Forum
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » Algemeen » De misselijkmakende haat tegen Ajax
Ga
Zoeken:

Onderwerp: De misselijkmakende haat tegen Ajax
Maker: 343Bekeken: 9012
Status: InactiefBerichten: 76
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 2 mei 2010 23:57
Toch maar even gekeken naar SV en daar stelden ze de haat tegen AJAX aan de kaak.
Mulder Sr. en Borst hadden daarbij goede punten. (Waterreus..."Joa, moar..." <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' /> )
Wat vinden jullie daarvan? Hoe moeten we daar op reageren.

Ook de reactie van Jol was goud ("Ik vind dat wel leuk...").

Uit een andere topic.
Citaat:
Dan nog die laag geklasseerde supporters, waar halen ze die haat vandaan ? wat heeft het voor nut, om te gaan juichen bij een 4-0 achterstand, om dat Twente voorstaat en Ajax naast de titel grijpt ? Ik kan hier met mijn pet niet bij.. waar moet het heen met dat voetbal, ik zat met iemand te kijken en die zei wat is dat voor een achterlijk gedoe, uitsupporters achter het glas ? maarja, daar hebben de meeste het zelf naar gemaakt hoor, die haat en nijd, daar word het Nederlandse voetbal niet beter van. Donderdag zit ik dan toch gewoon weer voor de TV met enige zenuwen om mijn AJAX toe te juichen voor de beker.

Martin Jol, Bedankt!

Voer voor onze columnisten om dat eens zeer goed te omschrijven vanuit een positief oogpunt richting AJAX. Je mag best een hekel hebben aan AJAX, maar dit is echt zo'n zielige haat. Wat heeft AJAX clubs als Nec aangedaan dat ze dat scanderen en nog klappen ook wanneer hun club met 1-4 wordt afgedroogd? Ze hebben dankzij AJAX Goossens mogen hebben en Sarpong mogen huren. Groningen hetzelfde laken een pak. Kregen een prachtige prijs voor Suarez. Lindgren had een clausule. Silva ook een prima prijs. Zo werkt het in het voetbal. AJAX staat ook niet te grienen wanneer Real, Arsenal of een andere ploeg langskomt. Ook gooien de voorzitters op een walgelijke manier olie op het vuur als een regelrechte demagoog en de paupers, die niet eens van voetbal houden, slikken het als zoete koek. Walgelijk.
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 00:16
Bij mij maakt het ook altijd enorm veel haat los tegenover al die andere klote clubs en helemaal als Ajax een grote prijs wint.
Ik kan me nog herinneren dat ik in 1995 zo blij was met de winst in Wenen van de Cl, maar tegelijkertijd enorm genoot van al die andere clubs die niks hadden.
De lijst word almaar langer he........die ratten uit Rotterdam - Zuid en de boeren van het Pisvee zijn natuurlijk de ergste, maar wat te denken van wedstrijden in het vermaledijde Utrecht of Den Haag........daar irriteer ik me wild aan.
Het leuke is natuurlijk dat het allemaal ontstaan is uit afgunst en jaloezie en daarom is het extra leuk als Ajax de prijzen wint. Ik betrap me erop dat ik (op een paar uitzonderingen na) geen enkele symphatie meer heb voor geen enkele club.
Die rot Tukkers halen het slechtste in mij boven door zo vaak in de 93e minuut met 1-0 te winnen......dat is gewoon mijn voetbal niet, maar je hoort er niemand over. <img src='smilies/icon_evil.gif' />
Wat ik wel enorm kwalijk vind is dat de aanhang van al die lompe provincieclubs vaak worden opgenaaid door hun eigen voorzitter.......denk maar eens terug aan de one man show van Dirk Teringa, nu weer die dikke paddekop van Monsterman om over Jorien vd Herik nog maar te zwijgen. Daar zou de KNVB eens tegen op moeten treden, want die voorzitters/eigenaren zijn de echte luizen in de pels.
Zodra Ajax op bezoek komt staat er altijd wel een rand debiel op om de zaak op scherp te zetten. Ik noem die engerd van Groningen (Nijland) maar even.....door zijn idiote gedrag mbt transfers van spelers naar Ajax werd heel dat boerengat gek en werd de spelersbus van Ajax in de fik gestoken en een jaar later later zelfs hun eigen tribune. Ik zie die haa niet minder worden maar wel groeien met dank aan die enge mannetjes zoals Munsterman en Teringa......bah. :kots:
Bolkestein


Geregistreerd: 03-09-2009
Forum berichten: 514
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 00:47
Misselijkmakend?

Een van de leukste dingen van het Ajacied zijn is die eeuwige haat van andere supporters. Altijd maar ons arrogantie verwijten. Altijd maar met ons bezig zijn. Altijd maar 'helemaal niets in Amsterdam' roepen. Altijd hopen dat wij verliezen, in plaats van dat zij winnen.

Zij houden zich bezig met ons, wij amper met hen. Daar voelen we ons te goed voor. We hebben teveel klasse om dag in dag uit andere clubs te haten. Kom op zeg.

Ik kan me nog herinneren dat er in 1995, nadat de naam Ajax weer de wereld over ging, een ontzettend giftige brief in de VI werd gepubliceerd van een PSV-supporter. Droop werkelijk van het venijn en de jaloezie. Kon ik heerlijk van genieten.

Hoe meer ze haten, hoe meer we op de weg terug zijn. En op de weg terug zijn we, want de naam Ajax roept al een stuk meer weerstand op dan een paar jaar geleden. We zijn opeens niet meer zo sympathiek.

Ik geniet er met volle teugen van. Toont hun gebrek aan klasse aan. De meerderheid van mijn Ajax gappies had het hart om Twente vrij snel te feliciteren na de wedstrijd vanmiddag, om vervolgens te concluderen dat we trots mogen zijn op de progressie die geboekt is.

Een héél ander geluid dan Affelay zn 'helemaal niets in Amsterdam' een paar jaar geleden, terwijl je net nota bene voor de vierde keer achtereen kampioen bent geworden.

Laat ze maar haten. Aan het eind van de dag zijn wij de mooiste club van de wereld. Zij niet. En dat neemt niemand ons af.
jamesgf


Geregistreerd: 29-05-2008
Forum berichten: 420
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 01:34
Het is toch zo logisch als wat? Twente is in tegenstelling tot Ajax sympathiek. En das niet raar, daar je bijvoorbeeld met De Zeeuw en Suarez de twee meest onsympathieke spelers van de Eredivisie in de gelederen hebt. Als je daar nog eens de bezielende leiding van trainer Martin Jol bij optelt, moet je al concluderen dat je op maar weinig empathie hoeft te rekenen. De drie staan in schril contrast met een Brama, Nkufo/Ruiz en McClaren. En terecht. Daarnaast hoef je niet te verwachten dat het gezeur over die huurlingen in je voordeel zal spreken. Dat lafjes inspelen op je bloedeigen jongens is enkel gericht op een goed resultaat. Maar iedereen begrijpt dat je veldspel goed moet zijn, alvorens je op enige sympathie hoeft te rekenen. Als je positief ofwel goed voetbalt en dus ook positiviteit/plezier uitstraalt, betaalt dat zich uiteindelijk onherroepelijk terug. Maar die benodigde klasse is ver te zoeken. Dat blijkt uit van alles.
woekie


Geregistreerd: 26-03-2009
Forum berichten: 99
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 02:31
Ajax laat niemand onberoerd. Of je houdt van die club of je hebt er een hekel aan. Zo gaat dat met clubs die groot en zeer succesvol zijn. En het lijkt me nogal logisch dat als Twente als underdog en kleinere club meer sympathie zal ontvangen als het met het grote Ajax om de titel strijdt. Als PSV met Twente in een kampioensrace was verwikkeld had ik ook op Twente gehoopt.
Ik weet trouwens niet of de haat wel zo enorm is. De reacties die we gezien hebben zijn van clubs die met Ajax strijden om successen: PSV, Twente, AZ, en die laatste heeft eigenlijk altijd meer gehad met Feyenoord dan Ajax. Feyenoord is dan weer van oudsher dé rivaal. ADO Den Haag komt uit de grote stad, net als Utrecht en Utrecht en Amsterdam hebben historisch gesproken ook nooit echt op goede voet met elkaar gestaan.

Van andere clubs betwijfel ik of daar echt haat bestaat. En anders is het, zoals eerder gesteld meer de sympathie voor de underdog, de onwaarschijnlijke winnaar. Zeg nou zelf, als Nieuw Zeeland tegen Duitsland speelt of Honduras tegen Engeland, voor wie zijn we dan?

Maar misschien is het niet zo erg als half voetbalminnend Nederland een hekel heeft aan Ajax. Hoe meer supportersgroepen zich tegen je keren, hoe meer je gemotiveerd kunt raken om hen de mond te snoeren. Wat dat betreft zouden alle tegenstanders die houding moeten aannemen. Kampioenschap zowat verzekerd...
woekie


Geregistreerd: 26-03-2009
Forum berichten: 99
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 03:35
Citaat:
Het is toch zo logisch als wat? Twente is in tegenstelling tot Ajax sympathiek. En das niet raar, daar je bijvoorbeeld met De Zeeuw en Suarez de twee meest onsympathieke spelers van de Eredivisie in de gelederen hebt. Als je daar nog eens de bezielende leiding van trainer Martin Jol bij optelt, moet je al concluderen dat je op maar weinig empathie hoeft te rekenen. De drie staan in schril contrast met een Brama, Nkufo/Ruiz en McClaren. En terecht. Daarnaast hoef je niet te verwachten dat het gezeur over die huurlingen in je voordeel zal spreken. Dat lafjes inspelen op je bloedeigen jongens is enkel gericht op een goed resultaat. Maar iedereen begrijpt dat je veldspel goed moet zijn, alvorens je op enige sympathie hoeft te rekenen. Als je positief ofwel goed voetbalt en dus ook positiviteit/plezier uitstraalt, betaalt dat zich uiteindelijk onherroepelijk terug. Maar die benodigde klasse is ver te zoeken. Dat blijkt uit van alles


Sorry dat ik het zeg, maar dit is je reinste flauwekul. Als je het voetbal een beetje volgt zou je wel weten dat Ajax al jaren het slechtste in sommige supportersgroepen naar boven brengt. Dat heeft niets te maken met gedragingen op het veld of er naast, het is gewoon het lot van een succesvolle topclub. Hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind.
Herinner je nog eind vorig seizoen? Twente speelt tegen AZ, en beide supporterskampen roepen dat er ‘helemaal niets in Amsterdam’ is. Voor een goed begrip, dit was voor de komst van Jol en De Zeeuw.
Daarnaast heeft Ajax zich dit seizoen op het veld juist positief gemanifesteerd. Er werd goed gevoetbald vooral na de winterstop, veel gescoord en weinig geïncasseerd. Kenners wezen erop dat de speelwijze van Ajax juist hartstikke moeilijk was en toch sluit Ajax dit seizoen met 106-20 af. Twente komt daar niet eens in de buurt. Maar alleen omdat Twente nooit eerder kampioen is geweest lag het goed bij velen, de saaie manier van spelen ten spijt.
En dan dit: twee Twente-spelers kwamen dit seizoen in het nieuws omdat ze dronken achter het stuur waren gaan zitten: Boris Michailov (reservekeeper) en Theo Janssen. In het geval van de laatste leidde dat zelfs tot een ernstig auto-ongeluk waarbij medepassagier Kevin Moeliker ernstig gewond in het ziekenhuis terechtkwam en enige tijd kunstmatig in coma moest worden gehouden. Een oor is hij in elk geval kwijt. En wat zal men dan als kwalijker beschouwen? Klaagzangen over spelers die tegen hun eigenlijke werkgevers worden ingezet of voetballers die feitelijk een misdrijf begaan? Denk daar maar eens over na.
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 09:54
Die Somer van Utrecht die heeft gisteren ook afscheid genomen van zijn club, hij beloofde ook dat hij "zeker en vast" niet naar Ajax, die Supporters begonnen te juichen ofdat ze kampioen werden !!

<img src='smilies/icon_rolleyes.gif' /> <img src='smilies/icon_rolleyes.gif' />
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 10:12
Ik vind het ook behoorlijk triest om te juichen als je 4-0 achter staat, als je zelf 3e staat (PSV) maar toch gaat juichen als Ajax het maar niet wordt. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Puur uit jaloezie, al zullen ze het nooit toegeven. Het komt altijd door die zogenaamde arrogantie. Ik zit er niet mee, maar het blijft vreemd.

Ik kan niet wachten op een kampioenschap. Dan zullen wij de rest eens gaan uitlachen.
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 10:28
Citaat:
Misselijkmakend?

Een van de leukste dingen van het Ajacied zijn is die eeuwige haat van andere supporters. Altijd maar ons arrogantie verwijten. Altijd maar met ons bezig zijn. Altijd maar 'helemaal niets in Amsterdam' roepen. Altijd hopen dat wij verliezen, in plaats van dat zij winnen.

Zij houden zich bezig met ons, wij amper met hen. Daar voelen we ons te goed voor. We hebben teveel klasse om dag in dag uit andere clubs te haten. Kom op zeg.

Ik kan me nog herinneren dat er in 1995, nadat de naam Ajax weer de wereld over ging, een ontzettend giftige brief in de VI werd gepubliceerd van een PSV-supporter. Droop werkelijk van het venijn en de jaloezie. Kon ik heerlijk van genieten.

Hoe meer ze haten, hoe meer we op de weg terug zijn. En op de weg terug zijn we, want de naam Ajax roept al een stuk meer weerstand op dan een paar jaar geleden. We zijn opeens niet meer zo sympathiek.

Ik geniet er met volle teugen van. Toont hun gebrek aan klasse aan. De meerderheid van mijn Ajax gappies had het hart om Twente vrij snel te feliciteren na de wedstrijd vanmiddag, om vervolgens te concluderen dat we trots mogen zijn op de progressie die geboekt is.

Een héél ander geluid dan Affelay zn 'helemaal niets in Amsterdam' een paar jaar geleden, terwijl je net nota bene voor de vierde keer achtereen kampioen bent geworden.

Laat ze maar haten. Aan het eind van de dag zijn wij de mooiste club van de wereld. Zij niet. En dat neemt niemand ons af.


Amen!!
Vooral deze zin, "Hoe meer ze haten, hoe meer we op de weg terug zijn."

Hoe meer alle clubs weer gaan roepen dat ze willen dat Ajax géén kampioen wordt des te meer is dit een signaal dat er bij Ajax iets moois aan het groeien is!

@ jamesgf: Zijn er ook wel eens dagen dat jij niet tegen iets rondom Ajax schopt?
Wellicht word het eens tijd om met je andere been uit bed te stappen elke dag. Want volgens mij stap je tot op heden elke keer met het verkeerde been uit bed <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 10:35
Ik kan er inderdaad ook van genieten. Zelf Ajax wel aanvallen als ze slecht resultaat hebben, maar als ze zelf een slecht resultaat boeken, moeten wij stil zijn. Juist... Ik kan ook niet wachten om morgen te werken, en om vrijdag naar het zaalvoetbal te gaan.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 10:42
Nobody likes us but we don't care..

Wij verlagen ons niet tot het niveau wat de andere ploegen in de eredivisie doen.

Ik geniet eigenlijk maar van die haat tegen Ajax. Dit is in mijn ogen: Dat ze meer geven om de prestaties van Ajax dan om hun eigen club..

Bekijk het positief: Alle clubs zingen "Helemaal niets in Amsterdam" omdat ze weten dat er voor hun NIETS meer te halen is in Amsterdam..

Kortom we staan net als vroeger weer met 1-0 voor en de tegenstanders komen puur om niet te verliezen naar Amsterdam. :mrgreen:
sincere1983


Geregistreerd: 17-05-2009
Forum berichten: 3150
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 10:54
Citaat:
Nobody likes us but we don't care..

Wij verlagen ons niet tot het niveau wat de andere ploegen in de eredivisie doen.

Ik geniet eigenlijk maar van die haat tegen Ajax. Dit is in mijn ogen: Dat ze meer geven om de prestaties van Ajax dan om hun eigen club..

Bekijk het positief: Alle clubs zingen "Helemaal niets in Amsterdam" omdat ze weten dat er voor hun NIETS meer te halen is in Amsterdam..

Kortom we staan net als vroeger weer met 1-0 voor en de tegenstanders komen puur om niet te verliezen naar Amsterdam. :mrgreen:


Inderdaad. Het is gewoon, Je houd van Ajax of je haat Ajax. Er is geen tussenweg in voetballand blijkbaar.
Ik geniet ook van die 'haat'. Teken dat ze weer bang zijn van dit Ajax.

Overigens kan ik er écht met mijn kop nog steeds niet bij dat de haat voor Ajax groter is dan de liefde voor hun eigen club (zie nec, feyenoord, utrecht, den haag etc.).
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 11:09
Citaat:
Twente-verdediger: 'Helemaal niets in Amsterdam'

FC Twente is vanmiddag kampioen van Nederland geworden. De Tukkers wisten op bezoek bij NAC Breda knap met 0-2 te winnen dankzij doelpunten van Bryan Ruiz en Miroslav Stoch.

Lang streed FC Twente met Ajax om het kampioenschap. Na afloop van de wedstrijd kon verdediger Dwight Tiendalli (hij heeft een verleden bij Feyenoord, red.) zich niet inhouden.

Toen Tiendalli met de schaal in de kleedkamer van FC Twente binnenkwam, schreewde hij "Helemaal niets in Amsterdam." Dezelfde tekst werd enkele minuten daarvoor door de NAC-supporters gezongen.


Sjonge jonge hier word ik helemaal panisch van, die Tiendalli heeft jaren bij Feyenoord geen ene tering uitgevoerd en speelt een halve seizoenshelft bij Twente redelijk maar niet meer dan dat en dan gaat hij de boy uithangen alsof HIJ Twente kampioen heeft gemaakt :kots: :kots: :happyfinger:
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 12:27
woekie heeft het al gezegd tegen jou, jamesgf, maar wat een ongelooflijke onzin, zeg.
De Zeeuw voetbalde voor AJAX al jaren bij andere clubs, he? Suarez was ook een held bij Groningen. Dit is niet van de laatste jaren. Dit is een tendens.
Martin Jol reageerde erg nuchter en als een heer op de debiele spreekkoren en vreugde vanwege het feit dat AJAX geen kampioen was geworden.


Wat sincere1983 zegt": "dat de haat voor Ajax groter is dan de liefde voor hun eigen club".....Daar erger ik mij kapot aan. Ik vind het zo zielig, maar ik zie de humor er niet van in. Vooral niet als het zoveel debielen zijn.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 12:42
Citaat:

Sjonge jonge hier word ik helemaal panisch van, die Tiendalli heeft jaren bij Feyenoord geen ene tering uitgevoerd en speelt een halve seizoenshelft bij Twente redelijk maar niet meer dan dat en dan gaat hij de boy uithangen alsof HIJ Twente kampioen heeft gemaakt :kots: :kots: :happyfinger:


Ja, en dat als geboren Amsterdammer. Als hij zijn kop ooit nog eens vertoond in Amsterdam mogen ze hem wat mij betreft aan de schandpaal nagelen. Misselijkmakend, echt.
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 13:44
Trouwens nog een vraagje. Zou de Fanshop op je rug de tekst 'Nobody likes us, but we don't care' drukken op de plaats van het rugnummer?
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 13:55
De haat tegen Ajax merk je vooral bij psv, feyenoord, ado den haag, utrecht en az. Verder in iets mindere mate bij nec en groningen. Twente gedraagt zich op Tiendali na als een ware kampioen, verder vind ik het helemaal nog niet zo heel raar dat zij helemaal niets in Amsterdam te roepen wanneer een club er net boven eindigt. Persoonlijk vind ik het gejuich voor Twente goals op andere velden een stuk zieliger of de wijze waarop psv en az de laatste jaren hun kampioenschap vierden.
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 14:12
Het is gewoon kansloos natuurlijk, om als enige andere supporter van een andere club te gaan juichen natuurlijk, puur omdat zij nooit of vrijwel nooit zo (hoog) geïndigd zijn of kunnen eindigen..

Zoals hier ook al gezegd word, de meer haat des te mooier het voor Ajax gaat worden.
M(L)....


Geregistreerd: 08-07-2009
Forum berichten: 131
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 15:09
Citaat:
woekie heeft het al gezegd tegen jou, jamesgf, maar wat een ongelooflijke onzin, zeg.
De Zeeuw voetbalde voor AJAX al jaren bij andere clubs, he? Suarez was ook een held bij Groningen. Dit is niet van de laatste jaren. Dit is een tendens.
Martin Jol reageerde erg nuchter en als een heer op de debiele spreekkoren en vreugde vanwege het feit dat AJAX geen kampioen was geworden.


Wat sincere1983 zegt": "dat de haat voor Ajax groter is dan de liefde voor hun eigen club".....Daar erger ik mij kapot aan. Ik vind het zo zielig, maar ik zie de humor er niet van in. Vooral niet als het zoveel debielen zijn.


Ik zie de humor er inderdaad ook niet van in, ik vindt het persoonlijk zwaar irritant worden. Ga lekker je club steunen in de plaats ons uit te fluiten , ik snap best dat ze het leuk vinden dat twente kampioen geworden is in de plaats van Ajax maar dat op elke tribune een dansje moet worden gedaan? stelletje kleine hersenloze etters. Helemaal niets in Amsterdam? Behalve CL en zometeen de beker tsja... beetje dom hé, en voor de rest heeft zo'n beetje elke club verloren in Amsterdam... <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
Klapp


Geregistreerd: 03-05-2010
Forum berichten: 1
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 17:25
Met dank aan Rotterdam!!
Altijd prettig dat een club expres verliest om een ander het kampioensschap te onthouden!!
thommy


Geregistreerd: 24-08-2008
Forum berichten: 790
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 18:59
Citaat:
Trouwens nog een vraagje. Zou de Fanshop op je rug de tekst 'Nobody likes us, but we don't care' drukken op de plaats van het rugnummer?


Wanneer het niet druk is wel, door de week.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 19:11
Even wat terzijde, wie dacht dat Feyenoord een wanprestatie leverde tegen Twente ( wat ook zo was )

Die moet dit eens kijken!
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 19:22
Tja, met Lazio gaat het al jaren slecht zoniet diep triest.. Ze hebben zelf niets meer te winnen en gaan dus hopen dat hun aartsrivaal (AS Roma) geen kampioen wordt..

Overigens is de haat tussen Lazio en AS Roma nog erger dan hier in Nederland..

Zielig zeer zielig..
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Ma 3 mei 2010 19:48
Wel leuk. Toen ik net de EM-Té inliep waren er verdacht veel Twente fans bij gekomen zeg.
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Di 4 mei 2010 18:47
Citaat:
Wel leuk. Toen ik net de EM-Té inliep waren er verdacht veel Twente fans bij gekomen zeg.


Kotsen op die gasten.........wie is er nu Twente supporter buiten Enschede?.............juist.....niemand !!!
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.004.667 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » Algemeen » De misselijkmakende haat tegen Ajax
Ga
Zoeken: