Forum
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » De Technische Staf & Het Bestuur » De (mogelijke) opvolger van Martin Jol
Ga
Zoeken:

Onderwerp: De (mogelijke) opvolger van Martin Jol
Maker: PushkinBekeken: 12405
Status: InactiefBerichten: 184
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 19:18
Waarom vind je Lodeiro een onbegrijpelijke aankoop, ik volg het even niet?
jamesgf


Geregistreerd: 29-05-2008
Forum berichten: 420
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 19:46
Ik vraag je één ding, wat is de gedachte achter deze aankoop? Het gaat er mij niet om of het wel of niet een goeie speler is, er lopen/liepen wel meer spelers bij Ajax die over het algemeen als goed worden beschouwd, maar waarom moesten er zo nodig miljoenen worden weggesluisd naar Uruguay? Laten we kijken naar z’n periode alhier. Die kleine Uruguyaan trachtte al staand op z’n tenen boven te drijven op het dichtbevolkte middenveld, maar het lukte maar niet. En, naast de onvermijdelijke aanpassingsmoeilijkheden, kijkend naar de hoeveelheid middenvelders die Ajax onder contract had/heeft staan was dat te voorzien. De Jong, De Zeeuw, Lindgren, Eriksen, Enoh, Gabri, Aissati, das geen kattenpis. Dan vraag je je dus af, waarom is Lodeiro daarbij gehaald? Het leek mij en ik neem aan ook voor jou geen aankoop die Ajax op de korte termijn sterker zou maken. Maar voor de wat langere termijn is de komst van de aanvallende middenvelder ook al niet zo logisch. Immers, volgens Jol hebben we met aanvallende middenvelder Eriksen het grootste talent in 10 jaar en komen volgens Jol de aanvallend ingestelde middenvelders Bouy en Klaassen er ook nog eens aan. Dan kom je toch al gauw tot de conclusie dat het een beetje zinloze, onbegrijpelijke aankoop is geweest? Bekijk ik het ook vanuit zijn eigen perspectief. Had hij niet beter tot het WK in Uruguay kunnen blijven? Loderio zelf natuurlijk ondervindt het meeste hinder van deze situatie. Ik krijg ook niet echt het idee dat men er bij Ajax zo vreselijk mee in de maag zit, voor z’n blessures had hij ook nog niet echt een vaste plek kunnen verwerven. Net als Suk heeft hij een aantal invalbeurtjes gekend, meer ook niet.

Nu wil ik Loderio niet direct op dat niveau plaatsen, maar wel qua goedheid/begrijpelijkheid van de aankoop. Jol klaagt over buitenspelers, waarom dan dit soort jongens halen? Ik kan het alleen maar verklaren als het pleasen van Suarez en het afgeven van een signaal met het speelminuten geven aan de ‘pollen uit de grond rennende’ Suk. Dit soort fratsen valt niet te tolereren.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 20:29
Citaat:
Ik vraag je één ding, wat is de gedachte achter deze aankoop?


Ik weet niet of je Ajax-Anderlecht nog kunt herinneren, dat was een draak van een wedstrijd mede wegens gebrek aan gogme op het middenveld (Donald & De Jong die toen speelden). Kort daarna is terecht de creatieve speler op het middenveld Lodeiro gehaald. Nu kun je dat laakbaar vinden dat we die speler niet in de jeugd hadden maar dat was wel de realiteit.

Citaat:
Het gaat er mij niet om of het wel of niet een goede speler is, er lopen/liepen wel meer spelers bij Ajax die over het algemeen als goed worden beschouwd, maar waarom moesten er zo nodig miljoenen worden weggesluisd naar Uruguay?


Zie boven, je kan debatteren of Lodeiro de beste optie was als creatieve middenvelder en of pleasen van Suarez niet heel zwaar meewoog maar dat Ajax een creatieve middenvelder nodig had was wel duidelijk.

Citaat:
Laten we kijken naar z’n periode alhier. Die kleine Uruguyaan trachtte al staand op z’n tenen boven te drijven op het dichtbevolkte middenveld, maar het lukte maar niet.


Lodeiro had de pech dat de tandem De Jong-Pantelic ontstond iets wat nog niet eens zo zeer voor goede voetbal zorgde maar wel doelpunten.

Citaat:
En, naast de onvermijdelijke aanpassingsmoeilijkheden, kijkend naar de hoeveelheid middenvelders die Ajax onder contract had/heeft staan was dat te voorzien. De Jong, De Zeeuw, Lindgren, Eriksen, Enoh, Gabri, Aissati, das geen kattenpis. Dan vraag je je dus af, waarom is Lodeiro daarbij gehaald?


Het merendeel daarvan is meer controleur/breker dan creatieveling. Destijds had je inderdaad ook Eriksen en het is schrijnend dat Eriksen en Lodeiro de enigen zijn die een creatieve impuls kunnen brengen.

Citaat:
Het leek mij en ik neem aan ook voor jou geen aankoop die Ajax op de korte termijn sterker zou maken.


Dat idee had ik wel.

Citaat:
Maar voor de wat langere termijn is de komst van de aanvallende middenvelder ook al niet zo logisch. Immers, volgens Jol hebben we met aanvallende middenvelder Eriksen het grootste talent in 10 jaar en komen volgens Jol de aanvallend ingestelde middenvelders Bouy en Klaassen er ook nog eens aan.


Juist wel, Lodeiro is 1. een groot talent die al het nodige had laten zien 2. juist voor een creatief middenveld een vereiste.Eriksen en Lodeiro hadden prima samen kunnen spelen als het elftal in zijn totaliteit maar goed genoeg zou zijn afgesteld.

Citaat:
Dan kom je toch al gauw tot de conclusie dat het een beetje zinloze, onbegrijpelijke aankoop is geweest? Bekijk ik het ook vanuit zijn eigen perspectief. Had hij niet beter tot het WK in Uruguay kunnen blijven?


Was misschien het geval geweest als AZ geen interesse had getoond. Jij weet net zo goed als ik dat Aajx dan een veeg uit de pan had gekregen dat Ajax weer had liggen slapen.

Citaat:
Loderio zelf natuurlijk ondervindt het meeste hinder van deze situatie. Ik krijg ook niet echt het idee dat men er bij Ajax zo vreselijk mee in de maag zit, voor z’n blessures had hij ook nog niet echt een vaste plek kunnen verwerven. Net als Suk heeft hij een aantal invalbeurtjes gekend, meer ook niet.


Maar dat geldt voor meer talenten, iets wat je eerder al terecht aan de kaak stelde. Suk en Lodeiro zijn een totaaaaaaaaaaaal andere categorie qua 'talent'.

Citaat:
Nu wil ik Loderio niet direct op dat niveau plaatsen, maar wel qua goedheid/begrijpelijkheid van de aankoop.


Een goede speler val je geen buil aan ook al heb je al een goede speler op die positie. Dat heb ik veel liever dan een matige tot slechte speler halen op een positie waar het meer nodig is. Dus nee ik vind de aankoop van Lodeiro niet overbodig.

Citaat:
Jol klaagt over buitenspelers, waarom dan dit soort jongens halen?


Jij weet donders goed dat dit uitvluchten van Jol zijn en we die ook zo moeten zien. HET probleem bij Ajax zijn lang niet alleen de buitenspelers maar juist ook het middenveld. Bij mij had Lodeiro momenteel een basisplek gehad als hij fit was egweest.

Citaat:
Ik kan het alleen maar verklaren als het pleasen van Suarez en het afgeven van een signaal met het speelminuten geven aan de ‘pollen uit de grond rennende’ Suk. Dit soort fratsen valt niet te tolereren.


Het pleasen zal ongetwijfeld hebben meegespeeld, maar je meot Lodeiro straks egwoon op zijn kwaliteiten beoordelen niet om de intenties waar hij mogelijk ook om gehaald is.
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 20:33
De grootste fout die Jol deze zomer gemaakt heeft is dat hij Mido en vooral Tainio gehaald heeft. Haal daar mijn part Boerrigter van heb je tenminste een fatsoenlijke buitenspeler.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 20:36
Ik vind Mido niet eens zo'n fout om eerlijk te zijn, dat kan nog best wat worden.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 20:38
Citaat:
Ik vind Mido niet eens zo'n fout om eerlijk te zijn, dat kan nog best wat worden.


Enige is dat het nu 2 maanden na z'n aankoop is en heeft nog steeds niets gepresteerd. Ja een goal tegen Veendam.

Mido kan zomaar wel iets worden, ben ik met je eens. Maar Taino en Ooijer..

Zal toch echt iets drastisch moeten gaan veranderen, enkel Jol de zwarte piet geven is niet genoeg.
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 20:43
Ik geef Jol ook niet alle schuld ook Rik die in de winter zegt dat Jol Mido niet mag halen, daar was het grootste gedeelte het mee eens en vonden ze goed werk van Rik. En door de affaire Fullham heeft Jol nu alles te zeggen en mag hij Mido halen, een fout van Rik. Natuurlijk voetballen de spelers zonder inzet en zonder passie, fout van de spelers. Maar ik weet niet wat de tactiek achter alles is er zit totaal geen lijn in het spel en dat reken ik Jol wel aan.
GertJan020


Geregistreerd: 28-10-2008
Forum berichten: 2175
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Vlakbij 010
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 20:44
Ongelofelijk dit. Blijven jullie maar lekker zeuren op Jol.

Laten we Ajax lekker stabiel houden, en de 200e coach ontslaan uit de afgelopen 10 jaar. Nee, daar worden de spelers beter van, daar schiet de club veel mee op. Misschien moeten we is kijken naar het bestuur die er achter zit. Leuk hoor, zo'n rapport van Coronel. Maar Van Der Boog en zijn aanhangsel gebruiken het als WC-papier. Maak van Ajax nou geen bedrijf, maar een voetbal club. Maar dat begrijpen ze niet te begrijpen.

Misschien moeten de Ajacieden is nadenken voordat we wat roepen. Alsof men met dit topic wat opschiet.
Het is verdorie een half jaar geleden, dat Ajax onoverwinnelijk was. Denk je echt dat diezelfde trainer, dat nu opeens niet meer kan met diezelfde selectie?
Haal maar een andere trainer. Dan kunnen we nu gelijk in de achtervolging. Halen we het net niet. Beginnen we het seizoen moet hoge verwachtingen, en roepen we we na 12 speelrondes weer dat die trainer weg mag. Ongelofelijk dit.
JC zegt dat we uit moeten kijken voor het 010-spook. Misschien kunnen we qua supporterschap nog wat leren van 010. Blijf nou verdorie is 100% achter je club/coach staan.
Nr.10


Geregistreerd: 22-06-2008
Forum berichten: 1489
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Hoorn
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 20:48
Citaat:
Ongelofelijk dit. Blijven jullie maar lekker zeuren op Jol.

Misschien moeten we is kijken naar het bestuur die er achter zit. Leuk hoor, zo'n rapport van Coronel. Maar Van Der Boog en zijn aanhangsel gebruiken het als WC-papier. .


Volgens Coronol zijn 30 van 38 aanbevelingen uitgevoerd en zijn er ook nog een paar die nu in uitvoering zijn. Jol is juist diegene die schijt heeft aan het rapport: 'dat was voor mijn tijd.' Dat geeft wel aan dat Jol er alleen maar zit voor zichzelf.
GertJan020


Geregistreerd: 28-10-2008
Forum berichten: 2175
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Vlakbij 010
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 20:52
Dan moet het bestuur er toch zeker voor zorgen dat Jol dat niet kan doen! Van de Boog laat toe dat Jol zijn broer mee mag nemen. Je kan Martin moeilijk verwijten dat hij Cock heeft meegenomen, terwijl het rapport er is.
AFCAKatwijk


Geregistreerd: 01-04-2009
Forum berichten: 1903
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Gestopt
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 20:55
Ach, het beeld aan het eind van Studio Sport zei mij al genoeg (Vd Boog en Jol die elkaar niet aan kijken en voor de rest helemaal geen contact maken) een van de 2 of allebei gaan/gaat er binnen 2 weken uit.
Gestopt
Nr.10


Geregistreerd: 22-06-2008
Forum berichten: 1489
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Hoorn
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 20:57
Citaat:
Dan moet het bestuur er toch zeker voor zorgen dat Jol dat niet kan doen! Van de Boog laat toe dat Jol zijn broer mee mag nemen. Je kan Martin moeilijk verwijten dat hij Cock heeft meegenomen, terwijl het rapport er is.


Het antwoord van Coronel: 'Er werken dertien mensen rond het eerste elftal. Tien daarvan zaten er voordat Jol er zat.' Zo wordt er wel erg eenzijdig naar de zaak gekeken.

Edit: Vind jij het negatief dat Jol z'n broer en Lindeman heeft meegenomen, met andere woorden: had Coronel dit moeten blokkeren? Is dit jouw voorbeeld waaruit blijkt dat het rapport niet is nageleefd door het bestuur?
jamesgf


Geregistreerd: 29-05-2008
Forum berichten: 420
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 21:04
Pushkin, ik wil je best geloven dat het een goede speler is, heb bijzonder weinig van die jongen gezien. Maar wat een beetje achter deze scepsis zit is de laakbare algemene tendens dat er gekoopt moet worden haast om maar te kopen. Is zo'n beetje ingezet rond de periode-Olsen (misschien wel als erfenis van de 'geweldige' jeugdopleiding onder Van Gaal/Adriaanse, wie zal het zeggen), remember oa Ledesma? Wat ik nou zo goed vond onder Adriaanse was juist dat beleid bij het eerste, Maxwel werd gehaald omdat we een linksback moesten. Zlatan omdat we een Appie Happie-spits moesten, Mido omdat we een linksbuiten moesten en Trabelsi omdat we een rechtsback moesten. Daar zat allemaal een gedachte achter, fantastisch. Er was kwalitatief gezien niets voorradig, werd rekening gehouden met komende jeugdspelers. Want de eigen jeugd is dan ook de basis, met spelers uit andere culturen krijgen je alleen maar aanpassingsmoeilijkheden en is het maar de vraag of ze uiteindelijk in het systeem passen (of praat ik nu ouderwets?). Maar zo'n aankoop als die van Loderio, dat gaat toch nergens meer over? Kopen om het kopen, om Suarez te pleasen of iets meer smaak achter de hand te hebben. Maar een speler als Aissati is toch ook niet onaardig? Eriksen en die spelers uit de A-jeugd komen er toch aan? Vanaf minuut één was duidelijk dat we geen buitenspelers hadden, nu kun je er dus inderdaad over twisten of Jol daar werkelijk naar toe wil (nee dus, Elia-Zeegelaar verhaal), waarom haal je dan niet zoiets? Nu zitten we A. in een situaite dat we bepaald soort spelers missen en B. de speler zelf ook nog problemen kent (hoe komt hij er ooit in?). Onbegrijpelijk dus, sorry.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 21:06
Ach heb het idee dat Lindemann geen verkeerde man is als toevoeging aan de technische staf. De blessuregevallen zijn veel vermindernd ivm de periode van Basten.
Weet nog dat we toen veel hamstringblessures hadden, Lindemann is wat dat betreft een positieve aankomst gebleken.

Dat het tactisch niet staat is dan niet enkel de schuld van Jol maar ook zijn assistenten blinken daar niet in uit. Blind is ooit hoofdtrainer geweest maar dat was ook nie de beste Ajax periode..

Komende week zal wederom een rumoerige week worden..
GertJan020


Geregistreerd: 28-10-2008
Forum berichten: 2175
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Vlakbij 010
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 21:08
Citaat:
Het antwoord van Coronel: 'Er werken dertien mensen rond het eerste elftal. Tien daarvan zaten er voordat Jol er zat.' Zo wordt er wel erg eenzijdig naar de zaak gekeken.

Edit: Vind jij het negatief dat Jol z'n broer en Lindeman heeft meegenomen, met andere woorden: had Coronel dit moeten blokkeren? Is dit jouw voorbeeld waaruit blijkt dat het rapport niet is nageleefd door het bestuur?

Nee, het belangrijkste wat er niet wordt nageleefd, is de scouting. Jol neemt gezellig zijn vriendjes mee. Er moeten in het bestuur mensen zitten die weten hoe het is om in een voetbalclub te werken. Die trainers niet teveel macht geven. Jol is een goede trainer, maar je moet hem niet al teveel ruimte geven.
hannes


Geregistreerd: 29-11-2008
Forum berichten: 895
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 14 nov 2010 22:03
Waarom is Jol een goede trainer? Hoe verklaar je dan dat de spelers ongemotiveerd in het vel staan? Dat Suarez nog altijd niet van overzicht gehoord heeft? Dat er na anderhalf jaar coaching nog geen patroon in het spel van Ajax zit? Dat meneer schreeuwt om spelers, tewijl er op aanraden van meneer zelf aankopen voor de breedte zijn gehaald? Dat er vandaag 3 spitsen, twee centraal aanvallende middenvelders, een rechtspoot op linksachter, een man van 36 in de verdediging voor een talent van 21 in het veld staan? En dat alleen is een opsomming van vandaag. Het voetbal is het hele seizoen al niet om aan te gluren. In hoeverre is daar Jol niet verantwoordelijk voor? Dat goede trainer zijnde heeft hij bij Ajax nog niet waargemaakt hoor. Integendeel.
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Di 16 nov 2010 12:55
Jol ontslaan zal zeker niet de oplossing zijn, ik kanker behoorlijk vaak op hem maar iedereen die maar een beetje logisch nadenkt weet ook wel dat Ajax niet zo veel beter kan krijgen als trainer. Het probleem is dat Jol veel te veel macht heeft gekren en het transferbeleid bepaalt terwijl hij voordat hij bij Ajax kwam nooit had bewezen een goed oog voor talent te hebben en nu laat zien dat Ajax hem inderdaad teveel macht heeft gegeven. Als dat zou worden terug gedraaid mag Jol van mij zijn contract wel uitdienen maar dan moet hij wel genoegen nemen met een technisch directeur boven hem die onder andere het transferbeleid bepaalt. Zoals Cruijff aangeeft zal elke Ajax trainer mislukken zolang de ledenraad, het bestuur en de directie niet de juiste voetbal knowhow hebben om een voetbalclub te leiden. Het ontslaan van Jol zal dus niets oplossen en Ajax alleen maar verder de afgrond in werpen.

Als een een technische directeur komt die geen aankopen als Ooijer, Tainio en Mido toe laat en ervoor zorgt dat er met Anita, Bonevacia, Lindgren, Enoh, Sno, De Zeeuw, Donald en Tainio niet 8 spelers voor twee posities bij het eerste zitten zal Jol vanzelf gedwongen worden om het talent dat er bij Ajax rondloopt een kans te geven en als die technisch directeur aankopen doet die gericht zijn op een systeem met drie aanvallers dan zal Jol zo el moeten spelen. Jol moet terug naar een rol als trainer en niet als manager. Ajax moet van bovenaf opgeschoond worden en dat begint dus met het aanstelen van een goed bestuur, daarna de juiste directie en daarna pas moet er gedacht worden over het vervangen van de trainer.
Dijk


Geregistreerd: 16-04-2009
Forum berichten: 951
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 27 nov 2010 13:28
Citaat:
'Groep-Cruijff wil Frank de Boer als opvolger Jol'
Danny Blind (M) als technisch directeur en Frank de Boer als trainer (R) zouden Ajax-cultuur moeten terugbrengen.

AMSTERDAM - Frank de Boer moet Martin Jol op termijn opvolgen als hoofdtrainer van Ajax. Vallen de prestaties van het eerste elftal de komende tijd tegen, zou dit nog wel eens sneller kunnen plaatsvinden. Dat is het idee van Johan Cruijff en zijn aanhangers, die achter de schermen werken aan een toekomstplan voor de Amsterdamse club waarvan de contouren langzaam zichtbaar worden.
Frank de Boer met één van de vier gewonnen Champions League-bokalen. FOTO
De groep-Cruijff - een aantal verontruste oud-spelers - wil volgens Het Parool het huidige bestuur van de club niet direct omverwerpen, maar op een democratische wijze de macht in Amsterdam grijpen.

Tijdens de algemene ledenvergadering van 14 december willen de gelijkgestemden daarvoor allereerst ingrijpen door een aantal voormalig spelers te laten kiezen voor een plaats in de ledenraad. Daarnaast azen zij op een functie in de raad van commissarissen (RvC).

Keje Molenaar, één van de volgens van Cruijff, ziet de legendarische nummer 14 het liefst zelf plaatsnemen in de RvC. Cruijff zou voor de functie niet frequent in Amsterdam te hoeven zijn. De voormalig beste speler van de wereld heeft een pied-à-terre aan het Voldelpark en is geregeld in Nederland voor zijn foundation, maar woont in Barcelona.

Het is echter ook mogelijk dat Molenaar of een andere voortrekker van de Cruijff-plannen, Theo van Duivenbode, naar voren wordt geschoven als lid van de RvC.

Dat de groep-Cruijff niet uit is op een directe val van de huidige beleidsmakers, blijkt wel uit het feit dat er wordt gewerkt aan een ontmoeting tussen Cruijff en Ajax' algemeen directeur Rik van den Boog in Barcelona.

De Boer hoofdtrainer, Blind technisch directeur
Cruijff en zijn volgelingen ergeren zich mateloos aan het huidige beleid van Ajax. Vooral het feit dat Jol naar het Engelse model alle macht heeft als trainer én technisch directeur - waarbij hij volgens de volgers de clubcultuur aan zijn laars zou lappen - werkt irritatie op.

In het ideale scenario zou De Boer, momenteel trainer van de A1 van Ajax en assistent van Bert van Marwijk bij het Nederlands elftal, de hoofdtrainer worden en Danny Blind, de huidige assistent van Jol, moeten terugkeren naar de rol als technisch manager.

De groep-Cruijff is het ook niet eens met wat er in de jeugd van Ajax gebeurt. Dat een oude gediende als Arnold Mühren is weggestuurd als jeugdtrainer, zou storen, net als het feit dat het 'Haagse vriendje' van Jol - Albert van der Dussen - er 'een puinhoop' van zou maken bij Jong Ajax. Van der Dussen is net als Bryan Roy en Orlando Trustfull afkomstig uit de stal van Mino Raiola, de persoonlijk zaakwaarnemer van Jol.

'Koninklijke' revolutie
Cruijff lichtte zijn plannen twee weken geleden tijdens een bijeenkomst van Lucky Ajax, het orgaan van oud-spelers, uitgebreid toe. Daarbij zou hij volgens Het Parool zeer genuanceerd zijn geweest en aangedrongen hebben om op een koninklijke wijze een revolutie te arrangeren.

Hoe snel de groep-Cruijff invloed bij Ajax krijgt, hangt onder meer af van de afwikkeling van het faillissement van The Entertainment Group (TEG), het bedrijf waarvan Van den Boog aandeelhouder is geweest. Als dat gevolgen heeft voor de algemeen directeur, zou voorzitter Uri Coronel volgens intimi zijn lot daaraan verbinden.


Ad.nl

Geen verrassing dat De Boer al naar voor geschoven word als trainer. Opeens is Swart positief over De Boer als trainer.
Empulse


Geregistreerd: 26-08-2009
Forum berichten: 917
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Kopenhagen
Geplaatst: Za 27 nov 2010 16:10
Minder blij ben ik met het gerucht dat men Blind als TD wilt. Ik weet niet wat ik van hem moet denken.
Dijk


Geregistreerd: 16-04-2009
Forum berichten: 951
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 27 nov 2010 16:15
Ik ben wel blij dat er in de plannen voorkomt dat er een technisch directeur moet komen. Die zal voornamelijk de doorstroming van de jeugd naar het eerste verzorgen. Daar heb je dan een sterke man voor nodig die het nodige weerstand kan bieden tegen de hoofdtrainer. Daar lijkt me Blind niet de juiste persoon voor omdat in het verleden heeft aangetoond dat die daarvoor niet goed genoeg in zijn schoenen staat. Ik zou er wel voor kiezen om iemand te benoemen die een verleden heeft bij Ajax en weet hoe het werkt.
guy_ajax


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 2698
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 6 dec 2010 19:27
Op Jol topic staat dat hij evt. naar Newcastle gaat. Iemand een opvolger? Geen Blind in ieder geval. Rijkaard weet ik ook niet. Niet voor niets ontslagen bij Barça, mislukt bij Galatasaray en Sparta. Is hij wel goed genoeg of lag het aan veldtrainer Ten Cate? Of aan het feit dat je Xavi en Ronaldinho niet ozveel hoeft te leren?

Van den Brom? Olson? Huistra?
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 6 dec 2010 21:29
Citaat:
Van den Brom? Olson? Huistra?


Nee, nee en nee.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 06-06-2009
Forum berichten: 756
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 6 dec 2010 21:33
Rijkaard met F. de boer zou mij wel wat lijken.
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Ma 6 dec 2010 21:35
Ik zou het echt niet meer weten, eerst moet er een technisch directeur aangesteld moeten worden voordat er een nieuwe trainer komt.
T020


Geregistreerd: 21-12-2009
Forum berichten: 139
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 6 dec 2010 21:43
Hiddink wou toch altijd nog iets met Ajax doen zei die? <img src='smilies/icon_wink.gif' /> .
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.884
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: RobertScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.977.085 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » De Technische Staf & Het Bestuur » De (mogelijke) opvolger van Martin Jol
Ga
Zoeken: