Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » De Kantine » Opmerkelijk nieuws
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Opmerkelijk nieuws
Maker: MarnixBekeken: 44975
Status: InactiefBerichten: 488
+ Nieuw bericht <<<   <   12  |  13  |  14  |  15  |  16  |  17  |  18  |  19  |  20   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Wo 29 jun 2011 23:10
Citaat:
Die jongen is nu al een eindbaas

Dumpertbezoeker zeker <img src='smilies/icon_biggrin.gif' /> ?


Dit is echt tè triest:
Citaat:
Zwanenjonkies zwaar mishandeld

In Maastricht zijn twee zwanenjongen gruwelijk mishandeld door onverlaten.

De daders grepen de twee beestjes midden in de nacht om ze vervolgens aan hun hals rond te slingeren. Een van de dieren heeft dat niet overleefd. En dit is niet de eerste keer, dit komt een aantal keer per jaar voor. De dierenambulance luidt daarom de noodklok.
HvN.nl

Die moeten ze echt afschieten die 'stoere jongens'.
Gestopt
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Wo 29 jun 2011 23:12
Was bij een vriendin van me thuis ook gebeurd met haar eendjes... Hoeven niet persé jeugdigen te zijn... Bij haar waren het dronken volwassen Polen..
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Wo 29 jun 2011 23:19
Citaat:
Was bij een vriendin van me thuis ook gebeurd met haar eendjes... Hoeven niet per se jeugdigen te zijn... Bij haar waren het dronken volwassen Polen..

Stoere jongens bedoelde ik gewoon in het algemeen. :mrgreen:
Gestopt
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Wo 29 jun 2011 23:22
Dit is misschien niet de juist plaats maar het is toch opmerkelijk?

Er is een pedovereniging genaamd Martijn in Nederland. Enkele leden hiervan zijn al vervolgd voor het bezit van kinderporno. Alleen om dat dit 'prive' gebeurde en niet namens de vereniging kan de vereniging niet gestopt worden!!

teken hier de petitie TEGEN deze vereniging!!

http://petities.nl/petitie/neetegen-de- ... ng-martijn
Felixvdw


Geregistreerd: 05-09-2010
Forum berichten: 253
Nieuws reacties: 4
Woonplaats: Zuidwolde
Geplaatst: Do 30 jun 2011 01:41
[code">Kleinzoon betrapt naakte opa op hond
Afgelopen weekend is in de VS een 54-jarige opa opgepakt nadat hij betrapt werd terwijl hij zijn hond aan het verkrachten was. De man lag in zijn nakie bovenop de pitbull toen zijn kleinzoon de slaapkamer binnenkwam en op het (voor het oog ongetwijfeld niet heel plezierige) tafereel stuitte. Dat schrijft de Amerikaanse nieuwssite Wpdf. De opa deed geen moeite de feiten te ontkennen en liet bij zijn arrestatie weten te beloven het nooit meer te zullen doen. "Wat ik deed was verkeerd en ik zal het nooit meer doen." Volgens zijn familie was het echter niet de eerste keer dat opa zich aan een beest vergreep. De hond is inmiddels weggehaald uit de woning (in DeFuniak Springs in Florida) en voor onderzoek naar een dierenarts gebracht. Opa moet nog even wachten op zijn straf. Foto [/code">

Bron: raarmaarwaar.nl

[code">Roken kost man zijn hoofd
Dat roken ongezond is, weten we al. Maar dit slaat echt alles. In Londen kostte een sigaret letterlijk iemands leven. De man negeerde het rookverbod op de Londense metro, opende hiervoor de nooddeuren en werd op afgrijselijke wijze onthoofd door de razende metro. De discussies rond het rookverbod zijn in Engeland nochtans al lang begraven. Ook onder de grond, in The Tube, is het rookverbod al van toepassing sinds 1 juli 2007. Het 52-jarige 'slachtoffer' kon hier onnozel genoeg geen vrede mee nemen en betaalde dit met zijn leven. Hij forceerde zelfs de nooddeuren om stiekem een sigaret te roken, maar die trok het niet lang. De man viel door de holte tussen de deuren, waarna hij - samen met zijn sigaret - op de rails belandde. De metro onthoofdde de passagier aan een snelheid van 80 km/u. De dwaze val bleef niet onopgemerkt, waarna het lugubere, onthoofde lichaam werd teruggevonden. Ook al is dit een ongelukkige en afgrijselijke dood, deze man spoorde niet. Waar zat hij toch met zijn hoofd?...[/code">

Bron: raarmaarwaar.nl
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Wo 13 jul 2011 15:54
Wehhhhhhhhhh! http://www.powned.tv/nieuws/media/2011/07/oh_oh.html
Gestopt
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Do 14 jul 2011 12:59
Python in toilet Leiden
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 19 jul 2011 21:00
Citaat:
In Arnhem is afgelopen nacht een 44-jarige zwerver opgepakt omdat hij een 31-jarige plaatsgenoot, ook zonder vaste woon- of verblijfplaats, heeft mishandeld.

De 31-jarige man meldde zich op het bureau met de verklaring in zijn slaap tegen zijn hoofd te zijn geschopt door een andere dakloze, zo weet De Gelderlander. De man kreeg de trap tegen zijn hoofd omdat hij eerder op de avond ruzie had gehad met de andere zwerver om een 'mooi stuk karton' om op te slapen.

Welke van de twee landlopers uiteindelijk de nacht heeft mogen doorbrengen op het sierlijke stuk karton is niet bekend.


Bron: geen stijl

Voor je eigen veiligheid dus voortaan uitkijken met het wegbrengen van oud papier en voortaan 20 cent neerleggen voor een plastic tas om de boodschappen te verpakken, in plaats van in een handig kartonnen doosje.
Felixvdw


Geregistreerd: 05-09-2010
Forum berichten: 253
Nieuws reacties: 4
Woonplaats: Zuidwolde
Geplaatst: Za 23 jul 2011 01:04
Om ff in het voetbal te blijven:

Eigenaar Neuchatel Xamax ontslaat keeper na één wedstrijd

[code">Neuchatel Xamax gaat gebukt onder het schrikbewind van haar eigenaar. De club werd onlangs overgenomen door Bulat Chagaev en dat blijkt nu toch best wel een behoorlijke mafketel te zijn. De Russische miljardair ontsloeg sinds zijn aanstelling al twee coaches en liet enkele sponsors weten dat ze op moeten tyfen. Daar komt nu een mooi en bijzonder hoofdstuk bij.

Chagaev runt de club naar Russisch/Tsjetsjeens model en dus duldt hij geen tegenspraak. Daar is hij in het verleden succesvol mee geworden, dus waarom nu niet? De Rus haalde de krantenkoppen al eens toen hij in de rust van de Zwitserse bekerfinale de kleedkamer in bulderde om vervolgens te laten weten dat als het team de achterstand niet zou ombuigen, hij ze allemaal hartstikke dood zou vermoorden. Het bleef bij woorden, maar toch. Bijzondere motivatietechnieken.

Maar goed, terug naar de kern. Doelman Rodrigo Galatto, die deze zomer naar de Zwitserse club toog, maakte zijn debuut onder de lat bij Xamax en liet een onzekere indruk achter. De Braziliaan maakte in de openingswedstrijd van de Zwitserse competitie tegen FC Luzern hier en daar wat fouten en dat had hij dus niet moeten doen. Chagaev was er gelijk klaar mee en ontbond linea recta zijn contract. En dat hadden wij nog nooit gehoord. De Nederlander Sander Keller (ex-FC Utrecht) staat overigens onder contract bij Xamax (“ervaring in een buitenlandse competitie, heel erg mooi“), wij wensen hem bij deze heul veul succes! Wouldn’t want to be you buddy![/code">
Bron http://www.schwalbeunited.nl
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 26-02-2008
Forum berichten: 2874
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 23 jul 2011 11:08
Makkelijker kan je je geld niet verdienen toch? Één wedstrijdje voetballen en daarna krijg je meteen je volledige contract uitgekeerd, lekker hoor.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 26-02-2008
Forum berichten: 2874
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 23 jul 2011 13:52
Als je het over de duvel hebt:


Citaat:
Heetgebakerde preses Xamax laat Keller op zoek gaan naar nieuwe club
Zaterdag, 23 juli 2011 om 13:01

Sander Keller ging een half jaar geleden vol goede moed naar Zwitserland om zijn carrière voort te zetten, maar kan nu alweer op zoek naar een nieuwe club. De centrumverdediger werd in een half jaar tijd een vaste waarde voor Xamax, maar de invloedrijke voorzitter Bulat Chagaev ziet het niet in hem zitten. Gevolg: er is geen plek voor de Nederlander in de selectie.

De 31-jarige verdediger heeft te maken met de Tsjetsjeense miljardair als eigenaar, die met zijn nieuwe speeltje hyperambitieus is. Waar Xamax afgelopen seizoen ternauwernood degradatie uit de hoogste Zwitserse afdeling ontliep, moet de club nu ieder jaar Europees voetbal gaan spelen. Om deze doelstelling te behalen worden er aardige spelers gehaald. David Navarro (Valencia) en Vincent Nikana (Corinthians) zijn de nieuwe centrale verdedigers.

Daarnaast worden Gabriel Heinze, Pablo Aimar en Frédéric Kanouté gelinkt aan Xamax. “In zes manden tijd is hier héél veel veranderd. Ik heb onder drie verschillende trainers gewerkt. Nu is er zo ongeveer een heel nieuw elftal bijeengekocht. Niemand van de selectiespelers weet waar hij aan toe is. Ieder moment kunnen er weer nieuwe spelers bij komen. Ik geloof dat we nu vijf keepers hebben. Dat ik naar een andere club mag uitkijken is, na een goed eerste half jaar, spijtig”, liet hij weten in Voetbal International.

In mei werd al duidelijk dat Chagaev niet de makkelijkste voorzitter is. Toen Xamax tijdens de bekerfinale in mei al met 0-2 achter stond na de eerste helft, stormde de Tsjetsjeen binnen. Hij eiste dat de doelman direct gewisseld zou worden en liet zich in niet al te vriendelijke woorden uit. “Ik maak jullie allemaal dood”, zou hij door de kleedkamer hebben geschreeuwd. Chagaev is tevens vice-voorzitter van Terek Grozny.


Voetbalzone.nl
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Zo 24 jul 2011 17:40
[list">De partij drugs die de politie Gelderland-Midden op 3 juni in beslag nam bij een inval in IJzendijke in Zeeuws-Vlaanderen heeft volgens het Openbaar Ministerie een straatwaarde van zeker anderhalf miljoen euro. Twee verdachten (een 44-jarige man uit de gemeente Montferland, een 40-jarige man uit Velp) zijn door de raadkamer van de rechtbank voor 90 dagen in bewaring gesteld. Een derde verdachte (een 38-jarige man uit IJzendijke) is verlengd met vier weken. Er is 50 kg MDMA in beslag genomen, daarmee kunnen zeker 500.000 xtc-pillen worden gemaakt.

In een loods in IJzendijke werd een hennepkwekerij ontmanteld. In die loods zijn ook grondstoffen voor de productie van synthetische drugs (XTC) ter waarde van enkele tonnen aan euro's in beslag genomen.

Verder stond er productie-apparatuur ter waarde van tienduizenden euro's. Er is ook ruim 400.000 euro aan contant geld in beslag genomen.

In totaal zijn acht vuurwapens aangetroffen. In Velp en in Montferland heeft de politie auto's van het duurdere segment en een motorfiets van het merk Harley Davidson meegenomen.

De hoofdverdachte is de 44-jarige man uit de gemeente Montferland. Het Openbaar Ministerie vermoedt dat de man al veel drugs heeft laten produceren en verhandeld heeft. Hij zou zeer veel geld hebben verdiend.

In de zomer van 2010 is het onderzoek gestart.[/list">

www.crimesite.nl
silvo


Geregistreerd: 30-05-2009
Forum berichten: 492
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: sassenheim
Geplaatst: Ma 25 jul 2011 18:45
Ze moeten nu echt ophouden alleen maar van dit klote nieuws.
Citaat:
Politie vindt zes lijken in woning Berlijn
Laatste update: 25 juli 2011 16:22
BERLIJN - In een woning in Berlijn zijn maandag zes lijken gevonden. Volgens de politie gaat het om een volwassen vrouw, een volwassen man en vier kinderen.

Foto: ANP De kinderen zouden 1, 4, 5 en 6 jaar oud zijn.

Een politiewoordvoerder kon geen verdere details geven.

Het is niet duidelijk of de mensen een gewelddadige dood zijn gestorven of dat het om een ongeluk gaat.

Geenidee4


Geregistreerd: 22-12-2010
Forum berichten: 531
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 25 jul 2011 19:18
Echt ziek, R.I.P. en sterkte aan de nabestaanden.

Het is echt vreselijk, dat dit de zin van de dag is.... wanneer krijgen we weer eens goed nieuws?
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 3 aug 2011 00:46
6060 jaar cel voor moord op honderden boeren

GUATEMALA-STAD - Een rechtbank in Guatemala-Stad heeft dinsdag vier ex-militairen veroordeeld tot 6060 jaar cel voor de moord op 201 boeren in 1982.

Dat was een van de bloedigste slachtpartijen tijdens de burgeroorlog die het Centraal-Amerikaanse land van 1960 tot 1996 teisterde. Onder de doden waren meer dan honderd minderjarigen.

Daniel Martínez, Manuel Pop, Reyes Collin en Carlos Carías waren lid van een elite-eenheid van het leger die op 7 december 1982 het dorp Las Dos Erres aanviel.

Bron: Telegraaf.nl

Ze hadden van mij best een wat langere celstraf mogen krijgen hoor, vind deze toch wel aan de korte kant. :mrgreen:
Felixvdw


Geregistreerd: 05-09-2010
Forum berichten: 253
Nieuws reacties: 4
Woonplaats: Zuidwolde
Geplaatst: Wo 3 aug 2011 00:50
Citaat:


Ze hadden van mij best een wat langere celstraf mogen krijgen hoor, vind deze toch wel aan de korte kant. :mrgreen:


Ja, als ze een beetje geluk hebben krijgen ze nog strafvermindering wegens goed gedrag en zijn ze met 2 weken weer op vrije voeten! Slechte zaak...
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 26-02-2008
Forum berichten: 2874
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 8 aug 2011 17:53
Het zou schandalig zijn als ze op 2/3 van hun straf al weer op vrije voeten zouden komen. <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Het ziet er vreemd uit, zo veel straf. Maar op zich is wel eerlijker voor de nabestaanden. Ze krijgen voor iedere moord een aparte straf, 32 jaar per slachtoffer.
YoranAjax


Geregistreerd: 22-07-2010
Forum berichten: 1354
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 12 aug 2011 22:43
Citaat:
AMSTERDAM De man die vrijdagochtend in Amsterdam-Slotervaart in de Borgloonstraat werd neergeschoten is Sven Westendorp, harde-kernsupporter van Ajax.

Dit laten diverse bronnen aan RTVNH weten. Hij werd bij zijn huis neergeschoten door een nog onbekende schutter. Het slachtoffer is eigenaar van Ticket Unlimited. Het bedrijf is een van de grootste bureaus in de online handel van tickets voor concerten en voetbalwedstrijden. Westendorp is ook de eigenaar van kledingmerk AFCA.

In zijn nek geschoten
Volgens buurtbewoners is de man in zijn nek geraakt. Na het schietincident hebben ooggetuigen een man met een zwarte helm zien wegrennen. Buren hebben het slachtoffer geholpen tot de hulpdiensten arriveerden. Met handdoeken hebben ze de schotwond dichtgedrukt. Het slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Aan het eind van de middag liet de politie weten dat de 41-jarige man in zorgwekkende toestand verkeerde.

De politie laat weten dat er meerdere keren is geschoten. Aan een verslaggever van RTVNH vertellen buurtbewoners dat ze het vermoeden hebben dat de man crimineel actief is.

De man zou voor zijn woonhuis zijn opgewacht door minimaal één dader, die er met een donkerkleurige motor of scooter vandoor is gegaan. In de omgeving van de schietpartij heeft de politie in de loop van de dag een scooter aangetroffen. "Onderzocht wordt nu of deze scooter ook daadwerkelijk door de schutter is gebruikt", aldus de woordvoerster van de politie.

Bron:http://www.rtvnh.nl/nieuws/61695/Harde-kernsupporter+Ajax+neergeschoten+
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 17 aug 2011 16:00
Citaat:
Ajacieden melden dood Sven Westendorp

Bron: Dichtbij.nl

Sven Westendorp, de Ajax-supporter die vrijdagochtend in de Borgloonstraat in Slotervaart werd neergeschoten, zou zijn overleden. Dat berichtten enkele Ajacieden woensdagmiddag op Twitter.

Onder anderen supportersclub AFCA tweette over zijn dood.

De politie kan de geruchten nog niet bevestigen tegenover dichtbij.nl. De toestand van Westendorp was vooralsnog kritiek en hij zou nog zeker tot woensdag in coma gehouden worden.
Meer info volgt.
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 17 aug 2011 16:25
Citaat:
Ajacieden melden dood Sven Westendorp

Bron: Dichtbij.nl

Sven Westendorp, de Ajax-supporter die vrijdagochtend in de Borgloonstraat in Slotervaart werd neergeschoten, zou zijn overleden. Dat berichtten enkele Ajacieden woensdagmiddag op Twitter.

Onder anderen supportersclub AFCA tweette over zijn dood.

De politie kan de geruchten nog niet bevestigen tegenover dichtbij.nl. De toestand van Westendorp was vooralsnog kritiek en hij zou nog zeker tot woensdag in coma gehouden worden.
Meer info volgt.


R.I.P. Iemand die héél véél voor de Ajax-supporter heeft betekend (direct en/of indirect).
Hoop dat er een groots afscheid komt.
M


Geregistreerd: 12-09-2007
Forum berichten: 474
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 17 aug 2011 16:47
Kut nieuws!
Rust zacht Sven
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 26-02-2008
Forum berichten: 2874
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 17 aug 2011 16:58
Dat zal niet uitblijven, Sincere. Klotenbende zeg, rust zacht.
mike_zuid2


Geregistreerd: 28-03-2008
Forum berichten: 590
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 17 aug 2011 17:10
Rust zacht Sven, HIGH CBS keep on bombing!! Je naam zal altijd voortleven op de muren en metro's van Amsterdam!

Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Wo 17 aug 2011 17:21
Rust in vrede.. Hij is ook de baas van het kledingmerk AFCA toch?

Verdient een waardig afscheid maar dat zal er zeker komen!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 06-06-2009
Forum berichten: 756
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 17 aug 2011 17:35
R.I.P.
Sterkte voor alle nabestaanden.
+ Nieuw bericht <<<   <   12  |  13  |  14  |  15  |  16  |  17  |  18  |  19  |  20   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.985.411 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » De Kantine » Opmerkelijk nieuws
Ga
Zoeken: