Forum
Forumoverzicht » Archief » De Wedstrijden 2008/09 » [Uefa Cup] Olympique Marseille - Ajax
Ga
Zoeken:

Onderwerp: [Uefa Cup] Olympique Marseille - Ajax
Maker: sjoskerBekeken: 20133
Status: InactiefBerichten: 270
+ Nieuw bericht <<<   <   3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
iamsterdam


Geregistreerd: 30-08-2008
Forum berichten: 305
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 12 maa 2009 22:10
Dat zou erg mooi zijn.
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 12 maa 2009 22:12
Mooie pass van Aissati op Suarez, dat wordt de 2-2 .
iamsterdam


Geregistreerd: 30-08-2008
Forum berichten: 305
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 12 maa 2009 22:12
Ja, daar kom je heel erg goed weg.
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 12 maa 2009 22:36
2-1 verdienstelijk. Veel op aan te merken, misschien ook meer ingezeten, maar toch nog een redelijke uitgangspositie. Weliswaar zonder Vermealen en v.d. Wiel. Maar er is nog een redelijke kans.
Eurysaces


Geregistreerd: 04-11-2008
Forum berichten: 375
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: 050
Geplaatst: Do 12 maa 2009 22:37
Pff, nou, dat was 'm dan. Een gelijkmaker van Leonardo was wel lekker geweest, want nu staat er wel heel veel druk op de return wedstrijd en ik betwijfel of we die druk aankunnen. Maar goed, alles is nog mogelijk. Het was wel weer een billenknijper in ieder geval.
svvenn


Geregistreerd: 04-07-2008
Forum berichten: 563
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 12 maa 2009 22:40
Had mr. Sulejmani er weer eens geen zin in op het einde? Toch een aantal countermogelijkheden. De aannames van Leonardo waren weer barslecht, maar toch kwam er iets meer uit dan de hele tweede helft bij elkaar. Pijnlijk om te zien dat we gewoon vanaf minuut 45 al met tijdrekken en tegenhouden bezig waren. Ik ben benieuwd, maar heb er een hard hoofd in
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 12 maa 2009 22:45
Ik juist niet Svenn. Dan moeten we komen en hopelijk valt de 1-0 dan.
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 12 maa 2009 22:53
2-1. Toch netjes gedaan. Een dikke helft met 10 tegen 11. Al speelde Marseille ook niet goed, hoor. En bovendien kregen we nog wel een dikke kans met Leonardo, die natuurlijk gewoon teveel tijd nodig had. Had het gewoon moeten proberen met zijn rechter.

Al met al een gelukje. Olimpique was veel aanvallender, had veel meer kansen en meer verdiend. Ze speelden niet super goed, maar ze hadden zeker kans op een ruimere overwinning. Gelukkig is dit er niet van gekomen. AJAX had grote kansen dat kansen hadden kunnen worden. Het werd niet goed uitgespeeld, of teveel tijd nodig, waardoor het geen echte kans werd. 't Was erg op de tanden bijten..

[size=125">Basisspelers[/size">

Luis Suárez had het erg moeilijk voorin. Een goede verdediger waar hij het kopduel telkens mee aan moest gaan. Was haast niet te doen. En daarachter stond er dan nog eens één. Deed het een paar keer slim, als hij kansloos was na een lange bal, om de drukte op te zoeken en wachten op een (kleine) overtreding. Hij kon er niet veel aan te pas komen helaas..

Miralem Sulejmani.. Verdedigde prima mee voor een aanvaller. Ik verbaasde me heel eerlijk moet ik zeggen. Hij kwam een paar keer goed mee terug. Niet alleen als hij de bal klungelig had verspeeld, maar ook gewoon. Vooral de 2e helft natuurlijk, maar toen verdedigde iedereen mee. Zelfs Suárez. Sulejmani had wel een paar goede acties, maar heeft (te) vaak (te) veel tijd nodig, bij o.a. zijn voorzetten. Dat is erg jammer. Hij had een paar kunnen voorzetten, maar liet dat na. Bovendien moet hij echt trainen op zijn snelheid, dan wordt hij veel gevaarlijker. Had hij deze wedstrijd nog wel wat aan gehad. Bovendien mag hij ook trainen op zijn rechtervoet. Probeerde wel eens de voorzet met rechts te geven, maar tevergeefs. Als hij met rechts kan voorzetten, zou het ideaal zijn, want zich zelf vrijspelen voor de voorzet kan hij wel.

Urby Emanuelson moest helaas snel de weg ruimen voor Bruno Silva. Door de rode kaart van Gregory moest Urby naar de bank. Te kort gespeeld om over hem een oordel te hebben.

Ismaïl Aissati speelde goed. Verdedigende uitstekend mee, voor een eigenlijk aanvallende middenvelder. Dit was echter super van hem, dat hij zoveel verdedigde. Overigens met de omschakeling was hij ook weer van de partij. Mooi is dat. Goed gespeeld, Ismaïl!

Eyong Enoh was ook vandaag weer fel op de bal. Laat elke wedstrijd wel weer zijn techniek zien. Heeft een aardige techniek, waardoor hij de ruimte kan zoeken met een pass, als hij zelf zich in een kleine ruimte bevindt. Hij had weliswaar een paar kleine fouten, maar dat had iedereen deze wedstrijd. Hij herstelde vaak goed, en was zeer gretig.

Rasmus Lindgren. Helaas is hij geblesseerd. Ongelooflijk zonde.. Veel te kort gespeeld, om daarover een oordeel te hebben.

Thomas Vermaelen. Speelde een sterke wedstrijd. Liet de verdedigers weinig ruimte toe, langs de flanken, en zat er vaak kort op. Hij had natuurlijk wel dat er iemand achter zijn rug langs de ruimte had, maar ik bedoel als er iemand vanaf de flanken opkomt, zette hij gelijk druk. Dat is erg mooi, waardoor er snel baltempo kwam van Marseille. Als AJAX dan de bal veroverde, was de baltempo overgenomen door AJAX. Mooi om te zien. Thomas is bovendien ook erg sterk in de lucht. Dat is ook wel bekend. Alleen kwam de kleine rechtsback vandaag wel één keer boven hem uit. Vervolgens een goede redding van Kenneth Vermeer.

Oleguer.. Tsja.. Ik vond hem zeker niet sterk spelen. Had een paar kleine goede dingetjes, dat hij zichzelf vrijspeelde voor de pass, maar speelde geen goede wedstrijd. Had vaak (kleine) fouten, waardoor er gevaar kwam. Verspeelde nog wel eens knullig de bal, met gevold een countermogelijkheid voor Olimpique.

Toby Alderweireld speelde een ontzettend goede wedstrijd. Één van de betere aan de AJAX-kant, zover niet de beste. Maakte een goede indruk. Gaf niet al te veel weg. Het overnemen was erg goed. Als Koné of Taiwo via de linkerkant weer weg was, en Silva of Sulejmani al voorbij was, kwam Toby het klusje klaren. De 20-jarige speelde een erg goede basisdebuut.


[size=125">Invallers[/size">

Ook Bruno Silva speelde een goede wedstrijd. Ik geloof dat er mensen op dit forum niet erg van hem zijn gecharmeerd. Ik weet niet wat ik er van moet denken, maar vandaag speelde hij een goede wedstrijd. Fel op de bal, bleef doorgaan, en had een paar goed opkomende acties. Ook hij heeft goed gespeeld.

Leonardo speelde te kort om daar een goed oordeel over te hebben. Kon het één keer met rechts proberen, maar durfde het niet aan, draaide naar zijn linker en weg kans. Jammer. Helemaal aan het begin, ik denk zijn eerste balcontact, kwam hij wel langs de verdediger, maar tikte teveel naar voren, waardoor de keeper hem kon pakken.

Robbert Schilder. Kan ik niet echt een goed oordeel over te pakken krijgen. Ik vond hem niet heel slecht spelen, zoals de meeste hier hadden verwacht. Werkte ballen vaak goed weg, en ging ook de duels goed aan. Was ook gretig op de bal. Was een paar keer twijfelend, en dom bezig. Probeerde een keer een actie te maken(aan het begin toen hij erin kwam), terwijl er geen of één (Oleguer) verdediger achter de bal stond. Dom met zulke snelle aanvallers tegen je..


[size=125">Trainer[/size">
Marco van Basten had dit keer een goede opstelling. Helaas dat Rasmus het veld snel moest verlaten.. Maar een slimme goede opstelling. Niet al té aanvallend, maar wel aanvallers/middenvelders die het spel kunnen maken. Schilder als invaller was niet iedereen het mee eens, maar is denk ik niet helemaal verkeerd uitgepakt. Al was Anita natuurlijk ook niet verkeerd geweest..
Maar een goede basisopstelling, met één van de 3 wissels, waarover je kunt discussiëren. Bruno Silva was gewoon een terechte goede wissel. Misschien raar om Urby eruit te halen, maar opzich wel begrijpbaar. Wel slim om er een rechtsback in te gooien. Dat pakte i.i.g. wel goed uit! Leonardo is natuurlijk terecht dat hij hem bracht. Toch maar proberen voor die goal <img src='smilies/icon_wink.gif' />
jamesgf


Geregistreerd: 29-05-2008
Forum berichten: 420
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 12 maa 2009 23:14
Na de rode kaart en de wissel Emanuelson>Silva was het geen wedstrijd meer. Een goede scheidsrechter die een wedstrijd aanvoelt had zo'n doelpuntloze 2e helft aan zien komen en gaf geen 2e gele kaart, maarja dat gebeurt. Daarvoor speelde Ajax zeer sterk. Ondanks de 2 tegendoelpunten door grove fouten van Oleguer.

Ongeloofelijk ook dat de commentator zei dat het centrale duo een goede wedstrijd speelde. De ene helft absoluut, Alderweireld was de beste man aan Ajax kant. Maar Oleguer maakte er een potje van... Alderweireld moest onze vriendelijke nationalist zelfs bijsturen. En dat laat je voor miljoenen overkomen uit Spanje... Zet volgende keer naast Toby toch gewoon Van der Wiel waar hij ook thuishoort, dus niet op de backpositie. Dan pakt hij ook geen rode kaart. Dan maar Anita/Silva op rechtsback, het is niet anders.

Jammer dat Vermaelen en Van der Wiel volgende week niet mee kunnen doen. Dat zal wel betekennen dat Oleguer weer mag opdraven. Maar het middenveld zat vanavond goed in de eerste helft. Dat belooft veel goeds voor volgende week.
wvisser18


Geregistreerd: 23-04-2008
Forum berichten: 117
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Limassol (Cyprus)
Geplaatst: Vr 13 maa 2009 00:06
Jammer van de scheids, gezien de wedstrijd leek mij dit het hoogst haalbare..ik was overtuigd dat Marseille er met 3 of 4-1 met de winst vandoorging, maar wat een overschatte ploeg is dat zeg..alleen die rechtsbuiten had het niveau wat je bij zo'n topclub verwacht, de keren dat Ajax in de buurt van de 16 kwam werd het direct gevaarlijk..

Ik zie goede kansen voor de thuiswedstrijd..met een volle ArenA en aanvallend voetbal kan je deze gasten met 3-0 van de mat spelen..alleen is het spelletje wat Marseille vaak speelt gebasseerd op countervoetbal, en daar moet je voor uitkijken, want Gerets kennende komt ie met een zeer defensieve instelling naar de ArenA..
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 13 maa 2009 01:06
Oerstom van Van der Wiel, zo'n overtreding op het middenveld met geel op zak. Ik vond Ajax voor de rode kaart niet veel minder dan Marseille. Marseille had voorin wel meer snelheid en heeft meer fysieke kracht in de ploeg. Enoh was één van de weinige Ajacieden die mee kon in de echte duels. Speelde weer eens erg sterk.

Die Oleguer blijft natuurlijk een verschrikking. Ajax had hem al een half jaar en vervolgens halen ze een iets betere versie van hem op bij Twente. Had Ajax in de zomer maar wat beter naar anderen geluisterd. Ik ken een jongen die destijds op de bank zat bij z'n club en die inmiddels bij de Argentijnse voorselectie zit. <img src='smilies/icon_evil.gif' />

Maar goed, over vanavond. Een jongen van 19 met een paar wedstrijdjes ervaring in de Eredivisie of een ervaren prof met talloze wedstrijden in het eerste elftal van Barcelona. Rara, wie deed het vanavond beter? Alderweireld, dus.

Ik vond Sulejmani overigens verdienstelijk spelen. Hij werkte echt als een paard. Soms wat moeilijk aanspeelbaar en het laatste kwartier zat hij er doorheen, maar hij heeft amper balverlies geleden en passeerde twee of drie keer prima z'n tegenstander. Het viel natuurlijk ook niet mee om als aanvaller deze tweede helft af te werken. Suárez pakte het anders aan. Die is vooral de hele wedstrijd bij het minste of geringste gaan liggen.

Ik ben er nog steeds niet uit of ik Vermeer die eerste goal kan aanrekenen. Er zat wel een hele vervelende stuit achter. Ik twijfelde eerder aan die tweede goal, maar ik moet toegeven dat ik nog niets heb teruggezien. Verder natuurlijk weer een aantal prima reddingen.
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 13 maa 2009 09:09
Redelijke uitgangspositie. Volgende week moet het lukken. Ik denk dat als we met 11 man konden spelen er wel een punt had ingezeten. Ik was totaal niet onder de indruk van Marseille, over de vleugels konden ze aardig spelen, maar door het midden konden ze niet zoveel.

Eigenlijk vond ik de countertactiek van ons niet echt slim uitgevoerd. Als je wacht op een counter met Suarez en Sulejmani kun je lang wachten. Ze hebben allebei niet de snelheid om het in hun eentje te kunnen redden. Daarom zou ik Leonardo graag wat eerder zien.

Die grote kans voor Suarez moet er gewoon in. Er wordt maar weer eens bevestigd dat hij lang niet zo goed is als dat hij zelf denkt. Een scherpe spits tikt zo'n bal gewoon binnen. Dan moet je maar zien hoe Marseille daar mee omgaat; een vroege achterstand in de thuiswedstrijd gaat hoe dan ook in de hoofden zitten. Dit moment zou ons wel eens kunnen nekken.

We hadden natuurlijk ook een beetje pech met de snelle blessure van Lindgren en de rode kaart van Van der Wiel. Daardoor hadden we al 2 wissels gebruikt en 2 spelers die veel minder zijn dan de basisspelers. Ik denk echt dat er met 11 man minimaal een gelijkspel in had gezeten, echt jammer.

Volgende week zijn Van der Wiel en Vermaelen er sowieso niet bij. Ik ben bang dat het dan zoiets gaat worden:

Silva-Oleguer-Alderweireld-Schilder

Ik zou daarom met 2 controleurs spelen die kort tegen de verdediging aan spelen. Wat we volgende week vooral niet moeten doen is te geforceerd op jacht gaan naar de goal. Als het een kwartier voor tijd nog steeds 0-0 staat ga je gewoon alles of niets spelen. Maar eerst zorgen dat je geen tegendoelpunten krijgt.
Robbin-R


Geregistreerd: 03-01-2008
Forum berichten: 147
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Heesch
Geplaatst: Vr 13 maa 2009 15:57
Ajax kwam fysiek wel tekort, zeker op het middenveld. Lindgren en Enoh zijn wel controlerende spelers, maar kijk eens naar die M'Bami. Da's toch een sterkere speler. Enoh vond ik op zich wel aardig, maar houd de bal te lang bij. Dat is ook gelijk het probleem, ze kunnen (of willen) de bal niet snel genoeg kwijt naar voren toe. Suarez had zich wat dat betreft ook meer in moeten laten zaken. Even twee meter naar achteren en je hoeft dat kopduel niet iedere keer aan, maar je krijgt de bal in je voeten.

Over het algemeen toch een voldoende resultaat gehaald. Een helft lang met een man minder, en een uit-doelpunt. Het wordt afwachten voor volgende week, maar ik verwacht dat Ajax meer aan de bal mag zijn dan. Hoop ik ook, want zodra Marseille ook maar een beetje druk zette, moest de bal steevast naar achteren.

Er zijn nog steeds kansen, maar de cijfers zeggen het al: Marseille staat voor.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 13 maa 2009 18:40
Citaat:
Ajax kwam fysiek wel tekort, zeker op het middenveld. Lindgren en Enoh zijn wel controlerende spelers, maar kijk eens naar die M'Bami. Da's toch een sterkere speler. Enoh vond ik op zich wel aardig, maar houd de bal te lang bij. Dat is ook gelijk het probleem, ze kunnen (of willen) de bal niet snel genoeg kwijt naar voren toe. Suarez had zich wat dat betreft ook meer in moeten laten zaken. Even twee meter naar achteren en je hoeft dat kopduel niet iedere keer aan, maar je krijgt de bal in je voeten.


Die M'bami is de Sno van Marseille. Haalde iedere vorm van tempo uit het spel bij de Fransen. Fysiek wel sterk natuurlijk, maar daar hield het dan ook bij op. Suarez deed gisteravond weinig goed en Sulejmani was de laatste 20 minuten op, dus zoveel aanspeelpunten had een Enoh bijvoorbeeld niet meer voor zich.
Robbin-R


Geregistreerd: 03-01-2008
Forum berichten: 147
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Heesch
Geplaatst: Vr 13 maa 2009 18:58
Citaat:
Die M'bami is de Sno van Marseille. Haalde iedere vorm van tempo uit het spel bij de Fransen. Fysiek wel sterk natuurlijk, maar daar hield het dan ook bij op.


Kan wel zijn, maar sowieso zijn de Nederlandse ploegen fysiek een klasse slechter dan het buitenland. Als je Van Persie en Sneijder ziet, die zijn bij Arsenal en Real Madrid veel meer mans geworden dan dat ze dat waren bij Feyenoord en Ajax.

Ik vraag me dan af waar dat aan ligt, want talent moet je hebben, maar fysiek is gewoon te trainen. Sulejmani had nu bijvoorbeeld op de eerste tien meter al 10% sneller moeten zijn dan vorig jaar, maar het lijkt wel of daar helemaal niet op getraind wordt.

Alleen bij Henk ten Cate had ik het gevoel dat op het fysieke vlak spelers zich nog ontwikkelden. De aanwezigheid van Stam zal daarbij ook wel een grote rol hebben gespeeld.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 13 maa 2009 19:09
Citaat:
Kan wel zijn, maar sowieso zijn de Nederlandse ploegen fysiek een klasse slechter dan het buitenland. Als je Van Persie en Sneijder ziet, die zijn bij Arsenal en Real Madrid veel meer mans geworden dan dat ze dat waren bij Feyenoord en Ajax.

Ik vraag me dan af waar dat aan ligt, want talent moet je hebben, maar fysiek is gewoon te trainen. Sulejmani had nu bijvoorbeeld op de eerste tien meter al 10% sneller moeten zijn dan vorig jaar, maar het lijkt wel of daar helemaal niet op getraind wordt.

Alleen bij Henk ten Cate had ik het gevoel dat op het fysieke vlak spelers zich nog ontwikkelden. De aanwezigheid van Stam zal daarbij ook wel een grote rol hebben gespeeld.


En Sneijder valt op Champions League-niveau weer door de mand, mede omdat de Engelse ploegen het voetbal op fysiek niveau domineren.

En Sulejmani hoefde ten opzichte van vorig seizoen niet echt sneller te worden op de eerste meters hoor. Hij was al razendsnel. Hij is bij Ajax echter trager geworden vanwege z'n blessure en slechte levensstijl.

Stam en Davids zullen inderdaad een positieve werking hebben gehad op de andere spelers. In hoe ze voor hun lichaam zorgden waren het uitstekende profs.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Vr 13 maa 2009 19:23
Daarom zou er dus een ervaren speler in de as van het veld die iets toevoegt aan ajax moeten komen. Ook het liefste Nederlandstalig en gespeeld bij een top-club in Europa, dus geen Oleguer of Wielaert.

er komt op dit moment 1 naam in me op: Edwin van der Sar.
Admin Rob


Geregistreerd: 29-12-2007
Forum berichten: 92
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: Za 14 maa 2009 09:05
De stad Marseille zag er zwaar verpauperd uit, hoewel er ook grote gedeeltes worden afgebroken om plaats te maken voor nieuwbouw (of dat zo'n vooruitgang is valt af te wachten....). Wij zijn dus lekker op de boulevard aan het strand wat bier gaan drinken, zonnetje erbij: helemaal goed!!
Ook ik vond Marseille niet top. De achterhoede werd in de Franse kranten zwaar bekritiseerd en voorin had de ploeg -ondanks de twee doelpunten- weinig slagkracht. Jong Ajax speler Alderweirld bleef dus ook vrij gemakkelijk op de been. Een 1-0 overwinning in de Arena moet mogelijk zijn!
Onze foto's van de wedstrijd staan op:
http://ajax.freewhost.com/ajax/0809mar_aja/index.html en onze video's op:
http://fside.web-log.nl/fside/2009/03/v ... mpiqu.html
rastoe


Geregistreerd: 28-02-2009
Forum berichten: 335
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Hoofddorp
Geplaatst: Za 14 maa 2009 10:45
Citaat:
De stad Marseille zag er zwaar verpauperd uit, hoewel er ook grote gedeeltes worden afgebroken om plaats te maken voor nieuwbouw (of dat zo'n vooruitgang is valt af te wachten....). Wij zijn dus lekker op de boulevard aan het strand wat bier gaan drinken, zonnetje erbij: helemaal goed!!
Ook ik vond Marseille niet top. De achterhoede werd in de Franse kranten zwaar bekritiseerd en voorin had de ploeg -ondanks de twee doelpunten- weinig slagkracht. Jong Ajax speler Alderweirld bleef dus ook vrij gemakkelijk op de been. Een 1-0 overwinning in de Arena moet mogelijk zijn!
Onze foto's van de wedstrijd staan op:
http://ajax.freewhost.com/ajax/0809mar_aja/index.html en onze video's op:
http://fside.web-log.nl/fside/2009/03/v ... mpiqu.html



Goed kwaliteit die filmpjes zeg !!! <img src='smilies/343.gif' /> :thumbs up:
Nr.10


Geregistreerd: 22-06-2008
Forum berichten: 1489
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Hoorn
Geplaatst: Za 14 maa 2009 18:11
Citaat:
Daarom zou er dus een ervaren speler in de as van het veld die iets toevoegt aan ajax moeten komen. Ook het liefste Nederlandstalig en gespeeld bij een top-club in Europa, dus geen Oleguer of Wielaert.

er komt op dit moment 1 naam in me op: Edwin van der Sar.


Wat dacht je van Seedorf?
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 14 maa 2009 18:25
Citaat:
Had mr. Sulejmani er weer eens geen zin in op het einde? Toch een aantal countermogelijkheden. De aannames van Leonardo waren weer barslecht, maar toch kwam er iets meer uit dan de hele tweede helft bij elkaar. Pijnlijk om te zien dat we gewoon vanaf minuut 45 al met tijdrekken en tegenhouden bezig waren. Ik ben benieuwd, maar heb er een hard hoofd in

Sulejmani was kapot hij had zich helemaal kapot gerent de hele wedstrijd ...van verdediging tot aanval hij was overal te zien ..
+ Nieuw bericht <<<   <   3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.985.013 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Archief » De Wedstrijden 2008/09 » [Uefa Cup] Olympique Marseille - Ajax
Ga
Zoeken: