Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » De Kantine » Opmerkelijk nieuws
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Opmerkelijk nieuws
Maker: MarnixBekeken: 44974
Status: InactiefBerichten: 488
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Zo 29 maa 2009 13:10
Soms kom ik de meest bizarre berichten tegen op Internet. Post hier allerlei opmerkelijk (NIET voetbal) nieuws dat je tegen komt. Ook is er plaats voor gewoon nieuws (NIET voetbal).

Tiener koopt voor €28.000 snoep



Citaat:
Een tiener uit Middletown, Ohio heeft geprobeerd een 'sweat deal' te maken door via internet voor 37.000 dollar aan snoep te bestellen en de rekening naar zijn oude high school te laten sturen.

Volgens de politie gebruikte de achttienjarige het accountnummer van de Middletown High School om zijn bestelling van duizenden lollies en chocoladerepen te plaatsen bij The Goodies Factory uit Michigan. Het bedrijf vond de transactie echter verdacht en nam contact op met de school. Van de politie kreeg het bedrijf vervolgens de opdracht om een lege doos te verzenden.

De nepverzending werd vervolgens op het thuisadres van de jongeman afgeleverd. Daar werd hij gearresteerd toen hij het pakket in ontvangst nam. De tiener heeft nu twee fraudeclaims boven zijn hoofd hangen. Hij werd met een borgsom van 23.000 dollar opgesloten in de gevangenis van Middletown. Het is nog onduidelijk hoe de zoetekauw aan het accountnummer van zijn oude school is gekomen.


Bron: Chron.com
AFCA_Seaman


Geregistreerd: 08-05-2008
Forum berichten: 1221
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Drachten
Geplaatst: Zo 29 maa 2009 13:23
Leuke topic Marnix!


Vrouw (37) moest tepelringen kapot knippen met tang

Een vrouwelijke passagier is op een vliegveld in Texas door beveiligingsmedewerkers gedwongen haar tepelpercings los te knippen met een tang. Mandi Hamlin (37) heeft meerdere piercings, waardoor de handscan ging piepen. Daarop werd ze verzocht de metalen ringen uit te doen of kapot te knippen. Eerder mocht ze het vliegtuig niet in.



“Ik stond achter een gordijntje en die mannen zaten me publiekelijk uit te lachen”, zegt Hamlin. “Ik kreeg ze niet handmatig uit dus ik moest ze om een tang vragen om het kapot te knippen.” Hamlin voelt zich “vernederd, angstig en boos” na het incident en eist excuses van het Amerikaanse Transportation Security Administration (TSA). Ze heeft een advocaat ingeschakeld. De TSA is ingesteld na de aanslagen van september 2001. Zij hebben speciale trainingen gehad op het gebied van visitaties. De TSA reageert op de aantijging van Hamlin met “Sommige terroristen verstoppen gevaarlijke objecten op en in gevoelige plekken van het lichaam. We moeten nu eenmaal voorzichtig zijn ten behoeve van de publieke veiligheid.”


Bron: Telegraaf.nl
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 29 maa 2009 13:55
Citaat:
Vuistverkrachter vier jaar de cel in

LEEUWARDEN - De 38-jarige Manno K. uit Leeuwarden, die zijn ex-vriendin verkrachtte met zijn vuisten, is donderdag door de rechtbank in Leeuwarden veroordeeld tot vier jaar celstraf.

K. moet direct de gevangenis in, omdat volgens de rechtbank de rechtsorde ernstig geschokt zou zijn wanneer de man eerst nog een tijd op vrije voeten blijft.

Het slachtoffer is door K. in december 2006 in haar woning in Leeuwarden vastgebonden en met twee vuisten tegelijk in zowel de vagina als de anus gepenetreerd.

Daarbij raakte het slachtoffer ernstig gewond in de schaamstreek en was zij tot voor kort afhankelijk van een stoma. Manno K. moet het slachtoffer ruim 33.000 euro betalen voor de schade die zij opliep.

Buitengewoon gewelddadig

Het Openbaar Ministerie (OM) had 2,5 jaar celstraf geëist. Deze straf vindt de rechtbank niet hoog genoeg omdat de verkrachting op "buitengewoon gewelddadige wijze'' heeft plaatsgevonden.

De rechters vinden de verkrachting voldoende bewezen omdat de verklaringen van het slachtoffer consistent zijn en door bewijs worden ondersteund.

Het DNA-onderzoek werd door de rechtbank betrouwbaar gevonden, in tegenstelling tot wat de advocaat van K. beweerde.


Bron: Nu.nl
skieto


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 803
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam ZuidOost
Geplaatst: Zo 29 maa 2009 14:21
http://www.ad.nl/multi-media/3096220/Sc ... eltje.html


Helaas kan ik dit niet kopieren en plakken vanuit mijn werk, misschien thuis ook niet, een beveiliging van AD ofzo? Maar dit wil ik wel met jullie delen. Scheren met je mobiele telefoon <img src='smilies/icon_cool.gif' />
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 29 maa 2009 16:29
[list">Nu.nl (incl. video): Colombiaan verwekt kinderen bij dochter

BOGOTA - Een Colombiaan heeft zijn dochter meer dan een kwart eeuw misbruikt. Hij verwekte in die jaren zeker acht kinderen bij haar. Dat hebben Colombiaanse media zondag gemeld.

Enkele kranten berichtten dat de bijna 70-jarige vader Arcedio Alvarez nog meer kinderen verwekte dan de acht die nu nog leven. Enkele kinderen zouden al dood zijn. De krant El Espectador schreef over zes omgekomen kinderen, Volgens andere media waren het er drie.

Moeder

Het misbruik begon toen Alba Nidia Alvarez (nu ongeveer 35) nog geen tien jaar oud was. Haar moeder was kort daarvoor overleden. Arcedio Alvarez woonde met zijn dochter en de kinderen in de provincie Tolima in het midden van Colombia.

De vrouw kwam pas in verzet tegen haar vader, nadat hij een van hun kinderen had geslagen. Ze vluchtte met zes van de acht kinderen. Twee jongens bleven bij hun vader. Nadat ze door een pastoor was opgevangen, deed de vrouw aangifte. Vrijdag hield de politie Arcedio Alvarez aan.

Geen incest

De man wordt verdacht van incest en verkrachting, maar hij ontkent dat hij iets verkeerd heeft gedaan. Volgens de man was het geen incest, omdat het meisje niet zijn biologische dochter was, en gebeurde de seks met wederzijdse instemming. Het slachtoffer zei tegen de krant El Tiempo dat zij de man wel degelijk als haar vader beschouwde.

De zaak wordt in Colombiaanse media vergeleken met het Oostenrijkse Fritzl-schandaal, waar een man zijn dochter bijna een kwart eeuw lang opsloot in een kelder en zeven kinderen bij haar verwekte.[/list"> :whatthehell:
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Zo 29 maa 2009 18:02
Citaat:
Leuke topic Marnix!


Dankje!

Wat een verhaal Seaman <img src='smilies/icon_wink.gif' />

@Marco, jezus wat een idoot zeg!
AFCA_Seaman


Geregistreerd: 08-05-2008
Forum berichten: 1221
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Drachten
Geplaatst: Zo 29 maa 2009 18:46
Omg Marco, shocking. <img src='smilies/icon_eek.gif' />hock:

Heeft veel weg van die kerel die iets dergelijks flikte in, ik meende Zwitserland?, nog niet lang geleden.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 29 maa 2009 20:55
Fritzl, ja. Het houdt maar niet op met krankzinnige idioten:[list">Schietpartij in verpleeghuis VS

Een man heeft vandaag zes mensen doodgeschoten in een verpleeghuis in de plaats Carthage in de Amerikaanse staat North Carolina. De schutter verwondde drie anderen en raakte zelf ook gewond.

Dat heeft de politie gemeld, aldus Amerikaanse media. Na de schietpartij zijn de dader en de andere gewonden naar het ziekenhuis overgebracht. Het motief van de man is niet bekend. Ook is niet bekend of er een relatie is tussen de schutter en een van de patiënten in het verpleeghuis. De daders was een tehuis met negentig bedden voor onder meer patiënten met de ziekte van Alzheimer binnengestapt. Meteen daarna begon hij te schieten.

# bron: Sp!tnsNieuws[/list"> :whatthehell:
Rein


Geregistreerd: 13-11-2008
Forum berichten: 1735
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 29 maa 2009 21:31
Citaat:
Omg Marco, shocking. <img src='smilies/icon_eek.gif' />hock:

Heeft veel weg van die kerel die iets dergelijks flikte in, ik meende Zwitserland?, nog niet lang geleden.


Citaat:
De zaak wordt in Colombiaanse media vergeleken met het Oostenrijkse Fritzl-schandaal, waar een man zijn dochter bijna een kwart eeuw lang opsloot in een kelder en zeven kinderen bij haar verwekte. :whatthehell:


Je bedoelt deze denk ik?
Stond onderaan het verhaal.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Zo 29 maa 2009 22:58
Om nog maar meer shocking nieuws te vertellen, twijfelde of het hier moest of bij kwalificatie voor WK 2010, Mods beslis maar <img src='smilies/icon_wink.gif' />.

Citaat:
Zondagavond zijn er tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Ivoorkust en Malawi (5-0) negentien doden gevallen. De slachtoffers kwamen in het gedrang in het Houphouët-Boigny stadion in Abidjan, nadat een deel van een muur instortte.

Als gevolg hiervan raakte de menigte in paniek, waarna de politie traangas zou hebben gebruikt om de supporters in bedwang te houden. In totaal kwamen er volgens de eerste berichten tenminste negentien personen om het leven.

In het stadion waren er gedurende de wedstrijd tussen het thuisland en tegenstander Malawi zo’n 50.000 toeschouwers aanwezig. Didier Drogba (2x), Salomon Kalou, Koffi N'Dri Romaric en Bakary Koné verzorgden de doelpunten van De Oranje Olifanten

bron: www.voetbalzone.nl
<img src='smilies/icon_eek.gif' />hock:
Anonymous


Geregistreerd: 02-02-2010
Forum berichten: 4060
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 29 maa 2009 23:03
Citaat:
Om nog maar meer shocking nieuws te vertellen, twijfelde of het hier moest of bij kwalificatie voor WK 2010, Mods beslis maar <img src='smilies/icon_wink.gif' />.

Citaat:
Zondagavond zijn er tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Ivoorkust en Malawi (5-0) negentien doden gevallen. De slachtoffers kwamen in het gedrang in het Houphouët-Boigny stadion in Abidjan, nadat een deel van een muur instortte.

Als gevolg hiervan raakte de menigte in paniek, waarna de politie traangas zou hebben gebruikt om de supporters in bedwang te houden. In totaal kwamen er volgens de eerste berichten tenminste negentien personen om het leven.

In het stadion waren er gedurende de wedstrijd tussen het thuisland en tegenstander Malawi zo’n 50.000 toeschouwers aanwezig. Didier Drogba (2x), Salomon Kalou, Koffi N'Dri Romaric en Bakary Koné verzorgden de doelpunten van De Oranje Olifanten

bron: www.voetbalzone.nl
<img src='smilies/icon_eek.gif' />hock:


Ik las het ja, vol afschuw.. Moest meteen weer denken aan het Heizeldrama.....

Wat een stelletje mongolen ook die politie...
"Als gevolg hiervan raakte de menigte in paniek, waarna de politie traangas zou hebben gebruikt om de supporters in bedwang te houden". ja daar zal de paniek wel minder van worden...
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Zo 29 maa 2009 23:06
Ondertussen zijn het er al 22 volgens Jack van Gelder.
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Ma 30 maa 2009 07:17
Restaurant serveert lichaamsdelen
Een restaurant uit Letland serveert lichaamsdelen. Alle gerechten worden in de vorm van een lichaamsdeel gemaakt en opgediend met medische apparatuur.

Hospitalis, een restaurant in Letland, serveert zijn klanten gerechten in de vorm van lichaamsdelen en dient ze op met medische instrumenten. De eettent in de Letse hoofdstad Riga is eigendom van een groep dokters. Serveuses, uitgedost als verpleegsters, maken er de dienst uit. Klanten kunnen er de maaltijd nemen op operatietafels met behulp van injectienaalden en scalpels. Op de menukaart staat ondermeer een soort cake, samengesteld uit vingers, neuzen en tongen. Om het geheel nog meer het uitzicht van een ziekenhuis te geven, rijden voortdurend 'patiënten' in een rolstoel door het restaurant.

http://opmerkelijk.nieuwslog.nl/article/opmerkelijk_71860/Restaurant_serveert_lichaamsdelen.html
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Ma 30 maa 2009 16:17
Citaat:
Restaurant serveert lichaamsdelen
Een restaurant uit Letland serveert lichaamsdelen. Alle gerechten worden in de vorm van een lichaamsdeel gemaakt en opgediend met medische apparatuur.

Hospitalis, een restaurant in Letland, serveert zijn klanten gerechten in de vorm van lichaamsdelen en dient ze op met medische instrumenten. De eettent in de Letse hoofdstad Riga is eigendom van een groep dokters. Serveuses, uitgedost als verpleegsters, maken er de dienst uit. Klanten kunnen er de maaltijd nemen op operatietafels met behulp van injectienaalden en scalpels. Op de menukaart staat ondermeer een soort cake, samengesteld uit vingers, neuzen en tongen. Om het geheel nog meer het uitzicht van een ziekenhuis te geven, rijden voortdurend 'patiënten' in een rolstoel door het restaurant.

http://opmerkelijk.nieuwslog.nl/article/opmerkelijk_71860/Restaurant_serveert_lichaamsdelen.html


HAHA wat is dit!? <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Ik zocht al naar foto's maar kon het niet vinden.. <img src='smilies/icon_neutral.gif' />
Maurice


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 2062
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Hoofddorp/Apeldoorn
Geplaatst: Di 31 maa 2009 09:53
Yuck... Ik zou alleen al misselijk worden van het idee als ik er naar kijk.
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Di 31 maa 2009 16:58
Slechtste sollicitatie ooit
Citaat:
Op een sollicitatie bereid je je goed voor, zou je zeggen. Maar een Britse student maakte er een potje van. James Kettle (21) solliciteerde bij een toeristische attractie in Wales met het e-mailadres ‘atleastimnotwelsh’ (‘ik kom tenminste niet uit Wales’). Alsof hij daarmee nog niet zijn eigen ruiten had ingegooid, stuurde James zijn brief ook nog naar het verkeerde adres. De aspirant-hovenier stuurde zijn sollicitatie naar de Aberglasney Gardens in plaats van de National Botanic Garden of Wales. Een manager van Aberglasney mailde terug: "Het is wellicht verstanding om je e-mailadres te veranderen. Het kan een nadelig effect hebben op je ambitie om in Wales te gaan werken." James schaamt zich diep. "Ik voel me een idioot. Ik heb dit mailadres op school aangemaakt omdat ik een paar klasgenoten uit Wales had. Ik was vergeten dat ik het bij mijn sollicitatie had gebruikt. Ik bedoelde het niet als belediging."


Bron: WaarMaarRaar
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Di 31 maa 2009 20:57
@ Marnix, jezus.. hoe dom kan je zijn? ik ga zeker ook in rotterdam solliciteren met het email adres: rotterdamiskutrotterdamiskloteheelfeyen ... otmail.com????
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Do 2 apr 2009 19:05
Vlaamse ouders laten hun kinderen schaduwen
Citaat:

Veel Vlaamse ouders schakelen een privédetective in om hun tieners te schaduwen. Ze zijn bang dat hun kinderen met verkeerde personen in aanraking komen. Het gaat vooral om welgestelde ouders of tweeverdieners uit de middenklasse. Volgens een detective zou de verklaring kunnen zijn, dat de ouders zelf geen tijd hebben om hun kinderen in de gaten te houden. De ouders maken zich bij jongens vooral zorgen om drugsgebruik en verkeerde vrienden en bij meisjes om een verkeerde vriend. Meestal is deze overbezorgdheid nergens voor nodig, maar soms wordt er wel degelijk iets ontdekt. Zo bleek een jongen drugsdealer te zijn en een meisje ontving voortdurend mannen op haar kamer. Ludo Driesen, jeugdpsycholoog, is er niet gerust op. "Het getuigt niet van een gezonde relatie met je kind. Als het uitkomt, levert het een definitieve vertrouwensbreuk op. Jongeren moeten zelf de wereld ontdekken, hoe erg ouders dat ook vinden."


Bron: waarmaarraar.nl
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Do 2 apr 2009 23:24
Citaat:
Vlaamse ouders laten hun kinderen schaduwen
Citaat:

Veel Vlaamse ouders schakelen een privédetective in om hun tieners te schaduwen. Ze zijn bang dat hun kinderen met verkeerde personen in aanraking komen. Het gaat vooral om welgestelde ouders of tweeverdieners uit de middenklasse. Volgens een detective zou de verklaring kunnen zijn, dat de ouders zelf geen tijd hebben om hun kinderen in de gaten te houden. De ouders maken zich bij jongens vooral zorgen om drugsgebruik en verkeerde vrienden en bij meisjes om een verkeerde vriend. Meestal is deze overbezorgdheid nergens voor nodig, maar soms wordt er wel degelijk iets ontdekt. Zo bleek een jongen drugsdealer te zijn en een meisje ontving voortdurend mannen op haar kamer. Ludo Driesen, jeugdpsycholoog, is er niet gerust op. "Het getuigt niet van een gezonde relatie met je kind. Als het uitkomt, levert het een definitieve vertrouwensbreuk op. Jongeren moeten zelf de wereld ontdekken, hoe erg ouders dat ook vinden."


Bron: waarmaarraar.nl


rare mensen die belgen...
GertJan020


Geregistreerd: 28-10-2008
Forum berichten: 2175
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Vlakbij 010
Geplaatst: Vr 3 apr 2009 08:46
Ja echt heel erg!! Maar goed dat mijn ouders zoiets niet doen:) (hoop ik)
DIMC85


Geregistreerd: 27-03-2009
Forum berichten: 1585
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Vr 3 apr 2009 09:34
Citaat:
Ja echt heel erg!! Maar goed dat mijn ouders zoiets niet doen:) (hoop ik)


waarom denk je dat ik op dit forum zit?
het spijt mij dat ik u dit moet mededelen....
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Vr 3 apr 2009 11:55
Citaat:
Ja echt heel erg!! Maar goed dat mijn ouders zoiets niet doen:) (hoop ik)


waarom denk je dat ik op dit forum zit?
het spijt mij dat ik u dit moet mededelen....

lol?? <img src='smilies/icon_biggrin.gif' /> <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Vr 3 apr 2009 12:35
Citaat:
Ja echt heel erg!! Maar goed dat mijn ouders zoiets niet doen:) (hoop ik)


waarom denk je dat ik op dit forum zit?
het spijt mij dat ik u dit moet mededelen....

Geniaal Dim..
GertJan020


Geregistreerd: 28-10-2008
Forum berichten: 2175
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Vlakbij 010
Geplaatst: Vr 3 apr 2009 15:29
Citaat:
Ja echt heel erg!! Maar goed dat mijn ouders zoiets niet doen:) (hoop ik)


waarom denk je dat ik op dit forum zit?
het spijt mij dat ik u dit moet mededelen....
Goh dan ben je wel een heel erg slechte detective.. iemand die zichzelf verraad!! <img src='smilies/icon_razz.gif' />
Rinus


Geregistreerd: 29-12-2008
Forum berichten: 1713
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 3 apr 2009 21:07
Citaat:
@ Marnix, jezus.. hoe dom kan je zijn? ik ga zeker ook in rotterdam solliciteren met het email adres: rotterdamiskutrotterdamiskloteheelfeyen ... otmail.com????

Dan zou je mijn email adres gebruiken waardoor je weer terug valt op het verhaal met de snoeppuber.
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.985.386 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » De Kantine » Opmerkelijk nieuws
Ga
Zoeken: