Forum
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Miralem Sulejmani
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Miralem Sulejmani
Maker: Eto'oBekeken: 46842
Status: InactiefBerichten: 852
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 30 maa 2008 23:28


Volledige naam: Miralem Sulejmani
Geboortedatum: 5 december 1988
Geboorteplaats: Belgrado, Servië
Lengte: 178 cm
Gewicht: 68 kg
Club: SC Heerenveen
Rugnummer: 21
Positie: aanvaller
Vorige clubs: Partizan Belgrado
Interlands: Servië 1 (0)


De interesse was al een tijdje logisch geweest, maar wordt nu ook naar buiten gebracht. Vandaar ook deze eigen topic voor Miralem Sulejmani:

Citaat:
Sulejmani in beeld bij Ajax
Door MAARTEN WIJFFELS

HEERENVEEN - ’Shevchenko speelt ook altijd op rubbertjes,’’ zei Miralem Sulejmani zaterdag tegen Gertjan Verbeek. De coach van Heerenveen was niet onder de indruk. Hij verplichtte hem in de rust tegen Ajax andere schoenen aan te trekken.

Daarom droeg Mickey na de pauze ineens oranje schoenen met pinnen,’’ verduidelijkte Verbeek. In 45 weergaloze minuten zag hij het 19-jarige talent scoren, twee keer op de paal mikken en daarnaast nog drie kansen missen.Ondanks de 4-2 nederlaag genoot Verbeek van zijn ploeg en van Sulejmani in het bijzonder.

,,Deze jongen creëert een groot aantal kansen in een rechtstreeks duel met Heitinga, een international die vijf jaar ouder is dan hij. Jammer dat het rendement vandaag nog te laag lag, maar dat is onderdeel van het leerproces. Mickey mag nog gewoon in de A-junioren spelen hè.’’ En na een korte stilte: ,,Als ik Ajax was, dan wist ik het wel.’’

Ook in Amsterdam is de spectaculaire entree van de 19-jarige Serviër in de eredivisie onderwerp van gesprek. Wat een jongleur met zijn handen kan, speelt Miralem Sulejmani klaar met zijn voeten en het is niet verwonderlijk dat ze bij Ajax graag zouden willen dat dit ventje na de zomer een aanvalslinie vormt met Klaas Jan Huntelaar en Luis Suárez. Dan bundel je – op papier – de kwaliteiten van een stoïcijnse afmaker aan die van een rommelaar met een straatvechtermentaliteit (Suárez) en een straatvoetballer met oog voor het teambelang (Sulejmani).

Hoe reëel die wens is, moet de komende periode blijken. Het Ajax van Marco van Basten (zaterdag toeschouwer in Friesland) is bepaald niet de enige club die de haalbaarheid van Sulejmani aan het onderzoeken is. Er gaan geruchten dat Chelsea het talent en zijn stoet van zaakwaarnemers achter de schermen al heeft bewerkt en wil proberen hem volgend jaar te stallen bij PSV.

Na Heerenveen – Ajax kwam ter sprake dat de vaderlandse topclubs kennelijk hebben verzuimd zo’n exceptioneel talent zelf al eerder binnen te halen. Gertjan Verbeek zei dat hij ‘in één opslag had gezien dat Sulejmani heel goed was.’ ,,Het was hetzelfde verhaal als met Jon Dahl Tomasson. Die trainde voor het eerst mee op proef en na een halfuur vroeg Riemer van der Velde: Wat vind je ervan? ,,Die kan zo in het eerste,’’ zei ik. ,,Dat hadden we met Sulejmani ook.’’

Het is echter te gemakkelijk om te stellen dat andere Nederlandse clubs hebben zitten slapen. AZ was in de herfst van 2006 de eerste die de Serviër op proef had. Omdat er toen al een guerillagevecht dreigde om zijn transferrechten, liet de Alkmaarse directie de speler lopen.

Ajax tastte aansluitend eveneens de mogelijkheden af, maar deinsde terug voor het perspectief van slepende procedures bij UEFA en FIFA. Als het beursgenoteerde Ajax een moddergevecht was begonnen om een net 17-jarige jeugdspeler, was er zonder twijfel een tsunami van kritiek op de club neergedaald.

Dat provincieclub Heerenveen maandenlang ruziede met Partizan Belgrado en de FIFA Sulejmani zelfs een half jaar schorste wegens vermeende contractbreuk, was in de publiciteit een bericht van een paar regels.

,,Achteraf durf ik te stellen dat het voor Mickey voordelig is geweest dat hij het eerste halfjaar niet heeft gevoetbald,’’ aldus Gertjan Verbeek. ,,Wij hebben hem in alle rust kunnen voorbereiden op het voetballen in Nederland. We praten nu samen wel eens over zijn toekomst. Hij is er klaar voor als een club hem na dit seizoen weghaalt. En als hij blijft, is nog één jaar Heerenveen lang zat. Daarna kan Heerenveen geen voorwaarden meer scheppen om zo’n speler beter te maken. Zijn medespelers zijn daar dan simpelweg niet goed genoeg voor.’’

Zo ging het eerder met Huntelaar ook, weet Verbeek. ,,Maar in Nederland kunnen alleen Ajax en PSV hem betalen. Daarom ga ik ervan uit dat Heerenveen zijn huiswerk heeft gedaan en een nieuwe trainer heeft gezocht die het ziet zitten om Mickey eventueel hier verder te ontwikkelen. Als hij nu al tien miljoen waard is, dan is dat over niet al te lange tijd 25 miljoen. Dat kan niet missen.’’


AD.nl

In een andere topic waren we uiteraard al over hem begonnen, maar ik zal hier nog even een gedeelte van het gebrainstorm van mij en Revo wat de haalbaarheid van deze speler betreft plaatsen:

Citaat:
Sulejmani, tja ik vond het indrukwekkend hoe hij telkens de goede loopacties maakte om zichzelf vrij te spelen. Iemand die zeurt kan zeggen dat hij al die kansen had moeten afmaken. Ik leg eerder de nadruk dat het telkens Sulejmani was die zich in kansrijke positie manouvreerde, wat geen misselijke prestatie is. Bij Chelsea hebben ze natuurlijk spitsen genoeg, al kunnen ze misschien nog wel wat vleugels gebruiken. Chelsea zit achter elk groot talent aan. Waar we denk ik nog banger voor moeten zijn is dat een club uit Spanje met het grote geld komt ala Sevilla/ Villarreal. Omdat het daar voor Sulejmani nog iets makkelijker zal zijn om speeltijd te krijgen. Bij een club zoals Chelsea geldt vooral financiele verbetering. Het is een EK jaar, wat betekent dat je hem ook op een eindtoernooi zal zien een factor die z'n prijs weer kan opdrijven.


Een EK waar het land van Sulejmani niet te zien zal zijn. <img src='smilies/icon_wink.gif' />

Voor Ajax maakt het in zekere zin niet uit dat het een EK-jaar is, want zo'n speler moet je nu al binnenhalen.

Citaat:
Het zal voor Ajax zaak zijn Heerenveen al eerder met een goed bod te verleiden. Omdat Sulejmani een linkeraanvaller is zal Ajax wat moeten schuiven (Suarez naar rechts, Mitea weg, Leonardo als back-up en Luque???) Bij Psv zit het nog wat ingewikkelder, die hebben nu Amrabat en Doedelzak. Psv heeft een speler zoals Sulejmani eigenlijk nog minder hard nodig. Wat Ajax zal moeten proberen is eventueel een speler in de ruil te betrekken zoals bv. Kennedy en een aardige som geld.


Als Ajax een speler als Leonardo of Kennedy in de deal kan betrekken dan is dat natuurlijk heel mooi meegenomen, maar ik denk dat Heerenveen gewoon geld wil zien. En dat moet Ajax betalen. Een investering van 10 miljoen euro is gewoon verantwoord, omdat die jongen dat over een paar jaar dubbel en dwars weer oplevert.

PSV heeft vanaf komende zomer overigens ook nog Manco beschikbaar voor de flanken, Revo. En dat is een hele talentvolle jongen. Normaal gesproken heeft PSV geen behoefte aan Sulejmani. Het beschikt op de flanken al over drie andere grote talenten en heeft voorin twee spelers staan die men niet zomaar uit de etalage kan halen. In Koevermans en Lazovic is namelijk flink geïnvesteerd. Ik denk dan ook dat als PSV het zonder Chelsea moet aanpakken, men kansloos is tegenover Ajax en men in Sulejmani überhaupt geen prioriteit ziet. Als Ajax het echter tegen de Chelsea/PSV-connection moet opnemen, zijn wij kansloos. Dan is er meer mogelijk voor PSV, ook het hebben van vier toptalenten voor de voorste drie/vier posities.

Maar goed, er zijn ook geluiden die mij positief stemmen. Zo zei Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek gisteravond bij de persconferentie na afloop het volgende op de vraag of hij Sulejmani mee wil nemen naar zijn nieuwe club:

(Verbeek)
- "Ik ga niet naar Ajax."

Opmerkelijk.

Daarnaast zat Chelsea ongetwijfeld (ook) voor Huntelaar op de tribune. In een andere topic noemde ik Chelsea al als de voor mij voornaamste kandidaat om Huntelaar over te nemen.


Wat denken jullie, gaat Ajax deze speler halen omdat het de enige Nederlandse club is die hem kan betalen of is Chelsea ons voor en wordt hij de komende jaren bij PSV gestald?
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 00:08
Hij zou een absolute versterking zijn voor Ajax. We zien wel hoe het loopt met Mickey. Als Ajax nog enigzins een kans wil maken, dan zal het haar eerste gesprekken met Heerenveen binnenkort moeten starten. En de zaakwaarnemers van Mickey zouden nog weleens roet in het eten kunnen gooien. Misschien krijgt dit soap ook een vies nasmaakje, à la Alves.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 00:19
Ach, als Chelsea concreet wordt en men wil hem stallen bij PSV, dan kan Ajax daar niets tegen doen. Dan zijn we kansloos. Geld regeert in de voetbalwereld. Bovendien heeft Sulejmani naar het schijnt louche zaakwaarnemers. Dus als die jongen zelf al niet meteen voor het grote geld wil gaan, dan zullen z'n zaakwaarnemers daar wel voor pushen.

Een soap verwacht ik overigens niet. Anders had men Sulejmani wel gehaald voordat hij tekende bij Heerenveen. Ajax wil ook het liefst de verhoudingen niet op scherp zetten. Zie de situatie met Defour.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 00:27
Citaat:
Een soap verwacht ik overigens niet. Anders had men Sulejmani wel gehaald voordat hij tekende bij Heerenveen. Ajax wil ook het liefst de verhoudingen niet op scherp zetten. Zie de situatie met Defour.


Nou, dat weet ik niet helemaal. De reden dat AZ de gok niet durfde was omdat er verschillende regelingen waren omtrent Sulejmani, en zijn zaakwaarnemers speelden natuurlijk een rol. Als die procedure wat makkelijker lag dan had AZ die gok denk ik wat makkelijker genomen.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 00:38
Precies. De voorzitter van AZ is Dirk Scheringa, directeur van een bank. Die kan dus moeilijk die louche zaakwaarnemers geld toeschuiven. Bovendien was zo'n rel met Partizan over de transferrechten van een 17-jarige jongen slechte reclame geweest voor hem als businessman en dus voor zijn bank. Hetzelfde geldt voor Ajax. Dat is een beursgenoteerd bedrijf. Als Ajax zich had ingemengd met de duistere figuren die Sulejmani naar verluid om zich heen heeft hangen, dan was de voetbalwereld weer te klein geweest. Want als Ajax er een zaak van maakt om een 17-jarig ventje los te weken bij Partizan en dat ventje vervolgens een half jaar niet mag spelen, daar zou schande over gesproken zijn. En bovendien lijkt me dat ook niet echt goed overkomen, bij een beursgenoteerd bedrijf.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 00:53
Citaat:
Precies. De voorzitter van AZ is Dirk Scheringa, directeur van een bank. Die kan dus moeilijk die louche zaakwaarnemers geld toeschuiven. Bovendien was zo'n rel met Partizan over de transferrechten van een 17-jarige jongen slechte reclame geweest voor hem als businessman en dus voor zijn bank. Hetzelfde geldt voor Ajax. Dat is een beursgenoteerd bedrijf. Als Ajax zich had ingemengd met de duistere figuren die Sulejmani naar verluid om zich heen heeft hangen, dan was de voetbalwereld weer te klein geweest. Want als Ajax er een zaak van maakt om een 17-jarig ventje los te weken bij Partizan en dat ventje vervolgens een half jaar niet mag spelen, daar zou schande over gesproken zijn. En bovendien lijkt me dat ook niet echt goed overkomen, bij een beursgenoteerd bedrijf.


Hoe het nou precieus zit met Sulejmani, is dat hij z'n contract bij Partizan Belgrado al op jonge leeftijd niet wou verlengen. Hij had dacht ik al z'n debuut gemaakt, in Belgrado werd gesproken van een 'groot talent'. Partizan zag dit goed in en reageerde er slim op door hem te dwingen bij te tekenen, anders zou hij de laatste paar maanden niet mogen spelen. Waarna zijn zaakwaarnemers hem bij verschillende clubs zijn gaan aanbieden. Real Madrid had toen naar verluidt al interesse. AZ durfde het aan om hem een stage aan te bieden waar hij een contract in de wacht kon slepen. Maar de situatie lag ingewikkelder dan AZ vooraf dacht. En dan kan je als club ervoor kiezen om die ophef te vermijden. Ik denk persoonlijk dat dit geen inschattingsfout is. PSV, Feyenoord en Ajax zouden denk ik idem hetzelfde hebben gedaan.
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 13:18
Citaat:
Precies. De voorzitter van AZ is Dirk Scheringa, directeur van een bank. Die kan dus moeilijk die louche zaakwaarnemers geld toeschuiven. Bovendien was zo'n rel met Partizan over de transferrechten van een 17-jarige jongen slechte reclame geweest voor hem als businessman en dus voor zijn bank. Hetzelfde geldt voor Ajax. Dat is een beursgenoteerd bedrijf. Als Ajax zich had ingemengd met de duistere figuren die Sulejmani naar verluid om zich heen heeft hangen, dan was de voetbalwereld weer te klein geweest. Want als Ajax er een zaak van maakt om een 17-jarig ventje los te weken bij Partizan en dat ventje vervolgens een half jaar niet mag spelen, daar zou schande over gesproken zijn. En bovendien lijkt me dat ook niet echt goed overkomen, bij een beursgenoteerd bedrijf.


De truc is meer dat AZ onderdeel is gemaakt van een overkoepelende organisatie de Dirk Scheringa Groep. Net zoals Ajax een beursgenoteerd bedrijf is inderdaad. Daar controleert de fiscus nog wat meer. Ajax doet overgens niet mee aan dat onderlinge geldgeschuif naar zaakwaarnemers. Maar in de voetbalwereld gebeurt het vaak genoeg en zo heel af en toe lopen er mensen tegen de lamp zoals in Engeland. Ik heb me laten vertellen dat dat ook een van de redenen was dat de transfer van Kone naar Ajax afsprong, papieren die niet orde waren bij Kone. Dat was een van de redenen dat Ajax toen ook het risico niet nam. Skilled heeft verder ook wel gelijk in zijn verhaal natuurlijk ik denk dat dat wel een redelijke reconstructie is van het gegaan is.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 14:05
Ik vind het echt een hele goede speler, ik snap niet dat er twijfelaars tussen zaten bij Ajax over hem(wat ik had vernomen, volgens mij uit een stuk van Sneijder in de VI). Toch vind ik het een lastige keuze om nu geld in hem te investeren..

Ajax heeft al 2 goede linksbenige binnenspelers: Leo en Manu. Als je nu Sulejmani erbij haalt (terwijl je eerst voor deze spelers koos) dan is dat niet bepaald een ruggesteuntje voor deze spelers. Bovendien zie ik het liefst de samenstelling van een topper die bijna de club verlaat en een jonge jongen die er bijna klaar voor is om het vast in te vullen. Dus als je goed luister dan vind ik dat als je Sulejmani koopt, je Leo moet laten vertrekken. En of dat nou een voorbeeld is van stabiel beleid.. Al is een kwaliteitsinjectie wel heel goed voor de club. Of je kiest voor dubbele bezetting en voor 1 backup maar dan geef je spelen met buitenspelers op, anders dan krijg je een bomvolle bezetting(of je laat het tweede als elftal voor het reserve team, dan is het risico bij blessures lager omdat het niveau van het tweede hoger wordt). Als Ajax' stijl wordt opgeven zou ik heel erg teleurstellend vinden.

Bovendien gaat het geld ook zo op en er zijn positie's die echt hoognodig moeten worden versterkt. Natuurlijk zou ik het jammer vinden als Sulejmani niet Ajax versterkt, maar toch vind ik het een dilemma..
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 14:17
Ik vind Sulejmani een speler die laat zien dat hij zoveel talent heeft dat Ajax gek zou moeten zijn om niet te proberen hem naar Amsterdam te halen. Ik denk dat Marco hem ook nog veel zou kunnen leren en dat hij bij Ajax tot een wereld topper zou kunnen uitgroeien. Natuurlijk heeft Ajax ook Leonardo en Manucharian als linksbenige spelers voor de positie van Sulejmani maar Leonardo mist de mentaliteid om een topper te worden en Manucharian heeft nog een paar seizoenen nodig om zijn talent te ontwikkelen. Ik zou het niet gek vinden als Marco van Basten besluit om Leonardo, Rommedahl, Kennedy en Mitea te verkopen om plaats te maken voor Sulejmani. Hij kan zowel rechts- als linksbuiten in het geliefde Ajax 4-3-3 systeem en hij kan in een 4-4-2 systeem ook nog eens in de spits. Ik denk dat hij samenmet Suarez een verdediging totaal kan deorganiseren en als er nog een echte goaltjesgetter als Huntelaar bij staat Ajax een aanval heeft die zelfs de verdedigingen van Real en A.C. Milan angst zou inblazen. 10 miljoen euro voor deze speler is zelfs niet heel erg veel en Ajax heeft dat geld nog liggen na de transfers van Babel en Sneijder. Met Suarez, Sulejmani, Manucharian, Martina en Huntelaar zou Ajax een geweldige aanval hebben die zowel in de breedte als in de diepte de beste van de Eredivisie zou zijn.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 14:19
Sulejmani heeft meer talent in zijn grote teen dan Leonardo in zijn hele lichaam. Als je hem kan halen, moet je dat altijd doen.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 14:26
Dus jij zegt: Leo moet weg want hij gaat het niet redden naar de top. Sulejmani moet absoluut komen. Manu behouden want die gaat binnenkort er ook klaar voor zijn. Ben ik het eigenlijk mee eens, al vind Leo wel een bijzonder mooie voetballer. Maar hij zal nooit de angst worden van de Europese top. Ik heb het wel met hem te doen, eerst zoveel vertrouwen geven en nu hem in de steek laten. Zou niet echt bepaald de schoonheidsprijs verdienen, vind je wel?

Over jouw analise ben ik het trouwens niet helemaal eens: Sulejmani kan niet als buitenspeler spelen. Een back moet dan de flank invullen. Dus in 1-4-2-3-1, en dan het liefst vanaf rechts want dan is de aansluiting naar de goal en de midmid gemakkelijker te maken. En dat is eigenlijk nog een veel beter systeen dan 4-4-2, want hierin speel je met 1 aanspeelpunt en een vrije rol voor het creatieve schaaltje.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 14:41
Sulejmani heeft een prima voorzet, hoor.
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 14:46
Citaat:
Dus jij zegt: Leo moet weg want hij gaat het niet redden naar de top. Sulejmani moet absoluut komen. Manu behouden want die gaat binnenkort er ook klaar voor zijn.
Ja dat zeg ik inderdaad.

Citaat:
Over jouw analise ben ik het trouwens niet helemaal eens: Sulejmani kan niet als buitenspeler spelen.
Hij heeft mij bij Heerenveen bewezen dat hij ook als buitenspeler kan spelen en dat is niets meer dan logisch aangezien hij een actie heeft en zijn voorzet niet eens zo slecht is. Hij zal veel naar binnen trekken maar met Suarez die dat ook doet aan de andere kant heb je een gevaarlijke aanval.

Citaat:
Ik heb het wel met hem te doen, eerst zoveel vertrouwen geven en nu hem in de steek laten. Zou niet echt bepaald de schoonheidsprijs verdienen, vind je wel?
Nee als een voetballer niet zo presteerd als een club wilt dan moet hij vertrekken, dat is het spelletje.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 14:59
Nou ik vind Leo onder Ten Cate een tijdje toch op mij veel indruk heeft gemaakt. Toen was het een hele opluchting, want in die tijd kon bijna niemand een mannetje gemakkelijk voorbij spelen en hij speelde met zijn tegenstander. Dus ik denk dat je nu niet zomaar, met deze omstandigheden, hem kan afschrijven. Hij kan nog steeds voetballen en toen was dat genoeg, iedereen in de club(beleidsmakers en trainers) was lyrisch. Dan vind ik het neppen als je nu opeens zegt 'je bent niet goed genoeg', terwijl hij eerst zo werd geprezen. Zo ga je niet met elkaar om, dan moet je in het begin zeggen dat hij zijn beperkingen heeft maar de kans krijgt om zich te bewijzen, van dat geslijm hou ik niet.

Als ik hem bekijk dan zie ik geen buitenspeler, simpelweg omdat hij niet zo speelt en dezelfde kenmerken heeft van een buitenspeler. Natuurlijk kan hij af en toe een goede voorzet geven, maar is het een speler die je aan de buitenkant zet en hem daar zijn functie laat hebben. Ik vind hem zoveel creativiteit en mogelijkheden hebben rondom de spits, je zou gek zijn als je hem aan de buitenkant neerzet.

Mischien is een ruil Leo-Sulejmani plus €9 milj. wel het beste voor de competitie, Leo die is goed en kan daar belangrijk zijn. Bij Ajax, heb je gelijk, moet je worden gezien als serieuze tegenstand van de Europese (gevestigde) top. Als je nu Sulejmani en Leo en Manu hebt dan zou het sowieso negatief uitpakken voor 1 vd spelers. Dus ik ben overtuigd jongens <img src='smilies/icon_biggrin.gif' /> .
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 15:04
Leonardo heeft onder Ten Cate maar zeven wedstrijden gespeeld. In deze wedstrijden heeft hij op mij ook geen indruk gemaakt.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 15:21
Citaat:
Leonardo heeft onder Ten Cate maar zeven wedstrijden gespeeld. In deze wedstrijden heeft hij op mij ook geen indruk gemaakt.


Door zijn blessure wel ja, anders had hij zeker meer gespeeld. En in die wedstrijden bracht hij altijd iets extra's, ga dat nou niet ontkennen. Op NL-competitieniveau staat vrijwel elke verdediger te shaken als hij tegenover Leo staat, behalve als je hem al vroeg uit de wedstrijd speelt(zijn acties een paar keer mislukken), want dan geeft hij te gemakkelijk op en gaat hij op de grond liggen. Als hij goed speelt(let maar is daarop) dan valt hij niet gemakkelijk hoor.. Maar zoals ik al toegaf, Ajax hoort naar materiaal te streven waarvan de Europese (gevestigde) top onder de indruk is en dat is eigenlijk niet het geval. Al was hij tegen Inter wel heel handig en onnavolgbaar. Maar oke, het is idd niet de gedroomde speler. En als dan wel een gewenste topper(Sulejmani) zich voordoet, dan moet je hem gewoon halen.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 15:23
Ik vorm mijn mening zelf wel, WZAWDB. En het probleem met Leonardo is nu juist dat-ie meestal zichzelf uit de wedstrijd speelt (en gewoon niet zo goed is).
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 15:50
Die moet vandaag nog komen. Laten we gvd eens een keer niet afwachten en meteen al met Heerenveen gaan praten. We móétén hem binnenhalen, hij is het talent waar Ajax al jaren op wacht. Met hem erbij hebben we de sterkste aanval en maken we met Suarez en Huntelaar héél, héél veel goals.

Ik denk dat Chelsea hem niet bij PSV gaat plaatsen aangezien die Balasz Dszudzak hebben. Als Mickey dat speelt, zou Balasz eruit gaan en Mickey later transfervrij weer naar Chelsea gaan. Balasz is intussen al verweg en dat zou gewoon kapitaalvernietiging zijn. Meteen halen Marco écht, zo niet lever ik mijn SK in! :cry:
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 16:02
Citaat:
Die moet vandaag nog komen. Laten we gvd eens een keer niet afwachten en meteen al met Heerenveen gaan praten. We móétén hem binnenhalen, hij is het talent waar Ajax al jaren op wacht. Met hem erbij hebben we de sterkste aanval en maken we met Suarez en Huntelaar héél, héél veel goals.
De Europese top clubs zullen wachten met het kopen van spelers tot na het EK, zodat ze iedereen op het EK nog kunnen zien spelen en dan ook kijken of er talenten rond lopen. Sulejmani zal niet op het EK aanwezig zijn en als Ajax nu al begint met onderhandelen met Heerenveen kunnen ze Sulejmani al binnen hebben gehaald voordat de concurentie wakker word. Laat Ajax nou maar 10 miljoen euro bieden (zonder clausules) en hem een contract van 5 seizoenen laten tekenen want dan zal hij over drie seizoenen al meer dan het dubbele waard zijn.
Khalid Boulahrouz


Geregistreerd: 30-03-2008
Forum berichten: 320
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 16:26
Er gaan geruchten dat Feyenoord een optie op hem heeft. Althans, dat lees ik erg vaak. Een betrouwbaar lid van Psv Netwerk, ene Jusni maakt er ook melding van.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 16:30
Dat heb ik ook gelezen inderdaad, KB. Juzni blijft al maanden volhouden dat Sulejmani naar Feyenoord of het buitenland vertrekt. Aan de andere kant: ene Mance zegt ook goed ingevoerd te zijn en die zegt het 'gevoel' te hebben dat Sulejmani naar PSV gaat. En de beruchte RIO reageert daar weer boos op, alsof hij denkt dat Mance z'n mede-supporters voor de gek loopt te houden.
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 16:57
Citaat:
Dat heb ik ook gelezen inderdaad, KB. Juzni blijft al maanden volhouden dat Sulejmani naar Feyenoord of het buitenland vertrekt. Aan de andere kant: ene Mance zegt ook goed ingevoerd te zijn en die zegt het 'gevoel' te hebben dat Sulejmani naar PSV gaat. En de beruchte RIO reageert daar weer boos op, alsof hij denkt dat Mance z'n mede-supporters voor de gek loopt te houden.
Het is allenmaal onzin, waarom zou Feyenoord een optie op hem hebben? Waarom zou PSV heb willen kopen nu ze Amrabat en Dzudszak al hebben? Ajax is de enige Nederlandse club die de gewenste 10 miljoen op tafel zou kunnen leggen.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 16:59
Tsja, ik vrees toch dat Chelsea dit feestje voor ons gaat verzieken.
ghostwriter


Geregistreerd: 08-02-2008
Forum berichten: 5481
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Londen
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 17:10
Citaat:
Tsja, ik vrees toch dat Chelsea dit feestje voor ons gaat verzieken.
Ze zijn een wedstrijd bij Ajax-Heerenveen aanwezig en iedereen denk dat ze er voor Sulejmani waren omdat hij een goede wedstrijd speelde. Geloof me die is een bedenksel van de Nederlandse media en in de Engelse kranten word alleen gesproken over Chelsea die naar Huntelaar kijkt. Chelsea wil een veel scorende spits en Sulejmani is dat (nog) niet.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 31 maa 2008 17:18
Noem me maar pessimistisch, maar ik betwijfel dat allemaal. Chelsea zal er vast ook hebben gezeten voor Huntelaar, maar als men er vooraf niet zat voor Sulejmani, dan is hij tijdens de wedstrijd vast wel opgevallen. Die interesse is wel gewekt.

En dan wat positievere gedachtes:

Citaat:
Leiding SC Heerenveen woedend op Verbeek
Gepubliceerd: gisteren 22:36
Update: gisteren 22:37

De clubleiding van SC Heerenveen heeft met ontsteltenis gereageerd op uitlatingen van trainer Gertjan Verbeek. De oefenmeester zette wonderkind Miralem Sulejmani in de etalage. ‘Dit is buiten de orde.’

Je zou bijna vergeten dat Ajax deze avond met een 2-4 zege op SC Heerenveen de aanval van de Friezen op de tweede plaats in de Eredivisie heeft afgeslagen. Iedereen heeft het na afloop over Miralem ‘Mickey’ Sulejmani, het 19-jarige Servische wonderkind dat in de tweede helft achter elkaar voor doelman Maarten Stekelenburg opdook. Resultaat was slechts één treffer en één assist.

Zijn versnelling, balbehandeling en voetbalintelligentie zijn in de gedevalueerde Nederlandse competitie een zeldzaamheid. Niet voor niets worden de geruchten steeds luider dat de aanvaller (overigens samen met landgenoot en Heerenveen-collega Daniel Pranjic) in grote belangstelling verkeert van Ajax. Het duo zou al een makelaar hebben ingeschakeld om passende woonruimte te vinden in de hoofdstad. Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek voedde die speculaties na de nederlaag die zijn ploeg leed. ‘Als ik Ajax was zou ik het wel weten. Dan zou ik hem meteen kopen. Nu tien miljoen euro is later 25 miljoen euro. Dus tel uit je winst. (...) Er zijn niet veel clubs in Nederland die Sulejmani kunnen betalen. Alleen Ajax en PSV.’
Juist die opmerkingen van Verbeek wekken veel wrevel bij zijn clubleiding. De scheidende oefenmeester moet zich niet bemoeien met transfers en al helemáál geen verkoopbedragen noemen, vindt directeur Yme Kuiper: ‘Ik hoorde Verbeek ook vertellen dat Sulejmani tien miljoen euro moet kosten. Daar was mij dus helemaal niets van bekend. Dit vind ik buiten de orde. Ik heb nog niet met hem gesproken, maar zal hem de komende week er zeker over aanspreken. Het is niet aan een trainer om mededelingen te doen over transfersommen.’

Niet alleen Kuiper is ontstemd over de uitlatingen van zijn trainer. Ook binnen de club, waar Verbeek toch al niet heel erg geliefd is, zijn ze van verbazing achterover geslagen. Manager scouting Bert Peiffers weigert te vertellen over de manier waarop SC Heerenveen Sulejmani op het spoor is gekomen. ‘Allerlei mensen roepen nu ineens iets over die jongen, maar daar doe ik niet aan mee. Onze trainer zegt op de persconferentie dingen waarvan de helft gewoon niet klopt. Hij moet zich niet bemoeien met die zaken. Dat is aan de directie.’

Tien miljoen euro of niet, Sulejmani is een aanwinst voor het Nederlandse voetbal. Teammanager Joop Heida is al sinds 1995 verbonden aan het eerste elftal. Volgens hem behoort Sulejmani tot de buitencategorie. ‘Hij is niet alleen technisch bijna volmaakt, maar beschikt ook over een uitstekende mentaliteit. Voor mij hoort hij in hetzelfde rijtje thuis van Jon Dahl Tomasson en Ruud van Nistelrooy.’

Opvallend detail is dat Sulejmani’s eerste club in Nederland in Alkmaar was. Bij AZ liep hij stage, maar werd hij uiteindelijk niet gecontracteerd, onder meer omdat de vergoeding (ruim een half miljoen euro) te gortig zou zijn. Als we Verbeek mogen geloven gaat de Serviër straks voor tien miljoen de deur uit en is hij over een jaar of drie 25 miljoen waard.


De Pers.nl
+ Nieuw bericht <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.002.420 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Onder De Streep » Kleedkamer 2 » Miralem Sulejmani
Ga
Zoeken: