Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » Quiz en Forumspellen » AF's voetballer van het seizoen 2007/2008
Ga
Zoeken:

Onderwerp: AF's voetballer van het seizoen 2007/2008
Maker: Eto'oBekeken: 15116
Status: InactiefBerichten: 184
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 jan 2008 12:26
De FIFA, de UEFA en de journalisten nomineren en kiezen in onze ogen vaak de verkeerde spelers. Inmiddels zijn we al toe aan de winterstop, dus leek het mij leuk om hier met z'n allen spelers te nomineren voor de titel 'beste speler in Europa van het seizoen 2007/2008'. Aan het einde van het seizoen zal ik alle genomineerden op een rijtje zetten en kunnen we stemmen op de beste speler van het seizoen.

Ik heb eerder zo'n toernooi gehouden en hoewel ik zelf veel heb bij moeten houden en heb moeten nomineren, leverde het toch een topic op van meer dan dertig pagina's. De genomineerde spelers moeten meer dan de helft van de door zijn club afgewerkte competitiewedstrijden hebben gespeeld en iedere nominatie moet onderbouwd worden. Ik begin alvast met een aantal nominaties:

Cesc Fabregas: de spil waar alles om draait bij Arsenal. In een ploeg die draait om techniek, inzicht en beweging zonder bal is deze Spanjaard de koning van het rijk. De pas 20-jarige Cesc bewijs inmiddels al meer dan drie seizoenen lang dat er leven is na Vieira voor Arsenal en dat hij iedere minuut aan kan. Barcelona huilt.

Lionel Messi: nog een jonkie, maar nu eentje die Barcelona wel wist te verleiden tot aanblijven bij de club. Speelt dit seizoen voor het eerst van begin af aan de sterren van de hemel als linkspoot op rechts en heeft nog geen grote last van blessures. Heel Europa vreest dat deze 'pibe' zich nu al gaat ontpoppen tot de beste voetballer van Europa. De vergelijking met Maradona is gewaagd, maar Messi lijkt geen moment te lijden onder alle aandacht en hoge verwachtingen.

Zlatan Ibrahimovic: geen verrassende naam, aangezien hij keer op keer terugkeert in allerlei lijstjes met de best presterende speler. Geeft aan, scoort, kapt, dolt, irriteert, maar verdient bovenal daverend applaus van de Inter-supporters en voetballiefhebbers in het algemeen.

Franck Ribéry: er was nog de nodige scepsis over de duurste inkomende transfer aller tijden voor Bayern München, maar de Fransman slaag tot dusver met verve. Is beweeglijk van flank tot flank, heeft een geweldige versnelling, behoudt het overzicht en flikt soms kunstjes die aan Zizou zelve doen denken.

Luca Toni: het is net een kruiswoordpuzzel, maar dan met medespelers. Toni vormt verticaal en horizontaal geweldige koppels met zijn teamgenoten. Naast hem speelt Miroslav Klose, met wie het steeds beter lijkt te klikken. Met de man achterin, Franck Ribéry, liep het eigenlijk al vanaf de eerste minuut geweldig. De Italiaans international die de bal voorin vasthoudt en Ribéry die aansluit voor het schot of de vervolgactie is een bekend beeld in München.

Clarence Seedorf: he's picking up where he left off last season. Zoveel prijzen kan inmiddels geen toeval meer zijn. De hype slaat nu weer wat ver door naar de andere kant, maar in de geoliede machine van Milan is Seedorf gewoon een belangrijk station.

David Trezeguet: geen begenadigd voetballer, wel een absolute doelpuntenmachine. Typisch zo'n spits die uit alle hoeken en standen op doel schiet en met ieder deel van z'n lichaam lijkt te kunnen scoren. Loopt 1 op 1 in de Serie A na een seizoen te hebben onder gedoken in de Serie B.

Heurelho da Silva Gomes: zijn status is in Nederland al gegroeid tot ongekende hoogte. Na dit seizoen wordt het tijd om eindelijk Europa en die plek onder de Braziliaanse lat te veroveren. In Nederland ligt geen uitdaging meer voor hem.

Diego: buiten FC Hollywood kent de Bundesliga weinig echte voetbalsterren meer. Een van hen is echter zonder twijfel Diego Ribas da Cunha. nummer 10 en spelverdeler van Werder Bremen. De man met de fenomenale korte draai, -trap en -lichaamsbeweging is ook dit seizoen weer de absolute uitblinker in Bremen. Hij scoort en laat scoren. Of het nu Sanogo, Rosenberg of Almeida is, de spits die voor Diego staat scoort altijd.

