Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Wie zien jullie volgend jaar liever op goal?
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Wie zien jullie volgend jaar liever op goal?
Maker: MarnixBekeken: 3134
Status: InactiefBerichten: 47
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 10:31
Het zijn allebei prima keepers voor Ajax. De verdediging stond voor geen meter vorig seizoen en dan krijg je het als keeper lastig. Een aantal keer een afstandschot vanaf het middenveld (PSV en Marseille) en een aantal keer een snelle omschakeling van de tegenstander, daar kun je beide niet op afrekenen. Als de verdediging volgend jaar goed staat, dit is de allereerste taak van Jol en consorten, dan zul je zien dat de keeper meer uit de wind wordt gehouden en zodoende ook minder blunders/fouten gaat maken.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 12:27
Ze zijn allebei niet goed genoeg voor Ajax.
afca.darcy


Geregistreerd: 20-08-2008
Forum berichten: 406
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Leiderdorp
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 12:43
Ik zeg zonder twijfel Stekelenburg.
Een nieuwe keeper kopen slaat nergens op, een keeper moet elke club toch wel zelf op kunnen leiden...

om toch een naam te noemen (die ik al eerder heb laten vallen)
Sergio Asenjo schijnt een hele goeie te zijn.
O.a. clubs als Atletico Madrid, Barcelona, Galatasaray, Manchester United en Real Madrid hebben al interesse getoond met name Barcelona is/was veel met hem bezig.

Sergio Asenjo

Zelden was de Nederlandse doelnood zo hoog als momenteel. Ooit vielen de klassekeepers haast over elkaar heen, zoveel waren er op de vaderlandse velden. Dan hebben we het wel over enkele decennia terug. Maar pakweg tien jaar geleden kon bondscoach Frank Rijkaard óók nog kiezen uit vier á vijf toppers in de bloei van hun loopbaan. Sander Westerveld, Ronald Waterreus en Oscar Moens - een paar voorbeelden - hadden de pech dat ene Edwin van der Sar op 29 oktober 1970 in Voorhout werd geboren. Maar nu, anno 2009? Van der Sar is gestopt als international, Henk Timmer en Sander Boschker zijn te oud, Piet Velthuizen en Michel Vorm te jong. Bovendien is Kenneth Vermeer nog te onervaren en zijn concurrent Maarten Stekelenburg lijkt op het tweede plan te zijn geraakt. Kopzorgen voor Bert van Marwijk dus. Nederland is niet het enige land dat worstelt met een keepersprobleem In Engeland hunkert men naar een jonge gast onder de lat, maar bij geen enkele Premier Leauge-club breekt er écht talent door; vooralsnog zal bondscoach Fabio Capello het dus moeten doen met de bijna 39-jarige David James. En ook achter Italië-doelman Gianluigi Buffon is het bepaald niet dringen geblazen. De keeper van Juventus deed vorig jaar zélf een oproep aan trainers om zijn mogelijke opvolger sneller een kans te geven op het hoogste niveau.

Hoe anders is de situatie bij andere Europese grootmachten. Hugo Lloris (Olympique Lyon) en Steve Mandanda (Olympique Marseille) staan in de basis bij een Franse topclub en strijden voor de definitieve troonopvolging van Fabien Barthez bij Les Bleus. Duitsland kan de komende jaren rekenen op de talentvolle Manuel Neuer en René Adler, eerste keus bij respectievelijk Schalke 04 en Bayer Leverkusen, en heeft ook nog Timo Hildebrand, Tim Wiese en Robert Enke achter de hand. Het geweldige keepersarsenaal van huidig Europees kampioen Spanje is alom bekend: Iker Casillas, nog steeds pas 27, is de onbetwiste nummer één, met achter hem opties als Pepe Reina (Liverpool), Víctor Valdés (FC Barcelona) en Diego López (Villarreal). Aan rijzend talent trouwens ook geen gebrek. Sergio Asenjo, negentien jaar, uit het Noord-Spaanse Palencia. De jonge goalie heeft nu al een basisplaats weten te veroveren bij middenmoter Real Valladolid, maakt wekelijks indruk in de Primera Divísión en wordt inmiddels gelinkt aan werkelijk elke Europese topclub.

Penaltyheld
Zo gaan de geruchten dat het grote Barça Asenjo op het oog heeft als vervanger voor de mogelijk vertrekkende Valdés. Tegelijk oriënteert ook Manchester United zich op de Spaanse markt voor de toekomstig opvolger voor Van der Sar; naast Diego Lopéz van Villarreal zou de jongeling van Valladolid een reeële optie zijn voor Sir Alex Ferguson en de zijnen. Asenjo besloot in overleg met club en zaakwaarnemer dat het afgelopen transferperiode nog te vroeg was om de stap omhoog te maken, maar met de toenemende interesse en de minimale afkoopsom die in het contract van de keeper werd opgenomen (naar verluidt slechts 5,5 miljoen euro) is een vertrek bij Pucela, zoals de bijnaam van Valladolid luidt, niet af te stoppen.

Door afwezigheid van zijn concurrenten maakte Asenjo anderhalf jaar geleden zijn debuut in de hoogste Spaanse divisie. Niet als nobody trouwens, want in de zomer van 2007 had de sluitpost al eens laten zien wat hij in zijn mars had. Op het EK onder 19, waar Asenjo als tweede doelman aantrad, vertolkte hij een heldenrol door in de halve finale tegen Frankrijk de geblesseerde Felipe Ramos te vervangen, vervolgens de nul te houden én tijdens de penaltyreeks twee strafschoppen te keren. Ook in de eindstrijd met Griekenland (1-0 overwinning) hield Asenjo zijn doel schoon. De eerste vijf duels in de competitie leverden hem vier clean sheets op en zo kwam het dat de achttienjarige zijn leermeester, de ervaren rot Alberto, uit het doel van Valladolid werkte. Trainer José Luis Mendilibar kon niet meer om de jeugdinternational heen. Sinds januari 2008 is Asenjo de onmiskenbare nummer één bij de club die twee seizoenen terug naar het hoogste niveau promoveerde. Nu is het alleen nog de vraag hoelang de Noord-Spaanse ploeg mag genieten van haar talent.


--------------------------------------------------------------------------------
Naam Andrés Sergio Asenjo
Geboortedatum 28/06/1989
Club Real Valladolid
Positie Doelman
Sterke punten Eén tegen één, coaching, uitkomen bij voorzetten
Quote "Ik heb het erg naar mijn zin bij Valladolid, maar ik weet dat veel grote clubs me volgen. Natuurlijk wil ik ooit de stap hogerop maken. Zolang er echter niets concreet is, blijf ik hier mijn best doen."

Bron: Voetbal Zone.
Micky


Geregistreerd: 07-01-2008
Forum berichten: 120
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 13:16
Absoluut Stekelenburg!!
Dan staat er tenminste iemand in de goal. Vermeer is het gewoon niet hij kon niet eens een basis plaats behouden bij Willem II en heeft nog NOOIT een reeks goede wedstrijden achter elkaar gekeept!!
Daar tegenover staat Stekelenburg die veel meer ervaring heeft en veel en veel meer uitstraling!
Hij heeft het eigenlijk altijd redelijk tot goed gedaan op 3 wedstrijden na, na een blessure van een aantal maanden!

En verder voor mensen die stekelenburg niet meer zien verder ontwikkelen vind ik echt lachwekkend!! VD Sar was rond deze leeftijd ook niet al te best hoor flopte bij Juve en keepte tot 4 jaar terug nog bij Fulham wat ook niet echt een bijzondere club is en nu is het gewoon één van de beste, volgens sommige zelfs de beste keeper van de wereld!
Gewoon Stekelenburg op goal en Vermeer op de bank! Wil Vermeer dat niet dat doen we hem gewoon weg. Gentenaar is beter!
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 13:17
Citaat:
Het zijn allebei prima keepers voor Ajax. De verdediging stond voor geen meter vorig seizoen en dan krijg je het als keeper lastig.

Lijkt mij juist voor een keeper een uitgelezen kans om je te onderscheiden. Zo viel Vermeer op omdat ie veel te doen kreeg en er ook veel uit ranselde.

Stekelenburg heeft een slecht seizoen achter de rug, maar er zijn oorzaken aan te wijzen. Ik neem aan dat hij weer de nr. 1 wordt. Onder de huidige omstandigheden is een wedstrijdfitte Stekelenburg een acceptabele keuze en wie weet heeft ie wat inspiratie geput uit de keuze voor Vermeer. De 4 voor hem zijn momenteel stukken belangrijker.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 13:26
Citaat:
En verder voor mensen die stekelenburg niet meer zien verder ontwikkelen vind ik echt lachwekkend!! VD Sar was rond deze leeftijd ook niet al te best hoor flopte bij Juve en keepte tot 4 jaar terug nog bij Fulham wat ook niet echt een bijzondere club is en nu is het gewoon één van de beste, volgens sommige zelfs de beste keeper van de wereld!
Gewoon Stekelenburg op goal en Vermeer op de bank! Wil Vermeer dat niet dat doen we hem gewoon weg. Gentenaar is beter!

Van der Sar was nog altijd een topkeeper. Hij heeft alleen de verkeerde keuzes gemaakt met Juventus en Fulham.
Wat hij bij die clubs heeft gepresteerd is ook niet zo belangrijk. Wat hij bij AJAX deed wel en dat was veel beter dan Stekelenburg ooit heeft laten zien. Ik vind dat Stekelenburg totaal geen progressie heeft geboekt in vergelijking met 3 of 4 jaar geleden.

Gentenaar vertrekt trouwens.
Huntinator


Geregistreerd: 10-09-2008
Forum berichten: 176
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 15:03
Citaat:
Stekelenburg, Stekelenburg, Stekelenburg olé olé!

Duidelijk dat ik voor onze lange vriend kies. Vermeer vind ik maar een grabbelaar. Heeft het leuk gedaan en goed gedaan tegen Fiorentina. Meer niet. Kostte ons ook bergen punten, belangrijke punten.

Marseille, ADO, Sparta, AZ...
Met alle respect, Vermeer heeft het dit seizoen veel beter gedaan dan Stekelenburg. Juist Maarten kostte Ajax veel punten, waardoor Vermeer op goal kwam. Daarna presteerde ook Kenneth minder, dat geef ik toe. Maar om nou te zeggen dat hij alleen tegen Fiorentina goed gekeept hebt, vind ik zwak. Erg zwak zelfs, want je geeft in feite aan dat je dit seizoen niet hebt opgelet.

Ik ben het met Enganche eens, ik heb in beide weinig vertrouwen. Ik zou echter toch voor de ervaring van Stekelenburg gaan op dit moment. Heeft Vermeer zijn contract al verlengd trouwens?

Nee nog niet, die kan zo weglopen dus. Ga astjeblieft niet beweren dat jij voor de winterstop al op Vermeer hoopte. Hij deed het degelijk, meer absoluut niet. Nja, Stekel moet erin komen en deed het in Italië weer geweldig. Een week ziek en dan word je eruit geknikkerd. Tsja, wanbeleid van Van Basten.
mike_zuid2


Geregistreerd: 28-03-2008
Forum berichten: 590
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 15:11
Ik zeg :

Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 15:18
Met zijn gele shirt zeker Mike? <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Micky


Geregistreerd: 07-01-2008
Forum berichten: 120
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 15:28
Citaat:
Van der Sar was nog altijd een topkeeper. Hij heeft alleen de verkeerde keuzes gemaakt met Juventus en Fulham.
Wat hij bij die clubs heeft gepresteerd is ook niet zo belangrijk. Wat hij bij AJAX deed wel en dat was veel beter dan Stekelenburg ooit heeft laten zien. Ik vind dat Stekelenburg totaal geen progressie heeft geboekt in vergelijking met 3 of 4 jaar geleden.

Gentenaar vertrekt trouwens.


Ben ik niet met je eens Stekelenburg heeft vorig seizoen gewoon goed gekeept! en boekt wel degelijk progressie!
En buiten dat vind ik Gentenaar beter, los van of die zou blijven of weg gaat! Ik vind Vermeer echt een middelmatige keeper die zo wisselvallig is als wat! En dat denk ik altijd zal blijven omdat hij gewoon kleine basis dingen niet goed beheerst!! En ik zeg ook niet dat Stekelenburg net zo goed is als VD Sar. VD Sar is een wereld keeper en heeft veel meer talent en Stekelenburg kan daar niet/nooit aan tippen maar dat was alleen om aan te geven dat VD Sar na zijn 32e echt zijn top bereikte misschien nog wel later en dat hebben vrijwel alle keepers (uitzonderingen daar gelaten). En Vermeer zal ook nog wel beter worden maar hij zal niet langer worden en hij moet naar mijn mening nog wel heel veel ervaring op doen en bij leren om ajax waardig te worden!
stekelfan


Geregistreerd: 22-05-2008
Forum berichten: 486
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 18:12
Ik zeg Stekelenburg.Met Stekelenburg staat er iemand in de goal en heeft veel meer ervaring dan Vermeer en is zoiezo veel beter dan Vermeer.
Vermeer heeft op mij nou niet echt een bijzondere indruk gemaakt afgelopen seizoen,oke was 1 wedstrijd goed maar heeft ons meer punten gekost dan dat hij er gepakt heeft.En Stekelenburg boekt wel degelijk progessie,Maar heeft afgelopen seizoen gewoon heel veel pech gehad met een blesure,griep,Van Basten.
TvP


Geregistreerd: 23-05-2008
Forum berichten: 1370
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Delft
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 18:16
Citaat:
Ik zeg Stekelenburg.Met Stekelenburg staat er iemand in de goal en heeft veel meer ervaring dan Vermeer en is zoiezo veel beter dan Vermeer.
Vermeer heeft op mij nou niet echt een bijzondere indruk gemaakt afgelopen seizoen,oke was 1 wedstrijd goed maar heeft ons meer punten gekost dan dat hij er gepakt heeft.En Stekelenburg boekt wel degelijk progessie,Maar heeft afgelopen seizoen gewoon heel veel pech gehad met een blessure,griep,Van Basten.
En nou de objectieve kijk? Vemeer heeft één wedstrijd punten gepakt? Stekelenburg had pech? Nee, al zou Stekelenburg 3 doelpunten per wedstrijd doorlaten en Vermeer 1, dan nog zou jij voor Maarten kiezen, jouw mening is totaal niet representatief. Maarja, daar is dan misschien dit forum dan ook voor. Om verschillende meningen te ondervinden.
stekelfan


Geregistreerd: 22-05-2008
Forum berichten: 486
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 18:28
Citaat:
Ik zeg Stekelenburg.Met Stekelenburg staat er iemand in de goal en heeft veel meer ervaring dan Vermeer en is zoiezo veel beter dan Vermeer.
Vermeer heeft op mij nou niet echt een bijzondere indruk gemaakt afgelopen seizoen,oke was 1 wedstrijd goed maar heeft ons meer punten gekost dan dat hij er gepakt heeft.En Stekelenburg boekt wel degelijk progessie,Maar heeft afgelopen seizoen gewoon heel veel pech gehad met een blessure,griep,Van Basten.
En nou de objectieve kijk? Vemeer heeft één wedstrijd punten gepakt? Stekelenburg had pech? Nee, al zou Stekelenburg 3 doelpunten per wedstrijd doorlaten en Vermeer 1, dan nog zou jij voor Maarten kiezen, jouw mening is totaal niet representatief. Maarja, daar is dan misschien dit forum dan ook voor. Om verschillende meningen te ondervinden.

Ik ben wel objectieve,En je hoort elkaars mening te respecteren jah <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 18:37
Citaat:
Ga astjeblieft niet beweren dat jij voor de winterstop al op Vermeer hoopte. Hij deed het degelijk, meer absoluut niet. Nja, Stekel moet erin komen en deed het in Italië weer geweldig. Een week ziek en dan word je eruit geknikkerd. Tsja, wanbeleid van Van Basten.

Citaat:
Vermeer heeft op mij nou niet echt een bijzondere indruk gemaakt afgelopen seizoen,oke was 1 wedstrijd goed maar heeft ons meer punten gekost dan dat hij er gepakt heeft.En Stekelenburg boekt wel degelijk progessie,Maar heeft afgelopen seizoen gewoon heel veel pech gehad met een blessure,griep,Van Basten.

Ook als je voor Stekelenburg bent, kan en moet je Vermeer fair beoordelen, iets wat ik hierboven niet lees. Ik heb ook voor Stekelenburg gekozen, maar Vermeer heeft -toen hij niet eerste keuze was maar wel op 't hok stond- het eigenlijk best aardig gedaan. Dan lees ik dingen als 'grabbelaar', '1 wedstrijd goed'.. <img src='smilies/icon_confused.gif' /> Stekelenburg wordt echt geen betere keeper als je Vermeer afzeikt, hoor.

Beide keepers zijn bepaald niet feilloos geweest dit seizoen en beide hebben hun voor- en nadelen. De enige progressie die er hopelijk is, is dat ze eens flink in de spiegel gaan kijken, want er valt er heel wat te leren uit het afgelopen seizoen.
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 22:20
Het blijft natuurlijk moeilijk. Gisteren las ik in de Metro of Spits dat Stekelenburg graag bij Ajax wilt blijven. Hij wilde na de interlands even rustig zijn ''hoofd leegmaken'' wat overigens wel begrijpelijk is. Hij snapte de gedachtegang van Marco van Basten absoluut niet, maar hij was nog geen ''klootzak'' zei hij. Omdat Jol nu voor de groep komt te staan wil Stekelenburg (graag) bij Ajax blijven.

Ik vind het wel een klasse mentaliteit ik dacht dat deze klap bij hem harder aan zou komen en dat hij niet meer voor Ajax zou kiezen. Ik zeg alleen daarom al Stekelenburg die is volgend jaar echt uit op ''revanche''.
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 22:36
Ik moet nog maar zien of Stekelenburg blijft. Hij zei dat hij "voorlopig" blijft..... Het zal er dus vanaf hangen of iemand geintreseerd in hem is.

Ik zal er trouwens niet om rouwen. Ik wil graag een nieuwe keeper erbij. Maarten of Kenneth eruit met een voorkeur dat Maarten weggaat.
Marnix


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2786
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Haarlem
Geplaatst: Vr 5 jun 2009 22:38
Citaat:
Ik moet nog maar zien of Stekelenburg blijft. Hij zei dat hij "voorlopig" blijft..... Het zal er dus vanaf hangen of iemand geintreseerd in hem is.

Ik zal er trouwens niet om rouwen. Ik wil graag een nieuwe keeper erbij. Maarten of Kenneth eruit met een voorkeur dat Maarten weggaat.


In dat interview van hem kwam toch wel naar voren dat hij uit is op een soort ''revanche''. De media is natuurlijk meesterlijk in dingen verdraaien, maar toch.
Rinus


Geregistreerd: 29-12-2008
Forum berichten: 1713
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 jun 2009 14:39
Citaat:
Dennis Gentenaar wordt zo goed als zeker de nieuwe eerste doelman van VVV-Venlo. De sluitpost tekent naar alle waarschijnlijkheid maandagmiddag een contract in Limburg.

Dat meldt de regionale omroep L1 op zijn website. Gentenaar komt over van Ajax, waar hij in het bezit was van een aflopend contract. In Amsterdam wist hij nimmer uit te groeien tot eerste doelman.

Bij de promovendus hoopt Gentenaar weer aan meer speeltijd toe te komen. De doelman verdedigde eerder het doel van Borussia Dortmund en NEC Nijmegen.

Voetbal Primeur
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 jun 2009 14:44
Wat doet dat hier, Rinus? Gentenaar is al weg en heeft een eigen topic en is sowieso dus geen optie meer.
Rinus


Geregistreerd: 29-12-2008
Forum berichten: 1713
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 jun 2009 14:46
Citaat:
Wat doet dat hier, Rinus? Gentenaar is al weg en heeft een eigen topic en is sowieso dus geen optie meer.

Hij is nog niet weg, hij tekent naar alle waarschijnlijkheid, + ik kon zijn topic niet bij Spelers vinden, dus maar bij een ander keeper topic.. <img src='smilies/icon_neutral.gif' />
TvP


Geregistreerd: 23-05-2008
Forum berichten: 1370
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Delft
Geplaatst: Ma 15 jun 2009 14:48
Citaat:
Wat doet dat hier, Rinus? Gentenaar is al weg en heeft een eigen topic en is sowieso dus geen optie meer.

Hij is nog niet weg, hij tekent naar alle waarschijnlijkheid, + ik kon zijn topic niet bij Spelers vinden, dus maar bij een ander keeper topic.. <img src='smilies/icon_neutral.gif' />Volgens VI is het rond, vandaar dat Gentenaar nu bij de Voormalige Godenzonen staat <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Rinus


Geregistreerd: 29-12-2008
Forum berichten: 1713
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 jun 2009 14:50
Sorry, sorry, sorry. Neemt u mij niet kwalijk! <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
AFCAmuiden


Geregistreerd: 10-04-2009
Forum berichten: 67
Nieuws reacties: 5
Woonplaats: Muiden
Geplaatst: Di 7 jul 2009 16:17
Ten eerste weet ik niet of het zin heeft om op dit topic te posten
(het lijkt erop dat er al een tijdje geen nieuwe posts zijn geplaats)

Ten tweede; Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Stekelenburg, ik moet toegeven dat Vermeer het in de eerste paar wedstrijden (en vooral in de Uefa Cup) niet slecht deed. Maar als je naar de totale kwaliteiten kijkt vind ik Stekelenburg toch net wat beter. En dat ie een paar wedstrijden slecht keepte en Ajax punten kostte was logisch. Hij stond na lange tijd weer onder de lat en moest z'n wedstrijdritme weer opbouwen.

En ik werd overigens helemaal gek van dat gekloot van Vermeer in de 16 de laatste paar wedstrijden. Het leek wel of die niet wist wanneer die moest uitkomen of juist moest blijven staan. Hij was gewoon gevaarlijk bezig en nam teveel risico.

Vandaar: Stekelenburg terug onder de lat!
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.997.666 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Wie zien jullie volgend jaar liever op goal?
Ga
Zoeken: