Forum
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » De Spelers » Miralem Sulejmani
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Miralem Sulejmani
Maker: Eto'oBekeken: 101197
Status: InactiefBerichten: 1648
+ Nieuw bericht <<<   <   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
davidajax


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 2
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 30 jul 2008 13:45
Citaat:
Ben blij dat hij niet naar OS gaat, lekker fit worden voor het seizoen!

Met sulejmani erbij is de aanval van ajax gewoon niet te stoppen!


idd, hij zal 1 van de sensaties worden. was gister op de ajaxtraining en hij kan zo goed voetballen.. ook op youtube staan echt gruwelijke beelden van hem.. topaankoop! ik heb hem achterop mijn shirt <img src='smilies/icon_razz.gif' /> <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 1 aug 2008 07:21
Citaat:
'Sulejmani is echte publiekstrekker'


CARDIFF - Die ene wedstrijd in maart, daar heeft Miralem Sulejmani (19) veel aan te danken. Heerenveen-Ajax (2-4) in het Abe Lenstra stadion. Hij scoorde die avond één keer, gaf een assist en dolde Ajax centrale verdedigingsduo John Heitinga en Thomas Vermaelen de hele avond.

Op de tribune zat Marco van Basten. Die was zo onder de indruk van de Serviër dat hij hem direct na de wedstrijd wilde spreken. ,,Hij zei toen dat hij mij een goede speler vond,’’ herinnert Sulejmani zich van dat moment. ,,Eigenlijk ging ik die avond naar huis met een tweeslachtig gevoel. Ik had zojuist de wedstrijd van mijn leven gespeeld en een grootheid als Van Basten had me een compliment gegeven. Maar met Heerenveen hadden we een belangrijke wedstrijd verloren terwijl we beter waren en eigenlijk had ik nog meer moeten scoren.’’

De interesse van Van Basten bleek in ieder geval gemeend. Vier maanden na die wedstrijd in maart werd Miralem Sulejmani Ajacied. Voor 16,25 miljoen euro, de grootste binnenlandse transfer in de historie van het Nederlandse voetbal. ,,Voor hem kom ík in ieder geval naar het stadion,’’ zo legde Van Basten op de eerste persconferentie van het seizoen de aankoop uit.

Als het astronomische bedrag nog eens ter sprake komt, zegt Sulejmani: ,,Ik voel geen druk hier. Ook niet door dat bedrag. Ik heb alleen maar veel zin in dit seizoen.’’

Talent van het jaar in Nederland (uitgeroepen in 200, international en speler van Ajax, dat had hij onmogelijk kunnen bedenken, begin jaren negentig. Oorlog beheerste toen het leven in Belgrado, de stad waar hij opgroeide als moslim. Sulejmani is een Goranac, een etnische bevolkingsgroep die meerdere landen op de Balkan bevolkt. Een klein gedeelte van de Gorani woont in delen van Servië en Montenegro.

Voor de familie Sulejmani was het moeilijk om destijds het hoofd boven water te houden. ,,Mijn vader had verschillende baantjes om het gezin te kunnen onderhouden maar desondanks maakte hij nog tijd vrij om met mij te trainen. Dat deden we op het schoolplein. Hij leerde mij met links én rechts te schieten. Bij ons thuis was iedereen voor Partizan Belgrado. Partizan is mijn club, ik heb er negen jaar gevoetbald.’’ Familieman Sulejmani (bijna al zijn tatoeages zijn opgedragen aan zijn ouders en aan zus Mirella) is er trots op.

Veel eerder al had hij Ajacied kunnen zijn. Drie jaar geleden klopte hij samen met zijn zaakwaarnemer aan bij Martin van Geel. Of de technisch directeur geen interesse had in het zestienjarige spelertje. Er zaten wel een paar haken en ogen aan een mogelijke transfer. Sulejmanis club Partizan Belgrado dreigde met een schorsing van de speler omdat het opleidingskosten verlangde. Bovendien was de videoband die was meegebracht met daarop acties van de speler van slechte kwaliteit.

Sulejmani: ,,Van Geel zei toen tegen mij: ‘We willen je nu niet contracteren, misschien als je achttien bent’. Ik denk dat hij mij nog te jong vond. We zijn drie dagen in Amsterdam geweest om te praten. Ik heb geen slecht gevoel overgehouden aan die afwijzing. Ajax is een grote club en misschien is de weg die ik nu bewandel wel de beste. In Heerenveen raakte ik tenminste een beetje gewend aan Nederland.’’

Door Danijel Pranjic, zijn Kroatische steun en toeverlaat bij Heerenveen, is hij al warm gemaakt voor Klaas Jan Huntelaar. ,,Danijel vertelde mij dat het een genot is om met hem samen te spelen. En makkelijk bovendien. Huntelaar scoort simpel, snap je.

,,Ambities? We willen dit jaar kampioen worden. Dat is straks alweer vier jaar geleden. Vijf? Veel te lang.’’

Voorlopig staan de eerste weken van de aanvaller bij Ajax in het teken van herstel. Sulejmani kampt nog met de naweeën van een knieblessure die hij opliep in zijn Heerenveen-tijd en kwam zodoende in de vier oefenwedstrijden die Ajax deze voorbereiding speelde nog niet in actie. In het trainingskamp dat de club momenteel in Groot-Brittannië belegt, hoopt hij zijn eerste speelminuten te maken.

De blessure kost hem ook de Olympische Spelen. ,,Dat is jammer,’’ zegt hij. ,,Maar nu kan ik me in ieder geval op mijn nieuwe club concentreren.’’

In het trainingskamp van Ajax in De Lutte kwam een Servische bondsarts langs om te kijken hoe het gesteld was met zijn kwetsuur. Een teken dat de Servische bond in Peking maar wat graag over hem had willen beschikken. ,,Die arts liet me wat oefeningen doen maar zag al snel dat ik nog teveel last had,’’ zegt Sulejmani.

Van Basten vond het logisch: ,,Dat ie niet fit was en wij hem niet naar de Spelen wilden laten gaan, begreep die arts ook wel.’’

Als hij weer fit is, hoopt Sulejmani snel op een wedstrijd als in maart. Met als verschildat hij dan wél als winnaar van het veld stapt


Sportwereld.nl
Wij zijn Ajax


Geregistreerd: 15-12-2007
Forum berichten: 2337
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 6 aug 2008 13:20
Mooi dat hij weer voetbalt: nu weer terug komen op zijn oude niveau en dan weer stappen zetten in de ontwikkeling.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 8 aug 2008 17:40
Citaat:
Het getouwtrek om Miralem Sulejmani

Servisch talent na lange weg voorlopig in bezit van Ajax

Vanavond maakt Miralem Sulejmani wellicht zijn debuut bij Ajax in de Amsterdam Arena. Voor het Servische talent betaalde Ajax 16,25 miljoen euro aan Heerenveen.

Rotterdam, 8 aug. Als SC Heerenveen in 2006 Miralem Sulejmani wil aantrekken, is de Friese club afhankelijk van AZ waar hij op dat moment stage loopt. AZ besluit echter af te zien van het dan nog onbekende Servische voetbaltalent. Over zijn capaciteiten bestaat bij AZ geen twijfel. Wel is er onduidelijkheid over zijn status bij Partizan Belgrado, de transfersom, maar ook over zijn zaakwaarnemers. „AZ is onderdeel van de DSB bank en wij kunnen ons niet permitteren in een kwaad daglicht te komen door het aantrekken van een voetballer”, legt technisch directeur Marcel Brands nu uit.


De Nederlandse spelersagent Winnie Haatrecht, die de aanvaller bij AZ heeft aangeboden, meldt zich dan in Heerenveen. Daar ontmoet hij minder terughoudendheid. Heerenveen heeft Sulejmani in Groningen op vijftienjarige leeftijd al eens in actie gezien op het Eurovoetbaltoernooi voor jeugdspelers. Daarna is manager scouting Bert Pijffers hem nog eens gaan bekijken in een interland van Servië voor jeugdvoetballers. Hij is onder de indruk.

Ook in de computer van Ajax staat al de naam van Sulejmani. Scout Gerrie Mühren heeft hem op vijftienjarige leeftijd zien spelen en dacht: hier loopt een supertalent! Bij Ajax wordt vooralsnog niets met zijn ontdekking gedaan.

SC Heerenveen onderzoekt wat de status is van Sulejmani en concludeert met behulp van zijn Servische zaakwaarnemer Jovica Radonjic dat hij bij Partizan Belgrado slechts een opleidingsovereenkomst heeft getekend en geen spelerscontract. Volgens de internationale transferregels zou Partizan slechts 265.000 euro aan opleidingskosten mogen vragen en geen afkoopsom. De Serviërs willen echter 700.000 euro voor Sulejmani. Heerenveen weigert dat te betalen en houdt vast 265.000 euro. „Eerst dachten we: waar beginnen we aan”, zegt algemeen directeur Yme Kuiper. „Maar toen we alles nog eens goed bekeken, was het niet zo ingewikkeld.” Op 5 december 2006, zijn achttiende verjaardag, tekent de speler die in eerste instantie lid was van BSK Bataj-nica bij Heerenveen een vierjarig contract met een optie van nog twee extra seizoenen.

Partizan stapt dan naar het district waar de club in Servië onder valt. Dat schorst Sulejmani met onmiddellijke ingang voor een half jaar. De maatregel wordt overgenomen door de Servische voetbalbond. SC Heerenveen ervaart dat als een drukmiddel. „Als wij genoegen hadden genomen met het betalen van een bepaald bedrag zou de bond bewerkstelligen dat de schorsing werd opgeheven”, aldus Kuiper. Heerenveen heeft bedenkingen over deze praktijken en stapt naar de FIFA. De wereldvoetbalfederatie wacht zo lang met het behandelen van de klacht dat er al vier maanden voorbij zijn als duidelijk wordt dat Sulejmani ten onrechte is geschorst.

Halverwege het seizoen 2007-2008 gaat Sulejmani vaker spelen voor het eerste elftal van Heerenveen. Sulejmani ontpopt zich als een snelle dribbelaar die ook nog makkelijk scoort. Hij maakt in een half seizoen vijftien doelpunten.

Rond Kerst 2007 is zijn vader in Nederland en die gelegenheid grijpt SC Heerenveen aan om over een verbeterde aanbieding te praten. Zijn salaris kan omhoog, in ruil voor verlenging van het contract tot 2013. Het bevalt Sulejmani in Friesland en directeur Kuiper krijgt de indruk dat hij zijn handtekening gaat zetten. Hij ziet dit bevestigd als de publiekslieveling in het supportersblad FEANfan aangeeft dat het goed is voor zijn ontwikkeling bij Heerenveen te blijven. Tot verbazing van de clubleiding verklaart Sulejmani nog geen twee weken later onder de kop ‘Het is tijd om weg te gaan bij Heerenveen’ in het weekblad VI het tegenovergestelde. Wat is er in die tussentijd gebeurd?

Intussen heeft Vlado Lemic zijn diensten heeft aangeboden aan Sulejmani. De Serviër treedt op als intermediair tussen clubs, zaakwaarnemers en voetballers. Door zijn contacten bij topclubs als Chelsea en Real Madrid heeft hij veel invloed op talentvolle spelers en bestuurders. Bij PSV krijgt hij jarenlang meer dan een voet tussen de deur tot doelman Heurelho Gomes, die hij ook begeleidt, in een vraaggesprek met hetzelfde VI, een breuk forceert. De formule komt overeen met wat Sulejmani bij Heerenveen probeert te bereiken. Lemic heeft de voetballer én zijn zaakwaarnemer ervan kunnen overtuigen dat hij bij een andere werkgever uit zijn netwerk minimaal twee keer zoveel kan verdienen. Hij is echter niet in bezit van een FIFA-licentie, dat geldt wél voor Radonjic.

Marco van Basten, dan nog bondscoach maar vanaf 1 juli de nieuwe trainer van Ajax, is onder de indruk geraakt van de voetballer. In de wedstrijd Heerenveen-Ajax heeft hij de Serviër eind maart gezien. Ajax opent de onderhandelingen met Heerenveen, dat het talent niet kwijt wil en derhalve geen prijs noemt. Technisch manager Danny Blind is dan nog niet in dienst van Ajax, interim-directeur Henri van der Aat onderhoudt de contacten.

Heerenveen kan vragen wat het wil. Ajax moet zijn bod een paar keer verhogen. Uiteindelijk vinden de partijen elkaar in een afkoopsom van 16,25 miljoen euro. De duurste binnenlandse Nederlandse transfer. Sulejmani gaat ruim twee keer zoveel verdienen. Kuiper: „Binnen een half jaar waren we na Alves nog een tweede crack kwijt. Dat neemt het publiek je natuurlijk niet in dank af. Maar als het om dit soort bedragen gaat moet je de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de club in ogenschouw nemen. Het kan zijn dat hij over twee jaar niet meer zoveel waard is.”

Ajax merkt dat een internationale topclub ook Sulejmani wil en dat die meer wil betalen. Dat drijft de prijs op. „Er is bij het bepalen van ons bod gekeken naar zijn leeftijd, kwaliteit en de marktprijs”, zegt Blind. „Het was in ons voordeel dat Sulejmani graag naar Ajax wilde. Hij ziet Ajax nu als de beste stap in zijn carrière.”

Ajax heeft weloverwogen het recordbedrag van 16,25 miljoen euro voor Sulejmani betaald. Hoewel de speler maar een half jaar zijn klasse heeft getoond in de eredivisie. Ajax gaat ervan uit dat hij over een paar jaar minimaal hetzelfde opbrengt. Rest de vraag: heeft AZ dan in 2006 een enorme inschattingsfout gemaakt? Brands: „Wie zegt dat Sulejmani zich ook bij ons zo goed zou hebben ontwikkeld?”


NRC
AFCA 10


Geregistreerd: 30-07-2008
Forum berichten: 2
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Amsterdam
Geplaatst: Vr 8 aug 2008 19:28
Ik hoop voor Mickey dat hij het waar kan maken! 1 jaar perfect gepresteerd bij heerenveen, brengt toch ook wel druk met zich mee! We moeten deze jongen, wanneer hij niet goed speelt, met zijn allen blijven steunen! :) dan komt het helemaal in orde!
Dennissk


Geregistreerd: 06-08-2008
Forum berichten: 14
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 9 aug 2008 19:20
Sulejmani had gister ook al een mooie actie samen met Aissati <img src='smilies/icon_biggrin.gif' />!
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 26-02-2008
Forum berichten: 2874
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 9 aug 2008 20:37
Gisteren kon hij het nog niet helemaal laten zien, maar in één actie was al wel te zien dat het helemaal goed gaat komen. Hij heeft zijn tijd ff nodig maar past er helemaal tussen!
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 10 sep 2008 17:26
Sulejmani's hoogtepunten tijdens z'n laatste interland voor Jong Servi.
Jobo


Geregistreerd: 23-02-2008
Forum berichten: 673
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 12 sep 2008 11:16
Ik hou mijn hart vast mbt Sulejmani.

1. Hij is volgens mij niet helemaal fit. Zal uiteindelijk wel een operatie moeten ondergaan. Ik hoop dat ik ongelijk krijg.
2. Er is een druk van een gigantische transfersom.
3. Verder denk ik dat hij wat overschat wordt vanwege 1 goede wedstrijd tegen een Ajax verdediging die ook moeite heeft met een Jermain lens.

Ik heb hem weinig zien spelen. Ik durf dus geen waardeoordeel te geven. Ik denk echter dat hij veel te danken heeft aan 1 goede wedstrijd tegen ajax.

Verder opvallend in een stuk dat eerder in deze topic geplaatst is dat Mhren hem al als supertalent had gescout op een leeftijd van 15 jaar. Dan heeft MvG toch helemaal niet Sulejmani op 1 kort bandje afgewezen. Hij heeft gewoon wederom niet naar zijn scouts geluisterd.
Koen_Ajax


Geregistreerd: 11-09-2008
Forum berichten: 3310
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 12 sep 2008 13:24
Ik heb Sulejmani een paar jaar geleden aan het werk gezien op een toernooi. Toen was hij denk ik ongeveer 14 jaar en speelde bij Partizan. Op dat zelfde toernooi was Ajax ook, dus als Ajax daar wat beter opgelet had hadden ze die 16 miljoen niet hoeven te betalen, maar hadden ze hem al in huis gehad.
TvP


Geregistreerd: 23-05-2008
Forum berichten: 1370
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Delft
Geplaatst: Vr 12 sep 2008 13:39
Dat zal best! Maar zoals eerder al aangegeven in dit topic. Als Ajax, Sulejmani eerder had gehaald, had hij zich nog nooit zover ontwikkeld. Denk ik. Bij Heerenveen heeft hij vrijwel altijd in de basis gestaan. Dat had hem bij Ajax niet gelukt.
Toch had Ajax wel iets minder kunnen betalen voor Sulejmani, maar Heerenveen heeft het gewoon erg goed aangepakt.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Vr 12 sep 2008 14:28
Leuk dat je zoveel jeugdwedstrijden bekijkt, Koen. Welke toernooien bezoek je meestal?

Citaat:
Ik hou mijn hart vast mbt Sulejmani.

1. Hij is volgens mij niet helemaal fit. Zal uiteindelijk wel een operatie moeten ondergaan. Ik hoop dat ik ongelijk krijg.
2. Er is een druk van een gigantische transfersom.
3. Verder denk ik dat hij wat overschat wordt vanwege 1 goede wedstrijd tegen een Ajax verdediging die ook moeite heeft met een Jermain lens.

Ik heb hem weinig zien spelen. Ik durf dus geen waardeoordeel te geven. Ik denk echter dat hij veel te danken heeft aan 1 goede wedstrijd tegen ajax.

Verder opvallend in een stuk dat eerder in deze topic geplaatst is dat Mhren hem al als supertalent had gescout op een leeftijd van 15 jaar. Dan heeft MvG toch helemaal niet Sulejmani op 1 kort bandje afgewezen. Hij heeft gewoon wederom niet naar zijn scouts geluisterd.


Een TD gaat natuurlijk ook niet blind af op de mening van de scouts. Als het enige 'bewijsmateriaal' inderdaad een bandje van 15 minuten was, dan is het vrij logisch dat Van Geel niet achter Sulejmani aan is gegaan. Ik weet echter niet hoe het is gegaan. Het kan ook dat Van Geel gewoon niet de tijd heeft genomen om zo'n 5 volledige wedstrijden van Sulejmani erbij te pakken.

Sulejmani is heus niet aangetrokken op basis van die ene goede wedstrijd. Ajax had al ver voor Heerenveen-Ajax interesse. Zo rond de tijd dat de naam van Cvitanich werd genoemd is mij de naam van Sulejmani ook genoemd.

Fitheid, dat is het enige waar ik me zorgen om kan maken. Wat kwaliteiten betreft is Sulejmani een sure thing.
Bart


Geregistreerd: 30-04-2008
Forum berichten: 4810
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 13 sep 2008 07:29
Citaat:
Sulejmani kijkt uit naar Klassieker
Door NIK KOK

AMSTERDAM - Een beetje moe was Miralem Sulejmani (19) gisteren wel na de training. Nog steeds heeft de goedlachse Servir voor iedereen die hem aanspreekt een knipoog klaar, maar geconfronteerd met de week die achter hem ligt en de drukke zeven dagen die hem wachten, wrijft hij nog maar een keer zijn ogen uit.

Miralem Sulejmani tijdens de training van Ajax vrijdag. FOTO UP/TOUSSAINT KLUITERS
Zijn week? Afgelopen zondag speelde hij in Belgrado mee met Jong Servi tegen leeftijdgenoten uit Hongarije (8-0 winst, 2 benutte strafschoppen van Sulejmani).

Drie dagen later voetbalde hij in Parijs met het grote Servi tegen het Frankrijk van Thierry Henry in het kader van de kwalificatie voor het WK 2010 (2-1 verlies). Beide keren op de vertrouwde linksbuitenplaats. ,,We spelen bij Servi vergelijkbaar als we bij Ajax doen.

Tijd om daar van bij te komen is er niet voor Ajax miljoenenaankoop. Morgen wacht de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Roda JC, waarna hij met Ajax naar zijn geliefde Belgrado terugkeert voor het UEFA Cup-duel met zijn landgenoten van FK Borac.

Zijn vaderland had zijn specifieke kwaliteiten vorige week hard nodig. Jong Servi moest van Jong Hongarije winnen om zich te plaatsen voor het EK voor spelers onder de 21 jaar. En dus werd een beroep gedaan op het grootste talent van het land, terwijl de aanvaller al lang rijp genoeg is om mee te doen met de grote jongens. ,,Als mijn land mij nodig heeft en ik ben fit dan wil ik mij daarvoor helemaal geven.

De wedstrijd erna tegen Frankrijk in het Stade de France was vooral leerzaam, vond hij. ,,In bepaalde gedeeltes van de wedstrijd waren wij beter dan zij. Maar als je tegen Frankrijk speelt, weet je dat je kunt verliezen.

Wordt er roofbouw gepleegd op Sulejmani? De Servir begon bij Ajax met een forse conditionele achterstand, als gevolg van de operatie die hij had ondergaan aan zijn knie. De pondjes die hem op de eerste training van het seizoen aan waren te zien, leken er gisteren op de training in de Amsterdam Arena wel weer afgetraind.

Zelf is Sulejmani volledig overtuigd van zijn fitheid: ,,Ik kan een druk schema als dit aan, ik ben nu weer volledig fit.

Morgen dan de eerste thuiswedstrijd van het seizoen - we moeten winnen voor de supporters - en daarna terug naar Belgrado. In de stad waar hij tot zijn zeventiende woonde, speelt hij donderdag zijn eerste Europa Cup-wedstrijd voor Ajax. En nog pikanter, het stadion van de club waarvan hij al zijn hele leven supporter is, vormt het decor. FK Borac wijkt voor het duel uit naar het stadion van Partizan Belgrado, omdat in eigen huis de benodigde faciliteiten ontbreken.

,,Ik vind het speciaal om met Ajax in Belgrado te spelen. De stad zal altijd een plek in hart hebben, ik ken het op mijn duimpje. Net als het stadion. Ik ben mijn hele leven al een Partizan-fan. Het is voor mij in ieder geval goed dat we niet in het stadion van Rode Ster Belgrado spelen. Dat ligt ernaast, maar dat is van de grote rivaal. Ik hoop dat het Partizan-stadion helemaal vol zit. Ik reken op zon 20.000 toeschouwers. Ze weten allemaal dat ik uit Belgrado kom maar ik hoop niet dat ze zullen fluiten.

Van tegenstander Borac weet Sulejmani dat ze typisch Servisch voetballen. ,,Ze zijn defensief sterk en ze hebben een goede counter. Ik kon Van Basten niet erg helpen met het verstrekken van informatie over de club, want ik ben al een tijdje weg uit Servi. Ik volg de competitie vanuit Nederland niet op de voet. Wat ik wel weet, is dat er in mijn land uit wordt gekeken naar de wedstrijd. Volgens de kranten is Ajax nog steeds n van de grootste clubs van Europa. Borac moet de eer van het Servische voetbal hoog houden, want samen met Partizan zijn ze nog de enige club die actief is in Europa.

Voor uitschakeling hoeft Ajax zich geen zorgen te maken, volgens Sulejmani. ,,Het niveau van Borac? Ik schat in dat ze even sterk zijn als Heracles.

Marco van Basten wil niet verder kijken dan Roda JC, maar bij Sulejmani gaan de ogen pas echt twinkelen als hij praat over de wedstrijd van volgend weekeinde tegen Feyenoord. ,,Gertjan, zegt Sulejmani, doelend op de trainer onder wie hij vorig jaar bij Heerenveen excelleerde. Gertjan Verbeek coacht nu de aartsrivaal. ,,Ik weet dat die wedstrijd beladen is. Vooral voor de supporters. Het is als Partizan tegen Rode Ster. Ik verheug me op deze drukke week met een mooie afsluiting.


Sportwereld.nl
AFCA82


Geregistreerd: 15-09-2008
Forum berichten: 363
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 sep 2008 10:36
Mooie speler die Sulejmani, beetje Gronkjaer ofniet??
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 sep 2008 11:05
Nee, Sulejmani is nu al klassen beter dan Gronkjaer in zijn hoogtijdagen.
Sulejmani is veel balvaster en zijn techniek op de vierkante meter is veel beter.

Welkom trouwens, AFCA82! <img src='smilies/343.gif' />
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 sep 2008 11:36
Z'n traptechniek is ook prachtig. Hoe vonden twijfelaars als Jobo hem gisteren spelen?

Ik vond Sulejmani gisteren regelmatig gevaarlijk toen hij opdook aan de zijkanten. Hij genoot zichtaar van de vrijheid die hij van Van Basten en Sarpong kreeg. Of hij als echte 10 kan fungeren betwijfel ik.
Scio


Geregistreerd: 02-01-2008
Forum berichten: 1939
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 sep 2008 11:37
http://ajax1.nl/?q=node/2393

Nagenieten <img src='smilies/icon_cool.gif' />
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 sep 2008 11:43
Wel leuk dat we iemand hebben die een goede corner kan nemen.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 sep 2008 12:04
Hij is echt goed, h. <img src='smilies/343.gif' />

Opvallend trouwens hoe hij nu al wordt omarmd door het publiek. Dat zie je niet vaak bij Ajax. Alleen blessures kunnen die jongen stoppen.
AFCA82


Geregistreerd: 15-09-2008
Forum berichten: 363
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 sep 2008 12:24
Ik vind hem ook echt goed, hele goede aankoop!!!
TvP


Geregistreerd: 23-05-2008
Forum berichten: 1370
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Delft
Geplaatst: Ma 15 sep 2008 12:33
Ik snap wel dat Sulejmani nu al omarmd wordt door het publiek. Hij is een erg goede voetballer, bovendien heeft hij een uitstraling en altijd een lach op zijn gezicht. En ik denk dat elke Ajax-supporter ook vurig hoopt, dat Sulejmani het gaat maken bij Ajax. 16 miljoen is toch heel veel geld. En het zou zonde zijn als hij niet slaagt bij Ajax.
AFCA82


Geregistreerd: 15-09-2008
Forum berichten: 363
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 sep 2008 12:45
Het heeft er in ieder geval alle schijn van dat het een topspeler in wording gaat worden., goede voorzet en doelgericht...
TvP


Geregistreerd: 23-05-2008
Forum berichten: 1370
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: Delft
Geplaatst: Ma 15 sep 2008 14:11
Citaat:
Het heeft er in ieder geval alle schijn van dat het een topspeler in wording gaat worden., goede voorzet en doelgericht...
Dat is hij al hoor <img src='smilies/icon_wink.gif' />
Maar zoals Thomas al zei, kan een blessure nog roet in het eten gooien. Maar ik denk ook dat het positivisme tegen kan gaan werken. Je wordt er wat makkelijker van. De drang om te presteren, kan onbewust, minder worden. Sarpong zal door alle kritiek, geen moment kunnen verslappen bijvoorbeeld. Micky mag wat fout doen, en dat kan tegen gaan werken.
Maar daar gaan we maar niet van uit!
AFCA82


Geregistreerd: 15-09-2008
Forum berichten: 363
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 sep 2008 15:14
Maar goed een aanvaller mag fouten maken een middenvelder bijna niet en een verdediger helemaal niet en laten we over een keeper maar zwijgen.
Laat hem maar lekker zijn wedstrijdjes voetballen en fit zijn en dan kunnen we nog veel plezier aan hem beleven.
Wat vinden jullie van de vergelijking met gronkjaer?
El Chcharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 15 sep 2008 15:23
Citaat:
Maar goed een aanvaller mag fouten maken een middenvelder bijna niet en een verdediger helemaal niet en laten we over een keeper maar zwijgen.
Laat hem maar lekker zijn wedstrijdjes voetballen en fit zijn en dan kunnen we nog veel plezier aan hem beleven.
Wat vinden jullie van de vergelijking met gronkjaer?


Gek, want hij heeft veel meer kwaliteiten en toekomstperspectief dan Jesper Gronkjaer.
+ Nieuw bericht <<<   <   2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9  |  10   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.005.746 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Ajax: Seizoen 2011/12 » De Spelers » Miralem Sulejmani
Ga
Zoeken: