Forum
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Oranje & Andere Nationale Teams » Conflict Nederlands Elftal - Bayern
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Conflict Nederlands Elftal - Bayern
Maker: 343Bekeken: 1473
Status: InactiefBerichten: 8
+ Nieuw bericht <   1   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 18 okt 2010 13:30
Citaat:
Van Praag gaat bemiddelen in Bayern-conflict

Bron: Goal.com

Michael van Praag heeft met Karl-Heinz Rummenigge contact gezocht om het conflict tussen de KNVB en Bayern München op te lossen.

De bondsvoorzitter heeft zaterdag contact opgenomen met de voorzitter van Bayern, schrijft De Telegraaf. Rummenigge noemt Van Praag een 'ideale bemiddelaar' in het conflict over de blessures van Arjen Robben en Mark van Bommel. Komende week willen beide partijen elkaar ontmoeten in Duitsland.

Tot die tijd willen Bayern en de KNVB elkaar met rust laten in de media. Van Praag zal onder meer met Henk Kesler een bezoek brengen aan het hoofdkantoor van de Duitse voetbalbond (DFB). Het duo hoopt een eerste stap te zetten op weg naar een oplossing voor het probleem dat steeds groter lijkt te worden.

Eerder meldde Rummenigge al dat Bayern naar de rechter zal stappen als er niet deze maand een oplossing is gevonden. Beide partijen liggen met elkaar overhoop over de blessures van Arjen Robben en Mark van Bommel, die volgens Bayern niet fit genoeg waren om voor het Nederlands elftal te spelen.
Fregge


Geregistreerd: 18-04-2008
Forum berichten: 4313
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Veghel (Noord-Brabant)
Geplaatst: Ma 18 okt 2010 16:00
Onzin natuurlijk als Bayern dit wint. Want zo kunnen heel veel clubs geld gaan eisen als een speler geblesseerd uitkomt.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 19 nov 2010 15:38
KNVB en Bayern stap dichter bij akkoord

Een akkoord tussen de KNVB en Bayern München over het conflict rond Arjen Robben is weer een stap dichterbij. Dat meldt Voetbal International vrijdag.

Donderdag vond een nieuwe vergadering plaats tussen de KNVB-top en het bestuur van de Duitse club. "Er zijn wederom standpunten uitgewisseld, maar het is nog niet afgerond. We werken aan een voor alle partijen acceptabele oplossing", laat een woordvoerster van de bond weten aan het magazine.

De Duitse club heeft zijn zinnen gezet op een financiële vergoeding van de KNVB voor de blessure van Robben. De aanvaller keerde na het WK geblesseerd terug in München en kwam sindsdien niet meer in actie voor zijn club. Volgens Bayern is de KNVB daar schuldig aan.

Bron: VoetbalPrimeur.nl
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 4 dec 2010 15:29
KNVB en Bayern bereiken akkoord over Robben.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 4 dec 2010 17:06
Ik moet zeggen dit is een hele nette oplossing, al blijft het een vreemde zaak dat Robben pas na het WK geblesseerd raakte!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 5 jan 2011 21:50
Misschien een rare plaats hier, maar dit topic hier is ook mede dankzij zijn inbreng gekomen.

Hartinfarct treft fysiotherapeut Van Toorn


Dick van Toorn is dinsdag getroffen door een licht hartinfarct. Na afloop van een avondje fitnessen met een aantal vrienden werd de Rotterdamse fysiotherapeut onwel, meldt Voetbal International.

Dankzij de hulp van enkele artsen werd direct alarm geslagen. De 78-jarige Van Toorn werd direct naar het ziekenhuis overgebracht, alwaar hij werd gedotterd. Inmiddels is zijn situatie redelijk stabiel. Binnen enkele dagen hoopt de fysiotherapeut weer naar huis te mogen.

Van Toorn verwierf met name afgelopen zomer veel naamsbekendheid. Dankzij zijn hulp kon de aan de hamstring geblesseerde Arjen Robben (foto) alsnog met het Nederlands elftal naar het WK in Zuid-Afrika.

Bron: VoetbalPrimeur.nl
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 2 feb 2011 18:18
Van Oostveen: 'Robben mét Oranje tegen Bayern'

Een oefenduel tussen Oranje en Bayern München biedt uitkomst in het conflict tussen de KNVB en de Beierse grootmacht omtrent Arjen Robben. KNVB-directeur Bert van Oostveen spreekt van een 'creatieve oplossing'.

Robben raakte tijdens het WK ernstig geblesseerd aan zijn hamstring, waardoor de aanvaller de gehele eerste seizoenshelft van Bayern uit de roulatie was. Een en ander leidde tot grote frustratie bij Der Rekordmeister. De Duitse titelhouder was van mening dat Robben nooit op het mondiale eindtoernooi had mogen acteren. Het oefenduel van 22 mei 2012 in de Allianz Arena maakt een einde aan het wapengekletter.

Van Oostveen (foto) vertelt aan Voetbal International dat de verzekering van Robben een heikel punt was in de onderhandelingen. 'Principieel zijn de KNVB en Bayern München er niet uitgekomen, wat betreft de behandeling van de blessure van Arjen en de verzekering van de speler. Bayern had hem moeten verzekeren, daarvoor hebben ze van de FIFA acht ton gekregen. Dat was voor al hun internationals, maar ze hebben Arjen niet verzekerd.'

'Bayern heeft hierin een ander standpunt', vervolgt de directeur van de voetbalbond. 'De KNVB en Bayern vinden dat ze allebei een sterke zaak hebben, maar zo’n zaak zou nog jaren duren met heel veel kosten bovendien. Daarom zijn we tot deze creatieve oplossing gekomen. Voor alle partijen is dit goed.'

Toch blijft de deelname van Robben interessant. De vleugelaanvaller behoort immers tot beide selecties. 'Het ligt voor de hand dat Arjen met Oranje meespeelt, omdat wij dan normaal gesproken in trainingskamp zijn voor het EK', vertelt Van Oostveen.

Overigens blijft de planning opvallend. Zowel de Duitse internationals van Bayern als de Oranje-spelers zijn eind mei hoogstwaarschijnlijk vol in voorbereiding op het EK in Oekraïne en Polen.

Van Oostveen: 'De afspraak is dat beide ploegen met de sterkste opstelling komen. Ik ben blij dat de kou uit de lucht is. Gisteravond heb ik een telefonische shake hands gehad met Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. De verhoudingen zijn hersteld.'

Bron: Vi.nl

En dus moeten in 2012 weer onnodig menig spelers van Ajax, Internazionale, AC Milan, Arsenal, Barcelona en noem het maar op extra belast worden voor een ''interland'' tegen Bayern München..
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 22-01-2009
Forum berichten: 2348
Nieuws reacties: 2
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 2 feb 2011 18:31
Nette oplossing, beter dan dat de KNVB een hoge boete moet betalen en dat ten koste gaat van het amateur voetbal (landelijke contributieverhoging).
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 20-10-2009
Forum berichten: 4733
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 2 feb 2011 23:36
Ja dat wel natuurlijk, dit is wel speciaal maar of dit nou een nette oplossing is tegenover de clubs die hun spelers al zoveel belast zien worden.

Ach, de contributie van mijn club is toch al verschrikkelijk hoog, die 2 tientjes of weet ik hoeveel dat zou worden kan er dan ook nog wel. ;-)
+ Nieuw bericht <   1   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.001.354 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Oranje & Andere Nationale Teams » Conflict Nederlands Elftal - Bayern
Ga
Zoeken: