Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » De Kantine » Opmerkelijk nieuws
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Opmerkelijk nieuws
Maker: MarnixBekeken: 45000
Status: InactiefBerichten: 488
+ Nieuw bericht <<<   <   3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 okt 2009 15:09
Hahaha! Geweldig, Pablo! :mrgreen: <img src='smilies/lol.gif' /> :thumbs up:
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 okt 2009 15:14
Dat geeft niet als je uit Braboland komt. <img src='smilies/icon_wink.gif' /> BZV, Laten We Dansen en Gat in de Muur; het gaat allemaal volledig aan me voorbij. Doe mij maar BBC HardTalk.
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 okt 2009 20:45
Jongens, Boer zoekt Vrouw is best leuk hoor... <img src='smilies/icon_evil.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 26-02-2008
Forum berichten: 2874
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 19 okt 2009 20:48
Citaat:
Nederland is officieel debiel geworden:
Citaat:
Boer zoekt vrouw trekt 3,7 mil kijkers

Bron: spitsnieuws.nl

3,7 miljoen mensen hebben gisteren afgestemd op Boer zoekt vrouw. De KRO-datingshow was daarmee traditiegetrouw het best bekeken weekendprogramma. Lieve Paul trok 1,9 miljoen kijkers.

Zaterdagavond zagen 1,2 miljoen Nederlanders Inge de Bruijn schitteren in het RTL 4-programma Let's Dance. De ex-zwemster won het programma met een Michael Jackson-imitatie.

Opvallend was dat Hole in the Wall, de succesvolle show van Gerard Joling en Beau van Erven Dorens, 'slechts' 1,2 miljoen haalde. Een week eerder keken nog 1,9 miljoen mensen naar het SBS-programma.


Toen heeft het hier ook een half uurtje aangestaan, voornamelijk omdat we tijdens het bier niet doorhadden dat de tv nog aan stond;)
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 24 okt 2009 11:53
[list">'Camera in woning schendt privacy insluiper'

De politie Drenthe heeft videobeelden van een insluiper op internet gezet. Daarmee wordt de privacy van de insluiper geschonden, meent de Bond van Wetsovertreders. De bond diende vrijdag een klacht over het voorval in bij de Nationale Ombudsman.

De beelden laten zien hoe de verdachte de woonkamer doorzoekt van een 88-jarige vrouw uit Emmen. De camera's zijn opgehangen door de familie van de vrouw, omdat het niet de eerste keer was dat de man binnensloop. De familie droeg de beelden over aan de politie.

Volgens de bond mogen verdachten in winkels worden gefilmd. ,,Maar apparatuur in woonhuizen gaat te ver'', aldus een woordvoerder. ,,De stap naar de Ombudsman is een soort proefproces om erachter te komen hoe ver mensen kunnen gaan.''

Voor het openbaar maken van een dergelijke video is toestemming nodig van de officier van justitie. Dat is in dit geval ook gebeurd.

# bron: De Pers[/list"> <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' />
GertJan020


Geregistreerd: 28-10-2008
Forum berichten: 2175
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Vlakbij 010
Geplaatst: Wo 28 okt 2009 18:44
Ik wist niet waar ik het moest plaatsen:

Citaat:
Koning Voetbal: dom en eigenwijs
Getagd met: economie voetbal
De voetbalwereld is dom. Tenminste, als je het wereldje bekijkt door een economische bril. Journalist Simon Kuper (Financial Times) en econoom Stefan Szymanski deden dat, en Simon Kuper weet dan ook precies waarom Dwight Lodeweges niet op had hoeven stappen bij NEC.
Een personeelsmanager van een willekeurig bedrijf zou er om worden ontslagen, maar in de voetballerij is het de normaalste zaak van de wereld. Je betaalt miljoenen om een goede werknemer uit het buitenland te halen, maar € 20.000 uittrekken voor een assistent die hem in een paar weken wegwijs maakt in zijn nieuwe stad, dat is te veel gevraagd.

Zie hier de belangrijkste reden waarom Nicolas Anelka faalde bij Real Madrid, nadat deze club hem in 1999 voor een transferbedrag van € 39 miljoen overnam van Arsenal. De verlegen Anelka sprak geen Spaans, en werd nooit geïntroduceerd aan zijn medespelers. Er was niet eens een kluisje voor zijn kleren in de kleedkamer. Zijn medespelers spraken nooit met de binnenvetter en gaven hem na verloop van tijd niet eens meer de bal.

“Hij beweerde over een videoband te beschikken waarop zijn teamgenoten treurig keken nadat hij na zes maanden eindelijk zijn eerste goal voor de club had gemaakt”, schrijft Kuper in Dure spitsen scoren niet. Na acht maanden kreeg Anelka zelfs een fikse boete vanwege zijn ‘onaangepaste’ gedrag.

Wat het meest opvalt wanneer je voetbal door de (naar statistieken versimpelende) bril van een econoom bekijkt, is de grote domheid. “Voetbal is een mannensport, die vaak wordt bestuurd door laagopgeleide mannen die bang zijn voor wetenschap en statistieken. Je macht als coach of bestuurder wordt ondermijnd als er een nerd met een laptop binnenkomt en vertelt wat je beter zou kunnen doen. Kennis die niet in de praktijk is opgedaan, wordt door de voetbalwereld als bedreigend gezien.”

Neem een iets dieper economisch kijkje in de spelersmarkt en je ziet: die is hoogst inefficiënt. “We hebben de boekhouding van veertig Engelse clubs over een periode van dertig jaar geanalyseerd, en samenhang tussen de uitgaven aan transfers en de stijging op de ranglijst is maar 16 procent. Bij spelerssalarissen is dit verband veel groter: rond de 90 procent.”

Wat gaat er naast bovenstaand voorbeeld nog meer mis? Spelers uit voetballanden als Brazilië en Nederland worden te duur gekocht, net als spelers die vlammen op een EK of WK en oudere spelers. “Een topper koop je eigenlijk vooral om je fans, de pers en sponsors te behagen.”

Of omdat de trainer dat graag wil. “Maar als ik één ding geleerd heb van het schrijven van dit boek, is dat de rol van de trainer altijd overschat is. Daar heb ik zelf ook aan meegedaan. Feyenoord wordt niet beter omdat Mario Been daar coach is. De trainer is een passant en zegt nauwelijks iets over de ontwikkeling van de club, topcoaches als Hiddink en Van Gaal uitgezonderd. Zij maken ploegen aantoonbaar beter, meer dan je op basis van statistiek zou verwachten.”

Op het gebied van transfers noemt Kuper drie voorbeelden van hoe het wel moet: het oude Nottingham Forest, Olympique Lion en het Heerenveen van Riemer van der Velde. “Zij kochten spelers van begin twintig. Uit het honkbal blijkt dat je op die leeftijd het best iemands ontwikkeling in kunt schatten. Bovendien trokken ze nooit te dure spelers aan. Spitsen zijn bijvoorbeeld relatief duur. Wat deed Heerenveen? Ze maakten van middenvelders spitsen en verkochten die met flinke winst.”

Het hoofdstuk over Heerenveen schreef de Brits-Nederlandse journalist speciaal voor de Nederlandse editie. Daardoor sneuvelde een hoofdstuk over het belang van evenwichtige krachtsverhoudingen in een competitie. Hier wordt in Amerikaanse leagues scherp op gelet: wie onderaan eindigt in de competitie, mag bijvoorbeeld als eerste kiezen uit talenten op de universiteiten. In het Europese voetbal geldt het recht van de sterkste. Zou dat niet anders moeten?

“Nee. Als elke ploeg ongeveer even sterk zou zijn, zou je ook een saaie competitie krijgen, omdat dan steeds de thuisploeg wint. Het thuisvoordeel is namelijk gemiddeld een half doelpunt. Bovendien kijken mensen graag naar David tegen Goliath. Als Groningen thuis tegen Ajax speelt, wordt het spannend vanwege dat thuisvoordeel. In Amsterdam is de kans groot dat het een doelpuntenfestijn wordt. Omdat Ajax meer fans heeft, is dat beter voor de populariteit. En het is leuker: als Sparta zoals twee weken geleden van Feyenoord wint, is dat meteen groot nieuws.”

Het Amerikaanse systeem vindt Kuper minder eerlijk. “Er staat een beloning op falen, je krijgt het volgend seizoen voorrang. Ik vind het promotie-degradatiesysteem eerlijker. Als een club slecht bestuurd wordt, degradeert die en kan het bestuur in de eerste divisie haar zonden overdenken.”


http://blog.spitsnet.nl/2009/10/28/koni ... eigenwijs/
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 26-02-2008
Forum berichten: 2874
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 30 okt 2009 18:16
Citaat:
STOP DE CRISIS
Goedkope grafkist bij Wal-Mart
SAN FRANSISCO - De Amerikaanse supermarktketen Wal-Mart is begonnen met de verkoop van grafkisten. De doodkisten kunnen op internet worden besteld en mogen in twaalf maanden worden afbetaald. Dat meldden Amerikaanse media vrijdag.

Wal-Mart hoopt met de actie mee te kunnen snoepen van de jaarlijkse omzet van 11 miljard dollar in de uitvaartbranche. De grafkisten van Wal-Mart zijn flink goedkoper dan die bij de gevestigde uitvaartbedrijven. Zo is er bijvoorbeeld een kist vanaf 895 dollar (600 euro), met de inscriptie ’herinnering aan papa’ of ’herinnering aan mama’.

Volgens de supermarkt gaat het in eerste instantie om een test om te zien of de klanten van het bedrijf behoefte hebben aan de kisten. De supermarkt brengt de kisten thuis voor 99 dollar.


Telegraaf.nl

<img src='smilies/icon_eek.gif' />hock:
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 5 nov 2009 13:17
Nederland op z'n smalst:
[list">Gedenkpaaltje Gerrie Knetemann weggehaald

De familie Knetemann wilde afgelopen maandag, vijf jaar na dato, op een mooie manier stilstaan bij de plotselinge dood van oud-wielrenner Gerrie Knetemann. Knetemann overleed op 2 november 2004 op 53-jarige leeftijd tijdens een mountainbiketochtje aan een longembolie.

Dochter Roxane, die vorige maand Nederlands kampioene op de puntenkoers werd: “Ieder jaar gaan we op 2 november met de familie wat eten en herdenken we zijn sterfdag. Omdat het vijf jaar geleden is nu, wilden we een herdenkingsmonumentje op de plek waar hij is overleden neerzetten. Een klein paaltje met een plaatje erop, bosje bloemen erbij. Heel ingetogen, maar de boswachter was het daar niet mee eens. ‘Het mag niet,’ zei hij. Er gingen wel meer mensen dood in een bos, voegde hij er aan toe.”

Weduwe Gré Knetemann: “Paaltje en bloemen zijn nog dezelfde dag of de volgende morgen weggehaald. Inmiddels ben ik gebeld door iemand van Staatsbosbeheer. Ze komen met een voorstel en we gaan binnenkort daarover aan tafel. We hebben afgesproken er tot die tijd niets meer over te zeggen in de media. Tja, we hebben eigenlijk iets gedaan wat schijnbaar niet mocht, maar dit had natuurlijk wel wat chiquer kunnen worden opgelost.”

# bron: Sportweek[/list">
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Do 5 nov 2009 16:51
Citaat:
Nederland op z'n smalst:
[list">Gedenkpaaltje Gerrie Knetemann weggehaald

De familie Knetemann wilde afgelopen maandag, vijf jaar na dato, op een mooie manier stilstaan bij de plotselinge dood van oud-wielrenner Gerrie Knetemann. Knetemann overleed op 2 november 2004 op 53-jarige leeftijd tijdens een mountainbiketochtje aan een longembolie.

Dochter Roxane, die vorige maand Nederlands kampioene op de puntenkoers werd: “Ieder jaar gaan we op 2 november met de familie wat eten en herdenken we zijn sterfdag. Omdat het vijf jaar geleden is nu, wilden we een herdenkingsmonumentje op de plek waar hij is overleden neerzetten. Een klein paaltje met een plaatje erop, bosje bloemen erbij. Heel ingetogen, maar de boswachter was het daar niet mee eens. ‘Het mag niet,’ zei hij. Er gingen wel meer mensen dood in een bos, voegde hij er aan toe.”

Weduwe Gré Knetemann: “Paaltje en bloemen zijn nog dezelfde dag of de volgende morgen weggehaald. Inmiddels ben ik gebeld door iemand van Staatsbosbeheer. Ze komen met een voorstel en we gaan binnenkort daarover aan tafel. We hebben afgesproken er tot die tijd niets meer over te zeggen in de media. Tja, we hebben eigenlijk iets gedaan wat schijnbaar niet mocht, maar dit had natuurlijk wel wat chiquer kunnen worden opgelost.”

# bron: Sportweek[/list">




Kansloos
Gestopt
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 26-02-2008
Forum berichten: 2874
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 5 nov 2009 17:43
Wat verschrikkelijk triest zeg. Het is echt schandalig wat sommigen doen voor een beetje autoriteits-gevoel. Ik snap de drang van ieder mens om gehoord te worden, ook als je dat niet verdiend, maar het is wel heel zielig om dat over de rug van rouwende mensen te willen bewerkstelligen.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 5 nov 2009 21:23
''Er gingen wel meer mensen dood in een bos, voegde hij er aan toe.''
<img src='smilies/icon_eek.gif' />hock: <img src='smilies/icon_sad.gif' /> <img src='smilies/icon_mad.gif' />

Inderdaad, walgelijk. Beetje een sociopaat.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Do 5 nov 2009 22:33
Zoiets zeg je toch niet... Doe eens even normaal...
GertJan020


Geregistreerd: 28-10-2008
Forum berichten: 2175
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Vlakbij 010
Geplaatst: Vr 6 nov 2009 07:41
Pfff. Belachelijk zeg. Dan heb je toch geen gevoel in je lichaam. Zulke mensen maken deze samenleving nu juist zo grimmig en hard.

Het is juist prachtig om een gedenkteken neer te zetten voor een van Neerlands beste renners. Schande, deze boswachter!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 19 nov 2009 13:15
Haha, ja. Niet alleen een afschuwelijke crapband. Maar ook de best geklede man van Nederland....wat een lachertje.


http://frontpage.fok.nl/nieuws/121331/- ... e-man.html
De Eik van De Dijk


Geregistreerd: 07-05-2009
Forum berichten: 428
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 19 nov 2009 14:01
Die gozer ziet er uit als een tweedehands autoverkoper uit de jaren 60. Wel beter dan die Humberto Tan, die heeft m geloof ik ook wel eens gewonnen, die lamzak verpest wekelijks mijn voetbalzondag samen met Leo Driessen.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 19 nov 2009 14:06
Wat een mooie oeuvre-prijs voor Dennis. Misschien inspireert het Dinand tot het schrijven van een aangrijpende ballad.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 26-02-2008
Forum berichten: 2874
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 19 nov 2009 14:37
Sorry hoor, maar wie is die dude?
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Vr 20 nov 2009 07:26
Hoor net op geensteyl tv.. Dat als je die titel 1x gwonnen hebt je hem niet 2x kan winnen.. Daarom een afgezaagde verkiezing die enkel tegenwoordig door onbekende nederlanders gewonnen wordt...
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 20 nov 2009 15:27
Citaat:
Wat een mooie oeuvre-prijs voor Dennis. Misschien inspireert het Dinand tot het schrijven van een aangrijpende ballad.

<img src='smilies/lol.gif' /> :mrgreen: Ja...''Who stole the wardrobe from that slightly retarded homeless guy?''
MrGuide


Geregistreerd: 20-06-2009
Forum berichten: 479
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 27 nov 2009 07:05
Chinese tekens: Ajax wordt Feyenoord

Naast de tekst 'Ajax Amsterdam' verschijnt erg duidelijk het logo van Feyenoord in beeld.
AMSTERDAM - Ajax gaat ook zaken doen in China, zo gingen de Amsterdammers eerder deze week
bijvoorbeeld een verbintenis aan met de nationale voetbalbond ter plekke. Maar op de digitale snelweg
heeft Ajax nog wat hobbels te nemen....

Klik hier voor het opmerkelijke zoekresultaat van 'Ajax in het Chinees'.
http://data.sports.163.com/team/home/0005000DBLBK.html
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 dec 2009 15:50
[list">Helderse meisjes laten zich aftuigen

Meisjes van veertien, vijftien jaar in Den Helder horen er pas bij als ze een gewelddadig Antilliaans vriendje aan de haak hebben geslagen. Ze vinden het de normaalste zaak van de wereld dat ze klappen krijgen, zwanger raken of worden misbruikt door meerdere jongens. En het streelt ze als ze op internet voor ’sletje’ worden uitgemaakt.

Dat onthutsende beeld komt naar voren in de documentaire ’Rauw & Puur / liefde en losse handjes’ van Mildred Roethof, die zaterdag op tv komt. De documentaire zoomt in op de straatliefde tussen de jongens en meiden van de marinestad, maar bevat geen greintje romantiek. Vrijwel alle meiden die in beeld komen hebben te maken gehad met fysiek geweld van een vriendje, bij wie ze toch steeds weer terugkomen.

„Ze slaan je niet zacht hoor. Je wordt bang”, zegt Mandy (17). Haar ouders staan machteloos. „Je waarschuwt haar overal voor”, zegt haar moeder, „maar ze blijft ze gewoon opzoeken. Dan komt ze thuis met blauwe plekken op heel rare plaatsen – onder haar armen, in haar nek. Ze ontkent dat ze wordt geslagen. Dan zeg ik: als ik erachter kom, dan trek ik hem over straat. Maar ja, ik heb geen bewijs. En mijn dochter wil geen aangifte doen.”

„De dag nadat hij me klappen had gegeven, heeft hij gehuild”, zegt de zwangere 17-jarige Soraya over haar inmiddels ex-vriendje, de vader van haar ongeboren kindje. „Ik dacht: hij meent wat hij zegt en hij houdt van me, anders gaat hij niet huilen. Ik heb gezegd: oké, kom maar, ik hou van je en ik wil je niet kwijt. Maar hij bleef die dingen doen. Ik kon het op een gegeven moment niet meer verzwijgen voor mijn moeder.” Soraya had niet had verwacht zo jong zwanger te raken. „Ik wilde eerst een eigen kapsalon en daarna pas aan kinderen beginnen. Maar ja, het is anders gelopen.”

De 14-jarige Helderse hartsvriendinnen Jasmijn en Meghan laten trots zien hoe ze op dubieuze websites als Mamjo in de meest schunnige bewoordingen in Papiamento worden uitgemaakt voor van alles en nog wat. „Omdat we met negers staan te praten”, zeggen ze. Ze gaan liever met Antilliaanse dan met blanke jongens. Die zijn knapper, vinden ze. „Of ze me een veilig gevoel geven? Ik denk niet dat ze mij zullen afschieten.” Hoezo afschieten? „Omdat ze wel bijvoorbeeld iemand anders afschieten, daarom.”

Asley (19) is ervan overtuigd dat ze oud zal worden met Cedric (17), want die heeft speciaal voor haar net zijn andere vriendin aan de kant gezet, bij wie hij al een kindje heeft. „Dat zegt wel wat”, vindt ze.

Geen van de straatjongens ontkent dat hij een meisje heeft geslagen. Een van hen vertelt van onder zijn capuchon: „Jongens zien als kind dat hun moeder wordt geslagen. Het gebeurt veel in de Antilliaanse cultuur, daar lieg ik niet over. Zo is het, weet je. Zo is het.”

# bron: Telegraaf[/list">Ik zou zeggen: ga zaterdag kijken. Mildred Roethof was, samen met staatssecretaris Jet Bussemaker (Volksgezondheid, Welzijn en Sport), eerder deze week te gast bij P&W. De documentairemaakster had enkele zinnige opmerkingen over deze ik-heb-er-geen-woorden-voor situatie, Jetseflets heeft een plan van aanpak klaarliggen..

..met onder meer een bordspel.
Seduction


Geregistreerd: 26-01-2009
Forum berichten: 1354
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 dec 2009 16:17
Ik denk toch dat we dit als verrijking voor de Nederlandse cultuur moeten zien. De betreffende meisjes zijn in deze een voorbeeld voor hoe Nederland zich tolerant moet opstellen voor dit soort zaken.

Bovendien zal het best hier en daar aangedikt zijn, en berusten de lichamelijke mishandelingen waarschijnlijk op een opzichzelf staand incident.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 dec 2009 16:21
Geen enkele medelijden met zulke domme wijven. Vrouwen schijnen sneller volwassen te zijn/worden dan jongens. Ik geloof er geen reet van.
Bij volwassenheid hoort het onder ogen zien van de realiteit.

Ik heb zelf ook geen leuke jeugd gehad, maar het laatste wat ik dan doe is het soort mensen opzoeken die mij zeer gedaan hebben. En dat doen die meisjes wel. Walgelijk zwak. Maar, ja...aandacht en groepsdruk, he? En daarom heb ik geen enkele medelijden met zulk gespuis.

Die namen ook van die pauperteven...Soraya....

Ook die ouders zijn schuldig. Hoe kun je nu je 13-14 jarige dochters zo verkwanselen.

Is hier ook MTV schuldig aan? Antilliaanse jongens knapper dan blanke jongens? <img src='smilies/lol.gif' />

Wat voor zinnige opmerkingen had ze, Marco?
Bordspel?
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 dec 2009 17:16
Het bordspel dat op tafel lag is.. Boys R Us. <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' />

Om kort te gaan; Jet heeft het over spreekuren, Roethof over de straat. Het hele fragment staat hier: http://pauwenwitteman.vara.nl/Archief-d ... &tx_ttnews[tt_news">=13909&tx_ttnews[backPid">=111&cHash=0a0ec3c666. Op een minuutje of 6 zit een clipje uit de docu over een tienervader.

En voor Seduction; echt, er is hoop:
Citaat:
Mildred Roethof bekijkt in vierdelige serie Rauw & Puur hoe straatjongeren in verschillende Nederlandse steden tegen het leven aankijken. De eerste aflevering wordt op 5 december op Nederland 2 uitgezonden en staat in het teken van ‘liefde & losse handjes’. De verwachting is dat deze beelden veel los zullen maken: zo worden de relaties van de Antilliaanse jongens in de serie gekenmerkt door grensoverschrijdend gedrag, zoals mishandeling en intimidatie. Bureau Jeugdzorg spreekt van een zorgelijke situatie en erkent dat het niet om individuele gevallen gaat.

Goh..
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 dec 2009 17:24
Citaat:
. <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' />

Zucht....zowel om te lachen als om te huilen.
+ Nieuw bericht <<<   <   3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10  |  11   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.004.088 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » De Kantine » Opmerkelijk nieuws
Ga
Zoeken: