Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Assistent coaches
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Assistent coaches
Maker: PushkinBekeken: 6107
Status: InactiefBerichten: 98
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 12 mei 2009 15:10
De vraag wierp zich al op na Sparta-Ajax, de samenstelling van de trainersstaf en dus ook de assistenten. Idealiter bestaat een trainerstaf enerzijds uit mensen die goed kunnen samenwerken, anderzijds uit aanvullende kwaliteiten.

Er zijn natuurlijk verschillende type assistent-coaches. Ik chargeer hier natuurlijk een beetje want niemand is iets voor de volle 100%, maar dit om onderscheid te maken.

1. De ervaringsdeskundigen: spelers zoals: die nog grote naam voor spelers van de selectie hebben. De toegevoegde waarde naast hun coachkwaliteiten is voornamelijk ook dat zij spelers individueel beter kunnen maken. AZ hanteert dit principe bv. met Arveladze en Kluivert voor de spitsen. Keeperstrainers vallen hier uiteindelijk ook onder.

2. De techniektrainers: coaches die geschoold zijn in het technisch beter maken van spelers op individueel vlak. Het bekendste voorbeeld loopt bij Manchester United rond in de naam van Rene Meulensteen.

3. De communicators: assitenten die vooral ook in functioneel vlak handig zijn met talen. Zo nam Henk Ten Cate Anastasiou mee naar Griekenland om een taalbarriere op te heffen.

4. De peoplemanagers: de type assistenten die ook erg betrokken zijn bij de sfeer in de groep en die daarin proberen te 'manipuleren', meestal goedlachs en op een goede voet met de spelers. Vaak zijn dit soort mensen ook de aanspreekpunten wanneer de relatie met de hoofdtrainer minder goed is. Meest recente voorbeeld Alfons Groenendijk, onder Ten Cate.

5. De analisten assitenten die bedreven zijn in het maken van analises, dit kan zowel van wedstrijden als van spelers die gescout worden. Meest bekende voorbeeld was Tonnie Bruin Slot onder Ronald Koeman.

6. De toekomstig eerste elftal coaches Meestal coaches die in hun trainersloopbaan nog groei doormaken en zelf mikken naar het hoofdcoachschap. Coaches waaraan ook veel gedelegeerd wordt. Voorbeeld Rutten als assistent onder Hiddink, Hiddink liet de trainingen ook vaak door Rutten leiden wanneer hij niet in Eindhoven was.

7. De pionnenzetters Ik noem het amar oneerbiedig zo, maar dit zijn de assistenten die puut in funcioneel het vuile werk voor de trainer opknappen.

8. de vakoverschrijders Zo af en toe gebeurt het dat trainers zich omringen met deskundigen uit een ander vakgebied. Bv. Psychologen, Inspanningsfysiologen.

Ik haal er even voor het gemak het verleden bij om aan te geven welke assistenten we allemaal gehad hebben.

Citaat:
Van der Lem, Bob Haarms
1996-1997 [Louis Van Gaal"> Van der Lem, Bob Haarms
1997-1998 [Morten Olsen"> Heini Otto, Bob Haarms
1998-1999 [Jan Wouters"> Heini otto, Bob Haarms
1999-2000 [Jan Wouters/Westerhof"> Jan Olde Riekerink, Bob Haarms
2000-2001 [Co Adriaanse"> John Van 't Schip, Peter Boeve, Leo Van Veen
2001-2002 [Co Adriaanse/Ronald Koeman"> Peter Boeve, Leo Van Veen
2002-2003 [Ronald Koeman"> Tonny Bruins Slot, Ruud Krol
2003-2004 [Ronald Koeman"> Tonny Bruins Slot, Ruud Krol
2004-2005 [Ronald Koeman/Ruud Krol/Danny Blind"> Van der Lem, Ruud Krol, Tonnie Bruins Slot
2005-2006 [Danny Blind"> Van der Lem, Ruud Krol
2006-2007 [Henk Ten Cate"> Alfons Groenendijk, Hennie Spijkerman
2007-2008 [Adrie Koster/Henk Ten Cate"> Alfons Groenendijk, Hennie Spijkerman
2008-2009 [Marco van Basten"> John Van 't Schip, Rob Witschge *Dennis Bergkamp, *Frank De Boer

*=stagiair


Opvallend is dat John Van 't Schip al eerder bij Ajax betrokken was als assistent onder Adriaanse.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 12 mei 2009 15:27
[size=150">De Kandidaten:[/size">

[size=150">John Van 't Schip[/size">


Momenteel al onder contract bij Ajax, en hij heeft inmiddels de toezegging gekregen dat z'n contract voorlopig behoduen wordt, maar hij heeft nog geen zekerheid over z'n functie. Hij stond al in het seizoen 2000-2001 al als assistent op het veld, net zoals dit seizoen. Indirect was er natuurlijk kritiek van Van Den Boog die aangaf dat de trainersstaf (met assistenten) nog eens doorgelicht moest worden dit seizoen.
Gezien de ambities die Van 't Schip uitpsrak dat hij niet bang was voor het hoofdtrainersschap heeft dat ook invloed op z'n rol.

[size=150">Chris Kronshorst[/size">



Voor velen een onbekende maar dit was de techniektrainer van Adriaanse bij Red Bull. Hte is overgens al jaren de secondant van Adriaanse, ook bij Porto, Al Sadd, Metalurg Donetk en AZ nam hij Kronshorst mee. Met een aflopend contract is het een zeer interessante optie. Kronshorst had een paar jaar geleden een voetbalschool in Delft waar onder andere Babel naartoe ging om aan z'n techniek te schaven. Kronshorst is een vakman uit de school van Wiel Coerver. Andere leerlingen van Wiel Coerver zijn onder andere Ricardo Moniz (Tottenham Hotspurs) en Rene Meulensteen (Manchester United).
Het vertrek van Tahamata maakt het voor Ajax extra interessant om hem aan te trekken, Kronshorst zou binnen Ajax ook breder betrokken kunnen worden dan alleen het eerste elftal zoals Meulensteen die rol heeft bij man Utd.

[size=150">Frank De Boer[/size">


Geruchten gaan al dat hij komend seizoen vaste assistent van het eerste elftal zou worden. Wat i.i.g. duidelijk is dis dat Frank De Boer z'n toekomst voorlopig nog bij Ajax ligt, naast z'n assistentschap bij Oranje B. Zoals het er voorlopig naar uitziet is Frank De Boer een gedoemd hoofdcoach op een dag.
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Di 12 mei 2009 16:18
Jan Olde Riekerink zou ook wel in dit lijstje kunnen staan. Ik hoop dat hij gewoon hoofdjeugdopleiding blijft maar hij is ook al bij FC Porto en Metallurg Donetsk assistent van Co Adriaanse geweest. Het is sowieso ook handig als Olde Riekerink bij de jeugdopleiding blijft aangezien je dan een kort lijntje naar het eerste krijgt.

Verder vind ik Menzo de beste trainer die Ajax als assistent kan halen. Hij heeft het goed gedaan bij AGOVV en Volendam en doet het nu erg goed bij Cambuur. Hij heeft in Friensland nog weel een eenjarig contract maar als assistent van Co Adriaanse bij Ajax kan je natuurlijk veel meer leren dan in de Jupiler. Als Cambuur promoveert moet hij sowieso zorgen dat hij weg is want dan degraderen ze kansloos en schaad dat zijn carriere. Ik vind Menzo ook nog wel iemand die als hij wat meer ervaring heeft hoofdtrainer van Ajax kan worden. Als hij nu al een paar jaar bij Ajax als assistent de club leert kennen is dat alleen maar goed voor hem. Daarna kan hij waarschijnlijk bij elke middenmotor in de Eredivisie terecht als hoofdtrainer.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 12 mei 2009 16:57
Citaat:
Idealiter bestaat een trainerstaf enerzijds uit mensen die goed kunnen samenwerken, anderzijds uit aanvullende kwaliteiten.

Juist. Vandaar dat 't lastig om nu al een voorkeur uit te spreken, want we kennen de hoofdtrainer nog niet.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 12 mei 2009 19:21
Citaat:
Idealiter bestaat een trainerstaf enerzijds uit mensen die goed kunnen samenwerken, anderzijds uit aanvullende kwaliteiten.

Juist. Vandaar dat 't lastig om nu al een voorkeur uit te spreken, want we kennen de hoofdtrainer nog niet.

Heb je gelijk in Marco, maar je kan je nu al wel uitspreken over welke types je het liefst vertegenwoordigd zou zien. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar een techniektrainer erbij en dan kom je nogal snel uit op Chris Kronshorst.

Even alles op een rijtje:

Frank de Boer: binnen de organisaie beschikbaar
John van 't Schip: binnen de organisatie beschikbaar
Jan Olde Riekerink: binnen de organisatie beschikbaar
Dennis Bergkamp: binnen de organisatie beschikbaar
Hennie Spijkerman: binnen de organisatie beschikbaar
Jan Wouters: assistent bij Utrecht
Chris Kronshorst: aflopend contract
Van der Lem; contract bij Panathinaikos
Menzo: contract bij Cambuur tot 2010
John van den Brom: aflopend contract 2009 bij Agovv
Peter Boeve: zonder club
Jari Litmanen: nog een jaar onder contract bij Lathi
Hans Westerhof: zonder club
Gerald Vanenburg: zonder club
Pim Verbeek: bondscoach bij Australie
Cor Pot: assistent bij Zenit (mogelijk weg aan het eind van het seizoen)
Jo Bonfrere: zonder club
Dennis van Wijk: contract tot 2011 bij Roeselare
Shota Arveladze: assistent bij AZ
Patrick Kluivert: momenteel zonder club
Winston Bogarde: loopt stage bij Ajax
Arie Haan: zonder club
Piet Keizer: onder contract bij Panathinaikos
Foppe De Haan
Philip Cocu: vervult een functie bij de KNVB
Rob Witschge: binnen de organisatie
Foppe de Haan: jeugd elftal Oranje
Ernie Brandts: zonder club

Veel opties zijn natuurlijk dubieus, mijn voorkeur als ik naar het hele plaatje kijk dan kies ik voor De Boer en Kronshorst met eventueel nog een derde optie daarbij wat je ook zou kunnen oplossen d.m.v. een stagiaire.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 12 mei 2009 20:38
Als Adriaanse het word bij Ajax zou ik voor Chris Kronshorst gaan. Hij weet hoe Adriaanse werkt en is meteen een vertrouwens persoon voor Adriaanse. Als tweede assistent binnen Ajax zou k dan gaan voor Winston Bogarde. Hij heeft een sterke uitstraling naar buiten toe en heeft een goede kijk op het coachen van de verdediging. Volgens ik het daar over in zijn bografie van hem. Al zie ik hem assistent trainer worden bij Jong Ajax. Met derde assistent kies ik er voor om een ervaren trainer die ook de tegenstanders kan analyseren. Het is nu nog moeilijk beslissen om je weet niet wie de trainer word binnen Ajax.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 12 mei 2009 20:50
Citaat:
Heb je gelijk in Marco, maar je kan je nu al wel uitspreken over welke types je het liefst vertegenwoordigd zou zien.

Ik kan er iets in z'n algemeenheid over zeggen, niet eentje die aanvullend richting hoofdcoach werkt, een soort tegenwicht. Dan ga ik mee met je stem voor zo'n techniektrainer en daar mag men meteen door de hele club mee aan de slag. Ik ben ook altijd voorstander geweest van specialisten. Verdedigers die verdedigers trainen, enz. Volgens mij is op dat terrein nog altijd veel winst te boeken, ook door de hele club heen. Ondanks dat gebrekkige gemompel van 'm, heb ik -gevoelsmatig en afgaande op positieve berichten- een voorkeur voor Frank de Boer, mits hij dat zelf wil natuurlijk. Een maand geleden wilde ie nog bij de A1 blijven, dacht ik.

Dat tegenwicht is dus lastig aan te geven. Ik vind het ook vooral een keuze die de nieuwe hoofdtrainer maar moet maken. Het waarom daarvan zal wel duidelijk zijn..
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Di 12 mei 2009 20:54
Laten we er maar vanuit gaan dat Co Adriaanse de nieuwe hoofdtrainer wordt. Dat is zeer logisch en dan kunnen we hier ook over assistenten praten. Of desnoods vertel bij welke kandidaat je welke assistenten wilt zien.

Ik zou naast Co Adriaanse een keuze uit Kronshorst, Menzo, Jan Olde Riekerink, John van 't Schip en Frank de Boer als logische en goed assistenten willen zien. John van 't Schip zou goed zijn voor de continuïteit binnen de ploeg en kan Co heel snel bijpraten over alle spelers. Kronshorst en Jan Olde Riekerink heeft Co vaker mee samengewerkt en hij ziet ze dus waarschijnlijk als een goed klankbord of iets dergelijks. Daar heeft Co natuurlijk meer inzagen in dan wij. Menzo zou ik zelf een hele goede assistent vinden aangezien hij Co kan helpen met de teambuilding en ik in hem een van de toekomstige toptrainers zie. Hetzelfde geld voor Frank de Boer die misschien meer als een van de jongens kan zijn. Natuurlijk is er maar plaats voor twee dus daar moet zodra het zeker is of Co het wordt flink over gediscussierd over worden.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Di 12 mei 2009 21:06
Citaat:
Laten we er maar vanuit gaan dat Co Adriaanse de nieuwe hoofdtrainer wordt. Dat is zeer logisch en dan kunnen we hier ook over assistenten praten. Of desnoods vertel bij welke kandidaat je welke assistenten wilt zien.

Ik zou naast Co Adriaanse een keuze uit Kronshorst, Menzo, Jan Olde Riekerink, John van 't Schip en Frank de Boer als logische en goed assistenten willen zien. John van 't Schip zou goed zijn voor de continuïteit binnen de ploeg en kan Co heel snel bijpraten over alle spelers. Kronshorst en Jan Olde Riekerink heeft Co vaker mee samengewerkt en hij ziet ze dus waarschijnlijk als een goed klankbord of iets dergelijks. Daar heeft Co natuurlijk meer inzagen in dan wij. Menzo zou ik zelf een hele goede assistent vinden aangezien hij Co kan helpen met de teambuilding en ik in hem een van de toekomstige toptrainers zie. Hetzelfde geld voor Frank de Boer die misschien meer als een van de jongens kan zijn. Natuurlijk is er maar plaats voor twee dus daar moet zodra het zeker is of Co het wordt flink over gediscussierd over worden.


F. de Boer blijft komend seizoen de A1 trainen, echter laat hem ook gewoon meelopen met het eerste. Dan is dat probleem opgelost..
Kronshorst als algemeen techniektrainer, dus ook niet elke training van het eerste maar ook de toptalenten onder handen laten nemen. Dan vaste assistenten JvtS en Menzo.. Probleem opgelost... Waarbij ook Carlo L'Ami eventueel overbodig raakt aangezien je Menzo ook hebt die keepers kan trainen..
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Di 12 mei 2009 21:14
Citaat:
F. de Boer blijft komend seizoen de A1 trainen, echter laat hem ook gewoon meelopen met het eerste. Dan is dat probleem opgelost..
Kronshorst als algemeen techniektrainer, dus ook niet elke training van het eerste maar ook de toptalenten onder handen laten nemen. Dan vaste assistenten JvtS en Menzo.. Probleem opgelost... Waarbij ook Carlo L'Ami eventueel overbodig raakt aangezien je Menzo ook hebt die keepers kan trainen..

Menzo zal niets met de keepers te doen willen hebben aangezien hij uit het hoekje van keeperstrainer wilt komen. Ik hoop dat Edwin v.d. Sar na zijn laatste seizoen als keeper bij Ajax keeperstrainer wilt worden, de beste keeperstrainers zijn ex-topkeepers. Misschien kan Kronshorst ook met Bergkamp en Jonk gaan werken om hun te leren hoe ze goede techniek trainers kunnen worden. Ik wil binnen een paar jaar toch wel een aparte techniek trainer voor de A-, B- en C-jeugd zien.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Di 12 mei 2009 21:27
Zeer zeker JD, dit is erg belangrijk..
Binnen Ajax moet er op techniek veel getraind worden. Echter moet er verder ook gewoon een sportpsycholoog full time in dienst bij ajax komen... Vooral het mentale aspect is een achtergesteld aspect binnen de voetbalwereld... Hierop valt veel meer winst te halen... Deze moet zich dan voornamelijk gaan bezig houden met de spelers die 17 jaar en ouders zijn (dus ook eerste elftal)..
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Wo 13 mei 2009 00:44
Co komt dus waarschijnlijk niet dus we kunnen Kronshorst en Jan Olde Riekerink hier ook doorstrepen. Dan ga ik toch voor de optie Ron Jans met Menzo en John van 't Schip. Genoeg ervaring, streng maar rechtvaardigheid en tactisch vermogen en Menzo en Jans zijn beide goede teambuilders.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 15 mei 2009 19:47
Fred Grim is toch behoorlijk serieus. Zie voorpagina.
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 15 mei 2009 19:58
Misschien wel assistent van Huistra bij Jong Ajax?
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 15 mei 2009 20:09
Citaat:
Misschien wel assistent van Huistra bij Jong Ajax?
Dat lijkt mijn niet. Dan zou die achteruit gaan qua functie betreft. Assistent van een eredivisie club naar assistent naar beloftecompetitie. Het zou me niks verbazen mocht Blind hem binnen halen als assistent bij het eerste van Ajax.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 15 mei 2009 20:12
Dat betekent dat of Blind hoofdcoach wordt of dat de nieuwe coach hem voordraagt als assistent en de hoofdcoach waarschijnlijk een Nederlander is?
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 15 mei 2009 20:19
Ik krijg steeds meer het gevoel dat Ajax voor een tussenoplossing kiest waardoor Blind het gaat worden, al hoop ik het niet. Natuurlijk kan het nog steeds een buitenlandse coach worden, want het is wel belangrijk om een Nederlandse assistent te hebben voor de communicatie met Nederlandse jeugdspelers.
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 15 mei 2009 20:48
Citaat:
Ik krijg steeds meer het gevoel dat Ajax voor een tussenoplossing kiest waardoor Blind het gaat worden, al hoop ik het niet. Natuurlijk kan het nog steeds een buitenlandse coach worden, want het is wel belangrijk om een Nederlandse assistent te hebben voor de communicatie met Nederlandse jeugdspelers.


Waarom zou een tussenoplossing een eigen assistent mogen meenemen?
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 15 mei 2009 20:50
Citaat:
Ik krijg steeds meer het gevoel dat Ajax voor een tussenoplossing kiest waardoor Blind het gaat worden, al hoop ik het niet. Natuurlijk kan het nog steeds een buitenlandse coach worden, want het is wel belangrijk om een Nederlandse assistent te hebben voor de communicatie met Nederlandse jeugdspelers.


Waarom zou een tussenoplossing een eigen assistent mogen meenemen?Omdat Blind en Grim vrij goed bevriend zijn. Waarschijnlijk moet Ajax op zoek naar assistenten en dan is het logisch dat je uitkomt bij iemand die je goed kent.
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 15 mei 2009 20:52
Citaat:
Ik krijg steeds meer het gevoel dat Ajax voor een tussenoplossing kiest waardoor Blind het gaat worden, al hoop ik het niet. Natuurlijk kan het nog steeds een buitenlandse coach worden, want het is wel belangrijk om een Nederlandse assistent te hebben voor de communicatie met Nederlandse jeugdspelers.


Waarom zou een tussenoplossing een eigen assistent mogen meenemen?Omdat Blind en Grim vrij goed bevriend zijn. Waarschijnlijk moet Ajax op zoek naar assistenten en dan is het logisch dat je uitkomt bij iemand die je goed kent.

En als er in de winter een leuke trainer vrijkomt kan Grim weer oprotten en wordt Blind weer Manager Technische Zaken?
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 15 mei 2009 21:04
Citaat:
Ik krijg steeds meer het gevoel dat Ajax voor een tussenoplossing kiest waardoor Blind het gaat worden, al hoop ik het niet. Natuurlijk kan het nog steeds een buitenlandse coach worden, want het is wel belangrijk om een Nederlandse assistent te hebben voor de communicatie met Nederlandse jeugdspelers.


Waarom zou een tussenoplossing een eigen assistent mogen meenemen?Omdat Blind en Grim vrij goed bevriend zijn. Waarschijnlijk moet Ajax op zoek naar assistenten en dan is het logisch dat je uitkomt bij iemand die je goed kent.

En als er in de winter een leuke trainer vrijkomt kan Grim weer oprotten en wordt Blind weer Manager Technische Zaken?Natuurlijk niet. Ajax wil assistenten houden die langer aan de club verbonden zijn. Dan is het belangrijk dat je vertrouwen krijgt van de technische mensen binnen de club.

Edit. Misschien had ik in een ander topic moeten zeggen dat Ajax voor een tussenoplossing gaat, omdat er al veel trainers afzeggen
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 15 mei 2009 21:12
Dus Grim is de man van Ajax voor de komende jaren? Trouwens, Van den Boog heeft al gezegd dat in het kader van de continuiteit de contracten van Witschge en Van 't Schip worden gerespecteerd.

Van den Boog lijkt me slim genoeg om met iemand op de proppen te komen. Hij lijkt me niet iemand die bij een eerste 'nee' gelijk bij de pakken neer gaat zitten. Ik denk dat als je Adriaanse het gevoel geeft dat hij de ideale trainer is een goede kans hebt hem binnen te halen.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 17 mei 2009 10:13
Grim, weer de ouderwetse oude jongens krentenbrood van Blind. Als keepertrainer van Ajax al een drama. Nu is het nog wachten op Van Den Brom...
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 17 mei 2009 15:06
Ja, dat is geen goed teken. <img src='smilies/icon_neutral.gif' />
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Di 26 mei 2009 18:17
Zo het is Martin Jol geworden. Wat verwachten we hier, welke assistenten zouden goed zijn naast Jol en welke denken we dat gaan komen? We hebben nog tot donderdag om hier te speculeren, <img src='smilies/icon_razz.gif' />.

Ik hoop op Menzo als assistent, Moniz als techniek trainer en John van 't Schip in het eerste jaar als veldtrainer.
Ik verwacht alleen dat Jol naast Moniz ook zijn eigen assistenten mee wilt nemen.


http://ek2008.nos.nl/video/bekijken/ID/tcm:5-359274/ricardo-moniz-over-methode-coerver
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.996.998 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Assistent coaches
Ga
Zoeken: