Forum
Forumoverzicht » Archief » De Wedstrijden 2008/09 » NEC - Ajax
Ga
Zoeken:

Onderwerp: NEC - Ajax
Maker: JeroenBekeken: 20468
Status: InactiefBerichten: 346
+ Nieuw bericht <<<   <   6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12  |  13  |  14   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
SamsungU700


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 545
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 18 jan 2009 18:16
Tony Alderweireld kwam ook nog de laatste paar minuten in het veld, wat vonden jullie van hem ondanks de 10 minuten die hij gespeeld heb?
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 18 jan 2009 18:19
Toby is het toch? maar zal wel typfoutje zijn letters zitten immers naast elkaar of ik heb het fout? maar ik moet zeggen dat ik de laatste 10 minuten maar half heb gezien. Stream begon toen bij mij pas ontzettend te haperen, dus heb er niet op gelet. <img src='smilies/icon_sad.gif' />
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Zo 18 jan 2009 18:52
Het was toen allemaal iets te chaotisch om duidelijk te kunnen zien hoe een individu het deed. Ik probeerde op hem te letten maar dat was lastig omdat niemand meer echt aan zijn man vasthield. Desondanks kan je wel vastellen dat hij niemand liet lopen en deed wat hij moest doen. Fysiek staat er ook wel wat en als hij de bal heeft straalt hij zekerheid af.
Rooie


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 264
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 18 jan 2009 19:49
Citaat:

Stekelenburg 4...ik vond hem met afstand de zwakste vandaag.
Wiel 8
Wielaert 6
Vertonghen 6
Schilder 6
Enoh 8
Gabri 8
Emanuelson 8
Suarez 7.5
Cvitanich 7.5
Sulejmani 8
Stekelenburg een 4 geven en Enoh een 8, Ik weet niet welke wedstrijd jij hebt gekeken maar duidelijk niet NEC-Ajax van 18 Januari 2009. Enoh speelde geen sterke wedstrijd en Stekelenburg heeft dan wel een fout gemaakt maar ook een geweldige bal gestopt. Emanuelson, Gabri en v.d. Wiel mogen van mij wel iets lager krijgen, zeker als Suarez minder dan hun krijgt. Vertonghen en Wielaert maakte niet de fouten waar het doelpunt uit kwam en waren opbouwend goed dus ik zou hun juist weer wat hoger geven.

Welke geweldige bal heeft Stekelenburg gestopt die een andere middelmatige keeper dan niet gestopt zou hebben?

We gaan toch niet overdrijven als hij eens iets doet wat een keeper behoort te doen.
Het is hem zijn taak om zijn doel proberen schoon te houden...niet meer en niets minder.

Nogmaals die 4 krijgt hij omdat hij verkeerd staat opgestelt bij de eerste tegengoal...en voor die vette blunder van hem bij de 2e tegengoal zou ik hem eigenlijk een twee moeten geven.
Verder houd ik ook nog eens rekening met het feit dat Vermeer ernaast staat voor hem...en als hij dan niet eens gelijkwaardig dan Vermeer kan presteren dan reken ik hem dit ook aan...dus die 4 vind ik eigenlijk nog aan de hoge kant.

Enoh speelde geen sterke wedstrijd...ik wil dan toch wel aan jou vragen of jij de wedstrijd wel in zijn geheel hebt gezien.
Weet je wel wat die jongen allemaal afgebroken heeft bij de tegenpartij, weet je wel hoe vaak hij de bal in penibele situaties in zijn bezit kon houden...weet je wel wat voor een positief effect het op de ploeg heeft als je daar zo een jongen hebt 95 minuten lang werkt als een paard... (goed dit zijn vele Ajacieden van de afgelopen jaren niet meer gewend, en vandaar ook dat ze klop kregen van de minste clubs in de eredivisie, of in de verdediging werden gedrukt door IEDERE club in de eredivisie)...weet je wel hoe vaak deze jongen in de opbouw betrokken was?
Door het werk van dit soort voetballers kunnen jongens als Sulejmani juist uitblinken.

Normaal werd Ajax tegen tegenstanders als NEC, Heerenveen, Groningen etc. in de verdediging gedrukt in uitwedstrijden de laatste jaren omdat die gasten meer werkvermogen hadden en conditie, je zag dan ook heel duidelijk dat je met jonge jochies die wel techniek hebben maar te weinig werklust en fysiek, onder de voet werd gelopen door bijna iedere ploeg die een team hadden met allemaal van die werkpaarden....nu hebben we zelf een paar van die jongens (Gabri is er ook een) en dan zie dat we ons staande houden tegen de clubs die grotendeels uit werkpaarden bestaan.

De tijd dat je op techniek de wedstrijd kon uitspelen (zeg maar het Ajax van de 70er jaren) die is allang voorbij want met techniek alleen tel je allang niet meer mee, er zal fysieke arbeid gebracht moeten worden anders wordt je overlopen...zeg maar zoals de Duitsers en Engelsen doen...die rennen je gewoon uit de wedstrijd met conditie en snelheid.
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 18 jan 2009 19:52
Stekelenburg 5,5
Van der Wiel 5,5
Wielaert 6
Vertonghen 6
Schilder 6
Enoh 6
Gabri 6,5
Sulejmani 8
Suarez 7
Cvitanich 6
Emanuelson 6,5
Rooie


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 264
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 18 jan 2009 19:59
Citaat:


Stekelenburg 4...ik vond hem met afstand de zwakste vandaag.
Wiel 8
Wielaert 6
Vertonghen 6
Schilder 6
Enoh 8
Gabri 8
Emanuelson 8
Suarez 7.5
Cvitanich 7.5
Sulejmani 8



Dus jij geeft Enoh hoger dan Dario, even veel als Miralem. Hmm.. Dít kan ík niet met jóú over eens zijn.. Enoh speelde matig. Echt matig. Ik vond hem denk ik het slechtste, misschien samen met Maarten. Maar hij was twijfelend aan de bal. Daarbij speelde Dario goed! Werkelijk. Was echt balvast, had oog voor de andere aanvallers waar hij vaak de bal wist te geven. Daarbij speelde Miralem Sulejmani een prima wedstrijd! Maakte goede acties, combineerde goed en kwam 2 keer tot scoren.


Stekelenburg 5.5.. Net geen onvoldoende. Speelde inderdaad matig, had zeker meer van hem verwacht!
vd Wiel 8.. Speelde prima, kwam een paar keer mee op, met goede voorzet.
Wielaert 7.5..Vond ik zeker niet slecht spelen. Was niet opvallend met de opbouw, maar coachte en verdedigde prima!
Vertonghen 7.5..Liet zich opbouwend weer goed zien. Soms een paar wilde, blinde ballen naar voren.
Schilder 7..Als jonge back vond ik hem goed spelen. Liep zich paar keer vast als hij mee op kwam, wat jammer was.
Enoh 5.5..Ik geef ook hem net geen onvoldoende, pakte wel eens een bal af. Maar hij was met alles twijfelend. Niet gewend van hem.
Gabri 7.5..Ook hij liet zich aanvallend goed zien,wat prima was. Maar daarmee kwam het verdedigende werk wat in de problemen.
Emanuelson 7.5..Speelde een goede wedstrijd, had goede acties, maar liep zich een paar keer vast, en had ook een paar slechte voorzetten.
Suarez 7.5..Kon zijn stempel niet echt drukken op de wedstrijd. Maar speelde verder prima, en combineerde lekker, ondanks het uitfluiten.
Cvitanich 8..Goed gespeeld! Echt waar, combineerde lekker. Daarbij pakte hij een paar keer op een goede(!) manier de bal, zoals met sliding, daarbij ook een goede sliding.
Sulejmani 8.5..Toch wel de ''man of the match'', denk ik. Komt ook met name door z'n 2 doelpunten. <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Nou ja, we zullen natuurlijk allemaal iets anders een wedstrijd bekijken en zodoende kom je natuurlijk tot andere cijfers...mij lijkt het ook moeilijk om iedereen precies een juist punt te geven omdat je nooit het hele veld kan overzien en zodoende niet kan zien wat welke jongens doen zonder balbezit....want ook zonder bal is voetbal belangrijk.

Plus je hebt zo je favorieten, en er zijn ook van die jongens waar ik het minder op het staan, dan geef je ook al eens vlug iemand èèn of twee punten te veel of te weinig.
iamsterdam


Geregistreerd: 30-08-2008
Forum berichten: 305
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 18 jan 2009 20:03
Ben erg blij dat Sulejmani vandaag is in de aandacht stond.
Is ook niet fijn voor de duurste aankoop van Ajax dat hij steeds maar in de schaduw staat van Suarez en Tegen Ado ook Cvitanich.
Zal hem vast wel wat zelfvertrouwen geven.
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 18 jan 2009 20:20
@ Lex: Het is inderdaad Toby Alderweireld.

@ Rooie. Wat die punten betreft heb je inderdaad gelijk. Nouwja, ik ben opzich wel ''fan'' van Eyong Enoh, hoor. Maar het is denk ik dat ik meer van hem gewend ben. Wat je in je verhaaltje beschrijft wat hij doet, was ik juist wél gewend aan hem, maar wat ik dus níét zag ik deze wedstrijd. Maar misschien dat jij het op een andere manier ziet, dat kan. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 13-01-2009
Forum berichten: 1294
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 18 jan 2009 20:22
Stekelenburg 6 --> een fout(je) bij de 2-2 verder niet uitblinkend
Van der Wiel 6,5 -> Verdedigend oké, opbouwend deze wedstrijd matig
Wielaert 7 ->hield de verdediging op belangrijke momenten bij elkaar en bleek coachend een uitstekende aanwinst voor AJAX
Vertonghen 6 -> verdedigend was het niet best vandaag (bij de 1-1 bijv.) hij maakte veel fouten, maar zijn opbouwend vermogen houd hem nog op een 6.
Schilder 7 -> Uitstekende wedstrijd, hij speelde Ntilibontiza (ofzo) volledig uit de wedstrijd, maar mist opbouwende kwaliteiten
Enoh 6 -> Was een zeer matige wedstrijd en stond zelfs te slapen bij de 2-2
Gabri 7 -> legt weer eens de meeste meters van het veld af en was hierbij onmisbaar vandaag
Sulejmani 8 -> 2 goals en een halve (E.D. Dani)
Suarez 7,5 -> Onmisbaar voorin, met zijn eigen spel door middel van het uitlokken van vrije trappen en het rekken van tijd, ook was het alweer zijn 11e assist.
Cvitanich 5 -> kon zijn stempel niet op de wedstrijd drukken, met 2 onnodige gele kaarten, maakte hij het AJAX bijna onmogelijk om nog te winnen.
Emanuelson 6,5 -> Rare wedstrijd, kwam als linksvoor nooit langs zijn directe tegenstander, maar verdedigde goed mee.
Anonymous


Geregistreerd: 02-02-2010
Forum berichten: 4060
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 18 jan 2009 20:47
Tsjonge jonge wat stond Enoh te slapen bij de 2-2 en niet alleen Enoh.
En niet alleen bij de 2-2.... Eerder in de eerste helft "vergat hij ook al met zijn man mee te lopen...
Dat kan en mag toch echt niet gebeuren..

Maar goed al met al een geweldige wedstrijd zeker aangezien we uiteindelijk "gewoon" winnen.

Ajax Toonde zich vandaag echte Dapp're Strijders.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 18 jan 2009 20:51
Wat een prachtige overwinning op Nec.Leuke wedstrijd om naar te kijken met veel strijd erin met soms goed voetbal.Ook mooi voor Emanuelson dat die aan een heel goed seizoen bezig is.Sulejmani zou zich meer in het spel te betrekken, leuk dat die bij de doelpunten betrokken is maar met zijn talent moet die nog meer kunnen betekenen voor Ajax.Verthongen moet toch wat scherper gaan verdedigen want hij laat regelmatig steekjes vallen achterin.
wvisser18


Geregistreerd: 23-04-2008
Forum berichten: 117
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Limassol (Cyprus)
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 02:46
Prachtige prestatie vandaag, ik denk dat jullie wel allemaal individuele cijfers kunnen geven, en natuurlijk blinkt sulejmani vandaag iets meer uit dan de rest, maar ik vind dat AJAX als team een dikke pluim verdient door 2x te scoren met 10 man in een volle Goffert..De strijdlust lijkt na jaren weer terug te kruipen in de ploeg en dat betaald zich uit in 3 punten
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 06:29
Citaat:
Wel heerlijk zo´n spits die de bal vast kan houden <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />

Precies. Dat doet Dario wel goed.
Wielaert weer een vrije trap tegen op een gevaarlijke positie. Over.
Dario moet ook oppassen. Als het zo doorgaat, dan krijgt AJAX wel een rode kaart.

Dat heb je goed aan zien komen, 343. Ik las dat de kaart niet echt terecht was, maar dat Van Basten Cvitanich geen hand gaf toen hij het veld afliep? Zou ik een rare actie vinden.

Wat vind je verder tot nu toe van Cvitanich in de spits, 343? Tevreden? Ik las dat hij vandaag wel een aantal aardige kansen heeft gemist.

Citaat:
Niet slim van Suarez, hoor. Net een reuzenkans voor Nec.


Suárez lijkt te leven van die spanning. Wielaert sprak er vandaag mooie woorden over.

Citaat:
Prachtige wedstrijd, waarin ik onze verdediging niet super vond en het gebrek van lengte is weer eens tekenend geweest bij hoge ballen...dit is nu de reden dat Oleguer voor mij een basisplaats moet hebben want in de lucht staat hij zijn mannetje wel...en natuurlijk werd ook wel de kopkracht van Vermaelen gemist want hij is echt wel veel beter in de lucht dan Schilder.


Nu vind ik Oleguer juist absoluut geen held door de lucht (Vermaelen is koppend weer wel vrij sterk), maar Vertonghen is inderdaad wel opvallend matig door de lucht voor een jongen met zijn lengte. Wie was het laatst ook alweer, die maar bleef beweren dat Vertonghen zo'n goede kopper is? Zie Utrecht thuis, zie de 1-1 vandaag. Vooral in de zestien is het link, wat Vertonghen door de lucht uithaalt.

Citaat:
Sarpong en Lindgren boven Gabri?
Nee dat kan ik dus niet met je eens zijn.


Dat gedweep met die Gabri altijd. Ik snap er niets van. Prima hoor, dat hij snel druk wil zetten op de tegenstander, constant over het veld vliegt en nog ballen verovert ook, maar er gaat ook erg veel fout. Misschien vandaag niet, maar in een serie wedstrijden wel.

Gabri levert bijvoorbeeld ook veel ballen snel weer in, waardoor de ploeg juist moeilijk onder de druk uit kan voetballen. Hij is ontzettend slecht voor de goal (doodzonde, want hij weet wel op de goede momenten de zestien te penetreren) en hij doet het meeste van z'n verdedigende werk op loopvermogen in plaats van tactisch vernuft.

Persoonlijk vind ik Gabri best een nuttige selectiespeler voor Ajax, maar mijn neiging om te chargeren wordt toch wel gevoed wanneer ik hoor dat Gabri een topper is of altijd in de basis moet staan. <img src='smilies/icon_eek.gif' />hock:

Citaat:
Tsjonge jonge wat stond Enoh te slapen bij de 2-2 en niet alleen Enoh.
En niet alleen bij de 2-2.... Eerder in de eerste helft "vergat hij ook al met zijn man mee te lopen...
Dat kan en mag toch echt niet gebeuren..


Enoh stond daar inderdaad in de buurt, maar het lijkt me logischer dat het het werk van Gabri was om het gevaar vanaf links met El Akchaoui in te dammen. Maar goed, ik heb ditmaal niet de hele wedstrijd kunnen zien, dus ik kan er naast zitten.

Citaat:
Wat een prachtige overwinning op Nec.Leuke wedstrijd om naar te kijken met veel strijd erin met soms goed voetbal.Ook mooi voor Emanuelson dat die aan een heel goed seizoen bezig is.Sulejmani zou zich meer in het spel te betrekken, leuk dat die bij de doelpunten betrokken is maar met zijn talent moet die nog meer kunnen betekenen voor Ajax.Vertonghen moet toch wat scherper gaan verdedigen want hij laat regelmatig steekjes vallen achterin.


Twee goals. Je kan ook zeggen dat hij ondanks z'n lastige blessure een geweldig rendement heeft. Puur statistisch gezien inmiddels het beste rendement van de selectie, geloof ik.

Maar goed, wat ik vooral graag wil weten is hoe fit hij oogde? Van Basten schijnt in de winterstop met hem aan de slag te zijn gegaan. Nu is het aan Sulejmani zelf om deze keer wel fit te blijven. Want zoals ik al eerder heb aangegeven heeft het voor de winterstop bij Sulejmani zeker aan professionaliteit geschort.

Om even op positieve wijze te eindigen. Sulejmani die z'n goal viert met op de achtergrond de geweldige beleving van Gabri:

Scio


Geregistreerd: 02-01-2008
Forum berichten: 1939
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 10:12
Citaat:

Dat heb je goed aan zien komen, 343. Ik las dat de kaart niet echt terecht was, maar dat Van Basten Cvitanich geen hand gaf toen hij het veld afliep? Zou ik een rare actie vinden.


Hoezo? Welke trainer heb je z'n pupil al eens zien bedanken nadat hij avn het veld is gestuurd en zo z'n team benadeelt? Van basten deed dat inderdaad ook niet maar ging met hem in discussie, handen naast z'n lichaam gespreid waaruit 'zie je nou wel...ik heb het je in de rust nog gezegt' sprak.
TvP


Geregistreerd: 23-05-2008
Forum berichten: 1370
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Delft
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 10:34
En Cvitanich die ook met zijn handen staat om maar eens extra te beweren dat hij echt niks gedaan had. Cvitanich had ook niet de intentie om Van Basten een hand te geven. Hij wilde alleen even goed duidelijk maken dat hij het een onterechte tweede gele vond.
Rooie


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 264
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 11:56
Haha...en nou geeft Pothuizen toe dat hij simuleerde.
Voor mij had hij dit niet hoeven doen want de boel belazeren gebeurt al zo oud ik ben en natuurlijk ook ver daarvoor...en iedereen ziet het behalve die slapwas scheidsrechters die er ook nog eens met hun neus opstaan (of anders ziet de grens of vierde man het wel).
In iedere wedstrijd gebeuren dit soort gevallen van aanstellerij als dit bij Cvitanich zeker wel 40x in een wedstrijd.

Daarom ben ik er ook voor dat een scheids zelf gevoetbald moeten hebben om te KUNNEN fluiten want veruit de meeste scheidsen (in binnen- en buitenland) hebben zelf niet gevoetbald en zijn daardoor niet in staat om een wedstrijd precies aan te voelen en te begrijpen wat er gebeurt, en wat een echte overtreding is en wat niet.

Van alle valpartijen en gesimuleerde blessures zijn zeker 9 van de 10 gespeeld.
En de Knvb die dezelfde beelden als ons zien doen niks!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 12:52
Citaat:
Dat heb je goed aan zien komen, 343. Ik las dat de kaart niet echt terecht was, maar dat Van Basten Cvitanich geen hand gaf toen hij het veld afliep? Zou ik een rare actie vinden.

Scipio heeft dat al goed uitgelegd. Zo van: niet slim, jongen. Ik heb je gewaarschuwd dat ze jou zouden gaan zoeken.

Citaat:
Wat vind je verder tot nu toe van Cvitanich in de spits, 343? Tevreden? Ik las dat hij vandaag wel een aantal aardige kansen heeft gemist.

Mwoah, meer dan een afstandsschot heb ik niet gezien eigenlijk. En nog wat gerommel bij de tweede goal. Wat mij vooral bevalt is dat Cvita veel beweeglijker en voetballend beter is dan Huntelaar. Ook zal hij zeker nog beter worden naarmate het seizoen vordert. Ik vind echt dat we erop vooruit zijn gegaan. Er zit ook een goede kop op. Hij wilt echt slagen. Bij AJAX dus.

Citaat:
Om even op positieve wijze te eindigen. Sulejmani die z'n goal viert met op de achtergrond de geweldige beleving van Gabri:


En Stekelenburg helemaal achterin. Met de teamgeest en motivatie zit het wel goed.
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 13:41
Prachtig dat van Gabri. Aangezien Lindgren met zijn enkel sukkelt, maar eens vertrouwen in Gabri uitspreken. Hij merkt al dat hij weer meer betrokken word en Marco ziet in hem ook nuttige selectiespeler. Maar toch blijft hij matig voor de goal, want de 1-0 had hij moeten maken.
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 17:19
Citaat:
Wat vonden jullie van Wielaert?

Daarbij vond ik Robbert Schilder ook goed spelen hoor. Werkte zichzelf soms in de nesten als hij mee op kwam, dat hij te ver doorliep, of naar de verkeerde kant draaide, maar verder speelde hij wel een aardige wedstrijd. Ik denk dat het wel goed komt met de verdediging. Aangezien we in de toekomst ook nog Toby en Robbert hebben. Bovendien is Vermaelen ook weer bijna fit (?)


Heb je Schilder ook in de eerste helft zien spelen? Ik vond hem toen echt heel zwak, hij durfde echt niets te doen. Telkens als er ruimte lag om te counteren/aanvallen kapte hij weer de foute kant op (richting Ajax-goal).

Hij hield het tempo aan Ajax kant in sommige fases erg naar beneden.
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 18:24
Ik moet zeggen dat ik niet geheel tevreden was over Micky. Hij scoorde dan wel, maar vond hem vaak balverlies leiden. Ik ben vooral blij met hem dat ondanks hij niet goed speelt, toch beslissend kan zijn,. Dit betekent dat als hij in goede doen is, echt veel plezier aan hem zullen hebben.
michiel23


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 400
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Valkenswaard ( Noord Brabant )
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 18:56
Mwoah, meer dan een afstandsschot heb ik niet gezien eigenlijk. En nog wat gerommel bij de tweede goal. Wat mij vooral bevalt is dat Cvita veel beweeglijker en voetballend beter is dan Huntelaar. Ook zal hij zeker nog beter worden naarmate het seizoen vordert. Ik vind echt dat we erop vooruit zijn gegaan. Er zit ook een goede kop op. Hij wilt echt slagen. Bij AJAX dus.

Hier kan ik me bij aansluiten. Elke wedstrijd die Dario tot nu toe speelde vond ik dat hij echt hard werkt. En er straalt iets van hem af wat ik wel mag. Hij wil inderdaad slagen. En als die zo blijft doorgaan gaat dat helemaal goedkomen. Jammer dat die er tegen Groningen niet bij is. Denk dat we hem echt gaan missen. Kan Ajax dit niet aanvechten want Pothuizen heeft toegegeven dat die Cvitanich een kaart aansmeerde
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 jan 2009 19:00
Voetballend zijn we er inderdaad flink op vooruit gegaan. Ons trio voorin is nauwelijks af te stoppen door de gemiddelde Eredivisie-verdediging. Eigenlijk zou dat voor alle verdedigingen in de Eredivisie moeten gelden, maar AZ heeft het achterin zeer goed staan.

Gisteren zag je dat Ajax nauwelijks te verslaan is, omdat we altijd wel een keer weten te scoren en meestal meer dan 1 keer. Is het Suarez niet is het Dario wel en anders hebben we altijd nog Sulejmani. Probleem blijven die standaardsituaties. Van de 19 tegengoals die we hebben gekregen zijn er 8 vanuit een standaardsituatie. Dit moet beter, want als ook dat beperkt kan worden zijn we haast onverslaanbaar.
+ Nieuw bericht <<<   <   6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11  |  12  |  13  |  14   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.984.618 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Archief » De Wedstrijden 2008/09 » NEC - Ajax
Ga
Zoeken: