Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Prijzen Champions league 2010-2011
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Prijzen Champions league 2010-2011
Maker: JinxBekeken: 4468
Status: InactiefBerichten: 1
+ Nieuw bericht <   1   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Jinx


Geregistreerd: 15-11-2009
Forum berichten: 44
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: Do 2 sep 2010 07:59
Beste Jeroen,

Al 12 jaar ben jij financieel eindverantwoordelijk bij onze club. Daarmee ben jij verreweg de langst zittende directeur. Voorzitters, TD’s, AD’s, trainers ze kwamen en ze gingen, maar jij bleef zitten, altijd en al veel te lang. Jij overleefde elke storm binnen onze club, dit levert je bij sommige supporters dan ook de bijnaam ‘The Survivor’ op. Hoe je het doet weten we niet, maar het is opmerkelijk dat juist jij de enige bent die nog altijd aan het (financiële) roer staat van onze club. De financiële situatie is al jaren dramatisch en jij bent hier eind- en hoofdverantwoordelijk voor. Maar je hebt ons in slaap gesust, te lang hebben wij de schuld bij andere gelegd, te vaak hebben wij jouw wanpraktijken voor kennisgeving aangenomen en te weinig hebben wij ons tegen jouw wanbeleid afgezet. Tel daarbij op dat wij een ledenraad hebben die al lang en breed heeft aangetoont dat het totaal niet doet wat een ledenraad zou moeten doen (het bewaken van de kernwaarden van de kritische massa van de club) en een aandeelhoudersvergadering hebben waarbij men kennelijk al lang blij is dat ze een vraag mogen stellen aan de directie van het ‘almighty’ Ajax en je kan al die jaren vrolijk doen wat je wil met alle gevolgen van dien.


Hoe graag je enkele weken terug ook de schuld op Marco van Basten en zijn voetbaltechnische wanbeleid wilde schuiven, en hoe graag, wij de supporters, ook de schuld willen geven aan de veel te matige (niet-spelende) spelers met een veel te hoog salaris. Jij Jeroen, jij en niemand anders is hoofdverantwoordelijk voor de financiele malaise. Wat zou jij doen als je (financiële) baas je een zak met geld zou geven en zegt ga maar shoppen, zonder enige technische en financiële controle op deze inkopen? En wat zou jij doen als je een miljoenen contract bij AFC AJAX uit Amsterdam wordt aangeboden? Inderdaad, je zou het wel weten.

Spelers en trainers hebben ons de afgelopen jaren soms in ons hart geraakt met slechte prestaties, weinig beleving en weinig trots voor ons dierbaar wit-rood-wit. Jij, echter, jij raakt ons recht in ons hart en portemonnee. Daarbij zet je ook nog eens de continuïteit en toekomst van onze club op het spel. Maar Jeroen, je hebt je hand overspeelt. Jij dacht (vast en zeker samen met Rik en Henri) van de euforische stemming onder de supporters gebruik te kunnen maken door ons volledig uit te melken voor drie potjes CL-voetbal om je eigen wanbeleid te kunnen verbloemen met eens een keer een positief resultaat. Zoals VAK410 het treffend verwoordde; ‘De (financiële) Hel van Amsterdam’. In plaats van ons te straffen en vernederen (want zo voelt het als je weer gebruikt wordt als melkkoe voor JOUW wanbeleid) zou het de club sieren ons eens tegemoet te komen en waardering te tonen. Ik weet niet hoeveel mensen er als het puntje bij het paaltje komt geen tickets kopen. Uitverkocht zal het wel raken, er staan al genoeg gloryhunters klaar die de afgelopen jaren geen honderden/duizenden euro’s (per jaar!) aan Ajax hebben uitgegeven en die het nu dus graag doen. En dus lach jij je rot, samen met Rik (het TEG rapport al gelezen trouwens?) en Henri. Laat ons maar zeiken en zeuren, jullie houden je poot stijf en wij binden in of komen niet maar voor ons zo 10 andere. De vervreemding van de supporters gaat maar door.

Maar Jeroen, uitverkocht huis of niet, het wordt tijd dat je één ding gaat beseffen en dat is dat jouw positie zo langzamerhand onhoudbaar is geworden. Op het hele internet lees ik de verontwaardiging over deze belachelijke prijsstelling. Niet alleen de fanatieke supporters die vaak voorop lopen met hun kritiek, ook de normale supporters die vaker wat slikken van de club zijn het zat. Ik hoop dat het een kwestie van tijd is dat de supporters en de mensen om jou heen zien dat jouw tijd gekomen is. Niet alleen vanwege de hoge prijsstelling voor de CL, niet alleen vanwege de seizoenskaart verhogingen die al jaren niet het beloofde resultaat (een derde ster!) bereiken en niet alleen vanwege 12 jaar financieel wanbeleid. Het gemak waarmee dit alles gaat, het gebrek aan zelfreflectie, de arrogantie waarmee je alles schijnbaar gevoelloos weet uit te voeren over de rug van de trouwe supporters en het totale gebrek aan begrip en waardering voor AJAX haar trouwe achterban is wat mij en velen andere steekt. Bij ieder ander bedrijf was jij al lang ontslagen geweest, maar bij Ajax heb je weten te overleven. Maar Jeroen, het uur U nadert, het is tijd om op te staan en nooit meer terug te komen!

JEROEN SLOP, ROT OP!

cc: De Supporters, Uri Coronel, Rik van den Boog, Henri van der Aat, Ledenraad AFC AJAX, Aandeelhouders AFC AJAX n.v., SVA


Bron: Vak410.nl
Ping


Geregistreerd: 16-06-2009
Forum berichten: 3011
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: Madliena, Malta.
Geplaatst: Do 2 sep 2010 11:44
Die is hier al in 2 topíc's geplaatst, Jinx, in Vak410/Fside en Jeroen Slop ( die nu ook zijn eigen topic heeft. )
+ Nieuw bericht <   1   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.004.624 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Prijzen Champions league 2010-2011
Ga
Zoeken: