Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » De Kantine » Mooie ontmoetingen!
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Mooie ontmoetingen!
Maker: El LuteBekeken: 1135
Status: InactiefBerichten: 1
+ Nieuw bericht <   1   > + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 mei 2011 02:14
Naast voetbal vind ik haast elke sport mooi om te volgen. O.a. Formule 1 vind ik prachtig. Meerdere malen aanwezig geweest bij een race maar de mooiste blijft uiteraard die van onze zuider buren, het straten circuit Spa-Franchorchamps. En dan met name de start wat altijd wat spektakel kan opleveren.

Verder bekend iets is dat Ayerton Senna hier zijn laatste race heeft gereden voordat die 2 weken later zich dood reed in de race in Imola. Heb een prachtige vlag van Ayerton ooit gekocht in Zandvoort met Ayerton zijn gezicht op de Braziliaanse vlag met het circuit van Imola waar die kijkt naar de plaats waar die zich uiteindelijk dood reed.
Koste 10 gulden toen ik hem kocht, kon hem niet laten liggen.

Maar goed, met 2 andere vrienden paar dagen naar de prachtige Ardennen. Ontbijten in Spa en daarna even actief doen, speleo en klimmen in een steengroeve. Goed moe en zin in een goede maaltijd rijden we binnendoor naar beneden richting Coo. Onderweg komen we door een klein dorpje en zien een echt Ardenees restaurant. Bleek open en hadden geen klanten. Restaurant gerunt door zeer sympathiek echtpaar, hij Vlaams en zei Waals. Gaat dus wel degelijk samen.
Was niet moeilijk kiezen kwa menu, onbeperkt spare-ribs eten, kan zeggen dat het echt lekker was. Echtpaar ondertussen ook aangeschoven bij ons en was echt gezellig.

Op een gegeven moment komen er 3 klernkasten binnen die niets zeggen, alleen de boel verkennen. Dachten nu hebben we shit. Wat moeten die in het midden van de Ardennen. Wilden met de eigenaren spreken. Liepen gezamelijk naar achteren en we voelden ons niet erg lekker. Iedereen gaat naar buiten, incluis de eigenaren, zaten we met zijn 3en van wat nu.

Duurde een paar minuten en toen kwam de verrassing.
Michael Schumacher kwam binnen met een paar man om te gaan eten. Schumacher kwam direct naar ons toe en excuseerde zich voor het ongemak. Spreken jullie Duits of Engels, uiteraard was dat het geval. Hij vertelde we huren deze plaats voor de rest van de avond, zaak wordt nu gesloten, jullie mogen blijven zitten en nuttigen wat jullie willen. Rekening gaat naar Ferrari.
Flink wat spare-ribs naar binnen gewerkt en uiteindelijk met de eigenaars lekker wat gedronken en gewacht totdat Schumacher klaar was met eten. Tot onze verbazing werden we uitgenodigt bij hun aan tafel. Hebben meer dan nog een uur met hun aan tafel gezeten en hij was enorm geinteresseerd wat we daar deden.
Avond om niet meer te vergeten maar 1 ding boven alles, buiten een geweldige coureur is het een enorm geweldige vent die tot zo ver het mogelijk is 'gewoon' is gebleven.

Prachtige avond gehad!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 mei 2011 12:11
Die Schumacher is dan wel een sympathieke gast. Ik hoor wel eens anders. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Ja, Senna....hij stierf op precies dezelfde dag dat AJAX kampioen werd in 1994. Zal ik nooit vergeten. 1 mei 1994.
viewtopic.php?f=41&t=1857
+ Nieuw bericht <   1   > + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.824
Berichten: 213.618 Onderwerpen: 2.435 Nieuwste lid: Jamesdarin
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 16.481.548 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » De Kantine » Mooie ontmoetingen!
Ga
Zoeken: