Forum
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » Transferbeleid » Roberto Rosales
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Roberto Rosales
Maker: PushkinBekeken: 6320
Status: InactiefBerichten: 53
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 14 jul 2010 08:55
[size=150">Roberto Rosales [/size">


Naam Roberto José Rosales Altuve
Geboortedatum 20 november 1988
Geboorteplaats Caracas, Venezuela
Voorkeursbeen rechts
Nationaliteit Venezolaans
Club:KAA Gent
Rugnummer 17
Positie Rechtsback of hangende rechtermiddenvelder
Contract 2011 met eenzijdige optie van Gent voor nog twee jaar
Prestaties Seizoen club w(g)
2006-2007 Caracas FC 2
2007- KAA Gent 66 (5)
Internationale status: International van Venezuela, in interesse van o.a. Benfica en Ajax
Interesse Ajax: In april waren er al geruchten dat Ajax Rosales zou volgen.
Geschatte waarde: 3,5 tot 4 miljoen, oplopend bij stijgende interesse
Lengte 1,74m
Beeldmateriaal
1. http://www.youtube.com/watch?v=tIK0ncUla-U [voorzet">
2. http://www.youtube.com/watch?v=rSL-VgqmGj0
[doelpunt">
3. http://www.youtube.com/watch?v=al6XmUymdaY
[biografie">

Wikipedia

Biografie
Roberto Rosales zette zijn eerste voetbalstappen in de Escuela del Instituto Pedagógico, een Venezolaanse voetbalschool, onder leiding van Jorge Perez Acosta, Pedro en Alfredo Gallardo. Op zijn 15e vertrok hij naar Deportivo Gulima. Hij speelde mee in de Liga César del Vecchio en een jaar later op een nationaal toernooi voor -17 en -20-jarigen. Rosales speelde er met andere bekende Venezolaanse voetballers, zoals Daniel Blanco (Caracas FC), José Randón (Aragua FC), José Parada (Caracas FC), David González (Caracas FC), César Hernández (UCV FC), Rubén Arocha (Zamora FC) en vele anderen.
Caracas FC
Rosales speelde nadien bij de jeugd van Caracas FC en maakte in 2006 zijn debuut voor het eerste elftal, waarin hij dat seizoen verschillende speelminuten kreeg.
KAA Gent
Op 30 mei 2007 tekende Roberto Rosales op 18-jarige leeftijd een contract voor twee seizoenen bij AA Gent, met een optie voor nog eens twee seizoenen extra. Gent plukte Rosales zo vlak voor de neus van RSC Anderlecht, dat ook sterke interesse toonde, weg. Hij maakte zijn debuut op 14 juli 2007 in de UEFA Intertoto Cup tegen Cliftonville FC.
Op het einde van het seizoen speelde Rosales de volledige finale van de Beker van België 2007-08 mee, waarin met 2-3 werd verloren van Anderlecht

Nationale ploeg
Hij maakte zijn debuut voor de nationale ploeg van Venzuela op 28 maart 2007 tegen Nieuw-Zeeland. Venezuela won met 5-0 en Rosales speelde de volledige tweede helft mee.

Geruchten


Citaat:
Na Daryl Janmaat lijkt SC Heerenveen de interesse te verleggen naar Roberto Rosales. De rechtsback moet de opvolger van de naar West Bromwich Albion vertrokken Gianni Zuiverloon worden.
Volgens diverse Belgische media heeft Heerenveen belangstelling getoond voor de 19-jarige verdediger van AA Gent. Rosales is een bekende van de nieuwe trainer Trond Sollied, uit diens tijd bij Gent. Of er ook een bod is uitgebracht, is niet bekend.

In 2007 kwam Rosales in België terecht, na een dienstverband bij Caracas FC, uit zijn geboorteland Venezuela. De rechtervleugelverdediger speelde inmiddels ook al zeven interlands.[2008"> http://www.voetbal4u.com



Citaat:
Ajax heeft interesse in AA Gent-verdediger Roberto Rosales. Ook Benfica en FC Twente willen de rechtsback contracteren.
Volgens de verdediger heeft er nog geen enkele club contact opgenomen met AA Gent. “De interesse vernam ik van de pers, dus ik denk dat er nog geen aanbod is gedaan”, aldus Rosales aan Liderende Portes.
Rosales wil zich eerst richten op het einde van het seizoen en wil daarna pas denken over een eventuele transfer. “Ik heb hier nog een contract voor een jaar en ze hebben me hier erg goed behandeld. Ik richt me voorlopig alleen op de laatste wedstrijden en de bekerfinale”, besloot de 21-jarige back.[april 2010"> www. voetbal4u.com


Citaat:
Ajax houdt steeds meer rekening met een vertrek van Gregory Van der Wiel. De Amsterdammers zijn daarom druk op zoek naar een alternatief voor de verdediger. Onder meer Ronnie Stam van FC Twente komt in dat geval in aanmerking, maar Ajax houdt ook andere opties open.
Zo weet HNB dat assistent-trainer Danny Blind eind vorige week contract heeft opgenomen met de entourage van Rosales. Daarnaast werden ook videobeelden van de Venezolaan opgevraagd. Het is echter maar de vraag of AA Gent wil meewerken aan een transfer, de vice-kampioen wil het doorlopende contract van Rosales namelijk verlengen tot medio 2014. Juli 2010 voetbalkrant.com


Spelersbeschrijving: Roberto Rosales is een van de Zuid-Amerikaanse ontdekkingen van AA Gent. Dat Gent een goed oog voor spelers bewijst het verleden met o.a. Boussouffa, Mido en Bryan Ruiz die er doorbraken. Rosales arriveerde in 2007 en had het net zoals de andere Zuid-Amerikanen moeilijk om door te breken onder de behoudende coach Leekens. Een trainerswissel deed voor zowel Bryan Ruiz als Roberto Rosales wonderen. Rosales moest in Gent wennen aan het spel vooral in verdedigend opzicht. Hij werd daarom niet alleen opgesteld als rechtsback maar ook vaak als hangende middenvelder. Zijn voornaamste kwaliteit – een banaanvoorzet – komt daarmee het best tot uiting. In een aantal ozpichten doet Rosales aan Emanuelson denken, snelle acceleratie, houdt van opkomen en denkt vooral aanvallend. Net zoals Emanuelson ligt bij Rosales ook de zwakte in verdedigend opzicht, langzaam heeft de Venezuoalaan daarinvorderingen geboekt. Met Rosales haal je vooral een back binnen die in aanvallend opzicht goed is (voorzet en scorend vermogen) en technisch zijn steentje bijdraagt. De grote vraag blijft in mijn ogen of Rosales in verdedigend opzicht ook voldoende een slot op de deur is. Hij heeft progressie geboekt in positioneel opzicht en zijn tackle is er op vooruit gegaan, maar een echte pure vverdediger zal het nooit worden. Rosales moet het op die plek van zijn snelheid en werklust hebben om die zwakte te compenseren.
Wat in ieder geval wel bekend is is dat Urbain Hassaert bij AA Gent vaak genoeg langskwam en hij ongetwijfeld betrokken zal zijn in de oordeelvorming als er echt interesse is. De kostprijs van Rosales is stijgende. Een aantal jaar terug liep men in nauwe schoentjes bij Gent maar de schulden zijn langszaam afgelost en met het nieuw verezen Artevelde stadion zijn er meer mogelijkheden voor de club. Gent staat daardoor sterker in de onderhandelingen, de prijs van Rosales zal daarmee legen zo tussen de 3 miljoen en 4,5 miljoen is mijn schatting. Met oplopende interesse kan die prijs oplopen naar 5,5 miljoen, maar dat is hij naar mijn mening niet waard.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 14 jul 2010 10:47
Bedankt, Pushkin! :HollandAmerica:

Op de site van sportwereld.be staat ook een portret van Roberto Rosales.

Citaat:
Spelers Info



Voornaam: Roberto
Naam: Rosales
Geboortedatum: 20/11/1988
Gewicht:
Lengte:
Nationaliteit: Venezuela
Portret:
Na een half jaar als dépanneur brak Roberto Rosales vorig seizoen helemaal door bij AA Gent. De Venezolaan is een lust voor het oog op de rechterflank. Zijn rushes zijn vernietigend, zijn banaanvoorzetten splijtend. Rosales werd indertijd om medische... redenen afgekeurd bij Anderlecht, maar wist in 2007 een prima stage bij de Buffalo’s wél te verzilveren met een contract. De rechtsback, overgekomen van FC Caracas, geldt met zijn snelheid, techniek en Zuid-Amerikaanse flair als een van de grootste talenten uit Venezuela. Zijn eerste seizoen bij de Buffalo's werd meteen een succes, met de (verloren) bekerfinale als kers op de taart. De bevestiging bleef een seizoen later uit, maar afgelopen jaargang inspireerde hij de eigen aanhang dan weer tot de meezinger ‘Eviva Rosales!’ Door Het Nieuwsblad werd hij ook opgenomen in de Ploeg van het Seizoen. Rosales is een aangever. Zelf scoren blijft lastig voor de lichtvoetige speler, al verraste hij vorig seizoen in de heenronde met drie treffers kort na mekaar.
span_ajax


Geregistreerd: 13-05-2009
Forum berichten: 21
Nieuws reacties: 43
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 14 jul 2010 22:48
Ben hier wel benieuwd na, schijnt een zelfde soort voetballer te zijn als VDW. Als hij genoeg talent en potentie heeft?
Maurice


Geregistreerd: 23-08-2007
Forum berichten: 2062
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Hoofddorp/Apeldoorn
Geplaatst: Wo 14 jul 2010 22:51
Weer zo'n dwerg in de verdediging.. liever wat meer lengte!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 14 jul 2010 23:10
Jij wil Van Damme weer als back? :mrgreen:
Castel di Sangro


Geregistreerd: 20-12-2007
Forum berichten: 346
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 14 jul 2010 23:20
Nou, liever een Venezolaans talent van 21 dan een 26 jarige middelmatige back van Twente, of een 30 jarige mandekker van Juve.. Als back hoef je trouwens in mijn ogen niet enorm groot te zijn..
Ik ken de speler in kwestie niet. Maar gezien de verhalen die hierboven staan, lijkt het me geen slechte keuze.. :)
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Wo 14 jul 2010 23:20
Weer een onduidelijke tropische verassing waar we er al zo veel van hebben gehad en die geen moer toevoegen.
We hebben het hier wel over de vervanging van Gregory vd Wiel en dan komen ze met zo`n figuur aan kakken, dan nog liever Stam en dat wil wat zeggen.
Ik ben nar meneer Atouba en die Kuffour voorlopig wel even genezen van dergelijke verassingen.......en die 2 hadden nog meer naam en verleden dan deze meneer ook.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 14 jul 2010 23:26
Citaat:
Weer een onduidelijke tropische verrassing waar we er al zo veel van hebben gehad en die geen moer toevoegen.
We hebben het hier wel over de vervanging van Gregory vd Wiel en dan komen ze met zo`n figuur aan kakken, dan nog liever Stam en dat wil wat zeggen.
Ik ben nar meneer Atouba en die Kuffour voorlopig wel even genezen van dergelijke verrassingen.......en die 2 hadden nog meer naam en verleden dan deze meneer ook.


Zal best maar de feiten zijn overigens wel dat aankopen van de Nederlandse markt de afgelopen 10 jaar minimaal even vaak gefaald hebben als excoten. Daarnaast zijn we een club van talenten en pas ik er dus echt voor om Twente weer een financiële injectie te geven.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 14 jul 2010 23:35
Citaat:
Weer een onduidelijke tropische verrassing waar we er al zo veel van hebben gehad en die geen moer toevoegen.
We hebben het hier wel over de vervanging van Gregory vd Wiel en dan komen ze met zo`n figuur aan kakken, dan nog liever Stam en dat wil wat zeggen.
Ik ben nar meneer Atouba en die Kuffour voorlopig wel even genezen van dergelijke verrassingen.......en die 2 hadden nog meer naam en verleden dan deze meneer ook.

Daar moet je nooit naar kijken, Ad. Zeker als ze met zulke naam en verleden naar AJAX komen. Liever een talent.
Castel di Sangro


Geregistreerd: 20-12-2007
Forum berichten: 346
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 14 jul 2010 23:40
Citaat:
Weer een onduidelijke tropische verrassing waar we er al zo veel van hebben gehad en die geen moer toevoegen.
We hebben het hier wel over de vervanging van Gregory vd Wiel en dan komen ze met zo`n figuur aan kakken, dan nog liever Stam en dat wil wat zeggen.
Ik ben nar meneer Atouba en die Kuffour voorlopig wel even genezen van dergelijke verrassingen.......en die 2 hadden nog meer naam en verleden dan deze meneer ook.

Oke, ik heb net een beetje topics zitten doorbladeren.. Maar wat ben jij negatief! Rommedahl is slecht, Sarpong een drama, Braafheid een idioot, deze speler gaat het ook weer niet worden.. Ik vraag me werkelijk af wat jouw ideale plaatje voor Ajax dan WEL is.. No offence, maar het valt me gewoon op! Mocht je het aandurven, knal je mening over 'Hoe het wel zou moeten' dan eens hier neer: http://ajaxfans.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=2283&start=125
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 14 jul 2010 23:44
Ad is vooral pessimistisch na tig jaar wanbeleid.
AFCA_Seaman


Geregistreerd: 08-05-2008
Forum berichten: 1221
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Drachten
Geplaatst: Wo 14 jul 2010 23:51
Citaat:
Weer een onduidelijke tropische verrassing waar we er al zo veel van hebben gehad en die geen moer toevoegen.
We hebben het hier wel over de vervanging van Gregory vd Wiel en dan komen ze met zo`n figuur aan kakken, dan nog liever Stam en dat wil wat zeggen.
Ik ben nar meneer Atouba en die Kuffour voorlopig wel even genezen van dergelijke verrassingen.......en die 2 hadden nog meer naam en verleden dan deze meneer ook.

Oke, ik heb net een beetje topics zitten doorbladeren.. Maar wat ben jij negatief! Rommedahl is slecht, Sarpong een drama, Braafheid een idioot, deze speler gaat het ook weer niet worden.. Ik vraag me werkelijk af wat jouw ideale plaatje voor Ajax dan WEL is.. No offence, maar het valt me gewoon op! Mocht je het aandurven, knal je mening over 'Hoe het wel zou moeten' dan eens hier neer: http://ajaxfans.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=2283&start=125

''No Offence'' maar ik denk dat je Ad niet goed genoeg kent <img src='smilies/icon_wink.gif' /> Als je toch bezig bent met het doorspitten van Ad zijn berichten, dan zul je er ook wel achter komen waarom hij op deze manier tegen Ajax aan kijkt. Laat ik het kort samenvatten: Hij heeft alles meegemaakt met/bij Ajax wat je mee kan maken.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 15 jul 2010 00:00
Zeker...ervaring en Ad kent de club van binnen en buiten en zag waar de club naar toe is gegaan. De spontaniteit binnen AJAX is weg en dat is nooit een goed iets. Het voetbal gaat tenonder aan het succes. Steeds meer geldwolven gijzelen het voetbal (Blatter, de CL in deze vorm).
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Do 15 jul 2010 09:27
[list">Doelwit Ajax en FC Twente 'niet te koop'
Roberto Rosales zal komend seizoen niet te bewonderen zijn op de Nederlandse velden. De rechtsback van AA Gent werd in verband gebracht met een overstap naar onder meer Ajax en FC Twente, maar is niet te koop.

Voorlopig hebben de clubs zich nog niet gemeld bij de Belgische club, zo vertelt AA Gent-manager Michel Louwagie in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Officieel heb ik nog niets gehoord. We willen Rosales ook niet verkopen en hebben zijn optie tot 2012 gelicht. Het moet maar eens gedaan zijn met onze spelers in België veel te goedkoop te verkopen."

Louwagie is dan ook niet van plan Rosales van de hand te doen. "Die Nederlanders komen af met belachelijke prijzen. Bryan Ruiz hebben we ook te goedkoop verkocht', vervolgt Louwagie. 'Het kleine AA Gent bestaat niet meer. We zijn het al iets grotere AA Gent en dat moet geen spelers meer verkopen. Zo heb ik het een tijdje geleden ook tegen de manager van Rosales gezegd: Rosales is niet te koop."

Naast Ajax, dat de 21-jarige vleugelverdediger als opvolger van Gregory van der Wiel ziet, en FC Twente, dat Rosales als mogelijke vervanger van Ronnie Stam op het oog had, waren ook Benfica en enkele clubs uit de Bundesliga geïnteresseerd in de dertienvoudig international van Venezuela.[/list">

Voetbalprimeur.nl
Castel di Sangro


Geregistreerd: 20-12-2007
Forum berichten: 346
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 15 jul 2010 13:25
Citaat:


''No Offence'' maar ik denk dat je Ad niet goed genoeg kent <img src='smilies/icon_wink.gif' /> Als je toch bezig bent met het doorspitten van Ad zijn berichten, dan zul je er ook wel achter komen waarom hij op deze manier tegen Ajax aan kijkt. Laat ik het kort samenvatten: Hij heeft alles meegemaakt met/bij Ajax wat je mee kan maken.

Beter gezegd, ik ken hem helemaal niet.. Z'n negativiteit in z'n posts (van de afgelopen tijd) valt me alleen op.. En om nou alles af te kraken lijkt me ook niet constructief.. Het viel me gewoon op toen ik een paar topics aan het doorspitten was. Vandaar dat ik dan wel eens wilde weten hoe hij er dan wel over dacht.. Het was verre van een aanval op zijn persoon.. :)
P.Paulusma


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 10
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 15 jul 2010 18:05
Als ze zeggen dat hij niet te koop is, dan zal hij binnenkort wel een transfer gaan maken. Ben benieuwd of hij naar Ajax komt, veel goede verhalen over hem gehoord.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 13-01-2009
Forum berichten: 1294
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 15 jul 2010 18:11
Citaat:
"Officieel heb ik nog niets gehoord. We willen Rosales ook niet verkopen en hebben zijn optie tot 2012 gelicht.


Poeh! Een 2-jarig contract, Als Rosales weg wil en met interesse van Ajax en Twente wil hij dat zeer waarschijnlijk wel, want financieel en sportief gaat hij erop vooruit, dan wordt hij dus verkocht, want hij zal zijn contract niet meer verlengen.
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Do 15 jul 2010 18:15
Eigenlijk vind ik dat Ajax, als V.d. Wiel vertrekt, Blind een kans moet geven op die positie. Hij heeft veel geleerd bij FC Groningen en als je ziet dat vorig seizoen Atouba werd gehaald maar Anita uiteindelijke de gewenste linksback bleek te zijn heb ik meer vertrouwen in de eigen jeugd dan in het slagen van aankopen.

Blind, Alderweireld, Vertonghen, Anita
RogerGarcia


Geregistreerd: 18-10-2009
Forum berichten: 1469
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 15 jul 2010 18:34
Hij heeft de kans gehad in de voorbereiding en gefaald. Dus is het dan tijd voor een nieuwe rechtsback.
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Do 15 jul 2010 18:44
Citaat:
Hij heeft de kans gehad in de voorbereiding en gefaald. Dus is het dan tijd voor een nieuwe rechtsback.

Ik heb hem deze voorbereiding twee keer zien spelen en de eerste keer speelde iedereen van Ajax erg slecht en de tweede keer vond ik hem redelijk. Daarbij vind ik het onzin om na de eerste twee wedstrijden in de voorbereiding een speler af te schrijven die bij FC Groningen een half seizoen op die positie redelijk gespeeld en een paar keer zelfs erg goed, zoals tegen Ajax.
RogerGarcia


Geregistreerd: 18-10-2009
Forum berichten: 1469
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 15 jul 2010 18:47
Jol heeft hem genoeg zien en kunnen beoordelen op trainingen de afgelopen tijd.
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Do 15 jul 2010 23:20
Blind (een linkspoot) op rechts en Anita (een rechtspoot) op links? Nee, ik zie de logica er echt niet in...
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 15 jul 2010 23:37
Inderdaad, Anita is in mijn ogen zelfs als noodoplossing op linksback gezet, omdat in eerste instantie Atouba geblesseerd raakte, en linksback gewoon niet in Emanuelson's speelstijl past, is Anita daar maar geplaatst
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Do 15 jul 2010 23:42
Citaat:
Blind (een linkspoot) op rechts en Anita (een rechtspoot) op links? Nee, ik zie de logica er echt niet in...

Anita speelt goed als linksback en Blind speelt goed als rechtsback, ik zie daar juist niet, niet de logica van in. Als een speler goed presteerd op een bepaalde positie maakt het mij weinig uit of hij linksbenig, rechtsbenig of speelt zonder benen.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 15 jul 2010 23:57
AA Gent verloor thuis van een Finse ploeg voor de voorrondes van de Uefa, nog zo'n flater en het kan snel gedaan zijn met Rosales' Europese avontuur.
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.884
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: RobertScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.975.094 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » Transferbeleid » Roberto Rosales
Ga
Zoeken: