Geplaatst op 20-08-2014 21:00   |   Auteur: IvM   |   Bekeken: 12182   |   Bron: Voetbal Centraal

Denswil wil duidelijkheid van Ajax: "We wachten af"

Stefano Denswil wil eerst weten wat zijn toekomstperspectief bij Ajax is, voor hij zijn contract verlengt. De centrale verdediger heeft een aflopend contract bij de regerend landskampioen, maar het is niet zeker dat hij deze zal verlengen.

"In december hebben we voor het laatst met Ajax gesproken. Ze hebben nog steeds niet aangegeven hoe ze de toekomst bij Ajax voor Stefano zien. Wij wachten af. Het gaat niet om geld, niet om een garantie op speeltijd, maar om duidelijkheid", meent zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht tegenover Voetbal International

Denswil brak ongeveer een jaar geleden door bij Ajax, maar slaagde er tot zover nimmer in definitief een plek in de basis te veroveren. Inmiddels lijkt zijn perspectief op een basisplaats nog verder geslonken na de komst van Nick Viergever deze zomer.     
Gerelateerde zoekresultaten:
     
Reacties: 1
Om te reageren moet je ingelogd zijn, inloggen.

Nog geen account? Registreer je dan direct!
Auteur Bericht
Valderama-Nr-10


Geregistreerd: 08-10-2012
Forum berichten: 0
Nieuws reacties: 10
Woonplaats: Rotterdam
Geplaatst: Di 23 jun 2015 19:20
Stefano heeft bij Club Brugge niet veel laten zien. Winnie Haatrecht bracht Denswil daar bij Roel Vayens maar de sportief manager en de technische staf van het deftige Club Brugge zijn niet zeker over Stefano. Arnoud de Moor was er eind vorig seizoen ook op proef maar miste toen wedstrijd ritme. Ik vond de Moor altijd beter dan Denswil, maar die is helaas uit beeld geraakt. De Moor speelde het afgelopen seizoen bij Spakenburg. Denswil is te nonchalant en maakt teveel fouten, beter Mehmet Dingil halen van Achilles 29. Is niet linksbenig maar 2 x zo goed als een van de Hoorn en Denswil bij elkaar!
Laatste nieuws
Volgende duel
Geen programma
» Programma
Laatste duel
Geen recente uitslag
» Uitslagen
Eredivisie
Stand
Programma
Uitslagen
1. Ajax 34-76
2. PSV 34-69
3. Feyenoord 34-69
4. Vitesse 34-64
5. FC Utrecht 34-63
6. FC Twente 34-62
7. FC Groningen 34-43
8. SC Heerenveen 34-42
9. ADO Den Haag 34-40
» Uitgebreider
Livescores Eredivisie
Geen wedstrijden
Onze tips
Live meepraten over Ajax
Chat als eerste
» Live meepraten
Ajax Tweets
Algemeen nieuws