Karim Benzema: ondanks de matige start aan de competitie is Lyon er inmiddels weer bovenop. De alleenheerser van het Franse voetbal staat weer netjes aan kop en heeft dat voor een groot deel te danken aan misschien wel de grootste revelatie van de Franse competitie. In geen jaren beschikte Lyon over een geweldige topscoorder, ondanks de vele titels. Met Benzema heeft een doelpuntenmaker en creatieveling in een gevonden. Het wordt nog een hels karwei om Benzema voor de club te behouden, want het oog voor Frans talent van Arsene Wenger is al op deze speler gevallen.

Robinho: Werd in 2005 binnen gehaald als de nieuwste superster van Zuid-Amerika, maar stelde de afgelopen jaren vooral teleur. Robinho dribbelde zonder rendement, miste kansen, etterde en dook op het veld, feestte volgens insiders teveel en werd zelfs uitgefloten door de Madrileense supporters. De omslag kwam niet al te lange tijd geleden. Sinds een paar maanden beantwoordt Robinho zijn criticasters met prestaties. Niet dat hij negentig, tachtig of zelfs zeventig minuten lang over het veld dartelt en de supporters op de banken krijgt met zijn acties, maar als aanvaller ontpopt Robinho zich vooral als geweldige wedstrijdbeslisser. Van Samba naar Merengue in circa 850 dagen.

Rafael van der Vaart: kwaliteiten bekend. Draait een topseizoen met belangrijke doelpunten. Was een verrater in de ogen van de HSV-supporters, maar schoot zichzelf binnen no time weer naar een heldenstatus. Spanje wacht.


Ik heb nog wat meer namen in m'n hoofd, maar ik wil nog even wachten op jullie reacties en nominaties.
Chivu 05


Geregistreerd: 29-10-2007
Forum berichten: 796
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Groningen
Geplaatst: Do 3 jan 2008 20:13
Steven Gerrard:

Beste speler van Liverpool, wat een trap en inzicht. Tevens gaat hij voorop in de strijd, kortom een echte aanvoerder.

Andres Iniesta:

Qua spel te vergelijken met Cesc en Xavi. Ze zijn denk ik van vergelijkbaar niveau. Het zijn alledrie heerlijke spelers om naar te kijken.

Cristiano Ronaldo:

Heeft zich echt ontwikkeld tot een topspeler. Hij heeft echt geleerd om effectitief te gaan spelen en scoort nu ook de lopende band. Minpuntje: af en toe een schwalbe en arrogant gedrag.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 4 jan 2008 00:16
Carlos Tevez: Maakte furore bij Boca. maar vertrok omdat hij ruzie met iedereen en alles kreeg. Vervolgens schoot hij de Brasileiro aan flarden en kwam hij in contact MSI, dat hem stalde in Engeland. Echter niet bij Chelsea of Manchester United, maar bij West Ham United. Ook daar kwam er al snel veel kritiek op Tevez en zijn Argentijnse maat Mascherano, die zich beiden slecht aan zouden passen. Een half jaar had Tevez zicht ontpopt als een van de belangrijkste spelers van de ploeg en lonkte eindelijk de opstap naar de Europese top. In de ploeg van Sir Alex heeft Tevez er niet lang over gedaan om zichzelf te verzekeren van een plek in de eerste elf, waar hij uitstekend presteert en een mooie combinatie vormt met Wayne Rooney. Wat maar weer aantoont dat de meeste echte toptalenten altijd wel boven komen drijven.

Sergio Ramos: Madrileense krijger en toekomstige leider bij Real met uitstraling, bravoure en klasse. Een van de best presterende rechtsbacks van dit seizoen. Ramos is een van de weinige topaankopen van de laatste jaren geweest die iedere cent waard was.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 6 jan 2008 15:18
Riccardo Montolivo: Vraag jij je wel eens af welke spelers over een paar jaar de plekken in gaan nemen van Totti, Materazzi en Del Piero bij regerend Wereldkampioen Italië? De ‘nieuwe Totti’ laat ongetwijfeld niet lang meer op zich wachten: Riccardo Montolivo timmert met zijn 21 jaar al flink aan de weg op de Italiaanse voetbalvelden.

Ivan Gennaro Gatusso: Ivan Gennaro Gattuso zag op 9 januari van het jaar 1978 het levenslicht in de Italiaanse stad Corigliano Calabro. Gattuso is één van de beste verdedigende middenvelders ter wereld. Met passie, wilskracht en een ongelofelijk doorzettingsvermogen schopt deze Italiaan al jaren lang erg ver in het Internationale voetbal. Mentaal is de Italiaan ijzersterk en in verdedigend opzicht is er bijna geen betere mandekker mogelijk, ook fysiek staat hij ondanks zijn 1.77 lengte prima zijn mannetje.

Moussa Dembele: AZ lijkt goud in handen te hebben met de jonge speler; zijn ontwikkeling verloopt stormachtig. De spits lijkt met de wedstrijd sterker te worden. Ook in zijn eerste seizoen in Nederland toonde Dembélé al veel potentieel. In een zwalkend Willem II was hij één van de weinige lichtpuntjes, wat hem een transfer naar de kaasstad opleverde. Willem II had hem een jaar eerder overgenomen van Germinal Beerschot Antwerpen.

Kaká: Al jaren staat Kaká bekend als weer zo’n groot Braziliaans talent. Inmiddels is het een topspeler van AC Milan die het in zich heeft om wedstrijden te beslissen met zijn specifieke kwaliteiten. Zo besliste hij de twee halve finale wedstrijden tegen Manchester United door drie keer te scoren. Kaká is misschien wel de ideale nummer 10, de heerser van het veld.

Ezequiel Garay: Verdedigers die ook opbouwend sterk zijn, een doelpunt kunnen maken én defensief weinig steekjes laten vallen. Het zijn zeldzame spelers, maar Ezequiel Garay is er één die wel tot deze categorie behoort. De Argentijn speelde in eigen land eigenlijk nooit echt op het hoogste niveau, maar werd toch door het Spaanse Racing Santander overgenomen.

Luka Modric: Hoewel Luka Modric een jeugdproduct is van Dinamo, werkte hij zijn eerste wedstrijden af voor Inter (Z). Hij maakte groter indruk bij de club en hielp Inter (Z) aan een tweede plaats in de competitie. Achtien wedstrijden en vier doelpunten later keerde de aanvallende middenvelder terug van zijn verhuur. In zijn eerste seizoen bij het eerste elftal van Dinamo kwam hij zelden aan spelen toe, de talentvolle Modric speelde slechts zes wedstrijden. Een jaar later volgde echter zijn grote doorbraak. De jonge Kroaat was de spil in de trein Dinamo die maar voort denderde. Luka Modric mistte maar één competitiewedstrijd en kwam maarliefst achtmaal tot scoren.

To be continued......
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 6 jan 2008 15:31
Ribery en Benzema stonden al in de lijst, D_Skilled.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 6 jan 2008 15:50
Bedankt voor je nominaties, D_Skilled. Het gaat echter om de prestaties tijdens het huidige seizoen en daarin hebben Agger en Materazzi nog te weinig gespeeld om genomineerd te worden.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 6 jan 2008 16:08
Citaat:
Bedankt voor je nominaties, D_Skilled. Het gaat echter om de prestaties tijdens het huidige seizoen en daarin hebben Agger en Materazzi nog te weinig gespeeld om genomineerd te worden.


Ok, ik haal ze eruit. Ook Ribery en Benzema.
skieto


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 803
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam ZuidOost
Geplaatst: Ma 7 jan 2008 00:21
Wesley Sneijder: hij heeft zich in zeer korte tijd toch erg populair gemaakt in real madrid en heeft in belangrijke wedstrijden (atletico tegen real bijv) zijn goaltjes meegepikt. Dus na zijn vertrek bij ajax is hij bij real toch zeker vooruit gegaan en is hij nog altijd dreigend naar mijn mening. Echt een speler die in de top hoort. Dus ook hij hoort er zeker bij
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 10 jan 2008 19:46
Iker Casillas: Pakt met z'n buitenaardse reflexen zoals altijd punten en lijkt weer aan zelfvertrouwen gewonnen te hebben. Een boegbeeld voor de Madrileense supporter, maar ook een keeper die de laatste seizoenen vaak zo wisselvallig presteerde als de club en vaak zelfs meeging in de prestatiecurve. Nu lijkt hij weer helemaal terug. Zo goed als in z'n eerste topseizoenen.
Oscarito


Geregistreerd: 24-12-2007
Forum berichten: 435
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 10 jan 2008 22:56
Joaquin: ok, ik ben bevooroordeeld maar dat doet niks af aan zijn kwaliteiten. Heeft vorig jaar een minder seizoen gehad maar zal nu hoogstpersoonlijk Koeman moeten redden. Joaquin is een ware sensatie op het veld en staat elk seizoen garant voor talloze hoogstandjes, assists en doelpunten.

Alex: De Tank blijft voort denderen, na eerst Santos en Eindhoven te hebben veroverd zit nu ook London klaar in hun schuttersputje.
De fans van Chelsea vragen zich in hemelsnaam af waarom Mourinho het niet in hem zag zitten. Wij kennen zijn kwaliteiten en weten waartoe hij in staat is.
Scoorde dit seizoen al tweemaal in de competitie en beiden waren juweeltjes van doelpunten.

Ik heb nog meer spelers op het oog maar geen tijd om de rest aan te vullen, dit zal ik komende week wel doen. Trouwens D_skilled, je weet dat Nasri aan een slecht tot matig seizoen bezig is en noemt niet zomaar wat talenten?
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 11 jan 2008 00:01
Citaat:
Ik heb nog meer spelers op het oog maar geen tijd om de rest aan te vullen, dit zal ik komende week wel doen. Trouwens D_skilled, je weet dat Nasri aan een slecht tot matig seizoen bezig is en noemt niet zomaar wat talenten?


Alleen Nasri, die haal ik wel eruit. Maar ik ben overtuigd dat hij zijn oude vorm weer terug kan herpakken. Ricardo Montolivo is een vaste basiskracht bij Fiorentina en doet het ook daar geweldig. Garay draait ook dit seizoen goed en wordt nauwlettend in de gaten gehouden door grote ploegen. Dembele is fantastisch, daar kan jij ook getuige van zijn als je AZ zie voetballen. Dit seizoen lijkt hij zijn definitieve doorbraak te hebben gemaakt, alleen zijn rendement is nog te laag. Luka Modric is aan een geweldig seizoen bezig, Dinamo draait om hem(spil). Ik weet niet wat er mis is met mijn lijstje.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 12 jan 2008 13:33
Lucho Oscar Gonzalez Wie de loopbaan van Lucho volgt ziet dat hij al wat successen gekend heeft. Winnaar van de clausura met Riverplate en Olympisch goud op de spelen. Deze Argentijn maakt nu ook naam in Europa bij Porto. Gonzalez is qua type speler vergelijkbaar met Kaka en Diego, een spelmaker maar ook een grote fysiek en duelkracht. Scorend vermogen maar ook een dirigent van de Portugezen. Meteen in z'n eerste seizoen werd hij al topscorer en het succesverhaal gaat verder, onmiskenbaar is Gonzalez een van de belangrijkste pionnen geworden. Dat hadden zowel Valencia als Real Madrid gezien afgelopen seizoen. Beide clubs wilden hem al halen afgelopen zomer. Het is een kwestie van tijd voor Gonzalez ook bij een absolute topclub de lijnen uitzet.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 14 jan 2008 00:26
Sergio Aguero: de stap naar Europa leek erg vroeg, maar na jaren te hebben overtuigd tegen zijn leeftijdsgenootjes zet Kun Aguero ook La Liga in vuur en vlam. Dankzij de ruim uitgegeven miljoenen door Atlético Madrid maar toch ook voor een groot deel vanwege Agueros geweldige kwaliteiten, staat de club nu op een derde plaats. Dankzij de gebruikelijke topposities van Real Madrid en Barcelona en de goede prestaties van Espanyol is er nu een ware Catalunya versus Madrid-oorlog aan de gang aan de top van de Primera División.

Cristian Chivu: na een aantal aanpassingsjaren bij Roma lijkt Chivu de Serie A onder de knie te hebben. Of zou het aan de organisatie bij Internazionale liggen? Hoe dan ook, onze Cris houdt zich zowel op individueel gebied als in teamverband uitstekend staande bij een van de sterkste clubteams van Europa. In Amsterdam mogen we blijven dromen over een terugkeer van deze cultheld.

Albert Riera: berucht bij Ajax-supporters, maar vooral omdat hij niet kwam. Bewijst inmiddels dat Ajax het goed gezien had, maar dat deze speler eerder de stap naar de top van Spanje maakt dan de stap naar de Eredivisie. Sierlijke speler met dito trap.

Nihat Kahveci: bij de club die inmiddels bekend is om z'n uitstekende aankoopbeleid bewijst ook deze Nihat het gelijk van Villarreal. Na een geweldig jaar bij Real Sociedad, waarin hij een koningskoppel vormde met Darko Kovacevic, werd het allemaal wat stiller rondom Nihat. In 2006 pikte Villarreal hem echter transfervrij op. Nadat hij vorig seizoen nog kampte met aardig wat blessures, bloeit hij dit seizoen helemaal op. Hij scoort, stelt anderen in staat om te scoren en past uitstekend binnen het voetbal van El Submarino Amarillo.
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 23 jan 2008 13:04
David Jiminez Silva: Een jongen die vooral berucht is om zijn goal in Chelsea van absolute schoonheid. Met zijn pegel vanaf links liet hij Cech het nakijken. Ook zet hij nu wekelijks de lijnen uit bij het slecht presterend Valencia CF. Het mag dan wel niet altijd lukken, maar 1 ding is duidelijk. Deze jongen barst van het talent en van techniek.

Miguel Monteiro: In mijn ogen al jaren een van de betere rechsbacks van de wereld. Staat in verdedigend opzich altijd goed opsteld en schupt je lachend omver. Deze jongen is misschien al, met zijn leeftijd van 28 jaar, te oud voor de top maar je kan van hem op aan. Staat verdedigend altijd zijn mannetje, en daar gaat het toch om als verdediger zijnde. Een groot favoriet!

Nemanja Vidic: De verdediger van Manchester toont zich wekelijks baas in de lucht. Fysiek zeer sterk, en nu al een van de betere verdedigers van de wereld. Met zijn 26 jaar oud heeft hij nog een mooie loopbaan voor de boeg, en ik ben overtuigd dat die ook gaat komen. Wat een krachtbeul!
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 9 feb 2008 14:36
Micah Richards: misschien wel de beste rechtsback van de PL en een toekomstige wereldster. Is pas 19 jaar en nu al niet weg te denken uit de basisopstelling van Manchester City, dat haar waardering toonde met een dikke contractverlenging tot 2013.

Mladen Petric: door Dortmund voor een prikkie overgenomen van FC Basel en heeft inmiddels bewezen zowel in als achter de spits van onschatbare waarde te zijn. Maakte bovendien de winnende op Wembley tijdens Engeland-Kroatië.

Kolo Touré: wordt in Engeland niet door iedereen in één adem genoemd met Terry, maar dat zou wel moeten. Touré heeft alle fysieke kwaliteiten, het inzicht, de hardheid en professionaliteit van een absolute topverdediger.

Mancini: Braziliaanse samba op de vleugel bij Roma. Links of rechts, Mancini delivers the goods. Prachtspeler die garant staat voor prachtdoelpunten. Een parel die Roma niet snel mag laten gaan.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 28 maa 2008 12:27
Fernando Torres: Er was toch wel wat kritiek naar aanleiding van de torenhoge transfersom, maar na een wijfelend begin is Torres helemaal los. Hij was duidelijk uitgekeken op z'n jeugdliefde Atlético Madrid en scoort er nu lustig op los bij Liverpool. Liverpool zag de afgelopen jaren de ene spits na de andere teleurstellen of compleet falen, maar Torres lijkt te herrijzen in het spitsenkerkhof dat Anfield Road heet.

Julio Cruz: Wellicht de meest onderschatte spits van Europa, maar Internazionale weet hem wel op waarde te schatten. Z'n contract werd verlengd en El Jardinero maakte dit seizoen in alle competities alweer 14 doelpunten in 19 wedstrijden. Geweldig aanspeelpunt en een ontzettend geslepen spits.

Diego Godín: Favorietje van me omdat ik hem al volg sinds z'n laatste seizoen in Uruguay. Begon wat moeizaam met een teleurstellende Copa America achter de rug, maar speelt nu al een paar maanden erg sterk als basisspeler. Wederom een uitstekende Zuid-Amerikaanse aankoop van Villarreal, een club die bij mij echt niet kapot kan.


Kom op, mensen! Meer nominaties!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 2 apr 2008 13:10
Adrian Mutu, na een seizoen van schandalen en weingi speeltijd bij Chelsea was het de vraag of de beste aanvaller van Roemenie het nog kon. De voeten van Mutu antwoorden voor de Florentijnen. Met 15 doelpunten dit seizoen is hij het speerpunt van Fiorentina, dat voor het eerst sinds tijden weer meedoet in Europa.

Tranquillo Barnetta, deze Zwitser maakt het mooie weer bij Leverkusen. Als halfspeler een van de betere spelers in de Bundesliga en komend EK mag hij ook de rest van Europa enthousiasmeren.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 apr 2008 11:53
Steven Defour: in België kan er niemand aan hem tippen en hij bezorgt Standaard voor het eerst sinds '83 weer een landskampioenschap. Is positioneel, tactisch en technisch van de absolute buitencategorie en koppelt dit aan dynamiek en loopvermogen.
El_Millonario


Geregistreerd: 07-02-2008
Forum berichten: 988
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 apr 2008 13:57
Aangezien er al heel wat bekende spelers opgenoemd zijn, zal ik m'n best doen om er nog wat op te noemen die zeker niet moeten onder doen voor de al genoemde spelers.

Luis Fabiano: Er werd veel gezegt over z'n moeilijk karakter en werd bestempeld als eeuwig arrogant talentje. Na een paar mislukte pogingen in Europa (Rennes, FC Porto) zit hij nu eindelijk waar hij moet zijn. Links, rechts, met de kop...het maakt hem allemaal niet veel uit. Op een of andere wijze stampt hij ze er wel in. Dit seizoen goed voor 22 goals in 23 wedstrijden in de Primera Division.

Ricardo Quaresma: Al heel vroeg nam hij de sprong van Sporting Lisboa naar het grote FC Barcelona. Deed daar z'n best, maar het kwam er gewoon niet uit. Dit seizoen toont hij dat niet moet onder doen voor Cristiano Ronaldo. Moet gewoon wat meer goals maken en niet altijd voor de assists gaan. Verdiend meer respect dan dat hij nu krijgt.

Alex de Souza: De ziel en dirrigent van het Turkse Fenerbahçe. Gisteren weer nuttig tegen Chelsea, speelt amper een slechte wedstrijd. Ik vind dat hij een stapje hogerop moet gaan. Voor mij 1 van de weinige échte samba-voetballers die er nog rondlopen. Heeft een magistrale linker.

Bojan Krkic: Ik weet het, deze jongen heeft nog een lange weg te gaan. Maar een betere droomstart kan een 17-jarige niet wensen. Alles wat hij doet, is gewoon goed. Hij beschikt over een intelligente manier van voetballen en kiest altijd voor de juiste keuze. Deze jongen gaat het nog ver schoppen.

João Moutinho: Een jeugdproduct en aanvoerder van Sporting Lisboa. Sommige vergeten hoe oud hij wel is. Heeft al meer als 150 wedstrijden op z'n naam staan en lijkt klaar voor de absolute top.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 apr 2008 14:43
Mooie nominaties, Millionario. Aan Krkic zat ik gisteravond nog te denken. Ongekend hoe snel die jongen zich heeft leren handhaven op het hoogste niveau.

Ik zit er al een tijdje aan te denken om Montolivo van Fiorentina te nomineren. Bij een goede wedstrijd vanavond tegen PSV gaat dat dus gebeuren. <img src='smilies/icon_twisted.gif' />
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 apr 2008 14:56
Citaat:
Mooie nominaties, Millionario. Aan Krkic zat ik gisteravond nog te denken. Ongekend hoe snel die jongen zich heeft leren handhaven op het hoogste niveau.

Ik zit er al een tijdje aan te denken om Montolivo van Fiorentina te nomineren. Bij een goede wedstrijd vanavond tegen PSV gaat dat dus gebeuren. <img src='smilies/icon_twisted.gif' />


Montolivo heb ik al genomineerd, Thomas. Wel opletten!
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 apr 2008 15:00
Ah, jammer. <img src='smilies/icon_twisted.gif' />

Dan wil ik bij deze de eerste speler van Ajax nomineren.

Klaas Jan Huntelaar: de doelpuntenmachine van Nederland. Kwaliteiten zijn bekend. Kwam voor negen miljoen over en gaat straks misschien wel het drie- of viervoudige opleveren na z'n transfer naar de top van Europa.
muhaha


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 496
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 apr 2008 18:36
Mijn nominaties volgen nog Thomas, even druk nu!
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 apr 2008 18:45
Druk met pre-match jitters? <img src='smilies/icon_twisted.gif' />
muhaha


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 496
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 3 apr 2008 19:02
Dat ook ;)
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 17.999.437 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » Quiz en Forumspellen » AF's voetballer van het seizoen 2007/2008
Ga
Zoeken: