Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Engels voetbal
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Engels voetbal
Maker: D_skilledBekeken: 39365
Status: InactiefBerichten: 637
+ Nieuw bericht <<<   <   3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
theumas


Geregistreerd: 18-06-2008
Forum berichten: 455
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: Wo 22 apr 2009 20:41
Ja het is inderdaad jammer <img src='smilies/icon_sad.gif' /> United heeft een wel iets moeilijker progamma dan Liverpool, maar ik denk dat ze helaas nu echt hebben laten liggen. Toch teveel punten laten liggen tegen de kleine clubs <img src='smilies/icon_sad.gif' />
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 23 apr 2009 23:00
Citaat:

do 23 apr 2009, 19:59

LONDEN - Robin van Persie is volgende week niet beschikbaar tijdens de halve finale van de Champions League tussen zijn werkgever Arsenal en Manchester United. De Nederlandse voetballer is geveld door een verrekking in zijn lies. „Hij zal de competitiewedstrijd tegen Middlesbrough, zondag, en het duel met United zeker missen”, meldde Arsenal-manager Arsène Wenger op de site van de club.


De absentie van Van Persie is een fikse tegenvaller, zeker aangezien de in topvorm verkerende Rus Andrej Arsjavin niet speelgerechtigd is voor de Champions League. Ook linkerverdediger Gael Clichy en centrale verdediger William Gallas zijn vanwege blessures niet beschikbaar.

Telesport
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 23 apr 2009 23:09
En opnieuw heeft Manchester City een kansloos bod gedaan op een wereldspeler. Ditmaal Eto'o. Ze boden Barcelona 39 miljoen. Zowel Barcelona als Eto'o gingen niet in op dit bod.
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 23 apr 2009 23:44
Citaat:

23 april 2009

Carlos Tevez verwacht komende zomer te vertrekken bij Manchester United. De 24-jarige Argentijnse aanvaller speelt momenteel op huurbasis op Old Trafford. Een permanente deal ziet hij er echter niet van komen.

"Manchester United heeft veel spelers, maar ik krijg geen kansen in de belangrijke wedstrijden", zegt Tevez tegen Radio Del Plata. De Zuid-Amerikaan moet bij de Engelse kampioen onder meer Dimitar Berbatov voor zich dulden. "Met het WK in zicht, zal het moeilijk worden mijn verblijf bij de club te verlengen. Dat is de realiteit."

"In Engeland kan een speler drie of vier doelpunten in een duel maken en de volgende wedstrijd op de bank belanden. Ik weet dat United goede spelers heeft, maar ik moet meer minuten maken. Dit gaat door mijn hoofd spoken", aldus de aanvaller, die naar eigen zeggen bij diverse andere clubs een contract kan tekenen.

Tevez wordt al langere tijd in verband gebracht met een vertrek naar de Primera Division. "Ik heb verschillende aanbiedingen gehad, niet alleen uit Spanje. Ik moet nu gaan bekijken naar welke club ik wil vertrekken."

fcupdate.nl
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 24 apr 2009 13:04
Sportweek geeft aan dat ook Liverpool interesse heeft in de jonge Argentijn van Manchester United. Ook Inter en Real Madrid schijnen interesse te hebben.
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 24 apr 2009 13:14
Citaat:


Arsenal hoopt komende zomer Ryan Babel te verwelkomen, dit meldt The People. Bij Liverpool is de vleugelspeler geen basisklant en daardoor wil hij vertrekken. Eerder werd al bekend dat het Turkse Galatasaray ook op hem aast.

Arsène Wenger, de manager van Arsenal, is erg gecharmeerd van de international. De oefenmeester van de hoofdstedelingen snapt niet waarom de 22-jarige Babel bij Liverpool zou weinig speelminuten krijgt. Aankomende zomer kunnen The Reds een miljoenenbod verwachten van Arsenal.

V-bal.nl
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 24 apr 2009 13:27
Citaat:


Carlo Ancelotti wordt komende zomer de nieuwe hoofdtrainer van Chelsea. Volgens The Daily Star heeft de huidige trainer van AC Milan een akkoord bereikt met de club uit Londen.

Ancelotti wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijk dienstverband in Londen. Afgelopen week zouden gesprekken hebben plaatsgevonden tussen de Italiaan en clubeigenaar Roman Abramovich. Daarin zouden beide partijen inmiddels een akkoord bereikt hebben.

De geruchten rondom een vertrek van Ancelotti naar Chelsea werden afgelopen week nieuw leven ingeblazen toen bekend werd dat de hoofdtrainer Engelse lessen volgt. Ondertussen heeft de Russische miljardair er nooit een geheim van gemaakt een groot fan te zijn van de trainer van AC Milan.

Tevens weet The Daily Star te melden dat de Italiaanse grootmacht reeds een opvolger voor Ancelotti op het oog heeft. Frank Rijkaard zal de Italiaan moeten vervangen in San Siro.

Voetbalprimeur.nl
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 24 apr 2009 19:33
Citaat:


Chelsea-middenvelder John Obi Mikel heeft een rijontzegging van vijftien maanden opgelegd gekregen. De Nigeriaan werd jongstleden 24 januari gearresteerd omdat een alcoholtest uitwees dat hij tweemaal zoveel had gedronken dan wettelijk is toegestaan.

Mikel moet voorts een boete van 1.580 pond betalen. Een voorstel voor strafvermindering door het bijwonen van enkele cursussen over de gevaren van alcohol in het verkeer wees hij van de hand.

Sportweek.nl



En hij is pas net 22 geworden, 2 dagen geleden.
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 5 mei 2009 15:26
Citaat:


MANCHESTER - Manchester United heeft volgens de Engelse kwaliteitskrant The Guardian liefst 63 miljoen pond (ruim 71 miljoen euro) klaarliggen om Franck Ribéry over te nemen van Bayern München.

De deal gaat volgens The Guardian alleen door als Real Madrid en ManUnited overeenstemming bereiken over een transfer van Cristiano Ronaldo van Old Trafford naar Bernabéu. De Spaanse topclub heeft naar verluidt vijftig miljoen euro over voor Ronaldo.

Als het tot de megatransfer komt, wordt Ribéry na Zinedine Zidane in 2001 de duurste speler aller tijden. Zidane verkaste acht jaar geleden voor om en nabij 75 miljoen euro van Juventus naar Real Madrid.

Nu ManUnited zich volgens de Engelse krant bij Bayern München heeft gemeld, gaat The Guardian er vanuit dat een transfer naar Spanje in een afrondende fase is.

Ribéry kwam in 2007 voor 25 miljoen euro van Olympique Marseille naar de Beierse Alianz Arena. Hij heeft in Zuid-Duitsland nog een contract tot de zomer van 2011. De laatste weken wordt de Franse vleugelaanvaller ook nadrukkelijk in verband gebracht met Barcelona, waar Ribéry zelfs een voorcontract zou hebben getekend.



Citaat:


HEERENVEEN - Heerenveen raakt Danijel Pranjic mogelijk kwijt aan Liverpool. Dat heeft de Kroatische international bevestigd tegenover Omroep Friesland.

Pranjic, die dit seizoen clubtopscorer is van de Friezen, gaf in een radio-interview van Omroep Friesland aan dat Liverpool zich bij zijn zaakwaarnemer Soren Lerby heeft gemeld.

Pranjic wilt de komende transferperiode SC Heerenveen verlaten. De Kroaat is een gewilde speler. Hij staat onder meer ook in de belangstelling van Ajax en de Spaanse stadgenoten Sevilla en Real Betis.

AD Sportwereld
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 12 jun 2009 11:27
The wheels are in motion:
[list">'United wil 'Ronaldo-geld' uitgeven aan offensief trio'

Manchester United-manager Alex Ferguson (foto) mag de transfersom van Cristiano Ronaldo in zijn geheel aanwenden om de selectie van vers bloed te voorzien. De Schot heeft volgens The Guardian al een selecte lijst samengesteld om de 94 miljoen euro op te souperen.

Uniteds eerste zet na het uitzwaaien van Ronaldo is de acquisitie van Wigan Athletic-aanvaller Luis Antonio Valencia, om wiens nek een prijskaartje van twintig miljoen euro hangt. Ferguson wil ook werk maken van de komst van Karim Benzema, de spits van Olympique Lyon, en Franck Ribéry, hoewel de Fransman van Bayern München een duidelijke voorkeur heeft uitgesproken voor de Primera División.

Offensief materiaal is helemaal noodzakelijk voor United als er geen akkoord wordt gesloten met Carlos Tévez over een verlengd verblijf op Old Trafford. De Argentijn staat in de belangstelling van Manchester City.

# bron: Sportweek[/list">
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 13 jun 2009 17:54
L.A. Valencia is nog een oud favorietje van Steef. Goede voetballer. Meer middenvelder dan Ronaldo. Ik neem dan ook aan dat men Ribéry als vervanger van Ronaldo ziet.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 20 jun 2009 22:25
Citaat:
Manchester United zet spelersprofiel Casillas op website

20/06/2009 21:34

Iker Casillas staat volgens verschillende Engelse en Spaanse media in de belangstelling van Manchester United. De club voedde deze geruchten door een spelersprofiel van de Real Madrid-doelman op zijn website te plaatsen. En snel werd de pagina weer verwijderd door Man Utd.



The Daily Mail merkte het aangemaakte profiel op en weet het nu zeker: manager Sir Alex Ferguson heeft de opvolger voor Edwin van der Sar in huis. De 38-jarige Nederlandse doelman heeft weliswaar nog een contract tot medio 2010, maar heeft niet het eeuwige keepersleven.

Volgens de krant had Ferguson eigenlijk zijn zinnen gezet op Víctor Valdés, maar na moeizame onderhandelingen verlengde de doelman afgelopen week zijn contract met Barcelona.


Vi.nl
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 17 jul 2009 12:48
[list">Aanvaller Diouf naar Manchester United

MOLDE - Mame Biram Diouf maakt in januari de overstap naar Manchester United. De 21-jarige spits uit Senegal vertrekt naar de landskampioen van Engeland als hij het seizoen bij zijn huidige club Molde in Noorwegen heeft afgemaakt. Voor het zover is, moet Diouf nog wel medisch worden gekeurd.



Na Obertan, Owen en Valencia wordt Diouf de vierde aankoop van Manchester United.

# bron: Telesport[/list">
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 17 jul 2009 15:27
Daar had AJAX toch ook een tijdje belangstelling voor?
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 19 jul 2009 10:52
Citaat:
Emmanuel Adebayor is de vierde grote aankoop voor Manchester City deze zomer. De spits uit Togo komt over van Arsenal, dat naar verluidt 28 miljoen euro incasseerde.

'Ik ben hierheen gekomen om historie te schrijven voor de club en zijn supporters', zei Adebayor tijdens zijn presentatie. 'Ik kan niet wachten om mijn debuut te maken voor deze club.'

Eerder deze zomer legden The Citizens voor veel geld al twee spitsen vast: Roque Santa Cruz en Carlos Tévez. Ook versterkte Manchester City zich met middenvelder Gareth Barry.

Adebayor speelde drieëneenhalf jaar voor The Gunners In de periode speelde hij 105 competitiewedstrijden voor Arsenal, waarin hij 46 keer tot scoren kwam. (VI)
------------------------------------------------------------------------------------

Huntelaar de weg is vrij. <img src='smilies/343.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 22 jul 2009 12:39
Ik bekeek net die selectie van Man City, maar zeker die aanval gaat nergens over.

Craig Bellamy
Benjani
Robinho
Adebayor
Caiceido
Tevez
Roque Santa Cruz
Bojinov
Petrov
en nog het jonge talent Evams

Walgelijk dat beleid.
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 22 jul 2009 17:42
Robinho - Adebayor - Tevez?
Wat denk jij Pushkin? Ik zie in Tevez eigenlijk liever een 4-4-2 spits, maar het kan haast niet anders zo. Allemaal dure jongens die op de bank vallen zo. Is het geen beter plan eens wat goede verdedigers te halen, in plaats van Dunne?
1312Nikos


Geregistreerd: 11-03-2009
Forum berichten: 57
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 22 jul 2009 18:00
Citaat:
Emmanuel Adebayor is de vierde grote aankoop voor Manchester City deze zomer. De spits uit Togo komt over van Arsenal, dat naar verluidt 28 miljoen euro incasseerde.

'Ik ben hierheen gekomen om historie te schrijven voor de club en zijn supporters', zei Adebayor tijdens zijn presentatie. 'Ik kan niet wachten om mijn debuut te maken voor deze club.'

(VI)
------------------------------------------------------------------------------------

Huntelaar de weg is vrij. <img src='smilies/343.gif' />


Hij zal wel bedoelen dat hij niet kan wachten om zijn salaris op zijn bankrekening te zien
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 31 jul 2009 12:12
Citaat:
BOBBY ROBSON OVERLEDEN
Van onze Telesportredactie



Londen - Sir Bobby Robson is op 76-jarige leeftijd overleden. De Engelsman trainde in zijn lange loopbaan onder andere PSV en Barcelona. In 1990 was hij bondscoach van het Engelse elftal dat in de halve finale door Duitsland werd uitgeschakeld. Robson leed al sinds 1991 aan verschillende vormen van kanker.


Robson speelde in de jaren '50 en ' 60 voor Fulham en West Bromwich Albion. Hij kwam in die periode tot 20 interlands voor Engeland.

In 1967 begon Robson als coach bij Vancouver Whitcaps in Canada. Vervolgens ging hij in Engeland aan de slag bij Fulham (196 en Ipswich Town (1968-1982). Met Ipswich won hij de FA Cup in 1978 en de UEFA Cup in 1982.

Van 1982 tot 1990 was Robson bondscoach van Engeland. Na het WK ging hij aan de slag bij PSV (1990-1992), Sporting Lissabon (1992/93), FC Porto (1993-1996), FC Barcelona (1996/97) en opnieuw PSV (1998/99).

In het buitenland werd Robson viermaal landskampioen, twee keer met PSV (1991, 1992) en twee keer met Porto (1995, 1996). Daarnaast won Robson als coach de Portugese beker (1994) met Porto en met Barcelona de Europacup II en de Copa del Rey (beiden 1997). Van 1999 tot 2004 was Bobby Robson coach bij Newcastle United.

Robson werd in 2005 benoemd tot ridder en richtte op 10 mei 2008 de Sir Bobby Robson Foundation op. Een organisatie die zich inzet in de strijd tegen kanker. Sir Bobby laat een vrouw en drie kinderen achter.

Sir Bobby stierf vrijdagochtend in zijn woning in County Durham, met zijn vrouw en familie aan zijn zijde. „De begrafenis is in besloten kring, met alleen familie”, liet zijn familie in een verklaring weten. „Later komt er voor vrienden en collega's een herdenkingsdienst.”


Telegraaf.nl
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 aug 2009 15:21
RIP Bobby. Een prachtige man.

Voor wat het waard is, Chelsea komt nog in beweging:
[list">'Chelsea met 110 miljoen de markt op'

Londen - Het bleef deze zomer lange tijd vrij rustig rondom Chelsea. Sinds het aantrekken van Carlo Ancelotti als nieuwe trainer, werd de club nog wel met verschilende spelers in verband gebracht, maar de meeste aandacht ging naar de recordaankopen van Manchester City en Real Madrid. Volgens de Engelse media gaat daar verandering in komen.

Chelsea zou met het lieve sommetje van 110 miljoen euro de transfermarkt op willen. Hiervoor zouden Andrea Pirlo (14 miljoen plus Claudio Pizarro), Franck Ribery (45 miljoen van Bayern München) en Sergio Aguero (50 miljoen van Atletico Madrid) gehaald moeten worden.

# bron: Telesport[/list">
JS


Geregistreerd: 01-05-2008
Forum berichten: 741
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 5 aug 2009 18:24
bbc.co.uk :


Citaat:
Liverpool agree fee for Aquilani
Alberto Aquilani
Aquilani has played 11 times for Italy

Liverpool have confirmed they have agreed a fee with Roma for Italian midfielder Alberto Aquilani.

The transfer is reported to be worth £20m and is subject to a medical being completed later in the week.

"Alberto has a winning mentality and great experience in both Serie A and the Champions League," said Liverpool manager Rafa Benitez.

The move comes just hours after the Reds sold Spanish midfielder Xabi Alonso to Real Madrid for £30m.

Aquilani, 25, has played 11 times for Italy and has been with Roma, the club he supported as a child, since he was 16, making hid debut as an 18-year-old under now England boss Fabio Capello.

"Aquilani has long been recognised as a top class talent in Italy, captaining his country at both Under 19 and Under 21 levels before establishing himself in the senior national side," said Benitez.

The midfielder has not played since March due to an injury to his right ankle, which he had surgery on in May.

This restricted him to just 14 appearances for Roma last season.

Earlier on Wednesday, Benitez had stated that Liverpool would seek "the best replacement" for Spanish international Alonso after he completed his move to the Bernabeu.

"As soon as he told us that he wanted to leave we started working, looking for players," said Benitez.

The Reds had also been linked with Wigan's Lee Catermole and Valencia's David Silva.

Last summer a move for then Aston Villa midfielder Gareth Barry - now at Manchester City following a £12m summer transfer - fell through after Benitez was unable to sell Alonso to raise the sufficient funds for the deal.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 5 aug 2009 23:53
Liverpool hoeft er dus zeker niet op achteruit te gaan met het vertrek van Xabi Alonso.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 11 aug 2009 19:40
Citaat:
Spurs missen centraal duo bij aanvang Premier League

Bron: Voetbal International

Jonathan Woodgate heeft een lichte ingreep aan een lies ondergaan. De 29-jarige verdediger kan daardoor niet aantreden als Tottenham Hotspur zaterdag aan de nieuwe editie van de Premier League begint tegen Liverpool.

Woodgate heeft een lange geschiedenis wat betreft blessures. Mede vanwege fysieke ongemakken bleef hij in zijn periode bij Real Madrid steken op negen competitieoptredens. De 29-jarige verdediger was tijdens het afgelopen seizoen juist opmerkelijk fit, hij begon 34 keer in de basis.

Manager Harry Redknapp mist tegen Liverpool niet alleen Woodgate, hij kan ook geen beroep doen op Michael Dawson. De 25-jarige verdediger is tot september uit de roulatie vanwege een achillespeesblessure.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 30 aug 2009 14:04
[list">Spurs-speler Modric maandenlang uitgeschakeld

LONDEN - Tottenham Hotspur zal waarschijnlijk enkele maanden geen beroep kunnen doen op Luka Modric. De Kroatische middenvelder heeft zaterdag, tijdens het competitieduel met Birmingham City (2-1-overwinning), zijn rechterbeen gebroken. Dat heeft de club zondag bevestigd.

De 23-jarige international liep de kwetsuur op bij een ongelukkige botsing met Lee Bowyer. Het wegvallen van Modric bezorgt coach Harry Redknapp kopzorgen, aangezien ook Ledley King, Jonathan Woodgate, Michael Dawson, Heurelho Gomes en Jermaine Jenas momenteel geblesseerd zijn.

# bron: Telesport[/list">
$_Tim_$


Geregistreerd: 06-10-2008
Forum berichten: 158
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: Zo 30 aug 2009 15:17
United <img src='smilies/icon_eek.gif' />wing:
+ Nieuw bericht <<<   <   3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.002.566 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Engels voetbal
Ga
Zoeken: