Forum
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Oranje & Andere Nationale Teams » 17 juni 20:45 Nederland - Roemenië (Groep C)
Ga
Zoeken:

Onderwerp: 17 juni 20:45 Nederland - Roemenië (Groep C)
Maker: Eto'oBekeken: 2780
Status: InactiefBerichten: 39
+ Nieuw bericht <   1  |  2   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 13 mei 2008 12:23
Het zit er dik in dat dit een cruciale wedstrijd zal worden voor Marco en zijn mannen.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 jun 2008 02:52
Citaat:
Het zit er dik in dat dit een cruciale wedstrijd zal worden voor Marco en zijn mannen.


Jaja Thomas.

Vamos Naranja Mecanica, gaat gewoon gewonnen worden en niets anders.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 jun 2008 11:16
Ja, dat had Thomas goed gezien. :mrgreen:
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Di 17 jun 2008 11:25
't wordt inderdaad een cruciale wedstrijd voor Frankrijk en Italie :Coolswinger:
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 jun 2008 12:00
Citaat:
EK: 'Oranje sterk gewijzigd tegen Roemenië'

17-jun-2008 10:12

Het Nederlands elftal zal dinsdagavond in het laatste groepsduel van EURO 2008 tegen Roemenië in een sterk gehusselde opstelling aantreden. De Telegraaf bericht dat de opstelling van Marco van Basten (foto) op maar liefst negen plaatsen gewijzigd zal worden. Alleen Edwin van der Sar en Orlando Engelaar blijven in de basiself staan.

De wedstrijd van Oranje tegen Roemenië is voor de ploeg van Marco van Basten om des keizers baard. Voor groepsgenoten Roemenië, Frankrijk en Italië staan er echter grote belangen op het spel. Alledrie de ploegen kunnen nog de kwartfinale bereiken. Roemenië heeft plaatsing in eigen hand door van Oranje te winnen. De winnaar van het duel tussen Frankrijk en Italië gaat alleen verder wanneer Roemenië verliest of gelijkspeelt tegen Oranje. (EvS)

De vermoedelijke opstelling van Oranje tegen Roemenië (4-2-3-1):

Doel: Van der Sar
Verdediging: Melchiot, Heitinga, Bouma, De Cler
Middenveld: De Zeeuw, Engelaar, Van Persie, Afellay, Robben
Aanval: Huntelaar


Sportweek.nl
JS


Geregistreerd: 01-05-2008
Forum berichten: 741
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 jun 2008 12:54
Mooi voor Huntelaar en Heitinga, ben erg benieuwd naar vanavond ik zou niet weten wie er wint. Verder vind ik het wel mooi dat Frankrijk en Italíe hun lot in onze handen ligt <img src='smilies/343.gif' />
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 jun 2008 19:07
Citaat:
Van Basten kiest NEGEN nieuwe spelers in Oranje
Stekelenburg vervangt Van der Sar
door Valentijn Driessen en Mike Verweij

BERN - Marco van Basten heeft zijn elftal ten opzichte van de duels met Italië (3-0) en Frankrijk (4-1) voor de wedstrijd tegen Roemenië op NEGEN plaatsen veranderd. De bondscoach laat vanavond in Bern alleen Khalid Boulahrouz en Orlando Engelaar aan de aftrap verschijnen. Oranje is na twee EK-duels al zeker van de groepswinst en plaatsing voor de kwartfinales. De Roemenen moeten winnen om zich op eigen kracht bij de laatste acht landen te scharen.

In de basisformatie is dus geen plaats meer voor Edwin van der Sar, Joris Mathijsen, Giovanni van Bronckhorst, Dirk Kuyt, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder en Ruud van Nistelrooy, die worden gespaard. Nigel de Jong en André Ooijer hebben al een gele kaart op zak, staan op scherp en worden zodoende uit voorzorg aan de kant gehouden.

De meest opmerkelijke wijziging is de entree van Maarten Stekelenburg, die doelman Edwin van der Sar vervangt. Aanvankelijk werd aangenomen dat de doelman van Manchester United de kans zou krijgen om zijn record van 127 interlands scherper te stellen. Maar Van Basten wenst toch geen enkel risico met hem te nemen.

Dat Engelaar en Boulahrouz wel aan de aftrap verschijnen, is verklaarbaar. De meest logische vervanger van Engelaar – als linksbenige controleur op het middenveld – is Van Bronckhorst, maar die speelde als linksback al 180 minuten. Boulahrouz krijgt – net als Arjen Robben en Robin van Persie overigens – de kans wedstrijdritme op te doen. De afgelopen seizoen aan FC Sevilla verhuurde verdediger van Chelsea kampte afgelopen jaar langdurig met een blessure. Daarnaast ziet Van Basten in hem dé man om het Roemeense gevaar Adrian Mutu te beteugelen.

OPSTELLING ORANJE:
Stekelenburg; Boulahrouz, Heitinga, Bouma, De Cler; De Zeeuw, Engelaar; Van Persie, Afellay, Robben; Huntelaar.


Telesport.nl

Goede keuzes van Van Basten, in mijn ogen. Engelaar moet zich weer bewijzen, Van Persie en Robben moeten een helft ritme op doen en de overige spelers zullen allemaal erg gretig zijn. Een aantal, zoals Bouma, Heitinga en De Zeeuw zijn ook serieuze alternatieven voor sommige basisspelers, lijkt me.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 jun 2008 19:25
Goede keuzes inderdaad.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 jun 2008 19:28
Is Melchiot nog steeds geblesseerd of speelt ie gewoon niet? Het was misschien overigens beter geweest om Afellay aan de buitenkant van het middenveld op te stellen en van Persie achter Huntelaar
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 01:40
Ik vond van de spelers die in principe niet in de buurt zitten van een basisplaats alleen Heitinga en Afellay een goede indruk maken. En aangezien hun concurrenten het tot dusver prima doen, is er geen enkele reden om drastisch te wisselen. Engelaar toonde vandaag overigens wel aan het niveau niet aan te kunnen, dus daar moet wel een alternatief voor gevonden worden.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 08:33
Ik vond Engelaar ook maar weinig, die heeft nu twee wedstrijden achter elkaar slecht gespeeld, maar wie moet dan in zijn plaats? De Zeeuw speelde ook bepaald niet goed, die heeft aangetoond De Jong niet uit de basis te kunnen verdrijven. De centrale duo Bouma en Heitinga vond ik echter wel goed staan. Af en toe bracht Bouma zich in de moeilijkheden maar over het algemeen geen kans weggegeven die twee. Heitinga stond goed te voetballen, al moet er wel bij gezegd worden dat als je tegen zo'n stugge en compacte ploeg voetbalt dat massaal inzakt, dan is het wel lekker verdedigen op een hoge lijn. Roemenië dat toch alleen maar teerde op een counter en voorin op een bevlieging hoopte van Mutu. Van mij part was Afellay de gevierde man, speelde uitstekend. Erg dwingend in zijn spel, gaat altijd dreiging van hem uit, z'n aanname was nu ook prima.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 11:16
Hmm, Heitinga vond ik juist weer typisch: geweldige pass, maar verdedigend moeizaam. De Zeeuw vond ik positioneel weer erg sterk. Dat hij dan wel eens balverlies lijdt heeft ook sterk met zijn medespelers te maken. Afellay vond ik ook helemaal niet zo goed. Veel aanvallen omzeep geholpen, maar de potentie is er.

Huntelaar vond ik het beste. Door een matige aanvoer bijna niet in stelling gebracht, maar wel constant ruimte makend, bij vrijwel elke kans betrokken en hij scoort.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 11:25
Ik vond Bouma meer in de problemen komen dan Heitinga, maar ze werden beiden amper onder druk gezet. Sowieso weet ik wat Heitinga verder met zich meebrengt, dus na zo'n wedstrijd pieker ik er niet over om hem in de basis te zetten. Ik wilde er alleen maar mee illustreren dat er weinig spelers waren die echt indruk maakten.

Afellay was een aantal keer te zelfzuchtig, maar toch ook een van onze creatiefste spelers. Mooie crossball en goede handelingssnelheid (wanneer hij er gebruik van wilde maken) ook.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 14:10
Ik vond het jammer dat Huntelaar en VD Vaart samen zouden spelen, dan zou je weer kunnen genieten van een geslepen duo. Van Persie speelt toch minder in dienst van de spits, maar dat moet hij ook niet als bijvoorbeeld een Van Nistelrooij er staat want die glipt toch ergens slim tussendoor als hij wordt aangespeeld. Bovendien heeft hij wel de klasse om zelf zijn inbreng te hebben. Vennegoor is me niet opgevallen en daar begin ik dus niet over.

Affelay werd misbruikt op rechtshalf, ik vind dat je hem wel kon neerzetten op de plek van De Zeeuw. Je zag hem ook een paar keer daar lopen, hij moet het hebben van zijn rust en handigheid in zijn spel. Robben die moet zoals al eerder genoemd is gaan werken aan zijn functionaliteit: zijn trap(de aanvoer naar de spits en betere schoten). De handigheid heeft hij wel om met ruimte zichzelf volledig vrij te spelen, er wordt gewoon veelste weinig mee gedaan. Ook zijn creativiteit in de kleine ruimtes mag beter, want zoals tegen die Roemenen zag je hoe weinig hij kan als de tegenstander zich goed organiseerd. Robben heeft dus veelste weinig gebracht: de grootste tegenvaller van de avond en werd terecht gewisseld. Kuijt deed gelijk iets goeds en je zag dat hij wel kon zorgen dat hij zijn inbreng had(verstopte zich niet itt Robben).

De Zeeuw speelde als vanouds. Weinig creatieve oplossingen, vaak de simpele. Is goed, maar dat is niet het niveau dat hoort in Oranje. Als een spelmakende speler moet je dominanter en creatiever zijn. Engelaar die heeft wel een gode passing en een doel in zijn spel. Zijn nadeel blijft(zoals Nigel de Jong al aangaf voor de camera) een te log lichaam, hij valt dus simpel af te troefen. Ik hoop dat hij daar iets op vind.. Verder stond hij een paar keer goed opgesteld bij counters van de tegenstander, aan de andere kant liet hij zijn mannetje te gemakkelijk ontsnappen waardoor die Roemenen een dot van een kans kregen.

De Cler had geluk dat hij een slechte tegenstander had, want dat vind ik een heel onwaardige international. Moet het voornamelijk hebben van zijn loopvermogen en zijn goede positionering. Technisch is het zowel offensief als defensief een matige voetballer. Wat me tegenviel is dat hij te weinig offensieve inbreng had, want meestal duikt hij er wel slim op. Had waarschijnlijk te maken met de waardeloze Robben, die toch de vleugel bezet hield. Bouma vond ik goed passen, alleen wel een paar linke ballen door het midden. Verder niet echt getest. Heitinga vond ik niet lekker spelen. Normaal gesproken opent hij mooi, maar vandaag leek hij niet het lef te hebben om het te tonen want hij wou niet negatief opvallen. Nu speelde hij de simpelste optie in en dan kan je net zo goed Ooijer opstellen. Defensief wel een paar goede onderscheppingen, maar daar staat hij voor. Ook 1 keer heel naief inschuiven, maar dat werd gelukkig niet afgestraft. Boulahrouz speelde goed: defensief sterk en verrassende aanvallende impulsen. Kreeg terecht rust aan het eind. Melchiot is mijn ogen een onbetwiste basis speler. Dat komt omdat hij de enige speler is die de rechterflank naar behoren kan bespelen als wingback(en die zijn nodig aangezien er geen rechtsbuiten in de selectie zit). Beviel me dus om hem weer minuten te zien maken.

Stekelenburg speelde goed: met uitstraling. Hij werd ook niet echt getest. In mijn ogen echt de opvolger van VD Sar. Nu is hij nog de betere(die dus moet spelen), maar ik vind het goed dat hij gaat stoppen zodat Stekelenburg zijn plaats kan innemen en kan doorontwikkelen. Daar wordt toch verwacht dat je zorgt voor het slot op de deur, dus als je daar speelt word je gestimuleerd je zo zo te profileren. Bij Ajax is dat toch anders, daar is hij onbetwist de nummer 1 en dan wordt niet elk tegendoelpunt meer zwaar afgerekend.

Het team speelde redelijk. Tenminste met de intentie om te domineren en daar ben ik tevreden over. Er werden wel fouten gemaakt en het draaide niet optimaal, maar hierin speelde het weinig teamritme ook een rol. Bovendien werd ook in deze formatie niet met de ideale samenstelling gespeeld, dus dan kunnen er dingen aan mankeren.

P.S. Wat heb ik me zitten storen aan het interview van Sneijder. Wat een verwaand mannetje, lijkt me niet prettig voor de rest van het team om zijn vedette-gedrag te zien. Ik hoop dat dit zijn plek kost, dan maar een andere soort samenstelling.. Bah: ,,Ik weet toch dat ik zaterdag speel''; ,,Ik werd gespaard''; ,,Zij(praat je over je eigen teamgenoten) hebben het goed gedaan"; ,,Wij(de beoogde basisploeg) reageerden net zo enthousiast in de omgekeerde situatie". Ik kan het af en toe verkeerd gequote hebben, maar deze context is wat ik ervan herinner. Hij is een buitengewoon goede voetballer, maar dat moet je niet naar de kop laten stijgen. Bovendien mag dat egocentrische gedrag wel is worden bestraft, hij mag wel is zich gaan bekommeren over de gedachtegang van andere ploeggenoten. Totaal niet respectvol richting de B-keuzeploeg, hij deed ze tekort. Ik zeg niet dat het een negatief persoon is, hij lijkt me wel een aardig iemand in de groep. Maar dan is het juist zo zonde dat hij dan zo zich uit.
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 15:37
Tja, dat weet je. Wesley is érg apart, maar ook o zo goed. Ik vond het ook jammer dat je Heit érg ziet balen. Dat kan ook niet goed zijn.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 16:05
Daar zal Heitinga dan gewoon mee om moeten leren gaan, want hij komt nog wel vaker op de bank te zitten. Ik vind zelf overigens dat hij zich net als alle andere reserves naar buiten toe keurig opstelt.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 19:18
Heitinga speelde niet meer als meer de dragende speler, want hij voelt dat Van Basten hem toch niet helemaal meer vertrouwt. Normaal speelt hij echt krachtig: goede openingen en goede inspeelpasses, bovendien troeft hij spelers die normaal gesproken door zijn zone gaan af. Maar hij speelde niet met vertrouwen, bovendien denk ik ook dat de aanvoerdersband hem toch mentaal bezwaart om lekker te voetballen. Terwijl je dan juist moet denken: ik ben de dragende speler waarin de coach het ziet zitten.

Hij heeft het er moeilijk mee dat hij niet de verdediger is die onbetwist is, dat valt te af te lezen van zijn gezicht, ookal gedraagt hij zich netjes. Hij is ook in mijn ogen een topspeler als libero, maar niet als mandekker. Dat hij daarop wordt afgerekend vind ik onbegrijpelijk.. Iedereen met een beetje voetbalverstand kan zien dat hij een dragende speler kan zijn voor een team. Je moet alleen zorgen dat je het goed samenstelt. En ik zeg niet dat hij hoe dan ook moet spelen, maar ik vind het raar dat je zo'n speler zo zwaar laat vallen vlak voor een toernooi.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 19:21
Citaat:
Ik

P.S. Wat heb ik me zitten storen aan het interview van Sneijder. Wat een verwaand mannetje, lijkt me niet prettig voor de rest van het team om zijn vedette-gedrag te zien. Ik hoop dat dit zijn plek kost, dan maar een andere soort samenstelling..



Heb dit niet gezien maar Sneijder moet gewoon spelen ondanks dit soort fratsen.
Verder weer uitstekende wedstrijd voor van Basten om mee verder te gaan, de wereld laten zien hoe je zoiets moet doen.
Verder onthutsend zwak Roemenië, goed dat die eruit liggen. Oranje op paar schoten helemaal niet in moeilijkheden geweest.
Het is een mooi en indrukwekkend lijstje aan het worden.
Italië, Frankrijk en Roemenië hebben we al gehad. Dan lijkt me Rusland wel mooi om dan via Spanje eens eindelijk af te gaan rekenen met Portugal.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 19:24
Tsja, is misschien het beste. Aan de andere kant: ik denk dat een les aan hem je niet de kop gaat kosten tegen Rusland of Zweden, want we hebben genoeg goede voetballers om daarvan te kunnen winnen.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 19:25
Heitinga heeft nog weleens de neiging om steken te laten vallen, zo ook vorig seizoen bij Ajax. Cruciaal dat. Gisteren tegen Roemenie werd hij amper verdedigend getest. Dat ie een uitstekende trap heeft weten we allemaal, maar voor een libero komt ie gewoon defensief inzicht te kort om een rol van betekenis te spelen. Daarnaast moet je op die positie ook postioneel sterk zijn.
El Lute


Geregistreerd: 08-12-2007
Forum berichten: 3606
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 19:27
Citaat:
Tsja, is misschien het beste. Aan de andere kant: ik denk dat een les aan hem je niet de kop gaat kosten tegen Rusland of Zweden, want we hebben genoeg goede voetballers om daarvan te kunnen winnen.


Weet niet of je dit soort dingen moet doen. Is beter om dit binnen het team even voor te leggen aan hem.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 19:29
Citaat:
Heitinga heeft nog weleens de neiging om steken te laten vallen, zo ook vorig seizoen bij Ajax. Cruciaal dat. Gisteren tegen Roemenie werd hij amper verdedigend getest. Dat ie een uitstekende trap heeft weten we allemaal, maar voor een libero komt ie gewoon defensief inzicht te kort om een rol van betekenis te spelen. Daarnaast moet je op die positie ook postioneel sterk zijn.


Ik zeg ook dat hij geen mandekker is, maar een libero. Kijk maar na, maar vaak zijn fouten van hem het gevolg van dat hij bezig is met het compenseren van fouten van anderen of dat hij bezig is met organiseren en dat hij dan daardoor een stapje te laat komt.

Als libero komt hij zeker niet te kort: hij heeft loopvermogen, inzicht, overzicht, voetballend vermogen(om het te kunnen uitvoeren), aftroevingsvermogen. Dat is alles wat je nodig hebt als libero hoor.. Trouwens kan hij ook nog goed doordekken en doorstomen naar het middenveld, dus hij kan ook in de zone tussen de verdediging en het middenveld spelen. Dat maakt hem speciaal.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 19:36
Loopvermogen is bij een libero geen vereiste. Zoals hij gisteren speelde koos hij gewoon veel te vaak voor een strakke breedtepass of voor een lange bal, als ie het defensief inzicht zou hebben gehad dan zou ie veel eerder de middenvelders aanspelen.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 19:39
Als verdediger komt verdedigend inzicht van pas. Dat schort er nogal aan bij Heitinga. Ik vind het een goede jongen met een topmentaliteit en een goede trap, maar iedereen praat elkaar na wanneer men zegt dat Heitinga het in zich heeft om een Europese topper te worden.
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 18 jun 2008 19:52
Citaat:
Loopvermogen is bij een libero geen vereiste. Zoals hij gisteren speelde koos hij gewoon veel te vaak voor een strakke breedtepass of voor een lange bal, als ie het defensief inzicht zou hebben gehad dan zou ie veel eerder de middenvelders aanspelen.


Juist wel loopvermogen, om fouten van anderen te kunnen compenseren. Rugdekking geven en een grote zone dekken is toch wel iets dat goed moet kunnen.. Gister speelde hij niet goed, veelste bang om fouten te maken. Terwijl je juist de grootste fout maakt als je niet durft te doen, want dan doe je het niet.

Citaat:
Als verdediger komt verdedigend inzicht van pas. Dat schort er nogal aan bij Heitinga. Ik vind het een goede jongen met een topmentaliteit en een goede trap, maar iedereen praat elkaar na wanneer men zegt dat Heitinga het in zich heeft om een Europese topper te worden.


Als je 1 ding van mij weet is dat ik op ieders verhaal kritisch ben, dus als ik wat zeg dan sta ik er ook volledig achter. Dat mijn achting door anderen gedeeld wordt dan is dat mooi, maar het is niet zo dat ik iets zeg om anderen mee te krijgen. Dat doe ik liever met een goed verhaal.

Defensief inzicht heeft hij juist wel, hij ziet wel wat er moet gebeuren. Waar het bij Johnny aan schort is de focus om een man uit te schakelen, hij is te veel bezig met het hele geheel goed te compenseren en organiseren. En dan kan dat een aantal keer worden afgestraft door de aanvaller, want dan krijg je de mogelijkheid om je ongevolgd goed te positioneren. En als hij eenmaal doorkrijgt dat hij verkeerd dan staat is het bij de betere ploegen vaak al te laat...

Als je hem afrekend op dat, dan ben je juist te simpel aan het denken. Je moet hem gewoon goed gebruiken en dan is het een toplibero. Want hij heeft alles in zich om het team te dragen!

P.S. Zelfs topverdediger Jaap Stam had moeite met het combineren van een man uitschakelen en het sturen. Het verschil tussen hem en Johnny is dat het leiden bij Johnny in het bloed zit, terwijl Stam meer zich kan focussen op het mandekken. Dat moet je bij Johnny er ook niet uit willen halen, want dat is gewoon zijn ding. Ookal zou dat beetje focus hem wel een topverdediger maken, wie-weet komt het ook nog wel zover bij een andere club waarbij gedisciplineerd verdedigen vereist is. Een club in Italie zou voor zijn ontwikkeling het best zijn, zonde dat hij naar Spanje gaat. Dat moet hij doen als hij uitgegroeid is, want dan past hij het best in Spanje. Maar je moet als jonge voetballer nooit en dan ook nooit de weg van de minste weerstand kiezen.
+ Nieuw bericht <   1  |  2   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.001.924 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Het Nederlandse voetbal » Oranje & Andere Nationale Teams » 17 juni 20:45 Nederland - Roemenië (Groep C)
Ga
Zoeken: