Forum
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Oranje & Andere Nationale Teams » San Marino - Nederland
Ga
Zoeken:

Onderwerp: San Marino - Nederland
Maker: -Ricardo-Bekeken: 1289
Status: InactiefBerichten: 8
+ Nieuw bericht <   1   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 31 aug 2010 21:59
Citaat:
San Marino-Nederland toch live op tv

De EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen San Marino is vrijdag toch live via televisie te volgen. De voetbalbond KNVB meldt dat SBS6 de uitzendrechten heeft verworven.

Vanwege de hoge vraagprijs was het lang onzeker of het duel zou worden uitgezonden. "Het is voor de KNVB vooral belangrijk dat de wedstrijden door de fans van Oranje op het open net bekeken kunnen worden. Wij zijn heel tevreden dat het nu geregeld is", zegt commercieel directeur Jean-Paul Desossaux van de KNVB.

SBS6 zendt ook de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Moldavië uit. Dat duel wordt op 8 oktober gespeeld. De rechten waren in handen van het Duitse sportmarketingbureau Sportfive, dat naar verluidt ruim 800.000 euro vroeg voor de uitzendrechten.


Bron: Voetbalprimeur
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 3 sep 2010 20:25
Citaat:
Oranje: Pieters start, Ruud op de bank

Erik Pieters lijkt voorlopig de eerste linksback van het Nederlands elftal. De PSV-verdediger krijgt in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen San Marino de voorkeur boven Vurnon Anita als vervanger van de gestopte Giovanni van Bronckhorst.

Anita leek lang de voorkeur te krijgen van Bert van Marwijk, maar uiteindelijk is het Pieters die de concurrentiestrijd gewonnen heeft. In de punt van de aanval krijgt Ruud van Nistelrooy nog geen basisplaats, hij moet toezien hoe Klaas-Jan Huntelaar de vervanger is van de geblesseerde Robin van Persie.

Verrassend is ook dat Rafael van der Vaart ondanks de blessure van Arjen Robben op de bank begint. De nieuwbakken speler van Tottenham Hotspur moet Eljero Elia voor zich dulden. In het hart van de defensie is niet Ron Vlaar maar Hedwiges Maduro de vervanger van de eveneens niet fitte John Heitinga.



Opstelling Oranje:

Stekelenburg; Van der Wiel, Maduro, Mathijsen, Pieters; Van Bommel, De Jong; Kuyt, Sneijder, Elia; Huntelaar


Voetbalprimeur.nl
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Vr 3 sep 2010 21:27
Saaie wedstrijd.
abruzzi


Geregistreerd: 19-10-2008
Forum berichten: 1144
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 3 sep 2010 21:31
Citaat:
Saaie wedstrijd.

Daarom kijk ik Beglie-Duitsland <img src='smilies/icon_wink.gif' /> .
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Vr 3 sep 2010 21:35
Hoeveel staat het daar ?

( mooie avatar :-D! )

Edit: het is 0-0 zag het op livescore, het is nu rust daar!
Lexafca


Geregistreerd: 21-12-2008
Forum berichten: 1627
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 3 sep 2010 22:04
Het wordt maar eens tijd om kritiek te geven op onze Bert.
Tegen San Marino ( Het land dat nog NOOIT(!) een wedstrijd gewonnen heeft) speelt onze Bert met 6 verdedigers + Steek en Kuyt die achter de linksback aan moet rennen(?). Dat is natuurlijk belachelijk.
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Vr 3 sep 2010 22:41
Niet normaal inderdaad, dit land moet je oprollen met 6-, 7-, 8-0!! Je moet gewoon tegen dit land vol op de aanval spelen!!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 3 sep 2010 22:58
Citaat:
Huntelaar op schot tegen San Marino

Het Nederlands elftal heeft vrijdagavond gedaan wat er van de ploeg verwacht werd. Op bezoek bij voetbaldwerg San Marino werd er eenvoudig gewonnen: 0-5. Drie van de vijf doelpunten werden gemaakt door Klaas-Jan Huntelaar.

Als we de wereldranglijst van de FIFA mogen geloven, is er geen slechtere landenploeg dan San Marino. De eerste tegenstander van het Nederlands elftal in de kwalificatie richting het EK in Polen en Oekraïne deelt de 202e en laatste plaats van het mondiale klassement met Papoea Nieuw-Guinea, Centraal-Afrikaanse Republiek, Anguilla, Montserrat en Amerikaans-Samoa.

San Marino pakte nog nooit een punt in een kwalificatietoernooi voor een Europese eindronde. Veel spelers van de formatie van bondscoach Giampaolo Mazza stonden voor de hekken van het stadion te wachten totdat de selectie van de verliezend finalist van het laatste WK arriveerde. Ze waren duidelijk benieuwd hoe Wesley Sneijder en zijn bekende ploeggenoten er in het echt uitzagen en vroegen nog net niet om een handtekening.

De meeste van de 30.000 inwoners van het dwergstaatje prefereerden de festiviteiten rond de nationale feestdag boven een bezoekje aan het pittoreske stadionnetje Olimpico, dat geen tribunes achter beide doelen heeft. Ruim 2000 fans, voornamelijk gehuld in het oranje, moesten het stellen zonder scorebord. Ze konden de tussenstand ook makkelijk bijhouden.

Want Oranje verzuimde vooral in de eerste helft te laten zien dat het wel degelijk aantrekkelijk en aanvallend kan voetballen. Bondscoach Bert van Marwijk hield aanvankelijk ook tegen San Marino vast aan zijn favoriete speelwijze van vier verdedigers en twee controlerende middenvelders. Hedwiges Maduro verving de geschorste John Heitinga in het hart van de defensie. Erik Pieters kreeg als linksback de voorkeur boven Vurnon Anita.

Het Nederlands elftal acteerde in de eerste helft voorspelbaar en voetbalde in een veel te laag tempo. San Marino, met twee semiprofs en negen amateurs in de gelederen, incasseerde voor rust toch twee tegentreffers. Dirk Kuijt benutte in de dertiende minuut een strafschop (0-1). Hij stelde Klaas-Jan Huntelaar in de 38e minuut in staat om 0-2 te maken.

Van Marwijk wisselde in de rust Nigel de Jong voor de meer aanvallend ingestelde Rafael van der Vaart. De nieuwe aanwinst van Tottenham Hotspur bereidde al na drie minuten het tweede doelpunt van Huntelaar voor (0-3). Hij stond in de 66e minuut met een geniaal hakballetje ook aan de basis aan de derde treffer van de kersverse spits van Schalke 04. Ruud van Nistelrooij maakte even later onder een daverend applaus zijn rentree bij Oranje. Hij luisterde zijn terugkeer vlak voor tijd op met een fraaie treffer.


Bron: Voetbalprimeur.nl
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 3 sep 2010 23:35
Voordat van der Vaart er in kwam was het een doodsaaie wedstrijd, gelukkig kwam die er de 2e helft in voor Nigel de Jong.
+ Nieuw bericht <   1   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.001.191 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Oranje & Andere Nationale Teams » San Marino - Nederland
Ga
Zoeken: