Geplaatst op 20-10-2016 19:50   |   Auteur: IvM   |   Bekeken: 106   |   Bron: Voetbal Centraal

Voormalig Ajax-spits voorspelt Amsterdams kampioenschap

Marko Pantelic speelde weliswaar drie jaar voor Celta de Vigo en slechts één seizoen voor Ajax. Toch is zijn binding met de Amsterdamse club een stuk groter dan met de Spaanse middenmotor. "Ik herinner het me Celta als een goed georganiseerde club met grote ambities in de competitie", vertelt de spits over de opponent van Ajax in de Europa League van donderdagavond.

Tegenover Ajax Life legt hij uit waarom hij zo veel meer heeft met zijn Nederlandse werkgever. "Ajax voelde als mijn club, waar ik een geweldige tijd heb gehad. Het is een nieuw team met een andere coach, maar de resultaten zijn de laatste tijd goed. Daarom denk ik dat ze kampioen worden van de Eredivisie."

Tussen alle jonge talenten in de Amsterdam ArenA ziet Pantelic één grote toekomstige ster lopen. "Ik ben er heilig van overtuigd dat Ajax met Kasper Dolberg een nieuwe grote ster in de aanval heeft gevonden. Ik volg hem erg goed en denk dat hij alles in huis heeft om een hele grote speler te worden. Hij is jong en heeft nu al mooi dingen laten zien."

De inmiddels 38-jarige oud-aanvaller speelde niet alleen voor Ajax en Celta de Vigo, maar ook voor onder meer Paris Saint-Germain, Rode Ster Belgrado en Hertha BSC. Na zijn periode in Amsterdam, waar hij tot zestien Eredivisie-doelpunten kwam, droeg hij nog drie seizoenen het shirt van Olympiakos Piraeus om daarna zijn loopbaan te beëindigen.












     
Gerelateerde zoekresultaten:
     
Reacties: 0
Om te reageren moet je ingelogd zijn, inloggen.

Nog geen account? Registreer je dan direct!
Auteur Bericht
Plaats als eerste een reactie
Laatste nieuws
Volgende duel
Geen programma
» Programma
Laatste duel
Geen recente uitslag
» Uitslagen
Eredivisie
Stand
Programma
Uitslagen
1. Ajax 34-76
2. PSV 34-69
3. Feyenoord 34-69
4. Vitesse 34-64
5. FC Utrecht 34-63
6. FC Twente 34-62
7. FC Groningen 34-43
8. SC Heerenveen 34-42
9. ADO Den Haag 34-40
» Uitgebreider
Livescores Eredivisie
Geen wedstrijden
Onze tips
Live meepraten over Ajax
Chat als eerste
» Live meepraten
Ajax Tweets
Algemeen nieuws