Forum
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » Transferbeleid » Diego Lugano
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Diego Lugano
Maker: PushkinBekeken: 7510
Status: InactiefBerichten: 62
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 26 jul 2009 23:18
[size=150">DIEGO LUGANO[/size">


Naam: Diego Lugano
Leeftijd: 28 jaar
Lengte: 1.88m
Voorkeursbeen: rechts
Club: voorheen Naciona, Sao Paulo en Fenerbache, nu transfervrij
Status: Verkozen tot beste verdediger van de Copa America enkele jaren terug.
Beeldmateriaal: http://www.youtube.com/watch?v=1mq9abUwyq0

Citaat:
Ajax heeft Diego Lugano(2 hoog op het verlanglijstje staan. De rechtsbenige centrale verdediger van Fenerbache en aanvoerder van het Uruguayaans elftal is transfervrij en moet de Amsterdamse van meer routine voorzien. Het enige nadeel van het bikkelharde verdediger is dat hij Ajax bij een vertrek uit Amsterdam normaal gesproken niets of weinig oplevert.

Dat Ajax serieus werk maakt van Lugano, blijkt uit het feit dat de speler wordt 'gemasseerd' door Luis Suarez, die telefonisch en bij de nationale ploeg van Uruguay al een goed woordje deed voor Ajax. Lugano was het meest succesvol voor de Braziliaanse club Sao Paulo, waarmee hij de landstitel behaalde, de Copa Libertadores won en ten koste an Liverpool de wereldbeker veroverde. In 2005 werd hij verkozen tot beste verdediger van de Braziliaanse competitie.

Zijn overgang naar Fenerbache had nogal wat voeten in de aarde, omdat Sao Paulo lang weigerde mee te werken. Met de Turkse ploeg reikte hij in het seizoen 2007/2008 tot de kwartfinale van de Champions League, waarin hij werd uitgeschakeld door Chelsea. De verdediger speelde tot dusver 34 interlands van Uruguay. Daarin scoorde hij drie keer. Met het oog op op de toekomst zou een andere landgenoot van Suarez en Bruno Silva in beeld zijn. Diverse media in Uruguay melden dat Ajax bij Nacional heeft geïnformeerd naar de mogelijkheid om Sebastian Coates (1 over te nemen. De 1,96 meter lange verdediger staat tot 2011 onder contract. ajaxfans.net



--------------------------------------------------------------------------------

"Diego Lugano bereid naar Ajax te luisteren"

--------------------------------------------------------------------------------
Datum post: 26-07-09 23:12 - Gepost door: 343 - Bron: Forum Ajaxfans.net - Aantal keer bekeken: 54 - Aantal reacties: 1

Diego Lugano en Ajax gaan binnenkort in gesprek over een mogelijke verbintenis van de verdediger aan de club. Lugano is bereid om naar het aanbod van Ajax te luisteren. De Uruguayaan is transfervrij en meerdere Zuid-Europese clubs hebben al interesse getoond.

Het aantrekken van Lugano is net zoals bij de eerder transfervrije Uguchi Onyewu daarom geen sinecure voor Ajax. Mocht Lugano in Amsterdam arriveren dan zou het de derde Urugugayaan worden die het Ajaxshirt draagt. Martin Jol deed vaker zaken met de zaakwaarnemer van Diego Lugano; Ribeiro Wagner. Als trainer van Hamburg haalde hij Alex Silva naar Duitsland.

Dit laatste bericht komt van mijn hand overigens.
Ajaciedjuh


Geregistreerd: 22-12-2007
Forum berichten: 272
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 26 jul 2009 23:27
Bron weer vanuit de journalistiek kant?
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 26 jul 2009 23:34
Zelfde bron(nen).
Ajaciedjuh


Geregistreerd: 22-12-2007
Forum berichten: 272
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 26 jul 2009 23:36
Is het nog steeds luisteren of zijn ze al verder. Ik neem aan dat er niet voor niets een aparte topic wordt aangemaakt!? <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 26 jul 2009 23:49
Een aparte topic wordt aangemaakt als er echte interesse is, die is er. Dat betekent nog niet dat het tot een transfer hoeft te leiden, genoeg topics die op slot konden nadat een speler naar een andere club ging.

Diego Lugano gaat binnenkort aanhoren wat Ajax te bieden heeft. De speler sluit Ajax als optie dus niet op voorhand uit.
Dijk


Geregistreerd: 16-04-2009
Forum berichten: 951
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 27 jul 2009 00:13
Prima als ze deze speler gaan halen. Lijkt me ook een versterking voor de verdediging voor Ajax. Waar Ajax zich vooral zorgen moet gaan maken om de salarissen van het elftal. Ajax maakte vorig jaar al verlies als het op salarissen aan kwamen en nu zal dat nog meer worden als ze Lugano halen. Na Atouba zullen ze dan weer een grootverdiener binnen halen. En dan heb ik het nog niet over het tekengeld wat ze krijgen.
MrGuide


Geregistreerd: 20-06-2009
Forum berichten: 479
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 27 jul 2009 09:52
Je moet niet vergeten dat er transferkosten bespaard worden bij het halen van die transfervrije spelers. Uiteindelijk ben je in een jaar of 2 dan minder geld kwijt aan een speler, dan een minder verdienende speler die wel een redelijke transfersom kostte. Denk alleen wel dat er opgepast moet worden dat de salarishierarchie niet doorbroken wordt, op het moment dat we redelijke spelers transfervrij gaan halen, maar enorme salarissen gaan geven. Wat gaan de 'top' spelers in onze selectie dan zeggen? Daarnaast moeten er flink wat overbodige spelers vertrekken om de salariskosten te drukken.
Jobo


Geregistreerd: 23-02-2008
Forum berichten: 673
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 27 jul 2009 11:06
Die Amerikaan luisterde ook naar het bod van Ajax...

Deze jongen komt nooit. Hij kan bij veel grotere clubs tegen meer salaris aan de slag in een lekker warm land.

Wel netjes dat hij toch luistert naar het aanbod maar dat is meer gewoon formeel zakelijk.
Benji


Geregistreerd: 28-01-2008
Forum berichten: 785
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: Ma 27 jul 2009 11:33
Citaat:
Die Amerikaan luisterde ook naar het bod van Ajax...

Deze jongen komt nooit. Hij kan bij veel grotere clubs tegen meer salaris aan de slag in een lekker warm land.

Wel netjes dat hij toch luistert naar het aanbod maar dat is meer gewoon formeel zakelijk.


Zo zie ik het ook. Kan me amper voorstellen dat Ajax ook maar in de buurt van z'n salariseisen zal komen.
De Dominee


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 283
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Alkmaar
Geplaatst: Ma 27 jul 2009 13:37
Ik post het maar, let op: betrouwbaarheid onbekend:

Blackmoon op ANN:

Citaat:
Even vooropgesteld mijn bron is bekend bij de mods:

Er heeft vandaag een gesprek plaatsgevonden tussen een delegatie van Ajax en de zaakwaarnemer van Lugano. Morgen meer ...

Overigens is het verhaal over 'Keiresson' 100% waar.. ik post vd week iets meer omdat er nog alleen contact tussen Barce en Ajax over hem is geweest


Voer voor speculatie.

Edit: nieuwe post van die Blackmoon:

Citaat:
wellicht aan de mods om jullie mee te delen hoe betrouwbaar mijn bron is, maar het is DEZELFDE bron die mij wist te vertellen dat van Gaal naar Bayern ging terwijl de hele pers nog met Belgie bezig was (zoek maar terug)


Dat klopt. Hij was daar extreem vroeg mee, zelfs voordat er uberhaupt sprake van was.
methodmich


Geregistreerd: 06-08-2008
Forum berichten: 787
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 27 jul 2009 15:09
Tja, ik ken die jongen niet en hij kan best betrouwbaar zijn, maar zo dapper was het niet om te gokken dat Bayern bij Van Gaal uit zou komen, dus dat zegt me nog niet zo veel.
MrGuide


Geregistreerd: 20-06-2009
Forum berichten: 479
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 28 jul 2009 12:51
Citaat:
Lazio praat opnieuw met Ajax-doelwit Lugano

Mocht Ajax nog serieus werk willen maken van de komst van Diego Lugano, dan zal het haast moeten maken. Lazio ziet in de transfervrije Uruguyaan de ideale opvolger van David Rozehnal en heeft een vijfjarig contract klaarliggen voor de mandekker. In tegenstelling tot Ajax sprak Lazio ook al met Lugano, maar diens transfereisen bleken toen erg gortig te zijn. Lugano, die transfervrij vertrekt bij Fenerbahçe, wilde volgens Italiaanse media 2,5 miljoen euro per jaar opstrijken. Lazio bood in eerste instantie een bedrag van 1,5 miljoen euro per jaar, maar heeft nu een nieuw contract opgesteld met allerlei bonussen in de verbintenis. Beide partijen gaan spoedig weer met elkaar om tafel om te praten over een mogelijke samenwerking.


Bron: Voetbalzone

Denk dat de keuze voor deze speler tussen Lazio en Ajax vrij simpel is.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 28 jul 2009 12:57
Dan is dan ook het enige simpele aan deze transfer:

Citaat:
Fener Facing Possible Transfer Dilemma With Lugano

Fenerbahçe has faced their share of transfer blunders in recent seasons. The club lost stars Mehmet Aurelio and Tuncay ?anl? with no compensation from other clubs, but now the team is facing another potential transfer dilemma. Although defender Diego Lugano is still under contract with the Canaries, the club may have to pay a transfer fee just to keep him in Istanbul next season.

Fenerbahçe has had bad luck with retaining some footballers in recent seasons. Now the team could face another dilemma surrounding Diego Lugano. Reports out of Istanbul this week indicate that Lugano may have already signed a contract with Uruguayan second division side Rentistas. Although such a move would seem improbable for one of Europe's top defenders, the picture becomes clear with a look at Rentistas' owner: Lugano's agent, Juan Figer.

Figer has garnered his share of controversy in dealing with his clients in recent years. However, the agent's ownership of the second division Uruguayan side could put him in more hot water. Reports indicate that Figer has been signing his own clients to the club, then requiring bigger clubs to pay a transfer fee to them (and ultimately, Figer) in order to sign the players. Now a report in Turkish newspaper Vatan says Figer has completed this task with Diego Lugano.

The Vatan report says Figer signed Lugano to Rentistas in January. The report also says he signed similar deals with clients Alex de Souza, Claudio Maldonado, and Dani Güiza. According to the report, Rentistas now owns the rights to Lugano and Fener would have to pay the club (and Figer) a transfer fee in order to keep the defender in Istanbul.

There is no word on the amount of the fee, and neither party has confirmed that a deal has occurred. Lugano joined the Canaries in 2006, but has been courted by a number of Italian clubs recently. His contract with Fener expires at the end of this season.


Fenerbahce Worldwide
Jobo


Geregistreerd: 23-02-2008
Forum berichten: 673
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 28 jul 2009 15:36
Heel snel uit de gesprekken terugtrekken. Met dit soort maffia moet je geen zaken willen doen.

Dat iedereen geld wil verdienen is logisch maar we moeten ons niet in de maling laten nemen. Clubs zouden toch op hoger niveau afspraken moeten maken om zich te beschermen tegen dit soort maffia zaakwaarnemers.
swanski


Geregistreerd: 15-05-2008
Forum berichten: 188
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 28 jul 2009 20:22
Van AN voor de geïnteresseerden. Keirrison is inmiddels definitief geen optie meer voor Ajax zoals vandaag bekend is gemaakt.

Gepost op 28 juli 2009 om 09:36:46. door blackmoon_ams

Citaat:
Hier de beloofde update, er heeft gisteren dus een gesprek plaatsgevonden tussen de zaakwaarnemer van Lugano, Juan Figer. En alhoewel Lugano dus wel degelijk interesse heeft om voor Ajax uit te komen EN Ajax bereid is om ver te gaan (ruim 2.5M per jaar) is er het volgende 'dodgy' probleem

Juan Figer, de zaakwaarnemer van Lugano is tevens de eigenaar van een 2e divisie club in Uruguay (Rentistas) en daar 'schijnt' Lugano in dus al een contract te hebben getekend te hebben niet met de bedoeling om daar te spelen maar met de bedoeling een transfersom voor Lugano te bedingen.

Ajax heeft geen zin om hierin mee te gaan en claimt Lugano transfervrij terwijl Juan Figer dus een transfersom wil zien.

Wordt vervolgd...kamp Lugano is nu aan zet


Gepost op 28 juli 2009 om 10:15:25. door blackmoon_ams

Citaat:
over Keirrison weet ik niet genoeg, alleen dat Barca zijn akkoord zou gegeven hebben voor een verhuur aan Ajax EN dat Ajax hem minimaal voor 2 jaar wil/mag huren mits het zover komt, wat Keirrisson zelf wil weet ik niet, vandaar dat er ik nog niks over hem gepost hem

Wat betreft Lugano, Ajax wil zo snel mogelijk duidelijkheid (lees: deze week) - ik verwacht dat er eind deze week meer bekend over is. Onze mening (dus ook die van mijn bron), Juan gaat shoppen met Lugano in de serie-A en kijken wie er wel een transferbedrag wil betalen voor hem. Kwa salaris zal hij niet heel veel meer verdienen bij Lazio/AS Roma overigens (dat weet hij/Ajax ook)

Aangeboden contract vanuit Ajax is voor 4 jaar waarbij hij met (prestatie) bonussen 2.5M (!) per jaar kan verdienen.


Gepost op 28 juli 2009 om 10:37:15. door blackmoon_ams

Citaat:
Laten we over Keirrison maar in het 'Keirrison' topic verder gaan .. nogmaals, Ajax wil hem alleen huren voor minimaal 2 jaar waarmee Barca akkoord gaat maar de mening van speler zelft telt hier dus schijnbaar ook in mee en daar is men dus niet nog niet over uit. Ajax zal vast wel een gesprek geplanned hebben met Keirrison en zaakwaarnemer(s) maar daar is bij mij nog niks over bekend!
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 00:16
Over Keirrison hoeven we het niet meer te hebben. Gaat voor twee jaar naar Benfica.
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 11:10
Ajax heeft geen speler meer nodig. Selectie is compleet! Verdediging staat goed, het moet alleen weer op elkaar ingespeeld raken.
Dario


Geregistreerd: 30-12-2008
Forum berichten: 36
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 16:17
Citaat:
Ajax heeft geen speler meer nodig. Selectie is compleet! Verdediging staat goed, het moet alleen weer op elkaar ingespeeld raken.


Sorry maar verdedigeng komen we toch echt wel tekort(Zie vorige seizoen en afgelopen AT).Of willen we dadelijk weer met 6-2 verliezen tegen PSV.
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 17:43
Als je redelijk kijkt. De 3-3 tegen Atletico, 3 (gigantische) fouten van spelers die waarschijnlijk niet eens in de basis zullen staan. De 3-2 tegen Benica: 1 ongelukkige (om het zo maar even uit te drukken) terugspeelbal, 1 keer ongelukkige miscommunicatie / uitverdedigen, en een gigantische fout van de keeper, die waarschijnlijk ook wissel staat. Zo slecht is de verdediging nog niet.
abruzzi


Geregistreerd: 19-10-2008
Forum berichten: 1144
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 18:05
Citaat:
Als je redelijk kijkt. De 3-3 tegen Atletico, 3 (gigantische) fouten van spelers die waarschijnlijk niet eens in de basis zullen staan. De 3-2 tegen Benica: 1 ongelukkige (om het zo maar even uit te drukken) terugspeelbal, 1 keer ongelukkige miscommunicatie / uitverdedigen, en een gigantische fout van de keeper, die waarschijnlijk ook wissel staat. Zo slecht is de verdediging nog niet.


En in Nederland zijn alle tegestanders veel slechter dan op het AT. En worden die fouten dus veel minder gemaakt <img src='smilies/icon_wink.gif' /> .
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 18:22
Als je kijkt naar de fouten die Fregge opnoemt, zou je juist moeten concluderen dat die fouten ongeacht de tegenstander worden gemaakt. Op het AT had je dan wel ploegen die die fouten wat resoluter afstraffen, dat wel.

Neemt natuurlijk niet weg dat onze centrale verdedigers niet overlopen van daadkracht om zo'n tegenstoot te elimineren. We lopen erbij, we kijken ernaar en we tasten mis. Achilleshiel van Ajax, Fregge, het is nou eenmaal zo.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 18:37
Citaat:
Als je kijkt naar de fouten die Fregge opnoemt, zou je juist moeten concluderen dat die fouten ongeacht de tegenstander worden gemaakt. Op het AT had je dan wel ploegen die die fouten wat resoluter afstraffen, dat wel.

Neemt natuurlijk niet weg dat onze centrale verdedigers niet overlopen van daadkracht om zo'n tegenstoot te elimineren. We lopen erbij, we kijken ernaar en we tasten mis. Achilleshiel van Ajax, Fregge, het is nou eenmaal zo.


Mja je zou daakracht als het probleem kunnen omschrijven. Ik probleem is mijn inziens meer dat onze verdedigers zowel positioneel inzicht als scherpte in de duels ontbreken en dat zijn voetbalkwaliteiten. Organisatorisch zit er ook nog het een en ander mis maar dat kan nog opgelost worden, dat geef ik nog de tijd.
Het probleem van Ajax is dat er geen steunpilaar is. Als ik kijk naar het Ajax waarmee we in de CL ver kwamen dan zie ik:

Trabelsi-Chivu-Pasanen/Bergdolmo-Maxwell/Van Damme

Oleguer en Bergdolmo of Pasanen vind ik geen groot verschil. Maxwell was een heel goede middenvelder maar kwam verdedigend natuurlijk tekort als linksback. Van Damme was opbouwend en positioneel een drama. Als Atouba z'n niveau haalt dan zit het daar ook niet veel slechter.
Het grote verschil was met name Chivu, die zette de lijnen uit. We hadden ook Trabelsi die op die plek heel goed was, maar vooral Chivu maakte het verschil. Die zorgde er namelijk ook voor dat Pasanen kon uitblinken. Zo'n speler missen we nog, het is niet alleen puur coachen het is ook zelf een spelniveau halen zodat er zekerheid ontstaat.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 19:26
Galasek stond daar kort voor, hè. Heel kort zelfs. Dat was bij tijd en wijle een halve voorstopper. Chivu was één brok onverzettelijkheid, die liep door muren als het moest. Nu lijkt me die Vertonghen ook wel een verbeten mannetje, maar in zijn spel achterin zie je het helaas nog niet terug.

Volgens mij wordt Jol erg verdrietig van dat positionele inzicht. Het loopt daar standaard achteruit en reageert vaak pas op het moment dat de tegenstander iets onderneemt. Goed gepositioneerd staan is ook je tegenstander een goede positie ontnemen, maar menig steekballetje in de 16 vindt zijn bestemming. Ook nog eens zonder naar de buitenkant gedrongen te worden. Dan heb je én de passlijn én je tegenstander niet goed afgedekt. Dan ben je simpelweg niet zo'n goede verdediger. Ligt deels ook aan backs die soms in geen velden of wegen te bekennen zijn, maar toch.

Ook het ruwere werk zie ik niet veel. Als FdeB vroegah in de gaten kreeg dat er een pass richting zijn tegenstander zou kunnen komen, deelde ie al een hengst uit. Op het AT moesten Suarez en Cvitanich al oorlog voeren voordat de bal zelfs maar in hun buurt was. Da's bij Ajax achterin wel anders. Ik kan me goed voorstellen dat Jol nog een lomperik in die linie zoekt..
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 19:47
Citaat:
Galasek stond daar kort voor, hè. Heel kort zelfs. Dat was bij tijd en wijle een halve voorstopper. Chivu was één brok onverzettelijkheid, die liep door muren als het moest. Nu lijkt me die Vertonghen ook wel een verbeten mannetje, maar in zijn spel achterin zie je het helaas nog niet terug.


Vertonghen vind ik in veel opzichten een prima middenvelder, het enige minpunt is z'n snelheid (startsnelheid is slecht). Galasek had weer het probleem dat hij te ver achteruit speelde. Ik dnk dat we in De Zeeuw wel een goede hebben, dat is iemand die en positioneel inzicht heeft en de verbetenheid heeft (zo iemand die je net als Trabelsi blijft tegenkomen).

Citaat:
Volgens mij wordt Jol erg verdrietig van dat positionele inzicht. Het loopt daar standaard achteruit en reageert vaak pas op het moment dat de tegenstander iets onderneemt.


[Oleguer is gewoon te traag. Vaak wordt z'n Barcelona tijd erbij gehaald, laten we niet vergeten dat hij toen rechtsback stond. Oleguer staat nog niet eens zovaak uit positie, maar als dat zo is dan ben je de klos ls er ruimte achter hem ligt. Oleguer is het beste als hij kkort voor de eigen 16 staat (zie de wedstrijden tegen Fiorentina). Van Oleguer heof je ook niet te verwachten dat hij ver naar voren gaat (veel te gevaarlijk). Maar Oleger is in de duels tenminste nog iemand die z'n fouten herstelt. Nee neem dan Wielaert, ik heb me kapot lopen ergeren toen ik hem tegen Atletico weer achteruit zag lopen i.p.v. het duel aan te gaan.
Marco


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 4289
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 29 jul 2009 20:02
Citaat:
Oleguer is het beste als hij kkort voor de eigen 16 staat (zie de wedstrijden tegen Fiorentina).

Niet geheel toevallig met ook Lindgren in de basis. Rasmus kan dan ook aardig 'Galasekken'. Niet dat ik daar nou voor ben, dan heb ik liever:

Citaat:
Ik dnk dat we in De Zeeuw wel een goede hebben, dat is iemand die en positioneel inzicht heeft en de verbetenheid heeft

Die dus.

Citaat:
Nee neem dan Wielaert, ik heb me kapot lopen ergeren toen ik hem tegen Atletico weer achteruit zag lopen i.p.v. het duel aan te gaan.

I knew it! :mrgreen: Zit er maar niet over in, het moet raar lopen als we die nog veel aan het werk zien. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.884
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: RobertScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.979.110 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » Transferbeleid » Diego Lugano
Ga
Zoeken: