Geplaatst op 05-12-2016 08:30   |   Auteur: IvM   |   Bekeken: 98   |   Bron: Voetbal Centraal

Pijnlijk weerzien met Ajax voor Groningen-middenvelder Maduro

Het weerzien met Ajax werd voor Hedwiges Maduro een pijnlijke aangelegenheid. De middenvelder die als voetballer groot werd gebracht in de Amsterdam ArenA heeft dit seizoen slechts een kleine bijrol bij FC Groningen en zag vanaf de bank lijdzaam toe hoe zijn ploeg met 2-0 verloor. Acht minuten voor tijd kreeg hij weliswaar nog speelminuten, maar toen was het leed al geleden.

Zijn optreden in de Eredivisie was bovendien pas de derde dit seizoen en dus lijkt een winters vertrek meer dan realistisch voor Maduro, die in het noorden des lands een royaal salaris verdient. "Mijn zaakwaarnemer Rodger Linse heeft zwart-op-wit dat ik transfervrij weg mag", vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Mijn salaris drukt te zwaar op de begroting."

De 31-jarige Maduro speelde eerder voor Valencia en Sevilla in Spanje, een land waar hij zomaar weer terecht kan komen. "Er is vooral belangstelling uit dat land en dan uit de onderste helft van de Primera Division en de top van de Segunda Division. Mijn voorkeur gaat door mijn eerdere ervaringen ook uit naar Spanje, maar ik sta overal voor open."

Het contract van de Nederlandse middenvelder, die achttien interlands speelde voor het Nederlands elftal, loopt aan het einde van dit seizoen sowieso af bij FC Groningen. Eerder stond hij nog onder contract bij Ajax en PAOK Saloniki.












     
Gerelateerde zoekresultaten:
     
Reacties: 0
Om te reageren moet je ingelogd zijn, inloggen.

Nog geen account? Registreer je dan direct!
Auteur Bericht
Plaats als eerste een reactie
Laatste nieuws
Volgende duel
Geen programma
» Programma
Laatste duel
Geen recente uitslag
» Uitslagen
Eredivisie
Stand
Programma
Uitslagen
1. Ajax 34-76
2. PSV 34-69
3. Feyenoord 34-69
4. Vitesse 34-64
5. FC Utrecht 34-63
6. FC Twente 34-62
7. FC Groningen 34-43
8. SC Heerenveen 34-42
9. ADO Den Haag 34-40
» Uitgebreider
Livescores Eredivisie
Geen wedstrijden
Onze tips
Live meepraten over Ajax
Chat als eerste
» Live meepraten
Ajax Tweets
Algemeen nieuws