich gaat, de eigenaar van het Engelse Chelsea.

Het leven van de zwijgzame Rus, met al zijn avonturen uit het verleden, is goed voor het script van een eigen thriller op het witte doek. Een verfilming van zijn leven zit er waarschijnlijk niet in. Abramovich, wiens vermogen wordt geschat tussen de 14 en 20 miljard euro, houdt zich buiten zijn voetbalclub Chelsea zo veel mogelijk van de buitenwereld afgesloten.

De angst voor een aanslag of kidnapping is bij de 42-jarige miljardair zo groot geworden, dat hij per jaar alleen al 1,6 miljoen euro aan bodyguards betaalt. Daarbovenop komen de andere kosten van beveiliging zoals kogelvrij glas in al zijn panden, auto’s, satellietsystemen, cameras en andere technische middelen.

Hij heeft huizen in Frankrijk, Londen en Kent, maar zijn jacht Pelorus blijft van alle plekken op aarde de meest favoriete verblijfplaats voor Abramovich. Op zee heeft hij aanzienlijk minder risico te worden overvallen, neergeschoten of opgeblazen. Zijn boot blijft zo ver uit de kust, dat met een geweer geen aanslag is te plegen.

Als de nood echt aan de man komt, kan hij met zijn helicopter binnen een minuut opstijgen en onderin het schip kan hij ook nog ontsnappen met een mini-duikboot.

Na bijna elke wedstrijd van Chelsea kiest Abramovich voor een snelle terugkeer naar zijn schip. Op het vliegveld van Luton (twintig minuten vanaf Londen) staat permanent zijn eigen Boeing 767 klaar. Daarmee vliegt hij binnen anderhalf uur naar Nice, waarna hij de laatste tien minuten per helicopter richting Pelorus aflegt. Het dorpje Beaulieu ligt net om de hoek van Monaco en kent geen stranden. Toch is de baai een van de mooiste aan de Franse rivičra.


Een Sunseeker en jetski’s liggen klaar voor een snel vertrek.

Aan boord heeft de Chelsea-eigenaar alle luxe binnen handbereik. Het personeel, bestaande uit 46 permanent op het schip verblijvende mannen en vrouwen, heeft de sfeer van een drijvend hotel gecreëerd. Er is een sauna, een zwembad, een bioscoop, er zijn twintig slaapvertrekken met badkamer voor eventuele gasten, vergaderzalen, wasserettes en via satellietsystemen kunnen alle tv-zenders uit de gehele wereld worden bekeken.

Een frequent verblijf in Londen is voor Abramovich niet verstandig omdat hij daarmee het risico op een aanslag verhoogt. Vanwege de herkomst van zijn kapitaal, op zéér politieke wijze vergaard in zijn geboorteland, weet de Russische tycoon dat hij zijn hele leven over zijn schouder moet kijken.

Met de helft van alle Engelse clubs in de Premier League in handen van buitenlandse investeerders en miljardairs, dreigt de beveiliging van de steenrijke clubeigenaren een probleem op zichzelf te worden. Bodyguards van de eigenaren van Liverpool, de Amerikanen Gillet en Hicks, moesten in het eerste jaar al in actie komen om hun bazen te beschermen.

De Glazer-familie, sinds 2005 voor 1,5 miljard dollar eigenaar van Manchester United, heeft een Britse security-firma ingehuurd, bestaande uit voormalige SAS-soldaten. Ook Mike Ashley, de op 24 na rijkste man van Engeland en eigenaar van Newcastle United, wordt dag en nacht bewaakt.

Bij de familieleden van de Abu Dhabi-groep, de sjeiks die Manchester City voor een kwart miljard hebben overgenomen, is het al niet veel anders.

Net als iedere andere clubeigenaar in het Engelse voetbal is sjeik Mansour bin Zayed in één keer vol in de schijnwerpers getreden en is een terugkeer naar de anonimiteit onmogelijk.

De vraag bij Roman Abramovich is of hij als enige destijds bewust heeft gekozen voor een grote voetbalclub in de Londense metropool. Abramovich was volgens velen in eigen land niet meer veilig. Door een internationaal podium te kiezen, hoopte hij het zijn tegenstanders moeilijker te maken hem ooit nog achter de tralies in Rusland te krijgen of hem om het leven te brengen.

In mei van dit jaar publiceerden Dominic Kennedy en Alexi Mostrous in de Engelse krant ‘The Times’ een vraaggesprek met de Russische spion Alexander Litvinenko, dat voor zijn vergiftiging (en dood) in Londen was opgenomen.

Litvinenko vertelde dat de voetbalgekke miljardair Abramovich zo’n groot deel van de Russische economie controleerde, dat hij daardoor het risico liep om te worden omgebracht door de ‘special services van het Kremlin’. Litvinenko zei te weten dat Abramovich om die reden bewust close was met de Russische president Vladimir Poetin, die inmiddels overigens premier is.

Abramovich blijft zodoende een gevangene van zijn eigen rijkdom. Hij heeft een privé-leger van veertig zwaar getrainde bodyguards, waardoor hij de best bewaakte miljardair op aarde is. Twintig van die ‘zware jongens’ zijn permanent bij hem in Engeland. De andere reizen met hem mee of verblijven op zijn schip.

In Rusland loopt Abramovich het meeste gevaar. Daarom maakt hij in zijn geboorteland ook gebruik van Russische security-experts voor zijn eigen veiligheid en die van zijn kinderen. Zijn voormalige vriend en zakenpartner Boris Berezovsky overleefde in 1994 ternauwernood een bomaanslag op zijn gepantserde auto. De Maybach-Mercedes van 300.000 euro werd opgeblazen en de chauffeur kwam om het leven.


Abramovich met zijn vriendin Daria Zhukova.

Als Abramovich ’s morgens een enkele keer van boord gaat en met de auto reist of in Londen zijn afgelegen landgoed verlaat, gebeurt dat altijd op dezelfde wijze. Drie identieke, donkergrijze, gepantserde BMW’s rijden weg. Een gaat er linksaf, een rechtsaf en de derde rechtdoor. Niemand weet in welke van de drie Abramovich heeft plaatsgenomen.

Zo gaat het ook bij elke uit- en thuiswedstrijd van Chelsea. Al jaren ligt er een verzoek bij de gemeente om op het dak van het stadion Stamford Bridge een helicopter-platform te mogen bouwen. Want in de drukte na een wedstrijd kan Abramovich nooit snel genoeg wegkomen.

Ook op zee heeft hij aan alles gedacht. In de nabijheid van de Pelorus is altijd de Grand Bleu, een van zijn twee andere jachten. De Grand Bleu heeft hij in bruikleen gegeven aan landgenoot, oliemagnaat en Chelsea-bestuurder Eugene Shvidler. Op de Grand Bleu staat ook deze middag aan de Franse Rivičra een bijna identieke helicopter, is ook plek voor een zeiljacht en een Sunseeker 54, een superspeedboot met negen slaapplaatsen.


AD.nl

Zouden jullie met hem willen ruilen?
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 23 okt 2008 17:37
Citaat:
Moet je dit eens lezen:

Citaat:
Abramovich altijd op de vlucht

BEAULIEU-SUR-MER - De aankomst van de Pelorus, zo’n 500 meter voor de tussen de rotsen verscholen jachthaven van Beaulieu-sur-Mer, lijkt deze middag op een scene uit een James Bond-film.

Luttele seconden nadat het 115 meter lange superjacht voor anker is gegaan, openen wanden zich en klapt de gehele achterkant van het schip naar buiten.

Personeel in onberispelijke kleding creëert terrassen, schuift aan de zonkant van het schip nog een balkon open en tegelijkertijd worden vijf jet-ski’s en drie speedboten bijna geluidloos te water gelaten. Op het voordek maakt de bemanning zich gereed voor de landing van een helicopter die in de verte nadert. Alleen de achtergrondmuziek van James Bond ontbreekt.

Het is een fascinerend gezicht. Eigenaren van andere jachten beseffen dat een van de rijkste mensen ter wereld arriveert. Slechts een enkeling heeft door dat het om Roman Abramovich gaat, de eigenaar van het Engelse Chelsea.

Het leven van de zwijgzame Rus, met al zijn avonturen uit het verleden, is goed voor het script van een eigen thriller op het witte doek. Een verfilming van zijn leven zit er waarschijnlijk niet in. Abramovich, wiens vermogen wordt geschat tussen de 14 en 20 miljard euro, houdt zich buiten zijn voetbalclub Chelsea zo veel mogelijk van de buitenwereld afgesloten.

De angst voor een aanslag of kidnapping is bij de 42-jarige miljardair zo groot geworden, dat hij per jaar alleen al 1,6 miljoen euro aan bodyguards betaalt. Daarbovenop komen de andere kosten van beveiliging zoals kogelvrij glas in al zijn panden, auto’s, satellietsystemen, cameras en andere technische middelen.

Hij heeft huizen in Frankrijk, Londen en Kent, maar zijn jacht Pelorus blijft van alle plekken op aarde de meest favoriete verblijfplaats voor Abramovich. Op zee heeft hij aanzienlijk minder risico te worden overvallen, neergeschoten of opgeblazen. Zijn boot blijft zo ver uit de kust, dat met een geweer geen aanslag is te plegen.

Als de nood echt aan de man komt, kan hij met zijn helicopter binnen een minuut opstijgen en onderin het schip kan hij ook nog ontsnappen met een mini-duikboot.

Na bijna elke wedstrijd van Chelsea kiest Abramovich voor een snelle terugkeer naar zijn schip. Op het vliegveld van Luton (twintig minuten vanaf Londen) staat permanent zijn eigen Boeing 767 klaar. Daarmee vliegt hij binnen anderhalf uur naar Nice, waarna hij de laatste tien minuten per helicopter richting Pelorus aflegt. Het dorpje Beaulieu ligt net om de hoek van Monaco en kent geen stranden. Toch is de baai een van de mooiste aan de Franse rivičra.


Een Sunseeker en jetski’s liggen klaar voor een snel vertrek.

Aan boord heeft de Chelsea-eigenaar alle luxe binnen handbereik. Het personeel, bestaande uit 46 permanent op het schip verblijvende mannen en vrouwen, heeft de sfeer van een drijvend hotel gecreëerd. Er is een sauna, een zwembad, een bioscoop, er zijn twintig slaapvertrekken met badkamer voor eventuele gasten, vergaderzalen, wasserettes en via satellietsystemen kunnen alle tv-zenders uit de gehele wereld worden bekeken.

Een frequent verblijf in Londen is voor Abramovich niet verstandig omdat hij daarmee het risico op een aanslag verhoogt. Vanwege de herkomst van zijn kapitaal, op zéér politieke wijze vergaard in zijn geboorteland, weet de Russische tycoon dat hij zijn hele leven over zijn schouder moet kijken.

Met de helft van alle Engelse clubs in de Premier League in handen van buitenlandse investeerders en miljardairs, dreigt de beveiliging van de steenrijke clubeigenaren een probleem op zichzelf te worden. Bodyguards van de eigenaren van Liverpool, de Amerikanen Gillet en Hicks, moesten in het eerste jaar al in actie komen om hun bazen te beschermen.

De Glazer-familie, sinds 2005 voor 1,5 miljard dollar eigenaar van Manchester United, heeft een Britse security-firma ingehuurd, bestaande uit voormalige SAS-soldaten. Ook Mike Ashley, de op 24 na rijkste man van Engeland en eigenaar van Newcastle United, wordt dag en nacht bewaakt.

Bij de familieleden van de Abu Dhabi-groep, de sjeiks die Manchester City voor een kwart miljard hebben overgenomen, is het al niet veel anders.

Net als iedere andere clubeigenaar in het Engelse voetbal is sjeik Mansour bin Zayed in één keer vol in de schijnwerpers getreden en is een terugkeer naar de anonimiteit onmogelijk.

De vraag bij Roman Abramovich is of hij als enige destijds bewust heeft gekozen voor een grote voetbalclub in de Londense metropool. Abramovich was volgens velen in eigen land niet meer veilig. Door een internationaal podium te kiezen, hoopte hij het zijn tegenstanders moeilijker te maken hem ooit nog achter de tralies in Rusland te krijgen of hem om het leven te brengen.

In mei van dit jaar publiceerden Dominic Kennedy en Alexi Mostrous in de Engelse krant ‘The Times’ een vraaggesprek met de Russische spion Alexander Litvinenko, dat voor zijn vergiftiging (en dood) in Londen was opgenomen.

Litvinenko vertelde dat de voetbalgekke miljardair Abramovich zo’n groot deel van de Russische economie controleerde, dat hij daardoor het risico liep om te worden omgebracht door de ‘special services van het Kremlin’. Litvinenko zei te weten dat Abramovich om die reden bewust close was met de Russische president Vladimir Poetin, die inmiddels overigens premier is.

Abramovich blijft zodoende een gevangene van zijn eigen rijkdom. Hij heeft een privé-leger van veertig zwaar getrainde bodyguards, waardoor hij de best bewaakte miljardair op aarde is. Twintig van die ‘zware jongens’ zijn permanent bij hem in Engeland. De andere reizen met hem mee of verblijven op zijn schip.

In Rusland loopt Abramovich het meeste gevaar. Daarom maakt hij in zijn geboorteland ook gebruik van Russische security-experts voor zijn eigen veiligheid en die van zijn kinderen. Zijn voormalige vriend en zakenpartner Boris Berezovsky overleefde in 1994 ternauwernood een bomaanslag op zijn gepantserde auto. De Maybach-Mercedes van 300.000 euro werd opgeblazen en de chauffeur kwam om het leven.


Abramovich met zijn vriendin Daria Zhukova.

Als Abramovich ’s morgens een enkele keer van boord gaat en met de auto reist of in Londen zijn afgelegen landgoed verlaat, gebeurt dat altijd op dezelfde wijze. Drie identieke, donkergrijze, gepantserde BMW’s rijden weg. Een gaat er linksaf, een rechtsaf en de derde rechtdoor. Niemand weet in welke van de drie Abramovich heeft plaatsgenomen.

Zo gaat het ook bij elke uit- en thuiswedstrijd van Chelsea. Al jaren ligt er een verzoek bij de gemeente om op het dak van het stadion Stamford Bridge een helicopter-platform te mogen bouwen. Want in de drukte na een wedstrijd kan Abramovich nooit snel genoeg wegkomen.

Ook op zee heeft hij aan alles gedacht. In de nabijheid van de Pelorus is altijd de Grand Bleu, een van zijn twee andere jachten. De Grand Bleu heeft hij in bruikleen gegeven aan landgenoot, oliemagnaat en Chelsea-bestuurder Eugene Shvidler. Op de Grand Bleu staat ook deze middag aan de Franse Rivičra een bijna identieke helicopter, is ook plek voor een zeiljacht en een Sunseeker 54, een superspeedboot met negen slaapplaatsen.


AD.nl

Zouden jullie met hem willen ruilen?


Je zou haast medelijden met hem krijgen!
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 25 okt 2008 18:56
Prachtig wat Hull City laat zien in de premier league.Ze staan gedeeld eerste maar wel met wedstrijd meer te hebben gespeelt te hebben.Vandaag weer gewonnen met 3-0.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 26 okt 2008 06:32
Citaat:
02:13 26 Oktober 2008
Tottenham ontslaat coach Ramos

De Engelse voetbalclub Tottenham Hotspur heeft coach Juande Ramos ontslagen. De trainer stond al een tijd onder druk vanwege de tegenvallende resultaten. Tottenham Hotspur staat laatste in de Premier League.

De club investeerde afgelopen zomer flink in nieuwe spelers. Zo kwam keeper Gomes over van PSV. Verder werd spits Pavlyuchenko gehaald uit Rusland. Daar stond het vertrek van de spitsen Keane en Berbatov tegenover.

Ramos volgde een jaar geleden Martin Jol op als trainer. Die moest ook vertrekken vanwege slechte resultaten. Als opvolger van Ramos wordt de coach van Portsmouth, Harry Redknapp, genoemd.


Nos.nl

Terecht dat die ontslagen is.Hij heeft veel mogen investeren van de Spurs
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 27 okt 2008 12:21
Toch winnen ze met 0-4 bij Wigan.

Citaat:
Stripclubbezoek komt Villa-spits duur te staan

Bron: voetbalprimeur.nl

Voor Aston Villa-aanvaller John Carew kreeg de overwinning op Ajax in de UEFA Cup-wedstrijd van afgelopen donderdag een naar staartje. De Noor, die zelf niet speelde tegen de Amsterdammers, moest bij trainer Martin O'Neil op het matje komen.

Carew besloot, na afloop van het gewonnen UEFA Cup-duel, een feestje te vieren in een stripclub in Birmingham. Dat was tegen het zere been van zijn trainer, die de Noor een flinke boete oplegde.

"John is beboet voor het overtreden van de clubregels", stelt O'Neil nuchter in gesprek met Sky Sports. "Hij dacht dat er sprake was van verzachtende omstandigheden, omdat hij zelf niet speelde. Dat ben ik niet met hem eens en heb hem daarom een boete opgelegd."

"John heeft me verzekerd dat het niet nog een keer zal gebeuren, dus ik geloof hem. Het was niet slim om tot 's ochtendsvroeg op stap te gaan. De meeste spelers in de kleedkamer vinden zelfs dat de boete die John gekregen heeft verdubbeld moet worden."

De lange Noorse spits nam zondag in elk geval direct sportieve wraak. Nadat hij in het duel met Wigan Athletic in de 52e minuut Gareth Barry verving zorgde hij voor een goal en een assist. Mede door zijn inbreng won Villa het duel met 0-4.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 1 nov 2008 15:20
Over Gomes:

Citaat:
The ten worst goalkeepers ever



Inspired by Heurelho Gomes's run of error-strewn performances for Tottenham, Robert Dineen has compiled a list of the ten worst goalkeepers to grace England's top division. Feel free to suggest your nominations in the comment box below.


10. Paul Jones
Wales international who combined spells of consistency with lapses in concentration. Perhaps most memorable was an impersonation of falling timber while playing for Southampton in 2002 that allowed a shot from Sean Gregan to squirm under his body and into the goal. Almost as bad was a performance that led to a 5-1 defeat for Wales on his 50th international appearance, which he had marked by having that number shaven into his hair. Some thought he was trying to predict the result.

9. Dan Lewis
Another Welshman and one immortalised with a match-losing mistake for Arsenal in the 1927 FA Cup Final when a soft shot trickled under his body and richocheted off his elbow into the net, gifting Cardiff the trophy. Afterwards, Lewis claimed his new wool jersey was to blame, creating a tradition in which Arsenal keepers never wear a new jersey for an FA Cup Final.

8. Peter Enckelman
The former Aston Villa keeper has rehabilitated his career at Cardiff but will be forever defined for his criminal gaffe against Birmingham in 2002 when he allowed a throw-in from Olof Mellberg to roll under his foot and into the goal. One fan was so delighted that he ran on to the pitch to mock the Finn, a gesture for which he was jailed. Villa fans thought Enckelman deserved similar punishment.

7. Huerelho Gomes
The Brazilian has caught the eye (but little else) with a run of terrible displays for his new club. Weak on crosses and weak on the results of crosses, Gomes showed hints of his Hall of Shame potential by gifting goals to Stoke and Udinese, but confirmed it at the Emirates with a flapping attempt to deal with Mikael Silvestre's headed goal.


6. Bobby Mimms
Nervous, slight and overrated on his arrival to White Hart Lane, Mimms was the natural predecessor to Gomez. Sold to Blackburn after failing to dislodge the often unreliable Erik Thortsvedt in the Spurs first XI - no easy feat - the former England Under-21 international now coaches Paul Robinson at Blackburn. The mind boggles.


5. Roy Carroll
Northern Irishman who had frequent troubles between the sticks. In four years at Old Trafford, he made headlines only for an arthritic fumble that led to Pedro Mendes's disallowed "goal" from the halfway line and another that gifted Hernan Crespo a goal for AC Milan. Left United, West Ham and Rangers because they couldn't guarantee him first-team football.

4. Allen McKnight
Or to use a nickname coined by West Ham fans, Allen McKnightmare. Signed in 1988, the Northern Irishman played 35 games in his first season, one in the next and none in his last at Upton Park before he found his natural level at Aidrieonians. Remains a fixture on the online nominations for the worst players ever to don the claret and blue.

3. Gary Sprake
No DVD collection of goalkeeping bloopers is complete without an entry from the former Leeds No 1. Perhaps the worst came against Liverpool when he throw the ball into his own net though Elland Road fans still shudder at the memory of the 1970 FA Cup final when he allowed a weak shot from Peter Housemann to slip through his grasp, helping Chelsea to claim a 2-2 draw. They won the replay.

2. Ricardo
What is about Sir Alex Ferguson and cack-handed keepers? The Spaniard made only one first-team appearance in three season at Old Trafford - one spent on loan - but makes our list purely because he was third-choice behind Carroll.

1. Massimo Taibi
Italian who became known as the Blind Venetian in a career with Manchester United that lasted only four games. Chief among his howlers was one that allowed the tamest of efforts from Matthew Le Tisser to trickle under his frame. Taibi was last seen turning fans' stomachs in Serie B.


The Times

:mrgreen: <img src='smilies/343.gif' />
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 nov 2008 12:45
Citaat:
Kredietcrisis: Mes in Chelsea
LONDEN - In opdracht van eigenaar Roman Abramovich heeft Chelsea dit weekeinde stevig het mes gezet in de eigen organisatie. Zo’n driekwart van alle scouts (25 man, full time in dienst) is ontslagen.

Een groot aantal van de talentenjagers, die meer dan 125.000 euro per jaar verdienden, waren door Frank Arnesen aangesteld of werden door hem aangestuurd.

Als belangrijkste reden wordt aangevoerd dat de kredietcrisis ook grote gevolgen gaat hebben voor de voetbalclub Chelsea. Maar ook het feit dat er in de afgelopen jaren ondanks miljoenen investeringen nauwelijks talenten zijn doorgebroken, speelt een grote rol.

Een miljardenverlies op de beurzen zou Abramovich hebben doen besluiten ook de geldkraan naar Chelsea een stuk dicht te draaien. Coach Scolari erkende gisteren dat hij in de winter geen geld krijgt voor aankopen. ,,Misschien kan ik nog spelers kopen als ik er een paar van ons zelf verkoop. Dat is ook een manier naar succes,’’ aldus Scolari.


AD.nl

Toch nog een klein pluspuntje van de kredietcrisis.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 nov 2008 12:47
Citaat:
Chelsea ontslaat driekwart van scouts

Bron: ELF

Chelsea heeft dit weekend driekwart van zijn scouts ontslagen. Vijfentwintig talentenjagers kregen hun congé, omdat de Londense ploeg een andere aanpak gaat hanteren.

Onder aanvoering van Frank Arnesen werd een wereldwijd scoutingnetwerk opgezet, waar onder andere ook de Nederlander Piet de Visser (foto) deel van uit maakte. De full-time scouts, goed voor zo'n 125.000 euro per jaar, vonden echter nauwelijks talenten die goed genoeg waren voor de Londense hoofdmacht.

Chelsea gooit het daarom over een andere boeg. Het scoutingsapparaat gaat zich meer richten op bepaalde gebieden. Of De Visser ook is ontslagen, is niet bekend.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 15 nov 2008 18:03
Net weer een hilarische blunder van Gomes in de wedstrijd tegen Fulham. Spurs met 2-1 verloren, maar wel een goaltje van dat Manchester-talentje van ze, Fraizer Campbell.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 15 nov 2008 18:09
Hoe is het toch mogelijk dat Gomes daar zo zwak keept?
Ook opvallend dat Aston Villa gewoon met 0-2 wint van Arsenal.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 15 nov 2008 20:49
Gomes is een fantastische keeper met zijn reflexen.Maar laatse jaar bij PSV was die ook al kwetsbaar in de lucht, maar daar werd niks mee gedaan.Ik weet niet hoe het doelpunt is gekomen vandaag maar is zijn periode wel een tikje overschat.Maar het blijft een goede keeper.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 24 nov 2008 13:18
Citaat:
Vier Engelse clubs willen Ronaldo

Bron: ELF

Er zijn vier Engelse clubs serieus in de markt om Ronaldo aan te trekken. De 32-jarige Braziliaan zit sinds 30 juni zonder werkgever en is na een lange knieblessure bijna weer fit om zijn rentree te maken. Zijn zaakwaarnemer Fabiano Farah wilde slechts de naam Manchester City bevestigen.

"Er zijn nog drie andere Engelse clubs. Ze proberen me allemaal te overtuigen dat Ronaldo bij hen moet gaan spelen. Engeland zou alvast een fantastisch laatste hoofdstuk in de carričre van Ronaldo zijn", vertelt Farah in The Sunday Mirror.

Ronaldo is bijna klaar voor een volwaarige rentree. "Hij werkt al vier maanden lang aan zijn revalidatie. Zes dagen per week is hij zes uur per dag bezig, hij is bijna opnieuw fit." Afgelopen maandag speelde de oud-spits van PSV, Barcelona en AC Milan reeds mee in een benefietwedstrijd, die door Zinedine Zidane werd georganiseerd. Hij kan daarin nauwelijks zijn stempel laten drukken.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 24 nov 2008 13:56
Gomes doet weer eens van zich spreken. In Engeland lachen ze hem om dit soort gedrag gewoon uit.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 24 nov 2008 14:05
Staat hij daar nou te janken? Waarom?
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 24 nov 2008 14:14
Hij schijnt al een tijdje last te hebben van z'n ribben. Op zich moeilijk om over te oordelen dus. Dan was dat toneelspel in Venlo en thuis tegen Ajax vorig seizoen een stuk erger.
theumas


Geregistreerd: 18-06-2008
Forum berichten: 455
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: Za 3 jan 2009 18:03
Toch wel weer grappige uitslagen vandaag in de FA-cup. Man. City 3-0 verloren van Nottingham, Chelsea gelijk tegen Southend. Blijft wel echt een mooi toernooi:)
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 13:35
Citaat:
West Ham gaat door knieën bij zesde bod op Bellamy

Bron: Voetbal International

Manchester City heeft West Ham United weten te verleiden tot het verkopen van Craig Bellamy. De aanvaller uit Wales kost vijftien miljoen euro.

Tottenham Hotspur had zich vergeefs gemeld voor Bellamy, die zijn zinnen had gezet op een transfer naar Manchester City. West Ham United liet zich niet makkelijk overtuigen. Uiteindelijk gingen The Hammers na een zesde poging bij een bod van vijftien miljoen euro door de knieën.

Het akkoord over een afkoopsom maakte de weg vrij voor de onderhandelingen die Bellamy met Manchester City voert over zijn persoonlijke eisen. De Welsh international, die zondag voor het duel met Fulham buiten de selectie was gehouden, wordt bij The Citizens herenigd met manager Mark Hughes.

De 29-jarige Bellamy is de tweede tussentijdse aankoop van Manchester City. The Citizens haalden eerder Wayne Bridge weg bij Chelsea. AC Milans Kaká moet de volgende grote aankoop worden.
SamsungU700


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 545
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 23:22
Manchester City blijft maar bieden en bieden maar kijk hoeveel er maar op ingaan op een bod van hun. Ze hebben geld maar geen status, belachelijk dat er met zo veel geld word gesmeten.
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 6 feb 2009 20:13
Haha schitterend verhaal over de ''bijna komende Kaká naar Man. City'':


Citaat:

06/02/2009 17:45

Als echte fan heb je een onverwoestbaar vertrouwen in je club. Toch was Christopher Atkinson wat te snel, en heeft hij nu een eeuwig aandenken aan de transferperiode.

In de veronderstelling dat de clubleiding Kaká inderdaad kon overtuigen naar Manchester City te komen, liet Atkinson een tatoeage zetten. Op zijn borst prijkte de naam de Braziliaanse international van AC Milan.

Er was alleen een belangrijke máár, de transfer van Kaká ging uiteindelijk niet door. En dus moest Atkinson zijn nieuwe aanwinst boven de linkertepel verborgen houden. Zijn vrienden achterhaalden het geheim en de 25-jarige barman moest met de billen, borst bloot.

'Kaká is een van mijn favoriete spelers', vertelde Atkinson aan The Sun. 'Ik liet me een beetje door de emoties meeslepen. Ik wilde stoer doen. Ik hoop maar dat hij komende zomer komt…'

Weghalen is geen optie. 'Na een paar weken kon ik er de lol wel van inzien. Het is in elk geval een herinnering aan hoe dicht bij City was bij het binnenhalen van Kaká. Ik laat de tatoeage zitten. Maar de volgende keer hou ik mezelf een beetje in, hopelijk voor iemand als Lionel Messi.'

Vi.nl
TvP


Geregistreerd: 23-05-2008
Forum berichten: 1370
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Delft
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 15:39
Doet me denken aan een fan van AZ twee jaar geleden. Dit jaar mag de toen ongelukkige fan alsnog gaan juichen voor een Alkmaars kampioenschap.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 16:32
AJAX eerdere tegenstander in de UEFA-cup doet het wel goed, maar die hebben dan ook een goede trainer; Martin O'Neill.
Citaat:
Aston Villa-in-recordvorm is ineens hofleverancier

Bron: Voetbal International

Martin O'Neill keek een beetje ongemakkelijk na afloop van de 2-0 zege van zijn Aston Villa op Blackburn Rovers. Collega-coach Sam Allardyce rekende de pers voor dat The Villans dicht bij een plaats in de Champions League zijn. 'Normaal gesproken heb je 66 tot 68 punten nodig om de vierde plaats te claimen. Als Villa zoveel punten haalt, dan zal Arsenal het heel erg moeilijk hebben meer punten te halen.'

O'Neill was weinig gelukkig met Allardyce's woorden, hoe goed bedoeld ook. De Noord-Ierse trainer probeert de verwachtingen in Birmingham te temperen, ondanks de goede recente prestaties. The Villans zijn dertien duels op rij ongeslagen sinds op 9 november Middlesbrough te sterk was, een clubrecord in de Premier League. Gerekend vanaf die nederlaag tegen Boro is er slechts één ploeg die beter presteert: koploper Manchester United. En met de uitzege op Blackburn evenaarde Villa een clubrecord uit 1897, toen de club eveneens zes uitduels op rij won.

Allardyce was lovend over Aston Villa, dat zaterdag simpel zegevierde op Ewood Park. 'We hebben ons best gedaan, maar Villa was té goed. Ze hebben ons constant over het gehele veld onder druk gezet. Als ze niet in balbezit zijn, spelen ze heel, heel goed. Ze werken extreem hard om jou het leven zuur te maken. En als ze de bal veroveren dan maken ze gebruik van de snelheid die ze bezitten', prees Allardyce de defensie van de bezoekers en rappe mannen als Ashley Young, James Milner (foto) en Gabriel Agbonlahor.



Dankzij de zege passeerde Aston Villa Chelsea op de ranglijst van de Premier League. Het moet nu alleen nog Manchester United en Liverpool voor zich dulden. Met nog dertien speelronden op het programma heeft Chelsea twee punten minder en nummer vijf Arsenal zelfs zeven punten. Met elf punten achterstand lijkt nummer zes Everton al kansloos om Aston Villa in te halen.

Ook bondscoach Fabio Capello is inmiddels op de hoogte van de prestaties van de ploeg uit Birmingham, want voor het oefenduel met Spanje van komende woensdag selecteerde hij liefst zes Villans: Luke Young, Gareth Barry, Milner, Ashley Young, Agbonlahor en Emile Heskey. Aston Villa is hofleverancier, maar ook daarmee is O'Neill niet blij. 'Ik hoop dat niemand meedoet', mijmerde de trainer, bang voor blessures van zijn spelers.

Milner staat voor zijn debuut in de Engelse nationale ploeg en liet tegen Blackburn zien waarom. 'Hij legt zó veel meters af. Defensief is hij briljant, want als er gevaar dreigt dan snellen hij en Ashley Young terug naar de defensie. Ze halen de bal op en dribbelen veertig tot vijftig meter. Het is ongelooflijk. Ik heb zelf op die positie gespeeld, maar weet echt niet hoe ze het doen', loofde O'Neill beide wingers. Zelf wees Milner naar zijn ploeg: 'We hebben zelfvertrouwen en momentum, en die twee factoren zijn heel belangrijk in het voetbal. We spelen goed, we stelen niets, we verdienen te winnen. Ook dat is belangrijk.'

De aanhangers van Aston Villa vieren de goede prestaties, want sinds het seizoen 1995/96 zagen zij hun ploeg niet meer in de topvier van de Premier League eindigen. Op Ewood Park zongen zij zelfs hardop over nóg grotere successen: 'We're gonna win the League'. Wederom maande O'Neill tot kalmte: 'De fans zijn fantastisch, maar ik denk dat we dat enthousiasme een beetje moeten temperen.'
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 18:14
Citaat:
Chelsea stuurt Scolari de laan uit
Luiz Felipe Scolari is de derde Chelsea-trainer in ruim een jaar tijd die het veld heeft moeten ruimen. De Braziliaan werd maandag op staande voet ontslagen.

Dat maakt de Londense ploeg bekend. Scolari, die pas sinds dit seizoen de scepter zwaaide bij de club, is het slachtoffer van de povere resultaten. De Engelse topclub is reeds op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Chelsea blijkt het laatste jaar een kerkhof voor voetbaltrainers. José Mourinho en Avram Grant gingen Scolari namelijk voor. Ook zij kregen hun congé.

De oud-bondscoach van Brazilië en Portugal is de tweede trainer die maandag het veld moest ruimen. Eerder werd bekend dat Portsmouth een einde had gemaakt aan de samenwerking met trainer Tony Adams.


Voetbalprimeur.nl
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 18:24
Citaat:
Chelsea stuurt Scolari de laan uit
Luiz Felipe Scolari is de derde Chelsea-trainer in ruim een jaar tijd die het veld heeft moeten ruimen. De Braziliaan werd maandag op staande voet ontslagen.


Vind Scolari werkelijk helemaal niets. Nooit begrepen dat Chelsea deze Braziliaan heeft genomen. Wel een sympathieke vent, maar daar win je de oorlog niet mee. Blijkt wel.
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 18:57
Citaat:


Guus Hiddink is een voorname kandidaat om Luiz Felipe Scolari op te volgen als trainer van Chelsea. Dat meldt Sky Sports kort na de bekendmaking van het ontslag van Scolari.

Hiddink zou samen met de Israëlier Avram Grant op een shortlist staan. De naam van Grant is opmerkelijk, omdat hij het vorig seizoen met succes overnam van José Mourinho. Desondanks kreeg hij zijn ontslag aan het einde van vorig seizoen.

Er is volgens Sky Sports ook nog een samenwerking tussen de twee kandidaten mogelijk. Daarbij zou Hiddink als hoofdtrainer fungeren en Grant als zijn rechterhand.

Voorlopig is het echter Ray Wilkins die de honneurs waarneemt in Londen. Hij was de assistent van de maandag ontslagen trainer Scolari.

Voetbalprimeur.nl
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.002.558 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Engels voetbal
Ga
Zoeken: