Forum
Forumoverzicht » Archief » De Wedstrijden 2008/09 » [Uefa Cup] Fiorentina-Ajax
Ga
Zoeken:

Onderwerp: [Uefa Cup] Fiorentina-Ajax
Maker: silvinaBekeken: 22475
Status: InactiefBerichten: 292
+ Nieuw bericht <<<   <   4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 10:11
Citaat:
Geniaal! Ik heb er helaas niets van kunnen zien. Weet iemand waar ik een samenvatting of iets kan vinden?

Nou, zo bijzonder was het niet, Marnix. Het was voornamelijk Fiorentina in de aanval. Met een paar grote kansen. Maar de grootste was toch zeker

En het allergrootste compliment en het mooiste moment van de wedstrijd, althans de wedstrijd..., was ná de wedstrijd. De paarse loper die werd neergelegd voor de Ajacieden, waarnaast de Fiorentina-spelers stonden + technische staf geloof ik ook. Wat een heerlijk gebaar. Echt geweldig. Wat super sportief. Dit vond ik erg mooi om te zien. Dit had ik nog nooit gezien, en had echt zoiets van ''hè? wat gebeurt hier nou!?''. Maar een schitterend gebaar van de ploeg uit Italië.

Hopen op een goed resultaat thuis!

Dat klinkt inderdaad vrij mooi, iemand enig idee waar dat terug te zien is? <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Citaat:
Lekker dit, heb er niets van gezien en vind lekker om zulk verslagen van Rein te lezen, dus lekker mee doorgaan Rein.
Wat een goed gevoel, nu afmaken thuis. Eerste 5 minuten overbluffen en gokken op de 1-0.
Deze is nog mooier dan tegen Feyenoord.


Inderdaad daar ben je goed in Rein, bedankt!
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 10:50
Citaat:

Dat klinkt inderdaad vrij mooi, iemand enig idee waar dat terug te zien is? <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Citaat:
Lekker dit, heb er niets van gezien en vind lekker om zulk verslagen van Rein te lezen, dus lekker mee doorgaan Rein.
Wat een goed gevoel, nu afmaken thuis. Eerste 5 minuten overbluffen en gokken op de 1-0.
Deze is nog mooier dan tegen Feyenoord.


Inderdaad daar ben je goed in Rein, bedankt!

Dit is het doelpunt, met commentaar.


Dank jullie, El Lute en Marnix. Ik zal het blijven doen! :mrgreen:
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 10:53
Citaat:
Misschien doen ze die erehaag wel standaard als ze thuis verliezen?
Mocht dat niet zo zijn, dan is dat wel een teken van groot respect voor de club AJAX.


Er staat mij ook iets bij dat het idee geopperd was om dit standaard in Italie te doen met het idee de fair play van het veld over te brengen op de tribunes. Dit omdat in Italie nogal eens een supportersdode valt te betreuren. Volgens mij is dit voor het eerst gedaan in een wedstrijd van Inter.
Ja, waarom niet? Ik vind dat dit gewoon in elk land, bij elke wedstrijd de thuisclub dit moet doen. Dit is toch een teken van sportiviteit? Dit vind ik werkelijk geweldig, hoor. Kijk. Als Fiorentina had gewonnen, was het een teken van spotten, dat AJAX hun maar een handje moest geven. Maar zo. Dit is geweldig. Gewoon naast die loper staan en een handje geven. Sportief, en mooi om te zien!
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 11:57
Ik wil toch de spelers even belichten:

Ten eerste vond ik Stekelenburg een geweldige wedstrijd keepen. Straalde ontzettend veel rust en zekerheid uit. Ook bij hoge ballen zat hij er altiijd bij. Van der Wiel heeft een prima wedstrijd gespeeld, verdedigend nauwelijks in de problemen gekomen. Oleguer blijft me verbazen. Het lijkt wel alsof we met hem geen tegendoelpunten kunnen krijgen. Voor mij heeft hij een basisplaats veroverd. Trouwens viel het me ook op dat hij opbouwend zichzelf steeds meer inschakeld. Vermaelen trok de goede lijn van Feyenoord door. Af en toe een foutje wat eigenlijk niet zou mogen, maar hij lijkt zich goed te ontwikkelen. Met Schilder is het altijd kromme tenen of hij niet in de problemen komt. Had gisteren een aantal goede intercepties.

Op het middenveld was Lindgren de grote man. Een rustpunt en spelverdeler in één. Normaal heb ik wel eens kritiek op zijn fysiek, maar gisteren was hij ontzettend sterk. Anita speelde net als tegen Feyenoord wel goed. Ondanks zijn kleine lichaam blijkt hij fysiek nauwelijks in de problemen te komen en hij is ontzettend fel. Emanuelson speelde een nuttige wedstrijd. Probeerde om in de 16 te komen, maar werd dan niet bereikt. Af en toe nog een slippertje waarin hij niet geconcentreerd was, als dat eruit gaat hebben we een goede speler met hem.

Voorin was Kennedy zoals we hem kennen: niet echt aanwezig, geen acties en ook geen voorzetten. Wel een schitterende goal en ook nog ontzettend belangrijk. Suarez heeft veel te voorduren gehad. Veel overtredingen voor én tegen. Wat voor mij wel duidelijk is geworden is dat hij nog niet de grote speler is die hij denkt dat hij is. Zijn actie's werken niet in Europa. Dit was denk ik een leerzame wedstrijd voor hem, omdat hij nu ook weet wat het betekend om Europees te spelen en hoe je dan je fysiek moet gebruiken. Over Sulejmani begin ik me toch wel zorgen te maken. Hij laat he-le-maal niets zien. Als we met 10 man hadden gespeeld was het niet opgevallen. Hij moet zo snel mogelijk wat aan zijn lichaam doen en zorgen dat hij topfit wordt. Zijn vervanger, Leonardo, is snel en kan een bal vasthouden. Aan de ene kant is het jammer dat hij weggaat, want in het proces van doorselecteren zou hij voor mij wel in een later stadium wegmogen. Maar aan de andere kant moet je niet het contract van een speler verlengen die eigenlijk niet in je plannen past in de toekomst.

Edit: Ad, wat vond je van Anita? <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 12:07
Tja, ik kwam hier onheil te verzorgen over de opstelling en Marco maar wat blijkt? Ajax wint 'gewoon' in Fiorentina met 0-1 en verschaft zichzelf een heerlijke uitgangspositie <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />. Wie had dat kunnen denken? Maargoed, ik ben ervan overtuigd dat Fiorentina bij ons weet te scoren *kuch* Mutu *kuch*. Daarom moeten we er thuis ook minimaal eentje maken, maar wellicht zijn we dan weer meer compleet. Ook moeten we niet vergeten dat Fiorentina ons 'gespaard' heeft. Montolivo, Mutu, Gilardino en die Servier. Dat waren 4 OPEN kansen, waarvan er minimaal eentje moet hangen. Maar ik klaag er niet om! <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Stekelenburg hield alles wat hij kon houden en keepte vandaag weer een overtuigend. Eindelijk! Hij had ook niet erg veel te doen, maar Montolivo stuurde hij nu wel naar de zijkant toe wat hij bij Nilsson naliet.

Gregory speelde minder, veel balverlies helaas. Oleguer speelde erg goed. Hoe gek het ook klinkt, met hem erbij hebben we veel minder tegengoals. Ook ik vond de aankoop Wielaert raar. Als ik Marco was... <img src='smilies/icon_wink.gif' />. Vermaelen was de heerser achterin en speelde erg goed. De oude Thomas, alhoewel Gilardino ook het type spits is wat hij kan hebben. Schilder dramatisch, maar dat wisten we. Had ook rood kunnen hebben.

Anita, onze tuinkabouter, speelde goed. Na een reeks van slechte wedstrijden staat hij er prompt tegen Fiorentina. Hij hield zich knap staande tegen het fysiek sterke middenveld. Rasmus is gewoon een held. Hij hoort de aanvoerder te zijn. Leid de 0-1 in, heeft zijn tegenstander in zijn zak en speelt erg degelijk en goed. De man die we duidelijk misten al die tijd. Urby was erg zwak vandaag en leverde veel in.

Sulejmani.... Waar blijven die acties van hem waar hij zijn 16 mln bewijst. Hij kan het zeker, maar je ziet hem maar niet. Ik vond hem weer niet goed spelen helaas. Het begint zorgelijk te worden. Luis Suarez was fenomenaal. Werken, werken, werken, werken en nog eens werken. Hield constant het verdedigende blok tegen en was ze vaak te slim af. Dit is de Suarez die ik wil zien. Heerlijk. Hier zal Prandelli wel wakker van liggen. Kennedy was een groot drama, met een lichtpunt; zijn heerlijke treffer.
ajaxfan13


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 255
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Groningen
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 12:24
'Ajax en Twente hebben 91,29 procent kans op kwalificatie

De kans op een affiche ‘Ajax – FC Twente’ in de achtste finale van de UEFA Cup bedraagt 83,34 procent, blijkt uit de resultaten van Europese competities sinds 1970.

Zowel Ajax (tegen Fiorentina) als FC Twente (tegen Olympique Marseille) begint donderdag met een 1-0 voorsprong aan het thuisduel in de zestiende finales. Sinds 1970 kwam een ‘0-1’ 412 keer voor in de diverse Europese competities. In 91,29 procent van de gevallen bleek dat afdoende voor kwalificatie. Dit seizoen gumden Feyenoord (tegen Kalmar FF) en Manchester City (tegen Midtjylland) nog een 0-1 thuisnederlaag weg in de eerste knock-outronde van de UEFA-beker. (MA)

Bron: http://www.sportweek.nl/voetbal/86914/Ajax_en_Twente_hebben_9129_procent_kans_op_kwalificatie
Janta


Geregistreerd: 20-12-2007
Forum berichten: 243
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 13:36
Ajax speelde niet goed maar toonde wel strijdlust en waren uitermate gemotiveerd, dat mag ook wel eens gezegt worden. Er waren 2 spelers die mij in positieve zin opvielen dat waren Lindgren en Emanuelson die ook aan de basis stonden van het enige doelpunt. Ajax heeft mischien iets te veel en Fiorentina iets te weinig gekregen op basis van de kansen die beide ploegen hadden maar dat teld niet in de voetballerij en helemaal niet op europees niveau. Maar 2 kansen krijgen waarvan je er 1 maakt door de slechtste speler van het veld, ook dat is kwaliteit. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 13:48
Mij vielen Anita en Stekelenburg ook op, Janta. Stekelenburg was foutloos in het goal. Had geloof ik alles wel klemvast. Al had hij niet altijd de moeilijkste dingen. Maar hij had toch een schitterende reflex bij de (ongelukkige) kopbal van Oleguer. Die kwam precies in het hoekje.
En ook Anita speelde goed. Ik had het ook niet verwacht tegen zo'n Italiaanse club. Maar onze kabouter flikt het toch. Hij speelde goed hoor. En Lindgren zal aan het begin van de goal hebben gestaan, maar ook Anita speelde daar een grote rol in, hoor. Wat een heerlijke steekpass op Suárez.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 13:58
Vergeet ook niet Rein dat Anita net ruimte creerde voor Kennedy.. Door in de 16 bij te sluiten en zijn man mee te nemen..
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 14:13
Citaat:
Vergeet ook niet Rein dat Anita net ruimte creerde voor Kennedy.. Door in de 16 bij te sluiten en zijn man mee te nemen..

Ik geloof niet dat dat helemaal met opzet was, hoor. Hij wilde zich eerst aanbieden, maar kreeg de bal niet, dus liep door. En door zijn man mee te nemen, kon die man de bal juist bijna opvangen. Dus ik geloof dat dat niet helemaal met opzet was. Maar misschien dat je bedoelde, nadat hij zich had aangeboden en dus doorliep, dat zou inderdaad wel kunnen. Om ruimte te creëren dat Urby de bal naar Kennedy kon spelen. Dat zou inderdaad wel kunnen.
Bovendien ook een net gepaste pass van Urby. Je zag dat de bal een paar centimeter van een speler van Fiorentina langskwam.
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 15:02
Ik had een tijdje geleden gelezen ( ik weet niet meer waar) dat als Olegeur speelde nog maar 11 tegengoals en als hij niet speelde veel meer ( weet niet meer hoeveel <img src='smilies/icon_razz.gif' />) . Ik heb nog niks gezien .. alleen de goal dan en dat Gilardino half struikelde. Maar ik ben blij met deze overwinning is toch mooi als je op een feest bent en je krijgt een smsje met :

0-1 kennedy!

<img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 15:03
Ik geloof dat dat hier ergens op dit forum is gezet, Lex. Komt mij inderdaad ook bekend voor.
SamsungU700


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 545
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 15:24
Citaat:
Ik geloof dat dat hier ergens op dit forum is gezet, Lex. Komt mij inderdaad ook bekend voor.


Klopt Rein, maar het is de wel de waarheid. Met Oleguer hebben we heel vaak de 0 gehouden en dus ook deze wedstrijd. Denk dat hij wat positiefs brengt in zowel de verdediging als het middenveld.
Verder leuk voor Kennedy dat hij de enigste en beslissende treffer mocht maken ook al is/was hij afgeschreven.
Qua spel moet ik toch voor Fiorentina kiezen, mooie opbouw, steepasses en vooral het overzicht en wat blijven die Gilardino en Mutu toch gevaarlijk. Maar genoeg over Fiorentina, wij zijn Ajax en wij kunnen winnen van wie dan ook!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 13-01-2009
Forum berichten: 1294
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 15:30
Sulejmani mist een echte 10 om zich heen (Pranjic).
In het geval van AJAX moet aissati dit worden.

kennedy kan veel beter dan hij denkt. Hij kan het wel, maar weer geen al te beste wedstrijd, hij was er voor het vasthouden van de bal, maar pas in de 80 min begon hij dat te doen. Leonardo echter hield de ballen lekker vast en functioneert beter met suarez dan Sulejmani.

Nog even een conclusie:

Met dit countervoetbal waren wij ook kampioen geworden, maar wij zijn niet een club om tegen Volemdam etc te gaan counteren. Liever met bij vlagen aardige wedstrijden 2e worden dan moet 34 KUT wedstrijden 1e.

AZ speelt saai voetbal, dat mogen ze zichzelf aan trekken.

--

AJAx moet alleen de thuiswedstrijd ook weer gaan counteren, want doe je dit niet dan wordt je afgeslacht! GEEN DRUK ZETTEN! anders komen we niet tegen Twente uit in de volgende ronde
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 15:32
Citaat:
Ik geloof dat dat hier ergens op dit forum is gezet, Lex. Komt mij inderdaad ook bekend voor.


[size=125">Details van Oleguer:[/size">


Eredivisie:
Oleguer in de basis, niet gewisseld:

Wedstrijd---------------------tegengoals------------winst/verlies/gelijkspel
Willem II - AJAX------------------2--------------------------------x---------------
AJAX - Roda JC-------------------0------------------------x-----------------------
Feyenoord - AJAX-----------------2------------------------------------------x----
AJAX - FC Groningen-------------0------------------------x----------------------
AJAX - NEC------------------------0------------------------x----------------------
Heracles - AJAX-------------------1------------------------x----------------------
FC Twente - AJAX-----------------0------------------------x---------------------
AJAX - PSV------------------------1------------------------x----------------------
AZ - AJAX--------------------------2-------------------------------x--------------
AJAX - FC Utrecht-----------------1------------------------------------------x---
FC Volendam - AJAX--------------1------------------------x---------------------
De Graaschap - AJAX-------------0------------------------x---------------------
AJAX - Feyenoord-----------------0------------------------x---------------------

Oleguer in de basis, wel gewisseld:

Wedstrijd------tegengoals-----winst/verlies/gelijkspel-----minuut----Stand
AJAX-Sparta------1-----------------x------------------------------------'69-----------3-1
AJAX-NAC---------0-----------------x------------------------------------'65-----------3-0
AJAX-ADO---------0----------------x-------------------------------------'33-----------2-0


Dus Oleguer in de basis:

Basis: 17
Punten/punten die je kon hebben(%): 38/51(74.5%)
Tegengoals:11

In de wedstrijden waarbij Oleguer niet van pas kwam:

Wedstijden:
AJAX - VITESSE 3-0.
Heerenveen - AJAX 5-2.
NEC - AJAX 2-4.
FC Groningen - AJAX 1-0.
AJAX - SC Heerenveen 0-1.
AJAX - Heracles 2-2.
Vitesse - AJAX 4-1.

-----------------------------------
Totaal: 7

Punten/punten die je kon hebben(%): 7/21(33.3%)



Citaat:
Klopt Rein, maar het is de wel de waarheid. Met Oleguer hebben we heel vaak de 0 gehouden en dus ook deze wedstrijd. Denk dat hij wat positiefs brengt in zowel de verdediging als het middenveld.

Zie hier boven de details, Samsung <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Ik kan een foutje hebben gemaakt, maar zoiets in ieder geval.
SamsungU700


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 545
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 15:37
Citaat:
Ik geloof dat dat hier ergens op dit forum is gezet, Lex. Komt mij inderdaad ook bekend voor.


[size=125">Details van Oleguer:[/size">


Eredivisie:
Oleguer in de basis, niet gewisseld:

Wedstrijd---------------------tegengoals------------winst/verlies/gelijkspel
Willem II - AJAX------------------2--------------------------------x---------------
AJAX - Roda JC-------------------0------------------------x-----------------------
Feyenoord - AJAX-----------------2------------------------------------------x----
AJAX - FC Groningen-------------0------------------------x----------------------
AJAX - NEC------------------------0------------------------x----------------------
Heracles - AJAX-------------------1------------------------x----------------------
FC Twente - AJAX-----------------0------------------------x---------------------
AJAX - PSV------------------------1------------------------x----------------------
AZ - AJAX--------------------------2-------------------------------x--------------
AJAX - FC Utrecht-----------------1------------------------------------------x---
FC Volendam - AJAX--------------1------------------------x---------------------
De Graaschap - AJAX-------------0------------------------x---------------------
AJAX - Feyenoord-----------------0------------------------x---------------------

Oleguer in de basis, wel gewisseld:

Wedstrijd------tegengoals-----winst/verlies/gelijkspel-----minuut----Stand
AJAX-Sparta------1-----------------x------------------------------------'69-----------3-1
AJAX-NAC---------0-----------------x------------------------------------'65-----------3-0
AJAX-ADO---------0----------------x-------------------------------------'33-----------2-0


Dus Oleguer in de basis:

Basis: 17
Punten/punten die je kon hebben(%): 38/51(74.5%)
Tegengoals:11

In de wedstrijden waarbij Oleguer niet van pas kwam:

Wedstijden:
AJAX - VITESSE 3-0.
Heerenveen - AJAX 5-2.
NEC - AJAX 2-4.
FC Groningen - AJAX 1-0.
AJAX - SC Heerenveen 0-1.
AJAX - Heracles 2-2.
Vitesse - AJAX 4-1.

-----------------------------------
Totaal: 7

Punten/punten die je kon hebben(%): 7/21(33.3%)



Citaat:
Klopt Rein, maar het is de wel de waarheid. Met Oleguer hebben we heel vaak de 0 gehouden en dus ook deze wedstrijd. Denk dat hij wat positiefs brengt in zowel de verdediging als het middenveld.

Zie hier boven de details, Samsung <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Ik kan een foutje hebben gemaakt, maar zoiets in ieder geval.

Ja maar in ieder geval hebben we veel winst eruit gehaald in de tijd dat Oleguer in de basis stond, terwijl mensen hem afkraken maar achteraf heeft ie ons best goed geholpen. Snap ook niet dat V.Basten een wedstrijd een keer combineert met Wielaert en Oleguer als centrale verdedigers.
Janta


Geregistreerd: 20-12-2007
Forum berichten: 243
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 17:50
Citaat:
Ik geloof dat dat hier ergens op dit forum is gezet, Lex. Komt mij inderdaad ook bekend voor.


[size=125">Details van Oleguer:[/size">


Eredivisie:
Oleguer in de basis, niet gewisseld:

Wedstrijd---------------------tegengoals------------winst/verlies/gelijkspel
Willem II - AJAX------------------2--------------------------------x---------------
AJAX - Roda JC-------------------0------------------------x-----------------------
Feyenoord - AJAX-----------------2------------------------------------------x----
AJAX - FC Groningen-------------0------------------------x----------------------
AJAX - NEC------------------------0------------------------x----------------------
Heracles - AJAX-------------------1------------------------x----------------------
FC Twente - AJAX-----------------0------------------------x---------------------
AJAX - PSV------------------------1------------------------x----------------------
AZ - AJAX--------------------------2-------------------------------x--------------
AJAX - FC Utrecht-----------------1------------------------------------------x---
FC Volendam - AJAX--------------1------------------------x---------------------
De Graaschap - AJAX-------------0------------------------x---------------------
AJAX - Feyenoord-----------------0------------------------x---------------------

Oleguer in de basis, wel gewisseld:

Wedstrijd------tegengoals-----winst/verlies/gelijkspel-----minuut----Stand
AJAX-Sparta------1-----------------x------------------------------------'69-----------3-1
AJAX-NAC---------0-----------------x------------------------------------'65-----------3-0
AJAX-ADO---------0----------------x-------------------------------------'33-----------2-0


Dus Oleguer in de basis:

Basis: 17
Punten/punten die je kon hebben(%): 38/51(74.5%)
Tegengoals:11

In de wedstrijden waarbij Oleguer niet van pas kwam:

Wedstijden:
AJAX - VITESSE 3-0.
Heerenveen - AJAX 5-2.
NEC - AJAX 2-4.
FC Groningen - AJAX 1-0.
AJAX - SC Heerenveen 0-1.
AJAX - Heracles 2-2.
Vitesse - AJAX 4-1.

-----------------------------------
Totaal: 7

Punten/punten die je kon hebben(%): 7/21(33.3%)



Citaat:
Klopt Rein, maar het is de wel de waarheid. Met Oleguer hebben we heel vaak de 0 gehouden en dus ook deze wedstrijd. Denk dat hij wat positiefs brengt in zowel de verdediging als het middenveld.

Zie hier boven de details, Samsung <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Ik kan een foutje hebben gemaakt, maar zoiets in ieder geval.

Ja maar in ieder geval hebben we veel winst eruit gehaald in de tijd dat Oleguer in de basis stond, terwijl mensen hem afkraken maar achteraf heeft ie ons best goed geholpen. Snap ook niet dat V.Basten een wedstrijd een keer combineert met Wielaert en Oleguer als centrale verdedigers.Op papier lijkt het mij een goed koppel met v/d Wiel en Vermaelen op de backposities. Vertonghen kan dan weer op z'n vertrouwde middenveld staan en mag het gaan uitvechten met Lindgren. Zo hoort dat in de topvoetballerij iedere speler moet voelen dat er achter hem iemand klaarstaat die hem kan vervangen, dat hou iedereen scherp, iets wat Ajax de afgelopen jeren heeft ontbroken en werden daarom gemakzuchtig.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 feb 2009 18:27
Prachtige overwinning vanavond! Ajax heeft gisteren redelijk veel geluk gehad.Als Montelivio gewon rustig blijft, komt Ajax achter en dan had ik het nog maar moeten zien deze wedstrijd.Ondanks dat Ajax een aantal kansen weg gaf toch een super resultaat van Ajax kant.Hopelijk houd Ajax de nul thuis tegen Fiorentina.
+ Nieuw bericht <<<   <   4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.984.637 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Archief » De Wedstrijden 2008/09 » [Uefa Cup] Fiorentina-Ajax
Ga
Zoeken: