Forum
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Nationaal Voetbal - Jupiler League » [Centraal] Sparta
Ga
Zoeken:

Onderwerp: [Centraal] Sparta
Maker: LucasBekeken: 34414
Status: InactiefBerichten: 220
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Lucas


Geregistreerd: 19-08-2007
Forum berichten: 2866
Nieuws reacties: 8
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 23 aug 2007 14:37
Nieuws over de club van Rotterdam en de club van onze Danny!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 15 jan 2008 12:14
Ja, de TD Danny die op Van Geelse wijze met de ex-trainer is omgegaan! ;)

Citaat:
Foeke Booy vindt Spartaan Boukhari geen leiderstype

Bron: Sportweek

Nourdin Boukhari (foto) is niet langer de aanvoerder van Sparta Rotterdam. Trainer Foeke Booy geeft de voorkeur aan doelman Sander Westerveld. De Marokkaanse international maakt de laatste weken een mindere periode door, reden voor Booy om Boukhari te passeren. Westerveld is nu de rest van dit seizoen aanvoerder, met reservedoelman Harald Wapenaar als vice-aanvoerder.

'Boukhari is geen leiderstype, maar heeft wél verantwoordelijkheidsgevoel. Ook hij trekt zich de situatie van Sparta erg aan. Laat hem eerst maar weer eens in zijn spel komen,' aldus Booy in het AD.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 27 maa 2008 19:21
Citaat:
'Chelsea test zestienjarige aanvaller van Spartaan'20'
27/03/2008 18:10

Shayton Curiel staat op het punt om aan te sluiten bij Chelsea. De zestienjarige aanvaller van de Rotterdamse amateurclub Spartaan'20 komt begin april op proef bij de Londenaren, meldt RTV Rijnmond.

Curiel is jeugdinternational en speelde zich in de kijker in de kwalificatiereeks voor het EK Onder-17, waar de Nederlandse talenten zich deze week voor wisten te plaatsen. Sparta Rotterdam hengelt ook naar Curiel.


VI.nl
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 14 apr 2008 23:23
Citaat:
Emnes krijgt aanbieding
MIKOS GOUKA

ROTTERDAM Sparta heeft Marvin Emnes een aanbieding gedaan om zijn in 2010 aflopende contract open te breken en met twee seizoenen tot 2012 te verlengen. De Kasteelclub hoopt met die zet een reeks Europese topclubs voor te zijn.
De Rotterdammer en zijn zaakwaarnemer Edward Burleson hebben de clubleiding beloofd na het laatste competitieduel in Alkmaar tegen AZ een besluit te nemen.

De 19-jarige Emnes is de afgelopen maanden plotseling geëxplodeerd en weet inmiddels dat enkele zeer gerenommeerde clubs naar zijn diensten hengelen. Technisch directeur Danny Blind bevestigt dat er serieuze interesse in de linkerspits. ,,We hebben verleden week al met Marvin en zijn zaakwaarnemer rond de tafel gezeten,’’ zegt Blind. ,,Wij willen hem niet kwijt. Ik heb ook gelezen welke clubs er afgelopen zondag allemaal scouts naar het Kasteel hadden gestuurd. Voor Sulejmani natuurlijk, maar ook voor Marvin is er interesse.’’

Nu Sparta definitief veilig is wil de club snel duidelijkheid scheppen voor volgend seizoen. De zeven spelers met aflopende contracten - Rose, Polak, Roberts, Wapenaar, Westerveld, Tiendalli en Lindenbergh - horen eerdaags of Sparta verder wil. ,,En geen van die jongens heeft al aangegeven dat er interesse is van andere clubs,’’ weet Blind.

Sparta zal niet met alle spelers verder gaan. Hij wil de ploeg op enkele posities versterken. ,,Er komt wat financiële ruimte omdat er contracten aflopen,’’ zegt hij. ,,We weten waar we ons willen versterken. Ja, we krijgen teveel doelpunten tegen. Maar dat is niet per definitie aan één positie of linie toe te wijzen.’’

In 25 minuten magische minuten speelde Sparta zondag alle ellende van dit seizoen van zich af. Plotseling konden de spelers alle problemen van zich afspelen en Sparta met vier schitterende treffers tegen Heerenveen van zich afspelen.

,,Het was genieten,’’ zegt ook algemeen directeur Peter Bonthuis. De club wil op korte termijn proberen de begroting voor komend seizoen in orde te maken.

,,Donderdag horen wij wat de verbouwing van het hoofdgebouw gaat kosten,’’ zegt Bonthuis. ,,Dan nemen wij een beslissing of we dat gaan uitvoeren. De begroting is nu ongeveer tien miljoen, we verwachten dat we het iets kunnen vergroten. Als we het niet hadden niet gered in de eredivisie? Dan hadden we de helft terug gemoeten.’’

Trainer Foeke Booy gaf na het duel met Heerenveen aan dat de clubleiding nuchter zou analyseren waar het beter moest. De fraaie inhaalrace tegen de Friezen ’zou de club geen zand in de ogen strooien’. Blind is het eens met die woorden van de zijn oefenmeester. ,,We moeten zoals altijd zonder emotie nuchter analyseren. We hopen dat we op korte termijn al enkele spelers kunnen vastleggen,’’ zegt Blind. ,,Daarnaast willen we enkele jonge spelers van wie de contracten medio 2009 aflopen binnenkort langer aan ons proberen te binden.’’


AD.nl

Europese topclubs? Moet ik toch eens naar Sparta gaan kijken. <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 18 apr 2008 08:02
Citaat:
Heerenveen doet miljoenenbod op Emnes

Bron: ELF

sc Heerenveen heeft een miljoenenbod uitgebracht op Spartaan Marvin Emnes. Dat meldt AD Sportwereld. Als de Rotterdamse club het Friese megabod accepteert, wordt de verkoop van de veel scorende buitenspeler de grootste transfer uit de clubgeschiedenis.

Technisch directeur Danny Blind heeft de 19-jarige jeugdinternational inmiddels een sterk verbeterde aanbieding gedaan, maar de kans dat de clubtopscorer met acht doelpunten zijn verbintenis op het Kasteel daadwerkelijk laat openbreken, lijkt erg gering.

Naast Heerenveen, dat een bedrag tussen de drie en vier miljoen over heeft voor Emnes, hebben ook enkele gerenommeerde buitenlandse topclubs belangstelling genoteerd. Dat zou de reden zijn waarom sc Heerenveen nog geen antwoord heeft gekregen. Emnes zou voor nog meer geld kunnen worden verkocht.

Die is ook wel weer snel weg. Het gaat allemaal iets te snel tegenwoordig. Niet goed voor het Nederlandse voetbal. <img src='smilies/icon_sad.gif' />
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 18 apr 2008 10:43
Heerenveen rekent dus op een vertrek van Sulejmani, zo lijkt het.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 19 apr 2008 08:45
Even serieus, vinden jullie Emnes zoveel waard? Ik bedoel Heerenveen heeft vaak goede spitsen gehad (Allback, Alves, Tomasson, Van Nistelrooy, Huntelaar) maar ook heel vaak middelmaat. Ik heb te weinig op hem gelet als eerlijk ben.

Ik zou voor dat geld bijvoorbeeld gaan voor Bogdan Stancu of ik zou de nagenoeg transfervrije Tomas Micola bij Brno ophalen.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 19 apr 2008 10:33
Ik vind Emnes wel aardig wat potentie hebben. Meer dan iemand als Tomasson, al zijn ze niet te vergelijken.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 19 apr 2008 13:41
Ik ook wel, maar 4 miljoen euro voor iemand die dit seizoen pas wat potten breekt is te gortig, vind ik.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 20 apr 2008 20:28
Ach je kan het natuurlijk altijd vragen, maar als je kijkt dat Frankfurt voor dat bedrag Fenin koopt. Die Duitsers zijn natuurlijk niet gek. Sparta kan het vragen, maar het krijgen is een tweede punt.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 7 mei 2008 01:32
Wat reacties op het vertrek van Blind bij Sparta:


Citaat:
Begrip voor keuze Blind Sparta-directeur Bonthuis: ‘Ajax is de club waar Danny zijn hart ligt’

Door MIKOS GOUKA

ROTTERDAM - In de voetbalwereld stellen contracten nauwelijks nog iets voor.
Danny Blind liet in februari 2007 tijdens een interview met deze krant stellig weten dat hij niet voor niets voor vier jaar had getekend bij Sparta. ,,Er is een kans dat ik in de toekomst weer veldtrainer zal worden,’’ vertelde Blind in destijds Ouderkerk aan de Amstel. ,,Maar Sparta hoeft niet te vrezen. Ik kom mijn contracten altijd na.’’

Die belofte brak de Zeeuw gisteren, al is het niet om ergens veldtrainer te worden. Als grote liefde Ajax komt, dan zeg je geen nee moet Blind hebben gedacht. Hij had zelfs al contractueel vast laten leggen dat bij serieuze interesse uit de Arena een probleemloos vertrek moest volgen. ,,En dus nemen wij hem helemaal niets kwalijk,’’ laat Simon de Jong namens de raad van commissarissen weten. ,,We wisten sinds enkele weken dat Marco van Basten wel oren had naar de komst van Danny Blind. En omdat hij expliciet in zijn contract had laten opnemen dat hij weg kon als Ajax zou bellen, was dit te verwachten.’’

In Rotterdam West gisteren geen verwijten maar begrip voor het plotselinge afscheid van de technisch directeur die juist voor de lange termijn was aangesteld. ,,Danny is op een vervelende manier als trainer van Ajax vertrokken,’’ vervolgt De Jong. ,,Daarom is dit voor hem zo mooi. Hij komt op prachtige wijze weer via de voordeur binnen.’’

De Jong benadrukt dat de dankbaarheid voor de inzet van Blind op het Kasteel groot is. ,,De driehoek Foeke Booy, Danny Blind en Richard Grootscholten liep als een trein. Dus zijn wij uiteraard wel teleurgesteld. We dachten voor de komende jaren goed te zitten met deze mensen, maar nu moeten we op zoek naar een opvolger van Blind. En dat zal niet meevallen. Of we er financieel nog wijzer van worden? Nee hoor, er is een afkoopsom opgenomen in het contract van Danny, maar daar worden wij niet rijk van. Danny is geen speler.’’

Dat denkt ook algemeen directeur Peter Bonthuis die maandagavond bij het duel Jong Sparta tegen Jong FC Twente op het Kasteel even apart werd genomen. ,,Danny wilde iets vertellen en toen wist ik al dat hij zou gaan vertrekken. We hebben samen alle leden van de raad van commissarissen gebeld en iedereen heeft hem gefeliciteerd. Het geeft aan dat iedereen hem deze stap gunt. Teleurstellend is het wel. We moeten veel eerder dan verwacht op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Toen de voetbalbond van Hongarije interesse toonde, vreesde ik niet voor een vertrek. Maar Ajax is een ander verhaal. Dat is de club waar Danny zijn hart ligt. Met het Kasteel op een goede tweede plek.’’

Dat de functie die met dit takenpakket pas één jaar bestond binnen de organisatie van Sparta moet worden gehandhaafd, staat als een paal boven water. Al wil Bonthuis liever niet op de zaken vooruitlopen. ,,Want pas deze week komt de directie bij elkaar om de strategie van de komende weken te bepalen. Danny begint op 15 mei bij Ajax en tot die tijd werkt hij de lopende zaken af bij ons. Ik zal hem daarbij ondersteunen, want er moet nog wel het één en ander gebeuren.’’

De Jong ziet ondanks de pijn van het verlies van Blind ook voordelen. Zo zou de Rotterdamse club in de nabije toekomst op de eerste rij zitten als Ajax spelers ervaring op wil laten doen buiten Amsterdam. ,,We hebben een zeer hechte band met Heerenveen en nu hoogstwaarschijnlijk ook met Ajax,’’ stelt De Jong enthousiast. ,,Dat moet de club iets op kunnen leveren.’’

Daar is Bonthuis minder van overtuigd. De algemeen directeur heeft in het verleden al vaker spelers zien afhaken die eigenlijk bij Sparta hadden moeten tekenen. ,,Ik weet niet of de spelers van Ajax die nog moeten rijpen nu naar Rotterdam komen,’’ zegt hij sceptisch. ,,Zo werkt het niet altijd in de voetballerij.

Of Marvin Emnes naast Heerenveen en Feyenoord nu ook naar Ajax kan, is volgens Bonthuis eveneens twijfelachtig. ,,Ajax heeft nog nooit interesse getoond in Emnes, dus of dat door de komst van Blind plotseling wel het geval is, vraag ik me af. Maar als ze wel komen, weten ze wat ze moeten betalen om hem over te nemen.’’

De beide aanvoerders van Sparta, Sander Westerveld en Harald Wapenaar wisten gisteren in de namiddag nog niets van het vertrek van Blind. Doelman Westerveld, die net als Wapenaar met Blind nog rond de tafel moet om zijn persoonlijke toekomst te bespreken, reageerde verrast op het nieuws. ,,Ik heb hem maandag nog gesproken, maar toen is er met geen woord over gerept. Wat ik er van vind? Mooi voor Danny, Ajax is een grote club. Voor Sparta is het minder. Ik ben benieuwd hoe de club dit vertrek op gaat vangen.’’



Citaat:
Trainer Foeke Booy: ‘Dit is wel een forse tegenvaller’

Trainer Foeke Booy noemt het vertrek van Danny Blind ‘teleurstellend, maar niet te voorkomen.’ ,,Ik had ook een clausule dat ik bij degradatie van de club weg zou kunnen, Danny wilde bij interesse zonder problemen naar Ajax kunnen,’’ zegt Booy.

,,Maar het is wel een forse tegenvaller. In januari drong Danny bij mij nog aan om voor tweeënhalf jaar te tekenen in plaats van anderhalf jaar om samen op lange termijn echt iets neer te kunnen zetten bij Sparta. Nu is hij weg.’’

Booy neemt het Blind niet kwalijk. ,,Ajax is van een andere dimensie dan Sparta. Maar er is nu veel onduidelijkheid. Ik heb ook geen idee hoe de club het vertrek van Danny op zal vangen.’’

Booy, die in het verleden al eens trainer én technisch directeur was, laat in het midden of hij een dubbelrol wil vervullen. ,,Daar zeg ik niets op. Ik heb alleen met Danny Blind gesproken en niet met de rest van de directie.’’


AD.nl

Mooi om te lezen hoe graag Danny naar Ajax wilde terugkeren. Sparta heb ik overigens altijd al een stijlvolle club gevonden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een zwak voor ze heb. Hoe men nu ook weer reageert op het vertrek van Blind is gewoon erg chic.
muhaha


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 496
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 30 jun 2008 09:29
Dit zou echt doodzonde zijn:

Citaat:
'Emnes gaat voor recordbedrag naar Engeland'
30/06/2008 09:02

Marvin Emnes vervolgt zijn loopbaan in het Engelse Premiership. Middlesbrough en Sparta Rotterdam zijn het vrijwel eens over de transfer, aldus het Algemeen Dagblad en De Telegraaf.

Sparta zou rond de 3,5 miljoen euro gaan ontvangen voor Emnes. Nooit eerder ontving de Rotterdamse club meer geld voor een speler. Tot nu toe leverde de overgang van John Nieuwenburg naar Ajax voor 2,7 miljoen euro Sparta het meeste op.

Emnes maakte op 11 december 2005 zijn debuut in het eerste elftal van Sparta. Tijdens het afgelopen seizoen maakte de twintigjarige aanvaller indruk door acht keer te scoren in 29 wedstrijden. Feyenoord en SC Heerenveen toonden eerder al belangstelling, maar Middlesbrough lijkt de slag te gaan winnen.


Bron: VI.nl
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 26 aug 2008 18:04
Citaat:
Grootscholten technisch manager bij Sparta
ROTTERDAM - Richard Grootscholten is de nieuwe technisch manager bij Sparta. Hij is de opvolger van technisch directeur Danny Blind, die aan het eind van het vorig seizoen het Kasteel verliet om terug te keren naar Ajax. De afgelopen maanden deed Spart-trainer Foeke Booy er de technische zaken min of meer bij.
Grootscholten kwam in 2005 in dienst bij Sparta als hoofd opleidingen. Vorig jaar mei behaalde de Naaldwijker het diploma Coach Betaald Voetbal. Grootscholten heeft een driejarig contract als technisch manager getekend. Hij blijft vooralsnog aan als hoofd opleidingen bij de Rotterdamse voetbalclub.



(ANP)
methodmich


Geregistreerd: 06-08-2008
Forum berichten: 787
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 27 aug 2008 15:31
Prima keuze. Heeft heel goed werk geleverd in de jeugdopleiding van Sparta. De talenten die nu aan de poort rammelen van Sparta 1 en de titel van Sparta A1 zijn daar prima voorbeelden van.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 27 aug 2008 16:00
Talenten die aan de poort rammelen van Sparta 1? Vertel. Zit die Joey Godee van Ajax daar ook tussen, in jouw ogen?
methodmich


Geregistreerd: 06-08-2008
Forum berichten: 787
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 27 aug 2008 17:14
Die gaat ook wel aan zijn minuten komen, net als de van Heerenveen gehaalde centrumverdediger Maciej Wilusz.

Maar vooral Joshua John, Erik Falkenburg en Kevin Strootman zullen dit seizoen flink aan naamsbekendheid gaan winnen denk ik. Met name van Falkenburg ben ik zeer gecharmeerd. Prima passing, goed loopvermogen en in de voorbereiding prima bezig!
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 19 nov 2008 16:58
Hoe doet Falkenburg het tot nu toe, Mich? Kwam er laatst achter dat het de neef is van een teamgenoot van mij bij Lugdunum 7.
methodmich


Geregistreerd: 06-08-2008
Forum berichten: 787
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 19 nov 2008 17:00
Afgelopen zaterdag nog de assist op de 1-0 van Poepon.

Moet nog wel wennen aan de eredivisie. Loopt soms iets te diep, wat bij Jong Sparta moeiteloos kon, maar op dit niveau soms grote gaten oplevert en dus gevaar. Bovendien is Booy zoekende welke plek het meest geschikt lijkt. Op een flank en dan Slot of een ander met de punt naar achteren of toch zelf centraal. Desondanks al aardig wat minuten gemaakt weer.
methodmich


Geregistreerd: 06-08-2008
Forum berichten: 787
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 26 nov 2008 15:31
Hier op aanhakend: deze week een leuk artikel in VI met de drie spelers die ik in de zomer hier noemde. Mooi om te lezen. Verder nog een kader waarin alle jeugdinternationals van Sparta staan en dat zijn er toch wel erg veel hoor!
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 26 nov 2008 18:19
Citaat:
Hier op aanhakend: deze week een leuk artikel in VI met de drie spelers die ik in de zomer hier noemde. Mooi om te lezen. Verder nog een kader waarin alle jeugdinternationals van Sparta staan en dat zijn er toch wel erg veel hoor!


Dan hebben ze wel een goede jeugd bij Sparta. Ajax en AZ hebben deze zomer ook twee spelers daar weggehaald nl; Warner Hahn en Gyliano (dacht ik) Wijnaldum. Hahn is keeper van Ajax B1 en Wijnnaldum is geloof ik linksback bij AZ A1.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 30 nov 2008 15:17
Sparta met 3-0 voor door 2 goals van Rydell Poepon!
Scio


Geregistreerd: 02-01-2008
Forum berichten: 1939
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 30 nov 2008 15:51
Citaat:
Sparta met 3-0 voor door 2 goals van Rydell Poepon!

Typisch, hij schiet Ajax op doelsaldo naar de 2e plaats dan <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
Ad


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Breda
Geplaatst: Zo 30 nov 2008 16:09
Citaat:
Sparta met 3-0 voor door 2 goals van Rydell Poepon!


:Ad: KANTELEN !!! Leuk he dit?.......heb ik morgen tenminste rust met dat stompzinnige NAC volk.....ze begonnen me namelijk mijlenver de keel uit te hangen met hun onzin praat over CL spelen tegen Barcelona en meer van dat soort idioterie.
Dank je wel Sparta !!!
methodmich


Geregistreerd: 06-08-2008
Forum berichten: 787
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 30 nov 2008 17:02
Citaat:
Sparta met 3-0 voor door 2 goals van Rydell Poepon!


En assist Falkenburg en goal Strootman! <img src='smilies/icon_cool.gif' />
jamesgf


Geregistreerd: 29-05-2008
Forum berichten: 420
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 30 nov 2008 17:29
Doen ze goed daar in Rotterdam. Komt wel goed met Sparta, zie ze niet so snel meer degraderen. Ze hebben dan ook inderdaad enkele talentvolle spelers rondlopen daar. Vooral die Strootman doet het goed zeg, 18 jaar pas! Heeft net z'n contract verlengd, maar desondanks zou ik als ik Danny was Sparta toch eens benaderen. Je zou hem dan nog even bij Sparta kunnen stallen, hoewel hij mij een groter talent lijkt dan Daley. Zou Danny het aandurven? <img src='smilies/icon_razz.gif' />
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.984.344 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Nationaal Voetbal - Jupiler League » [Centraal] Sparta
Ga
Zoeken: