Forum
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » Algemeen » Veranderingen die nodig zijn binnen Ajax
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Veranderingen die nodig zijn binnen Ajax
Maker: El LuteBekeken: 4667
Status: InactiefBerichten: 68
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 18:57
Topic maken voor ons over de veranderingen die er nodig zijn binnen Ajax.
Want uiteindelijk ondanks alle shit hebben we 1 ding gemeen en dat is dat we het allerbeste voorhebben met onze club Ajax, of het nou Koen is (twijfel wel is bij Koen of die geen mooi weer supporter is bij Feyenoord), of Ad, Ajax is onze club.
Alles is welkom, van Technische Staf waarom die mogen blijven of moeten opsodemieteren. Nieuwe mensen die we kunnen gebruiken. Voor de spelers exact hetzelfde maar ook andere verhalen.

We kunnen wel met petjes en sjaals gaan staan bij het trainingsveld en verhaal gaan halen. Dit werkt niet, het werkt alleen maar averechts.
Dit soort dingen doen ze maar lekker bij Feyenoord, wij zijn Ajax!
Daarnaast kunnen we met een grote smoel verhaal gaan halen maar ik vind dat je pas een grote smoel mag hebben als je zelf wel weet wat er mis is en veranderd kan worden.

Hoop op hoop bijdrage, en dan niet alleen op gepenis in de cosmos maar ook het hoe en waarom.

Zal daarom zelf aftrappen en degene die me een beetje hebben leren kennen weten al direct waar dat heen gaat.

A.De Arena

1.Ajax voelt zich er niet thuis. Dat er na de Meer iets nieuws moest komen was niet te ontkomen aan. Helaas is dit allemaal verkeerd gegaan. Is gebeurt maar er is iets aan te doen.
Allereerst dat vreselijke Phillips ding de Arena uit kicken, dan maar minder inkomsten en niets van dit. Klinkt misschien beetje bla bla maar dit werkt negatief voor Ajax. En je moet negatieve zaken elimileren.

2.De Gracht.
Smijt die gracht dicht, iets waar onderzoek heeft uitgemaakt dat het mogelijk is. Je berijkt daar mee dat wij dichter op het veld komen te zitten wat meer en gemakkelijker ambiance gaat opleveren. Of te wel dat we meer als 12e man achter onze ploeg kunnen gaan staan.

3.Betaalsysteem in de Arena.
Terug naar het los geld in de zakken. Oederwets voetbal atmosfeer. Uiteindelijk gaat het ook meer geld in het laatje brengen. Hoop mensen laten vanwege dit soort achterlijke dingen voorbij gaan om Arena's te kopen.

4.Ouwe logo.
Juist nu hebben we behoefte aan ouwe tijden en 1 van de zaken wat daar aan herinnert is dat logo. Dit logo is de identiteit van Ajax.

Nou Ajacieden, komt u maar.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 19:05
5. De jeugdopleiding en trainingen van ajax-1..

Weg met dat trainingsveld naast de ArenA. Het eerste elftal moet trainen op de toekomst. Waarom:
- Dit geeft de talenten iets om naar uit te kijken.
- Hier ligt de identiteit van de club namelijk:De jeugdopleiding.
Een soort als de Herdgang, waar ik 2x in de week langs kom bijvoorbeeld.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 19:11
Citaat:
5. De jeugdopleiding en trainingen van ajax-1..

Weg met dat trainingsveld naast de ArenA. Het eerste elftal moet trainen op de toekomst. Waarom:
- Dit geeft de talenten iets om naar uit te kijken.
- Hier ligt de identiteit van de club namelijk:De jeugdopleiding.
Een soort als de Herdgang, waar ik 2x in de week langs kom bijvoorbeeld.


Mooi punt riejuh, iets wat mij raakt. De identiteit van Ajax moet terug en daar horen dit soort zaken bij.
En het is geweldig dat je de selectie spelers wat vaker bij elkaar kan laten komen met de jeugd. Zaken wat vroeger elke dag gebeurde.
Nr.10


Geregistreerd: 22-06-2008
Forum berichten: 1489
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Hoorn
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 19:41
6.-Het kopen van spelers die weten wat het is om in een Ajax-shirt te spelen. Geen Suarez spelers of wat dan ook.

7.-De stoeltjes allemaal rood maken, dat zal een heel mooi effect geven.

8.-De akoustiek verbeteren, investeer maar een paar miljoen.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 19:58
Citaat:
6.-Het kopen van spelers die weten wat het is om in een Ajax-shirt te spelen. Geen Suarez spelers of wat dan ook.

7.-De stoeltjes allemaal rood maken, dat zal een heel mooi effect geven.

8.-De akoustiek verbeteren, investeer maar een paar miljoen.


Punt 6.

Was dit maar zo makkelijk Nr.10.
Die liggen niet voor het oprapen. Komen een hoop zaken bij kijken, taal en atmosfeer bv.
Het is voor een Scandinaviër makkelijker te aclimatiseren dan iemand uit Zuid-Amerika. Wie weet had Suarez nog nooit gehoord van Nederland voordat die hier kwam.
En dan de taal, het is niet zo simpel dat we kunnen verlangen dat dit soort jongens zo maar nederlands leren. Die hebben daar helemaal geen gevoel voor en wie weet beheersen ze het wel helemaal niet dat ze Spaans kunnen leren. Weet dat er in de Argentijnse competitie veel spelers lopen die niet kunnen lezen en schrijven. Laat staan dat ze Nederlands kunnen leren.
De sfeer is iets anders, bij Ajax ervaren deze knapen als een koude atmosfeer, iets anders als bij Heerneveen en Groningen waar ze opgevangen worden en begeleid. Iets waar Ajax in te kort schiet.

Samenvattend heb je een punt.
De begeleiding voor dit soort buitenlanders moet verbeterd worden.
Of ze nu uit Uruguay, Argentina of Servië komen.

7. Aan die stoeltjes moet zeker wat gedaan worden. Koen is het daar ook mee eens.

8. Het geluid ook inderdaad.
Gracht weg en we krijgen een hekselketen.
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 19:58
Die ArenA moet hoe dan ook verdwijnen en wel zo snel mogelijk. Ajax moet spelen in een stadion met plek voor 70.000 mensen en ALLES in het rood/wit, dus zeker de stoeltjes en zelfs de plee moet in die kleuren zijn.
Verder zouden allerlei oude dingen uit "De Meer" een prominent plekje moeten krijgen in dat nieuwe stadion.
Ik denk dan aan de foto`s uit de gang, de prachtige rode letters (weer bovenop), de glas in lood ramen (zitten nu in de toekomst) en een indrukwekkende prijzen ruimte maken. Niet het steriele museumpje wat nu gebruikt word, dat maakt geen indruk op bezoekers.
Geen multifuntioneel stadion met een kloteveld waar meneer Bono en consorten elke zomer de zaak komen verzieken of een paar aftandse American Footballers, maar een echt voetbalstadion waar niemand anders speelt dan Ajax.

Het oude logo MOET terug, dat is een aanzienlijk stuk van Ajax`geschiedenis en heeft heel lang voldaan totdat een zekere v Praag het "een bord smurrie" noemde.
Verder moet natuurlijk het klassieke Ajax shirt terug. Voor hen die het vergeten waren, dat is een wit shirt met rode baan in het midden, witte broek en witte sokken met rode boord......zonder 3 strepen uiteraard en met het logo in het midden.

Ajax moet weg van die achterlijke beurs, wat het ook kost. Ook weer zo`n stompzinnig idee om maar weer geld te kunnen maken en het slaat allemaal nergens op. Ajax moet stoppen met een bedrijf te zijn en weer gewoon een voetbalclub worden.
Ajax moet weer dicht bij de supporters staan zoals het altijd geweest is. Je moet weer naar trainingen kunnen en een praatje kunnen maken met de spelers, want dat was oa de kracht van Ajax......het familiegevoel.

Johan Cruyff MOET terug naar de club......het liefst als voorzitter of zoiets maar zeker in een bepalende functie waarin hij macht heeft dingen te doen die nodig zijn. Verder moeten belangrijke oud-spelers functies hebben binnen de club. Wat dat betreft is de positie van Danny Blind prima ingevuld en is het ook goed dat mensen als Frank de Boer, Bergkamp en v Basten bij Ajax betrokken zijn.
Persoonlijk zou ik heel blij zijn met de betrokkenheid van mensen als Piet Keizer, Johan Neeskens, Bobby Haarms, Louis van Gaal, Frank Rijkaard en Jari Litmanen. Echte Ajax mensen die weten waar het binnen de club om gaat.
Die vd Boog met zijn stomme uitspraken zou zsm vervangen moeten worden door Keje Molenaar, die ook juridisch natuurlijk prima onderlegd is.

Verder moet er toch gedacht worden aan een investeerder om de selectie op peil te brengen en het afscheid van die klote beurs te bekostigen.
Ik zou niemand beter weten dan John De Mol......miljonair en Ajacied.
Let wel....ik bedoel niet dat John De Mol Ajax zou overnemen, maar wel dat hij miljoenen in de club pompt die hij later dmv transfers en deeelname aan de CL weer in delen terug krijgt.
Uiteraard moet er een constructie worden bedacht waarin Ajax er financieel beter van word en De Mol op termijn zijn investering terug ziet.

De technische staf......persoonlijk ben ik een groot voorstander van Co Adriaanse als trainer, maar vind wel dat v Basten bij de club betrokken moet blijven, omdat hij een echte Ajacied is.
Een echt uitgesproken mening heb ik er niet over, want misschien funtioneert v Basten prima met iemand als Cruyff of Neeskens naast hem ipv de huidige pretletters zoals meneer Witschge.

De selectie moet natuurlijk gigantisch op de schop evenals de jeugdopleiding, want dat Cruyff dat goed had gezien lijkt me inmiddels duidelijk.
Er is naar mijn mening volgend seizoen geen plaats meer bij Ajax voor mensen als: Anita, De Jong, Oleguer, Gabri, Donald, Lindgren, Vermaelen, Kennedy, Martina, Schilder, Slijngard, Luque, Sno en Wielaert.
Twijfelgevallen zoals vd Heijden, Sarpong, Silva, Sulejmani, Aisatti, Cvitanich. Emanuelson en Leonardo even daar gelaten.
Slechts een paar mensen van de huidige selectie zijn Ajax waardig, zoals vd Wiel, Vertonghen, Suarez, Vermeer, Enoh, en misschien Stekelenburg.
Grote schoonmaak dus.....alweer en de nieuwe selectie zal dan moeten bestaan uit een paar steunpilaren die al wat ouder zijn en een Ajax hart hebben. Natuurlijk gaat de voorkeur bij nieuwe spelers uit naar kwaliteit en een Ajax hart......vd Vaart zou een mooie optie zijn en toch ook Seedorf misschien.

Natuurlijk is het merendeel van jullie het hier niet mee eens en is een hoop niet te realiseren, maar daar heb ik niet naar gekeken.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 20:17
Citaat:


Die ArenA moet hoe dan ook verdwijnen en wel zo snel mogelijk. Ajax moet spelen in een stadion met plek voor 70.000 mensen en ALLES in het rood/wit, dus zeker de stoeltjes en zelfs de plee moet in die kleuren zijn.
Verder zouden allerlei oude dingen uit "De Meer" een prominent plekje moeten krijgen in dat nieuwe stadion.

Hahaha, blij dat je reageerd Ad. Ben aan het kijken of ik komende tijd paar dagen terug ga naar Nederland voor wat dingen en lijkt me geweldig om dan met jou een dagske Ajax te beleven.
Alleen moet jij de kaarten regelen dan regel ik drank en eten wel.
Voorlopig ben ik nog hier maar dit is voor het geval dat. Kunnen we s'avonds stappen in het Ginniken. (nog wat ouwe bekende daar, (Dorst)).

Maar dat ze snel een nieuw stadion zullen nemen zie ik niet gebeuren, blijft over de Arena te veranderen in zoverre mogelijk in een Ajax stadion. Wat het u zeker niet is.
Stoeltjes en de wc's komen daar bij nu.
En het belangrijkste dat zeken uit het verleden een prominente plaats moeten krijgen. Geen onhaalbare zaken.


Ik denk dan aan de foto`s uit de gang, de prachtige rode letters (weer bovenop), de glas in lood ramen (zitten nu in de toekomst) en een indrukwekkende prijzen ruimte maken. Niet het steriele museumpje wat nu gebruikt word, dat maakt geen indruk op bezoekers.

Haalbare zaak dit. (de identiteit van Ajax)


Geen multifuntioneel stadion met een kloteveld waar meneer Bono en consorten elke zomer de zaak komen verzieken of een paar aftandse American Footballers, maar een echt voetbalstadion waar niemand anders speelt dan Ajax.

Ook haalbare zaak!

Het oude logo MOET terug, dat is een aanzienlijk stuk van Ajax`geschiedenis en heeft heel lang voldaan totdat een zekere v Praag het "een bord smurrie" noemde.

Voor mij 1 van de meest emotionele zaken om onze identiteit terug te krijgen. Ongelooflijk dat ze dit tegenhouden.

Verder moet natuurlijk het klassieke Ajax shirt terug.

En weer een punt van identieit die ons is afgenomen.

Voor hen die het vergeten waren,

(of niet kennen)

dat is een wit shirt met rode baan in het midden, witte broek en witte sokken met rode boord......zonder 3 strepen uiteraard en met het logo in het midden.

Ajax moet weg van die achterlijke beurs, wat het ook kost. Ook weer zo`n stompzinnig idee om maar weer geld te kunnen maken en het slaat allemaal nergens op. Ajax moet stoppen met een bedrijf te zijn en weer gewoon een voetbalclub worden.

Ik weet hier te weinig vanaf maar geloof jou daarin.


Ajax moet weer dicht bij de supporters staan zoals het altijd geweest is. Je moet weer naar trainingen kunnen en een praatje kunnen maken met de spelers, want dat was oa de kracht van Ajax......het familiegevoel.

Moet je niet van die gekken hebben die daar met sjaals en petjes verhaal gaan halen. Krijg je dadelijk dat ze uit veiligheids overwegingen het bezoeken van trainingen gaan verbieden.

Johan Cruyff MOET terug naar de club......het liefst als voorzitter of zoiets maar zeker in een bepalende functie waarin hij macht heeft dingen te doen die nodig zijn.

Het eerste wat er moet gebeuren, niet morgen maar vandaag.

Verder moeten belangrijke oud-spelers functies hebben binnen de club. Wat dat betreft is de positie van Danny Blind prima ingevuld en is het ook goed dat mensen als Frank de Boer, Bergkamp en v Basten bij Ajax betrokken zijn.
Persoonlijk zou ik heel blij zijn met de betrokkenheid van mensen als Piet Keizer, Johan Neeskens, Bobby Haarms, Louis van Gaal, Frank Rijkaard en Jari Litmanen. Echte Ajax mensen die weten waar het binnen de club om gaat.

Het Bayern München model, model wat perfect werkt.

Die vd Boog met zijn stomme uitspraken zou zsm vervangen moeten worden door Keje Molenaar, die ook juridisch natuurlijk prima onderlegd is.

Ben niet overtuigt van Molenaar Ad.


Verder moet er toch gedacht worden aan een investeerder om de selectie op peil te brengen en het afscheid van die klote beurs te bekostigen.
Ik zou niemand beter weten dan John De Mol......miljonair en Ajacied.
Let wel....ik bedoel niet dat John De Mol Ajax zou overnemen, maar wel dat hij miljoenen in de club pompt die hij later dmv transfers en deeelname aan de CL weer in delen terug krijgt.
Uiteraard moet er een constructie worden bedacht waarin Ajax er financieel beter van word en De Mol op termijn zijn investering terug ziet.

Interessant en niet te ontkomen aan waarschijnlijk.

De technische staf......persoonlijk ben ik een groot voorstander van Co Adriaanse als trainer, maar vind wel dat v Basten bij de club betrokken moet blijven, omdat hij een echte Ajacied is.
Een echt uitgesproken mening heb ik er niet over, want misschien funtioneert v Basten prima met iemand als Cruyff of Neeskens naast hem ipv de huidige pretletters zoals meneer Witschge.

Moet inderdaad over gedacht worden van hoe nu verder.

De selectie moet natuurlijk gigantisch op de schop evenals de jeugdopleiding, want dat Cruyff dat goed had gezien lijkt me inmiddels duidelijk.
Er is naar mijn mening volgend seizoen geen plaats meer bij Ajax voor mensen als: Anita, De Jong, Oleguer, Gabri, Donald, Lindgren, Vermaelen, Kennedy, Martina, Schilder, Slijngard, Luque, Sno en Wielaert.
Twijfelgevallen zoals vd Heijden, Sarpong, Silva, Sulejmani, Aisatti, Cvitanich. Emanuelson en Leonardo even daar gelaten.
Slechts een paar mensen van de huidige selectie zijn Ajax waardig, zoals vd Wiel, Vertonghen, Suarez, Vermeer, Enoh, en misschien Stekelenburg.
Grote schoonmaak dus.....alweer en de nieuwe selectie zal dan moeten bestaan uit een paar steunpilaren die al wat ouder zijn en een Ajax hart hebben. Natuurlijk gaat de voorkeur bij nieuwe spelers uit naar kwaliteit en een Ajax hart......vd Vaart zou een mooie optie zijn en toch ook Seedorf misschien.

Natuurlijk is het merendeel van jullie het hier niet mee eens en is een hoop niet te realiseren, maar daar heb ik niet naar gekeken.


Proost Ad en Vamos Ajax!
Kc


Geregistreerd: 07-05-2008
Forum berichten: 72
Nieuws reacties: 42
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 20:31
Citaat:
Die ArenA moet hoe dan ook verdwijnen en wel zo snel mogelijk. Ajax moet spelen in een stadion met plek voor 70.000 mensen en ALLES in het rood/wit, dus zeker de stoeltjes en zelfs de plee moet in die kleuren zijn.
Verder zouden allerlei oude dingen uit "De Meer" een prominent plekje moeten krijgen in dat nieuwe stadion.
Ik denk dan aan de foto`s uit de gang, de prachtige rode letters (weer bovenop), de glas in lood ramen (zitten nu in de toekomst) en een indrukwekkende prijzen ruimte maken. Niet het steriele museumpje wat nu gebruikt word, dat maakt geen indruk op bezoekers.
Geen multifuntioneel stadion met een kloteveld waar meneer Bono en consorten elke zomer de zaak komen verzieken of een paar aftandse American Footballers, maar een echt voetbalstadion waar niemand anders speelt dan Ajax.

Het oude logo MOET terug, dat is een aanzienlijk stuk van Ajax`geschiedenis en heeft heel lang voldaan totdat een zekere v Praag het "een bord smurrie" noemde.
Verder moet natuurlijk het klassieke Ajax shirt terug. Voor hen die het vergeten waren, dat is een wit shirt met rode baan in het midden, witte broek en witte sokken met rode boord......zonder 3 strepen uiteraard en met het logo in het midden.

Ajax moet weg van die achterlijke beurs, wat het ook kost. Ook weer zo`n stompzinnig idee om maar weer geld te kunnen maken en het slaat allemaal nergens op. Ajax moet stoppen met een bedrijf te zijn en weer gewoon een voetbalclub worden.
Ajax moet weer dicht bij de supporters staan zoals het altijd geweest is. Je moet weer naar trainingen kunnen en een praatje kunnen maken met de spelers, want dat was oa de kracht van Ajax......het familiegevoel.

Johan Cruyff MOET terug naar de club......het liefst als voorzitter of zoiets maar zeker in een bepalende functie waarin hij macht heeft dingen te doen die nodig zijn. Verder moeten belangrijke oud-spelers functies hebben binnen de club. Wat dat betreft is de positie van Danny Blind prima ingevuld en is het ook goed dat mensen als Frank de Boer, Bergkamp en v Basten bij Ajax betrokken zijn.
Persoonlijk zou ik heel blij zijn met de betrokkenheid van mensen als Piet Keizer, Johan Neeskens, Bobby Haarms, Louis van Gaal, Frank Rijkaard en Jari Litmanen. Echte Ajax mensen die weten waar het binnen de club om gaat.
Die vd Boog met zijn stomme uitspraken zou zsm vervangen moeten worden door Keje Molenaar, die ook juridisch natuurlijk prima onderlegd is.

Verder moet er toch gedacht worden aan een investeerder om de selectie op peil te brengen en het afscheid van die klote beurs te bekostigen.
Ik zou niemand beter weten dan John De Mol......miljonair en Ajacied.
Let wel....ik bedoel niet dat John De Mol Ajax zou overnemen, maar wel dat hij miljoenen in de club pompt die hij later dmv transfers en deeelname aan de CL weer in delen terug krijgt.
Uiteraard moet er een constructie worden bedacht waarin Ajax er financieel beter van word en De Mol op termijn zijn investering terug ziet.

De technische staf......persoonlijk ben ik een groot voorstander van Co Adriaanse als trainer, maar vind wel dat v Basten bij de club betrokken moet blijven, omdat hij een echte Ajacied is.
Een echt uitgesproken mening heb ik er niet over, want misschien funtioneert v Basten prima met iemand als Cruyff of Neeskens naast hem ipv de huidige pretletters zoals meneer Witschge.

De selectie moet natuurlijk gigantisch op de schop evenals de jeugdopleiding, want dat Cruyff dat goed had gezien lijkt me inmiddels duidelijk.
Er is naar mijn mening volgend seizoen geen plaats meer bij Ajax voor mensen als: Anita, De Jong, Oleguer, Gabri, Donald, Lindgren, Vermaelen, Kennedy, Martina, Schilder, Slijngard, Luque, Sno en Wielaert.
Twijfelgevallen zoals vd Heijden, Sarpong, Silva, Sulejmani, Aisatti, Cvitanich. Emanuelson en Leonardo even daar gelaten.
Slechts een paar mensen van de huidige selectie zijn Ajax waardig, zoals vd Wiel, Vertonghen, Suarez, Vermeer, Enoh, en misschien Stekelenburg.
Grote schoonmaak dus.....alweer en de nieuwe selectie zal dan moeten bestaan uit een paar steunpilaren die al wat ouder zijn en een Ajax hart hebben. Natuurlijk gaat de voorkeur bij nieuwe spelers uit naar kwaliteit en een Ajax hart......vd Vaart zou een mooie optie zijn en toch ook Seedorf misschien.

Natuurlijk is het merendeel van jullie het hier niet mee eens en is een hoop niet te realiseren, maar daar heb ik niet naar gekeken.

Verrassend genoeg ben ik het nu voor het grootste deel met je eens Ad. Ik denk dat het dichtgooien van de gracht niet gaat helpen: het gaat erom dat je dichter op het veld zit en daarvoor heb je een nieuw stadion nodig.
Van Van Basten denk ik nogmaals dat deze moet blijven zitten en ondanks alles de steun van iedereen moet krijgen.
michiel23


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 400
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Valkenswaard ( Noord Brabant )
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 21:21
Ik kan maar 1 ding zeggen. Ad moet adviseur van Ajax worden.
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 21:23
Citaat:
Ik kan maar 1 ding zeggen. Ad moet adviseur van Ajax worden.

Mee eens!
Ik vind dat de scouting nu moet worden verandert , die is niet veel van ajax , doe maar zo'n scout van Groningen of SC Heerenveen.
michiel23


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 400
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Valkenswaard ( Noord Brabant )
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 21:29
Ja en dit is heel vreemd vroeger hadden we de beste scouts de beste jeugdopleiding en nu niets meer. Cruijff had gewoon zijn ding moeten kunnen doen. Want dat onze jeugdopleiding niets meer voorsteld hebben we de laatste tijd wel kunnen zien. Alle jeugdspelers komen te kort voor Ajax 1.
Nr.10


Geregistreerd: 22-06-2008
Forum berichten: 1489
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Hoorn
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 21:56
Dit is nog een 'open brief' naar Ajax geweest van ene Rutger Kriek en wat hij denkt dat er moet gebeuren:

Citaat:
Hierbij lever ik graag een bijdrage aan uw onderzoek naar de oorzaken van het welhaast structurele falen van het eerste elftal van de AFC Ajax. Enkele conclusies in uw rapport liggen voor de hand. Besteedt daar derhalve niet al te veel tijd aan.

Conclusie 1; het is onverstandig om enkele dagen voor het sluiten van de transfermarkt je beste speler te verkopen (Wesley Sneijder, Zlatan, beiden nu spelbepalend bij Europese topclubs). Of je verkoopt zo'n speler in juni of je verkoopt 'm niet. Wij als Ajax supporters hebben uiteraard een voorkeur voor de laatste optie.

Conclusie 2; als je dan je beste speler verkoopt, zorg dan voor adequate vervanging. In de voornoemde gevallen van Sneijder en Zlatan is dat niet gebeurd, met desastreuze gevolgen (in het geval van Zlatan was dat overigens mede te wijten aan een falende medische staf, maar daarover later meer).

Conclusie 3; het is onverstandig om een trainer aan te stellen die nog geen enkele ervaring als hoofdtrainer heeft (Blind, Wouters) en bovendien de persoonlijkheid mist om als hoofdtrainer te fungeren (Wouters).

Conclusie 4; 4-3-3 hoort uitgangspunt te zijn, maar moet geen obsessie worden. Co Adriaanse werd ooit ontslagen omdat hij niet met 3 spitsen speelde, zijn opvolger Ronald Koeman speelde daarna echter regelmatig met 2 spitsen en behaalde prima resultaten. Ook onder Ten Cate werden de beste resultaten behaald in een 4-4-2 opstelling.

Conclusie 5; in het normale bedrijfsleven gaat, bij een conflict tussen een ondergeschikte en zijn superieur, de ondergeschikte eruit, zeker als de superieur de lange termijn dient te bewaken. In het conflict Van Gaal/Koeman had derhalve de kant van Van Gaal moeten worden gekozen, temeer omdat Van Gaal meer voetbalverstand bezit dan Koeman.

Conclusie 6; het is onlogisch dat de voorzitter van een orgaan tevens voorzitter is van een orgaan dat het eerstgenoemde orgaan moet controleren. Ontkoppelen die twee, derhalve.

Hier volgen enkele conclusies waar u zelf wellicht niet meteen aan denkt. Toch raad ik u aan deze serieus in overweging te nemen.

Conclusie 7; Ajax is van nature gestresst genoeg, stel dus geen stresskippen als Ten Cate en Van Gaal aan als technisch hoofdverantwoordelijken. Die maken de sfeer alleen maar opgefokter. Ajax heeft baat bij uitgebalanceerde persoonlijkheden als Frank Rijkaard.

En ook; denk aan je imago in het land. U heeft waarschijnlijk geen idee hoeveel haat er heerst tegen Ajax. 'Wat kan mij dat schelen', zult u denken. FOUT, een soortgelijke arrogante houding zorgde ervoor dat Willem II verleden jaar tot op het bot gewapend Ajax afhield van een kampioenschap. Die houding (meer specifiek; het niet toekennen van beloofde aanmoedigingspremies) zorgde er afgelopen zondag voor dat Excelsior letterlijk door de sneeuw kroop om Ajax te verslaan. En die houding (meer specifiek; de houding van Ajax in de -arbitrage-zaak Suarez) zal ervoor zorgen dat FC Groningen door een muur zal gaan tijdens FC Groningen-Ajax, een wedstrijd die mogelijk beslissend zal zijn voor het landskampioenschap. Welk beleid er ook zal worden gevoerd, nederigheid hoort het uitgangspunt te zijn. Ajax is een Europese middenmotor met louter een verleden om nog trots op te zijn, een club die de laatste 10 jaar 1/3 van al zijn thuiswedstrijden in Europees verband verloor.

Conclusie 8; Voetbal speel je op gras, hoe beter het gras des te beter het voetbal, zeker als je het soort voetbal speelt dat Ajax tracht te spelen. Na meer dan tien jaar voetbal in de Arena mag de conclusie worden getrokken dat het wetenschappelijk gezien onmogelijk is om gras te laten groeien in de Arena van dezelfde kwaliteit als het gras in de Meer en het Olympisch Stadion. Er moet derhalve serieus onderzoek worden gedaan naar de mogelijkheid om Ajax op een andere locatie te laten voetballen. Ondergetekende durft te stellen dat het gebrekkige gras in de Arena Ajax de afgelopen 10 jaar tenminste twee nationale kampioenschappen heeft gekost.

Conclusie 9; Het aantal blessures bij Ajax is al jaren disproportioneel. En de gemiddelde duur van de blessures ook. Op het moment van dit schrijven staat Ajax aan de vooravond van een cruciale wedstrijd tegen het sterke FC Twente. Ajax mist een half elftal (potentiele) basisspelers door blessures, FC Twente is nagenoeg blessurevrij. De medisch verantwoordelijken falen opzichtig. Als een trainer faalt wordt ie ontslagen. Ontsla de medici derhalve ook en ga in zee met een kliniek (bijvoorbeeld die van dokter Martens in Belgie) die gespecialiseerd is in (preventieve) sportgeneeskunde.

Conclusie 10; haal die verschrikkelijke gracht weg uit de Arena. De Arena is een voetbalstadion, geen stadion voor een concours hippique.
mike_zuid2


Geregistreerd: 28-03-2008
Forum berichten: 590
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 8 feb 2009 22:36
Citaat:
Topic maken voor ons over de veranderingen die er nodig zijn binnen Ajax.
Want uiteindelijk ondanks alle shit hebben we 1 ding gemeen en dat is dat we het allerbeste voorhebben met onze club Ajax, of het nou Koen is (twijfel wel is bij Koen of die geen mooi weer supporter is bij Feyenoord), of Ad, Ajax is onze club.
Alles is welkom, van Technische Staf waarom die mogen blijven of moeten opsodemieteren. Nieuwe mensen die we kunnen gebruiken. Voor de spelers exact hetzelfde maar ook andere verhalen.

We kunnen wel met petjes en sjaals gaan staan bij het trainingsveld en verhaal gaan halen. Dit werkt niet, het werkt alleen maar averechts.
Dit soort dingen doen ze maar lekker bij Feyenoord, wij zijn Ajax!
Daarnaast kunnen we met een grote smoel verhaal gaan halen maar ik vind dat je pas een grote smoel mag hebben als je zelf wel weet wat er mis is en veranderd kan worden.

Hoop op hoop bijdrage, en dan niet alleen op gepenis in de cosmos maar ook het hoe en waarom.

Zal daarom zelf aftrappen en degene die me een beetje hebben leren kennen weten al direct waar dat heen gaat.

A.De Arena

1.Ajax voelt zich er niet thuis. Dat er na de Meer iets nieuws moest komen was niet te ontkomen aan. Helaas is dit allemaal verkeerd gegaan. Is gebeurt maar er is iets aan te doen.
Allereerst dat vreselijke Phillips ding de Arena uit kicken, dan maar minder inkomsten en niets van dit. Klinkt misschien beetje bla bla maar dit werkt negatief voor Ajax. En je moet negatieve zaken elimileren.

2.De Gracht.
Smijt die gracht dicht, iets waar onderzoek heeft uitgemaakt dat het mogelijk is. Je berijkt daar mee dat wij dichter op het veld komen te zitten wat meer en gemakkelijker ambiance gaat opleveren. Of te wel dat we meer als 12e man achter onze ploeg kunnen gaan staan.

3.Betaalsysteem in de Arena.
Terug naar het los geld in de zakken. Oederwets voetbal atmosfeer. Uiteindelijk gaat het ook meer geld in het laatje brengen. Hoop mensen laten vanwege dit soort achterlijke dingen voorbij gaan om Arena's te kopen.

4.Ouwe logo.
Juist nu hebben we behoefte aan ouwe tijden en 1 van de zaken wat daar aan herinnert is dat logo. Dit logo is de identiteit van Ajax.

Nou Ajacieden, komt u maar.


Philips is al weg.
betaalsysteem wordt veranderd vanaf volgend seizoen.

rest blijft staan.

Maar bovenal moet de focus blijven bij het voetbal. Er worden nu weer randzaken bijgehaald die belangrijk zijn, maar op een ander niveau.
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 02:09
Dank je "Michiel23" en "Lexafca" en natuurlijk "Kc" zo zie je maar dat die ouwe ook nog weleens goede ideeen kan hebben..... <img src='smilies/icon_confused.gif' />
Ik roep natuurlijk maar vanalles uit mijn Ajax hart he, misschien is het overgrote deel niet eens realiseerbaar, maar feit is dat Ajax mij als adviseur buiten de deur moet houden, want dan vliegt het geld er met bakken uit en dat moeten ze daar niet hebben.
Bij mij zou het geld in ieder geval op en rond het veld staan en niet op een bank.

@ El Lute: Ik denk dat Gallina in elkaar krimpt van afgrijzen bij het idee dat wij samen de hort op gaan ......... lijkt me overigens superleuk, doen we jongen als je komt. :thumbs up:
michiel23


Geregistreerd: 19-12-2007
Forum berichten: 400
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Valkenswaard ( Noord Brabant )
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 09:16
@ Ad, dit was toch ook wat van Basten ons belooft had. Het kapitaal moet op het veld staan. Maar hij vergeet dat in heel de club Ajax iets niet goed zit. Dit is wel duidelijk na al 10 jaar geen successen. En ik ben het zeker niet eens met het overgrote deel van de aanhang dat we nu Marco moeten ontslaan. Want we hebben toch zeker wel geleerd dat dat niet de oplossing is. Eigenlijk is na het vertrek van van Gaal in de jaren 90 geen een trainer echt geslaagd bij Ajax.
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 13:51
Ad, wat een heerlijk verhaal! Als je me kent, weet je dat ik het gewoon met je eens bent! Tuurlijk is het hier niet iedereen mee eens, maar je uit gewoon je AJAX-hart en ik weet dat. En als jij jóúw hart uit, dan komen alle emoties erin voor, en dat is heerlijk! Het prachtige nog is dat er alle realisme hierin voorkomt! Tuurlijk klopt dit, en ik ben er ook helemaal mee eens, Ad. Er moet heel wat gebeuren in dit aller AJAX.
En wat El Lute aangeeft met de Arena ben ik het ook eens. Die Philips scherm weghalen (Mike zegt dat hij al weg is), het betaalgedrag. Mike geeft aan dat dit wordt veranderd. Maar er blijven wel gewoon pasjes, dacht ik. Alleen voor de seizoenskaarthouders wordt dit anders dacht ik. Komt er een chipje op de seizoenskaart. Maar er moet gewoon met los geld worden kunnen betaald! Bovendien moeten die achterlijke kleuren stoelen weg! Gewoon alles wit en dan met rood ''AJAX'' erin, of weet ik het, maar doe er wat leuks mee wat met AJAX te maken heeft. En doe alle kleine details, zoals Ad(geloof ik) aangeeft, zelfs de plee die de kleuren van AJAX moet hebben! <img src='smilies/icon_razz.gif' />
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 15:00
Er moet heel veel gebeuren. Ik zou mijn lijstje ook even geven:

1. Er moeten veel spelers die het niveau niet hebben zo snel mogelijk vertrekken. Ik ga niet in op namen, want iedereen heeft voor zichzelf wel een lijstje van deze spelers. Ook het doorselecteren moet in een veel hoger tempo gebeuren. Verder moeten er alleen maar spelers gekocht worden waarvan iedereen het er over eens is dat het goede aankopen zijn. Hiervoor vind ik dat ze een orgaan, of hoe je het wilt noemen, die verstand hebben van voetbal en spelers. Onafhankelijk van de scouting, natuurlijk. De spelers moeten ook weten wat het betekent om voor Ajax te spelen. Ze moeten weten dat het een eer is om dat shirt aan te mogen trekken en wat voor spelers hun daarin zijn voorgegaan.

2. Er moet een Ajax-cultuur komen waarin iedereen weet wat er gevraagd wordt op het veld en erbuiten. Iedereen die bij Ajax in dienst is moet deze cultuur uitdragen en er trots op zijn om voor Ajax te werken. Dit gaat van de materiaalman tot de topscorer, de kantinejuffrouw tot de trainer. Deze cultuur moet er vanaf het eerste moment in geslagen worden en er mag nooit vanaf geweken worden.

3. Mentaal moet er veel veranderd worden. Met het hoofd win je wedstrijden. Er moet veel meer aan mentale begeleiding gedaan worden. Je ziet dat veel spelers niet tegen de druk kunnen en dan red je het gewoon niet. In de ArenA lijken veel spelers niet te kunnen wennen en velen zijn niet tegen de druk bestand. Bij Feyenoord hebben ze een test voor iedere speler die nieuw is, bij Ajax zou ik dit ook graag zien. Ook voor jeugdspelers moeten dit soort dingen gedaan worden, omdat de jeugd in veel gevallen te goed is en dus te makkelijk gaat denken en als ze in het eerste zitten denken ze dat ze er al zijn. Wat zie je dan? Spelers die geen enkele motivatie hebben om wedstrijden te winnen, dat doelpunt komt toch wel.

4. Er moet een nieuw beleid uitgeschreven worden. Hiervoor moet er zoveel mogelijk voetbalverstand komen die dat beleid maakt. Dit zou ook extern kunnen door een commissie met Cruijff, Rijkaard, Van Basten, Hiddink misschien. Hierna moeten er mensen aangesteld worden die dit beleid kunnen continueren. Deze mensen hoeven alleen maar dit beleid te volgen en vooral alle tijd krijgen om dingen te veranderen.

Dit was het wel zo'n beetje. Als ze dit voor elkaar krijgen zijn ze al een heel eind op weg.
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 15:46
De scouting moet de spelers halen, niet de coach. De coach is, zoals Skilled dat prima verwoord, slechts een tussenpaus. Zo blijf je maar voortborduren op kapitaalsvernietiging. Iedere coach wil iemand anders. Verder mogen we iemand niet meer vrije hand geven, en al helemaal geen onerveren jongens.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 780
Nieuws reacties: 7
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 15:49
Ik lees hier veel goede ideeën. In mijn ogen zijn de problemen wat betreft het eerste elftal niet zo heel groot. Met een paar gerichte versterkingen en een normale trainer moeten we heel snel kampioen kunnen worden. Eigenlijk hebben we dit jaar al de beste selectie van Nederland. Een trainer die logische dingen had gedaan was kampioen geworden.

Wat betreft de jeugdopleiding zijn de problemen wel ontzettend groot. De hele gedachtegang over voetbal is in mijn ogen niet goed. Dat is een probleem waar heel Nederland mee te maken heeft. De echte voetballers worden niet meer gewaardeerd. Terwijl waterdragers een grote status hebben gekregen. De enige persoon die genoeg invloed heeft om de hele visie te veranderen is Cruijff. Ik ben nog steeds ontstemd dat hij die kans niet heeft gekregen, doordat van Basten zijn vriendjes wilde beschermen.. De laatste jaren hebben toch uitgewezen dat de jeugdopleiding ontzettend faalt. Spelers als Emanuelson en Babel breken door, terwijl zij zulke belangrijke kwaliteiten missen. Emanuelson kan alleen maar met bal spelen, zonder bal is hij een absolute ramp. Babel kon geen bal met links trappen en totaal niet koppen. Nou speelt Babel nu wel bij Liverpool, maar bedenk eens hoe goed hij had kunnen zijn als hij wat breder ontwikkeld was. Zo zijn er meer voorbeelden. Spitsen en vleugelspelers komen bijvoorbeeld vrijwel niet meer door. Alleen maar passende spelers. Spelers met een actie zijn een zeldzaamheid geworden. Daardoor heeft er in het hele Nederlandse voetbal een enorme nivellering plaatsgevonden. Zoals Cruijff al vaker heeft aangegeven: de nood is erg hoog.

Ook wat betreft de scouting zijn de problemen ook erg groot. Wat daar zo moeilijk aan is begrijp ik totaal niet. Veel hangt in ieder geval ook samen met de trainer op dat moment. Ook dit was een punt wat Cruijff wilde aanpakken. De huidige scouting lijkt nergens op. Net als het aankoopbeleid. Waar andere clubs gelijkwaardige of betere vervangers halen, komen wij elke keer in de problemen bij een verkoop. Dat is een groot probleem, want scouting is een van de belangrijkste pijlers onder een club.

Voor de lange termijn zitten we dus flink in de problemen. De jeugdopleiding en de scouting deugen totaal niet. Ook wat betreft de korte termijn hebben we een probleem met deze trainer. Dan zitten we ook nog met een directeur die op het eerste gezicht gladder dan glad is. Waarom zit Keje Molenaar niet op die plek?! De hele scoop van vorig jaar leek zo mooi. Coronel voorzitter, Cruijff die de club opnieuw zou inrichten en van Basten als zijn rechterhand die zijn ideeën kon uitvoeren. Keje Molenaar als algemeen directeur die louter verstandige beslissingen zou nemen en Blind als technische man. Het leek zo mooi.. maar helaas heeft het allemaal anders uitgepakt door de ego's van Coronel en vooral van Basten. We zijn dus eigenlijk weer redelijk terug bij af.

Dan zijn er verder nog 2 problemen waar we mee zitten, maar waar moeilijk iets aan te doen is. De beurs en de Arena. Voor iedereen is het beter dat Ajax van de beurs gaat. Dat kost alleen een hoop geld en dat is ook allemaal onderzocht. Ik heb begrepen dat ze nu wachten tot de kredietcrisis voorbij is. Ook de Arena is nog steeds een doorn in mijn oog. Het is architectonisch een mooi stadion, maar het is allemaal veel te afstandelijk. Bovendien is het stadion niet van Ajax zelf, dus valt er weinig geld uit te halen. Het kost alleen maar. Ik zou het grote prioriteit geven om een ander stadion te geven. Dat zou ik laten maken vol historisch besef. Het veld moet zoals bij Vitesse uit het stadion kunnen worden gereden, zodat we geen problemen meer hebben met uitglijdende spelers en blessures. De tribunes moeten op het veld zitten en overal waar je kijkt zie je rood en wit en helden van vroeger. Ook een goede akoestiek is belangrijk.

Het is duidelijk dat er wat moet gebeuren. Want gezien de situatie van de jeugd en de scouting blijven we in de problemen komen. Structureel zitten deze zaken verkeerd bij Ajax. Het is dus noodzakelijk dat er iemand aan het bewind komt die deze zaken kan aanpakken In mijn ogen is daar maar 1 persoon geschikt voor, mits hij natuurlijk alle vrijheid krijgen: Johan Cruijff. Hij heeft een geweldige visie én de invloed om dit soort zaken te veranderen. Cruijff is natuurlijk niet god, maar hij heeft zo veel ervaring, zoveel goede ideeën en al zo veel bewezen dat het dé oplossing is.

Er zal alleen flink wat moeten gebeuren om hem terug te halen. Van Basten zal waarschijnlijk weg moeten, of op hangende pootjes weer bij hem moeten aankloppen (wat ik niet zie gebeuren). We zitten dus ver van de ideale oplossing af. Als het niet op deze manier gebeurd blijven we aanmodderen. Schoon schip maken is belangrijk voor de club, ook al hebben we het natuurlijk wel over mensen. Wanneer we op deze manier doorgaan zijn we volledig afhankelijk van de trainer op dat moment. Wanneer Co Adriaanse trainer zou worden weet je dat je op korte termijn successen gaat boeken.

Het gaat er alleen om dat de jeugdopleiding elk jaar een speler aflevert die iets toevoegt aan de eerste selectie. De scouting vult dit verder aan met gerichte aankopen. Als het op die manier gaat én je hebt een stabiele leiding (Keje Molenaar, Danny Blind) die de contracten van de selectiespelers in de gaten houdt, hoef je niet elk jaar weer te bouwen aan een team. Trainers die woren aangesteld moeten het volledig eens zijn met de visie van deze mensen. Het enige wat je dan verder nog nodig hebt zijn goede marketingmensen die clubgevoel benadrukken, aan klantenbinding doen én zo veel mogelijk inkomsten genereren. Klantenbinding doe je alleen vooral door mooi voetbal te spelen en successen te behalen. Mooi voetbal speel je met goede voetballers. Voetballers die je dus zelf opleid of koopt. Kortom, het is een vicieuze cirkel. De laatste jaren is dit op alle fronten fout gegaan.

Wanneer Cruijff de scouting en de jeugdopleiding opnieuw inricht komt het dus automatisch weer goed. En mensen die kritisch zijn over Cruijff moeten heel snel ophouden. Kijk alleen even naar de historie van Ajax. Het is echt dé ideale oplossing.

Ik wil iedereen oproepen hier tijdens wedstrijden acties voor te gaan voeren.
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 15:52
Citaat:
De scouting moet de spelers halen, niet de coach. De coach is, zoals Skilled dat prima verwoord, slechts een tussenpaus. Zo blijf je maar voortborduren op kapitaalsvernietiging. Iedere coach wil iemand anders. Verder mogen we iemand niet meer vrije hand geven, en al helemaal geen onerveren jongens.


Heb je het tegen mij?

Ik zeg toch ook niet dat de coach de spelers moet halen. Ik zou het zo doen:

1. Scouting draagt spelers voor.
2. Een klein groepje gaat overleggen of deze speler moet komen. Dit groepje bestaat uit Blind, Van Basten, hoofd scouting, de scout wie de speler ontdenkt heeft en als het kan nog 2 mensen die buiten de organisatie staan en in dat groepje plaats willen nemen. Iedereen moet de speler een paar keer gezien hebben en een oordeel kunnen vellen. Vervolgens moet bij de stemming 75% voor zijn om deze speler te halen.
afca.darcy


Geregistreerd: 20-08-2008
Forum berichten: 406
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Leiderdorp
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 16:01
de scouts van groningen en heerenveen halen
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 16:15
Citaat:
de scouts van groningen en heerenveen halen


Dat is niet de oplossing. Ook daar worden vaak miskopen gehaald, hoor.
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 18:18
Citaat:
Topic maken voor ons over de veranderingen die er nodig zijn binnen Ajax.
Want uiteindelijk ondanks alle shit hebben we 1 ding gemeen en dat is dat we het allerbeste voorhebben met onze club Ajax, of het nou Koen is (twijfel wel is bij Koen of die geen mooi weer supporter is bij Feyenoord), of Ad, Ajax is onze club.
Alles is welkom, van Technische Staf waarom die mogen blijven of moeten opsodemieteren. Nieuwe mensen die we kunnen gebruiken. Voor de spelers exact hetzelfde maar ook andere verhalen.


Wat is dit voor dom gelul?
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 18:35
Citaat:


Wat is dit voor dom gelul?


Was grapje Koen, excuses, dacht dat heeft die wel door.
Vind je een heerlijke supporter van onze club Koen waar we er geen genoeg van kunnen hebben.
Ook op forum hier, je bent er een waar je heerlijk mee kan ouwehoeren/in discussie mee kan gaan. Hoop daar nog lang van te kunnen genieten hier.

Zal geen grappen meer proberen te maken hier, sorry. (en zeker in dit topic niet).
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 9 feb 2009 18:41
Ooh sorry dan. Normaal heb ik geintjes altijd wel door, enzo. Nu even niet, excuses. :mrgreen:
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.004.830 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » Algemeen » Veranderingen die nodig zijn binnen Ajax
Ga
Zoeken: