Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Wie zien jullie volgend jaar liever op goal?
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Wie zien jullie volgend jaar liever op goal?
Maker: MarnixBekeken: 3133
Status: InactiefBerichten: 47
+ Nieuw bericht <   1  |  2   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Wo 13 mei 2009 21:04
Citaat:
Hij heeft gezegt te blijven bij Ajax <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />


Citaat:
Als dat inderdaad zo is, is Stekelenburg volgend seizoen 'gewoon' weer eerste keeper. Daar durf ik een flesje whiskey op in te zetten..


Ik open een nieuw topic over de volgende stelling: Wie zien jullie volgend jaar liever als eerste doelman bij Ajax, en vooral waarom?

Ik vind het echt een lastige keuze om te maken als ik in de schoenen van de nieuwe trainer zou staan als het gaat om deze keepers. Als ik heel eerlijk ben ben ik meer gecharmeerd van Stekelenburg. Wanneer Vermeer in het goal staat heb ik toch altijd een soort van angst zeker als hij uitkomt of het spel voorzet. Sowieso heeft Stekelenburg veel meer (internationale)ervaringen en is toch jaren lang de keeper bij Ajax 1 geweest + aanvoerder.

Toch hebben ze beiden hun kansen gehad dit seizoen. Hoe denken jullie erover?
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 13 mei 2009 21:08
Kenneth Vermeer of een andere doelman. Zoals Bertje al prachtig zei; Waarom met Stekelenburg opnieuw het wiel uitvinden?
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 13 mei 2009 22:16
Citaat:
Wie zien jullie volgend jaar liever als eerste doelman bij Ajax, en vooral waarom?

Deze vraagstelling is net effe anders als in de poll. De poll vraagt een beetje naar wie men verwacht dat op de goal komt te staan. Daar heb ik in die quote al antwoord opgegeven. <img src='smilies/icon_razz.gif' />

Maar ok, ik snap je bedoeling. Ik kan wel een Romero oid noemen, maar ik zie geen nieuwe keeper komen, althans niet eentje die er meteen zal staan. Zo bekeken ga ik ook maar weer voor Stekelenburg. Niet dat ik het een foutloze puntenpakker vind, maar Vermeer heeft zijn kans verprutst de afgelopen weken. Toen het ergens om ging, heeft ie punten gekost. Ik heb ook het idee dat de verdedigers wat beter afgestemd zijn op Stekelenburg, al kan dat gezichtsbedrog zijn, want er was de afgelopen weken wel meer aan de hand.

Mits fit en in ritme Stekelenburg dus. Lijkt me voor de nieuwe trainer ook een meer vertrouwde keuze. Ik neem tenminste aan dat zo iemand begint met het organiseren van de achterhoede..
skieto


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 803
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam ZuidOost
Geplaatst: Wo 13 mei 2009 22:55
Als Stekelenburg 1ste keeper word, zal Vermeer weg gaan en omgekeerd ook. Maar ik ga voor Vermeer. Zijn nadeel is zijn lengte. Maar ik zie Stekelenburg niet verder ontwikkelen dan wat hij nu is.
Momenteel zijn Vermeer en Stekelenburg op gelijke hoogte en Vermeer zie ik zeker wel verder ontwikkelen.

Weetje nog hoe Vermeer bij Jong Oranje iedereen deed overtuigen? Vrienden, geloof mij. Hij gaat ons nog veel meer laten zien.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 14 mei 2009 01:12
Vermeer of Stekelenburg, het is mij om het even. Vermeer is jonger en kan nog beter worden, maar Stekelenburg straalt meer rust uit. Geen van beide zijn het echt goede keepers. Ik zou een nieuwe keeper aantrekken.
Frenk


Geregistreerd: 26-02-2009
Forum berichten: 220
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Geplaatst: Do 14 mei 2009 11:24
Ik vind dat ze Stekelenburg moeten verkopen. En met dat geld een nieuwe doelman halen. Ik denk dat je voor Stekelenburg met mazzel 5-7 miljoen kan verkopen. Al koop je dan een goede keeper ervoor terug. Dan zijn er meer mensen tevreden en heb je ook nog een leuk bedrag verdiend aan hem
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 14 mei 2009 11:52
Waarom schrijf je Vermeer nu af, Thomas? Eerst pleitte je nog voor hem.
RosarioCentral


Geregistreerd: 25-06-2008
Forum berichten: 454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 14 mei 2009 12:00
Stekelenburg vind ik de eeuwige belofte. Ondertussen staat hij toch al een hele tijd onder de lat bij Ajax, maar ik vind hem er nooit zeker uitzien. Dat kan je ook van Vermeer zeggen, maar hij heeft wel erg veel pech gehad met het moment waarop hij voor de leeuwen werd gegooid. Beiden zijn geen topkeepers. Probleem is dat er ook weinig kennis wat betreft keepers in de voetbalwereld. Keepers zijn vaak de sluitpost van een begroting (jaja, zelf bedacht <img src='smilies/icon_wink.gif' /> ).

Ik zou ook naar een nieuwe keeper uitkijken. Zoals ik al een aantal keer heb gezegd, had Ustari een goede geweest en die had ook willen komen. Of dat nu nog het geval is, weet ik niet, maar daar is achter te komen.
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 14 mei 2009 12:02
Dan moet je wellicht twee nieuwe keepers aantrekken, want zowel Vermeer als Stekelenburg gaan niet bankzitten. Hoeft ook niet, want ik ben er nog van overtuigd dat Vermeer het kan maken. Natuurlijk niet zoals Romero, maar vergeet de wedstrijden tegen Fiorentina en andere potten niet toen hij zonder druk keepte. Hij kan het dus wel!
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 14 mei 2009 14:09
Citaat:
Waarom schrijf je Vermeer nu af, Thomas? Eerst pleitte je nog voor hem.


Omdat hij Stekelenburg tijdens z'n blessure goed verving. Vervolgens werd hij vast eerste keeper en heb ik hem ook fout op fout zien stapelen. Ik denk dat Vermeer het op termijn beter kan doen dan Stekelenburg, maar een echte topper zie ik niet in hem (en heb ik ook nooit in hem gezien). Lengte is iets wat je op een gegeven moment niet meer kan ontwikkelen. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 14 mei 2009 14:19
Citaat:
Ik denk dat Vermeer het op termijn beter kan doen dan Vermeer

Het klopt ook nog. :mrgreen:
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Do 14 mei 2009 15:28
Ik denk dat Vermeer nooit een goede keeper gaat worden en ik denk dat Stekelenburg met zijn lengte erbij gewoon altijd een betere keeper zal blijven. Haal een goede keeperstrainer die een vroegere topkeer is en hij kan ook nog zijn zwakkere punten wat verbeteren. Met Stekelenburg lijkt het mij altijd dat er iets meer rust is en van mij mag hij de komende 8 seizoenen nog leuk in het doel van Ajax staan. Een keeper kopen vind ik onzin zolang we Stekelenburg hebben.
afca.darcy


Geregistreerd: 20-08-2008
Forum berichten: 406
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Leiderdorp
Geplaatst: Do 14 mei 2009 18:10
Sergio Asenjo schijnt een hele goeie te zijn.

Zelden was de Nederlandse doelnood zo hoog als momenteel. Ooit vielen de klassekeepers haast over elkaar heen, zoveel waren er op de vaderlandse velden. Dan hebben we het wel over enkele decennia terug. Maar pakweg tien jaar geleden kon bondscoach Frank Rijkaard óók nog kiezen uit vier á vijf toppers in de bloei van hun loopbaan. Sander Westerveld, Ronald Waterreus en Oscar Moens - een paar voorbeelden - hadden de pech dat ene Edwin van der Sar op 29 oktober 1970 in Voorhout werd geboren. Maar nu, anno 2009? Van der Sar is gestopt als international, Henk Timmer en Sander Boschker zijn te oud, Piet Velthuizen en Michel Vorm te jong. Bovendien is Kenneth Vermeer nog te onervaren en zijn concurrent Maarten Stekelenburg lijkt op het tweede plan te zijn geraakt. Kopzorgen voor Bert van Marwijk dus. Nederland is niet het enige land dat worstelt met een keepersprobleem In Engeland hunkert men naar een jonge gast onder de lat, maar bij geen enkele Premier Leauge-club breekt er écht talent door; vooralsnog zal bondscoach Fabio Capello het dus moeten doen met de bijna 39-jarige David James. En ook achter Italië-doelman Gianluigi Buffon is het bepaald niet dringen geblazen. De keeper van Juventus deed vorig jaar zélf een oproep aan trainers om zijn mogelijke opvolger sneller een kans te geven op het hoogste niveau.

Hoe anders is de situatie bij andere Europese grootmachten. Hugo Lloris (Olympique Lyon) en Steve Mandanda (Olympique Marseille) staan in de basis bij een Franse topclub en strijden voor de definitieve troonopvolging van Fabien Barthez bij Les Bleus. Duitsland kan de komende jaren rekenen op de talentvolle Manuel Neuer en René Adler, eerste keus bij respectievelijk Schalke 04 en Bayer Leverkusen, en heeft ook nog Timo Hildebrand, Tim Wiese en Robert Enke achter de hand. Het geweldige keepersarsenaal van huidig Europees kampioen Spanje is alom bekend: Iker Casillas, nog steeds pas 27, is de onbetwiste nummer één, met achter hem opties als Pepe Reina (Liverpool), Víctor Valdés (FC Barcelona) en Diego López (Villarreal). Aan rijzend talent trouwens ook geen gebrek. Sergio Asenjo, negentien jaar, uit het Noord-Spaanse Palencia. De jonge goalie heeft nu al een basisplaats weten te veroveren bij middenmoter Real Valladolid, maakt wekelijks indruk in de Primera Divísión en wordt inmiddels gelinkt aan werkelijk elke Europese topclub.

Penaltyheld
Zo gaan de geruchten dat het grote Barça Asenjo op het oog heeft als vervanger voor de mogelijk vertrekkende Valdés. Tegelijk oriënteert ook Manchester United zich op de Spaanse markt voor de toekomstig opvolger voor Van der Sar; naast Diego Lopéz van Villarreal zou de jongeling van Valladolid een reeële optie zijn voor Sir Alex Ferguson en de zijnen. Asenjo besloot in overleg met club en zaakwaarnemer dat het afgelopen transferperiode nog te vroeg was om de stap omhoog te maken, maar met de toenemende interesse en de minimale afkoopsom die in het contract van de keeper werd opgenomen (naar verluidt slechts 5,5 miljoen euro) is een vertrek bij Pucela, zoals de bijnaam van Valladolid luidt, niet af te stoppen.

Door afwezigheid van zijn concurrenten maakte Asenjo anderhalf jaar geleden zijn debuut in de hoogste Spaanse divisie. Niet als nobody trouwens, want in de zomer van 2007 had de sluitpost al eens laten zien wat hij in zijn mars had. Op het EK onder 19, waar Asenjo als tweede doelman aantrad, vertolkte hij een heldenrol door in de halve finale tegen Frankrijk de geblesseerde Felipe Ramos te vervangen, vervolgens de nul te houden én tijdens de penaltyreeks twee strafschoppen te keren. Ook in de eindstrijd met Griekenland (1-0 overwinning) hield Asenjo zijn doel schoon. De eerste vijf duels in de competitie leverden hem vier clean sheets op en zo kwam het dat de achttienjarige zijn leermeester, de ervaren rot Alberto, uit het doel van Valladolid werkte. Trainer José Luis Mendilibar kon niet meer om de jeugdinternational heen. Sinds januari 2008 is Asenjo de onmiskenbare nummer één bij de club die twee seizoenen terug naar het hoogste niveau promoveerde. Nu is het alleen nog de vraag hoelang de Noord-Spaanse ploeg mag genieten van haar talent.


--------------------------------------------------------------------------------
Naam Andrés Sergio Asenjo
Geboortedatum 28/06/1989
Club Real Valladolid
Positie Doelman
Sterke punten Eén tegen één, coaching, uitkomen bij voorzetten
Quote "Ik heb het erg naar mijn zin bij Valladolid, maar ik weet dat veel grote clubs me volgen. Natuurlijk wil ik ooit de stap hogerop maken. Zolang er echter niets concreet is, blijf ik hier mijn best doen."

Bron: Voetbal Zone.
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Do 14 mei 2009 18:59
Ajax heeft in de jeugdopleiding Padt, Bizot en Hahn, nou denk ik dat alleen Hahn het talent heeft om de basis keeper van Ajax te worden maar wat Ajax ook wel mist zijn een paar goede keeperstrainers. Padt heeft de lengte, de basiskwaliteiten maar hij komt altijd een beetje log over. Aan de trainer om zijn spieren explosiever te maken en zijn lichaam een soort machine te maken zoals V.d. Sar ook heeft gedaan over de jaren. Een topkeeper moet langer dan 1.90 meter zijn en eigenlijk geen grammetje vet op zijn lichaam hebben. Als ze Padt trainen op spierkracht en explosiviteit dan kan hij best een redelijke keeper voor Ajax worden, hetzelfde geld voor Bizot. Ik hoop dat Edwin van der Sar na zijn laatste seizoen naar Ajax komt om met de keepers te gaan werken. Niemand kan keepers zo veel leren als deze keepersheld die voor mij geld als Nederlands beste keeper ooit.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 14 mei 2009 21:01
Als er toch een keuze gemaakt moet orden tussen Vermeer en Stekelenbrg ga ik toch voor Stekelenburg. Stekelenburg gewoon meer rust uit naar zijn verdediging waar Vermeer erg onrustig is. Vermeer is dan weer sterker bij voorzetten vanaf de zijkant en corners, maar zit er regelmatig langs. Ik zie het liefst een andere keeper komen, maar het is moeilijk om een keeper aan te komen.
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 14 mei 2009 21:24
Van dat rust uitstralen van Stekeleburg heb ik anders weinig van gemerkt de afgelopen jaren.
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Vr 15 mei 2009 17:00
Interessant om te zien dat alles bij elkaar ligt.

Citaat:
Ajax heeft in de jeugdopleiding Padt, Bizot en Hahn, nou denk ik dat alleen Hahn het talent heeft om de basis keeper van Ajax te worden maar wat Ajax ook wel mist zijn een paar goede keeperstrainers. Padt heeft de lengte, de basiskwaliteiten maar hij komt altijd een beetje log over. Aan de trainer om zijn spieren explosiever te maken en zijn lichaam een soort machine te maken zoals V.d. Sar ook heeft gedaan over de jaren. Een topkeeper moet langer dan 1.90 meter zijn en eigenlijk geen grammetje vet op zijn lichaam hebben. Als ze Padt trainen op spierkracht en explosiviteit dan kan hij best een redelijke keeper voor Ajax worden, hetzelfde geld voor Bizot. Ik hoop dat Edwin van der Sar na zijn laatste seizoen naar Ajax komt om met de keepers te gaan werken. Niemand kan keepers zo veel leren als deze keepersheld die voor mij geld als Nederlands beste keeper ooit.


Wat is er mis met Carlo L'ami ? Ik heb de trainingen een aantal keer gezien dit jaar en hij maakt op mij echt een serieuze, professionele indruk.
stekelfan


Geregistreerd: 22-05-2008
Forum berichten: 486
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 24 mei 2009 18:14
Carlo L'Ami is een goede keeperstrainer,en ik vindt Padt een geweldig talent.
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Zo 24 mei 2009 18:24
L'Ami leert de keepers niets aan maar laat ze alleen de kwaliteiten die ze al hebben verbeteren. Zo heeft hij in twee jaar Stekelenburg nog steeds niet geleerd hoe hij op een hoge bal moet reageren. Dat komt omdat L'Ami dat helemaal niet weet omdat hij zelf geen topkeeper was.

Padt is een leuk talent maar om hem een geweldig talent te noemen vind ik ver gaan. Hij gaat veel te snel naar de grond wanneer hij eigenlijk veel beter had kunnen blijven staan. Het valt me trouwens sowieso op hoeveel keepers vandaag te dag zich laten vallen in plaats van te springen. Ze gaan dan wel naar de bal met hun bovenlichaam maar hun voeten verplaatsen eigenlijk alleen verticaal. Een goede keeper zet zich veel meer af en de Ajax keepers (en eigenlijk het gros van de jonge keepers in Europa) doen dat te weinig. Bij Padt valt me dat ook vaak op en dat is zonde want met zijn lengte zou hij veel vaker zijn borst achter de bal kunnen krijgen wanneer hij duikt.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 13-01-2009
Forum berichten: 1294
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 24 mei 2009 18:25
Citaat:
Van dat rust uitstralen van Stekeleburg heb ik anders weinig van gemerkt de afgelopen jaren.


Moet je toch beter kijken <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Stekelenburg en Vermeer houden. Stekelenburg op goal en Vermeer gewoon weer op de bank. Waarom zou je je beste keeper weg doen?

Citaat:
ik denk dat Vermeer nooit een goede keeper gaat worden en ik denk dat Stekelenburg met zijn lengte erbij gewoon altijd een betere keeper zal blijven. Haal een goede keeperstrainer die een vroegere topkeer is en hij kan ook nog zijn zwakkere punten wat verbeteren. Met Stekelenburg lijkt het mij altijd dat er iets meer rust is en van mij mag hij de komende 8 seizoenen nog leuk in het doel van Ajax staan. Een keeper kopen vind ik onzin zolang we Stekelenburg hebben.


:thumbs up:
hannes


Geregistreerd: 29-11-2008
Forum berichten: 895
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 24 mei 2009 19:18
Gestemd op Stekelenburg. Zoals ergens hierboven ook gemeld is vind ik dat Vermeer niet de indruk heeft gewekt een stabiele basiskeeper te zijn. Zijn kans dus inderdaad verprutst.

Het is een prima keeper met uitstekende reflexen, maar ik vind het geen betere keeper dan Stekelenburg. Dit seizoen zal niet te boek als zijn beste ooit, maar het moge duidelijk zijn dat je aan Stekelenburg meer rust op de lijn hebt staan en een constantere keeper dan de jonge en grillige Vermeer.

Niets te nadele van Vermeer, maar ik vind Maarten toch net even iets beter.
skieto


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 803
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam ZuidOost
Geplaatst: Do 4 jun 2009 23:28
Voor mij blijft duidelijk Vermeer keuze één.

Vergeet niet dat Stekelenburg als 1 of 2 seizoenen als reserve doelman is begonnen en zo dus langzaam op heeft kunnen bouwen. Ondertussen werd ie eerste keeper (kreeg onterecht voorkeur op Lobont) en ontwikkelde zich heel wisselvallig. Uiteindelijk heeft ie zijn top en zie ik hem niet verder ontwikkelen met zijn 27 jaar?

Vermeer heeft amper een rol als reserve gehad, was meer bij Jong Ajax en verhuurt aan Willem II. Vervolgens zomaar op goal bij Ajax. Uit het niets, en toch netjes gepresteerd. Dat zeg wel iets, min of meer groentje die keept alsof ie het al 2 seizoenen lang doen. Vermeer is een stuk jonger en zit ongeveer op Maarten z'n level. Dat wil dus zeggen dat Vermeer veel beter word door verder te ontwikkelen. Al blijft zijn lengte een probleem.
Huntinator


Geregistreerd: 10-09-2008
Forum berichten: 176
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 4 jun 2009 23:47
Stekelenburg, Stekelenburg, Stekelenburg olé olé!

Duidelijk dat ik voor onze lange vriend kies. Vermeer vind ik maar een grabbelaar. Heeft het leuk gedaan en goed gedaan tegen Fiorentina. Meer niet. Kostte ons ook bergen punten, belangrijke punten.

Marseille, ADO, Sparta, AZ...
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 00:08
De keeperswissel heeft zeker niet goed uitgepakt, maar voor Stekelenburg valt net zo'n rijtje op te noemen. Voor 5 miljoen zou Ajax Stekelenburg naar iedere willekeurige club moeten laten vertrekken. Ik heb in Vermeer noch Stekelenburg bijzonder veel vertrouwen.
TvP


Geregistreerd: 23-05-2008
Forum berichten: 1370
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Delft
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 10:27
Citaat:
Stekelenburg, Stekelenburg, Stekelenburg olé olé!

Duidelijk dat ik voor onze lange vriend kies. Vermeer vind ik maar een grabbelaar. Heeft het leuk gedaan en goed gedaan tegen Fiorentina. Meer niet. Kostte ons ook bergen punten, belangrijke punten.

Marseille, ADO, Sparta, AZ...
Met alle respect, Vermeer heeft het dit seizoen veel beter gedaan dan Stekelenburg. Juist Maarten kostte Ajax veel punten, waardoor Vermeer op goal kwam. Daarna presteerde ook Kenneth minder, dat geef ik toe. Maar om nou te zeggen dat hij alleen tegen Fiorentina goed gekeept hebt, vind ik zwak. Erg zwak zelfs, want je geeft in feite aan dat je dit seizoen niet hebt opgelet.

Ik ben het met Enganche eens, ik heb in beide weinig vertrouwen. Ik zou echter toch voor de ervaring van Stekelenburg gaan op dit moment. Heeft Vermeer zijn contract al verlengd trouwens?
+ Nieuw bericht <   1  |  2   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.997.349 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Wie zien jullie volgend jaar liever op goal?
Ga
Zoeken: