Forum
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Spaans voetbal
Ga
Zoeken:

Onderwerp: Spaans voetbal
Maker: LucasBekeken: 38871
Status: InactiefBerichten: 709
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Auteur Bericht
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 24-10-2007
Forum berichten: 4200
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Za 3 mei 2008 17:43
Citaat:
Getafe-preses ziet Laudrup als opvolger Rijkaard
03/05/2008 11:20

Frank Rijkaard en Barcelona zijn (nog) niet uit elkaar. Getafe-voorzitter Angelo Torres ziet echter met lede ogen 'zijn' Michael Laudrup naar Camp Nou verhuizen.

'Het is zonde dat hij ons gaat verlaten', vertelde Torres in Marca. 'We hebben nu de drie grote clubs - Valencia, Real Madrid en Barcelona - aan een trainer geholpen. We zullen de volgende wel kwijtraken aan nummer vier Atlético Madrid.'

De laatste twee trainers verlieten Getafe voor een dienstverband bij respectievelijk Valencia (Quique Sanchez Flores) en Real Madrid (Bernd Schuster). Laudrup, die als speler Camp Nou aandeed, zou met de veronderstelde overgang naar Barcelona nummer drie in de rij worden.

Ondanks alle speculaties en geruchten hebben Barcelona en Rijkaard een voortijdig afscheid tegengesproken. De oud-international heeft nog een contract in Camp Nou tot medio 2009.


www.vi.nl
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 5 mei 2008 10:17
Citaat:
Real Madrid bloeit dankzij ouwe en nieuwe spruiten
04/05/2008 23:30

Real Madrid heeft de 31ste landstitel te pakken. De recordkampioen vergrootte daarmee het verschil met Barcelona tot dertien. Nummer drie op de ranglijst met de meeste landstitels, Atlético Madrid, staat op negen.

De heerschappij was dit seizoen groot. De Koninklijke was in alle opzichten machtig. De cijfers onderschrijven dat. Vanaf dag één stond Real Madrid bovenaan. De ploeg van coach Bernd Schuster maakte de meeste doelpunten (73) van alle twintig clubs en kreeg er de minste (31) tegen. Fysiek zat het eveneens goed getuige de 35 doelpunten die Madrid maakte in het laatste half uur.


Opvallend was dat de dertigjarige Raúl na drie mindere seizoenen zijn brille hervond. Het clubicoon zwoegde niet langer tussen het legioen supersterren, maar scoorde, gaf aan en was bepalend. Het was zeven jaar geleden dat Raúl er meer maakte dan de zeventien competitietreffers waar hij nu op staat.

De nieuwe bloeiperiode van Raúl gaat niet toevallig samen met de entree van Wesley Sneijder. Na een enkele training had de ex-Ajacied al in de gaten het goed te kunnen vinden met de aanvoerder. Een enkele blik was voldoende om elkaar te begrijpen.

Sneijder had sowieso weinig moeite zich aan te passen aan zijn nieuwe werkgever. De start van de Utrechter was formidabel. Na drie duels in de Primera División stond de tweebenige spelmaker al op vier doelpunten. Links, rechts, rollende ballen of dode spelmomenten, alles lukte.

Kenmerkend voor de waarde van Sneijder voor de ploeg, was de periode waarin de Nederlandse international ontbrak met een ribblessure. Van de zes wedstrijden verloor Real er vier, waaronder twee in de Champions League tegen AS Roma, wat het einde in Europa betekende.

De sportieve dip van Real Madrid duurde langer. Van februari tot eind maart verloren Los Merengues vijf van de acht competitieduels. De matige serie werd de koploper niet noodlottig. Concurrenten als Barcelona en Villarreal profiteerden maar mondjesmaat en deden het met de finish in zicht een stuk slechter.

De tweede landstitel op rij vormt een stevige basis om op voort te borduren. Schusters Real Madrid oogt speelser dan onder realist Fabio Capello, heeft een gezonde mix van jonge en ervaren spelers en lijdt niet onder interne strubbelingen. Het is aan de concurrentie om komend seizoen met een antwoord te komen.


VI.nl
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 7 mei 2008 20:46
Vanavond Real Madrid - F.C Barcelona om 10 uur.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 7 mei 2008 21:28
Real Madrid verlengt het kampioensfeestje van de supporters met nog een paar dagen. Na twintig minuten al 2-0 via Raul en Robben. Niet dat er nog twijfels over hoefden te bestaan, maar exit Rijkaard dus.
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 8 mei 2008 01:07
4-1 voor Real, wat een afslachting.

Ik durf nu ook te stellen dat Barcelona volgend jaar een nieuwe trainer heeft. Er is geen vreugde meer in dat team en Rijkaard heeft ook geen ideeen meer. De hele wedstrijd maar 1 keer van ze bank af geweest, in de 80ste minuuut!

Madrid speelde trouwens heel erg goed en alles liep lekker vlot en ze werken ook nog hard. Niet echte uitblinkers, maar als collectief zeer sterk.

Barcelona nergens te bekennen. Alleen Mesi deed nog iets, maar daar bleef het bij. Henrey heb ik nog nooit zo slecht zien voetballen. Elke bal verloor hij. Erg jammer voor die jongen, maar bij Barcelona past hij echt niet.

Ik ben benieuwd wat Barcelona op de tranfermarkt gaat doen. <img src='smilies/icon_razz.gif' />epsi:
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 8 mei 2008 01:30
Ik vind Real Madrid eerlijk gezegd ook niet al te enerverend, maar het is overduidelijk een ploeg die meer in balans is dan Barcelona.

Dat van Henry is inderdaad een triest verhaal, maar die jongen was natuurlijk aan het begin van het seizoen al zwaar overbodig. In alle eerlijkheid verwacht ik een grote schoonmaak bij Barcelona, komende zomer. Ronaldinho, Eto'o, Henry en Deco gaan volgens mij weg.

Verder nog wat zout in de wonden voor Barcelona:

Citaat:
Erehaag zout in wonden Barça

Door MAARTEN WIJFFELS

MADRID - Om 21.56 uur is Carles Puyol de eerste die zich bij de zijlijn opstelt in een rij van ongelukkigen. Terwijl de spelers van Real Madrid juichend langskomen en 90.000 fans op de tribunes uit hun dak gaan, ondergaan elf voetballers van FC Barcelona een kortstondige mentale geseling.

Zoals gebruikelijk is in Spanje, moeten ze de kampioen vanavond eren bij diens eerste duel na het behalen van de titel.

De Pasillo al Campéon is een van de oudste tradities in de Spaanse sportwereld. Deze erehaag in een uitverkocht Bernabéu doet pijn, heeft Barça-coach Frank Rijkaard in de aanloop al toegegeven. Maar het kan altijd nóg pijnlijker.

Terwijl de basisspelers Robben en Sneijder langs Messi, Xavi en Henry lopen, gaan de gedachten terug naar 1 mei 1988. Toen eerden de spelers van Barcelona die van Real eveneens, maar dan in het eigen Camp Nou. In het rijtje toen stond huidig Real-coach Bernd Schuster te schuimbekken naast Gary Lineker, Andoni Zubizarreta en de clubiconen José Ramon Alexanko en Migueli. Laatstgenoemde onderging de vernedering in één van de laatste van zijn 548 officiële wedstrijden voor Barcelona, nog altijd een clubrecord.

En de geschiedenis herhaalt zich dit jaar op nog een andere manier. In 1988 vormde de erehaag letterlijk de ultieme plaag voor Barcelona's trainer Luis Aragonés. Die moest na een teleurstellend seizoen wijken en op 4 mei werd Johan Cruijff aangesteld als zijn opvolger. Twintig jaar later zal Barça-president Laporta vandaag officieel bekendmaken dat Rijkaard na vijf tropenjaren zijn post in Camp Nou verlaat. De nieuwe man wordt Josep Guardiola.

Voor zijn laatste Real – Barcelona heeft Rijkaard nog één keer over zijn hart gestreken. Hij heeft de roep van pers en publiek weerstaan om Samuel Eto'o en Deco te verplichten alsnog mee te doen aan de erehaag. De twee sterspelers pakten afgelopen weekeinde bewust hun vijfde gele kaart van het seizoen. Een automatische schorsing houdt hen nu weg uit het feestvierende Bernabéu.

Met Eto'o, ex-speler van Real, had het volk hier speciaal willen afrekenen. Drie jaar terug, bij de eerste Barça-titel onder Rijkaard, was Eto'o de man die bewust de camera's opzocht en brulde: Madrid Cabron, saluda Campéon. Die woorden betekenden zoveel als: Madrid, klootzak, groet de kampioen. Vanavond had de vergelding moeten volgen. Maar Eto'o ontspringt – letterlijk – de dans.


AD.nl
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 8 mei 2008 10:56
Citaat:
Contrato de 'megacrack'
El club azulgrana presentará a Leo una oferta de número 1 del nuevo proyectoYa dijo Txiki que el Barça tenía que "ser justo" con quien se lo merecíaXavier Muñoz

- 08/05/2008 03:00 Leo Messi es el crack intocable del Barça. El argentino es el único 'fantástico' que tiene asegurada su continuidad en el Barça la próxima temporada, toda vez que en torno a su figura se pretende hacer girar un nuevo círculo virtuoso que devuelva al equipo azulgrana a la senda del éxito tras dos temporadas de fracasos.

Tanto es así que, para evitar tentaciones de otros clubs de gran poder económico que ya han dado señales de su ambición respecto al genial canterano, la directiva de Joan Laporta le planteará un nuevo contrato al crack que deje claro que él es, sin ningún género de dudas, el nuevo número uno en el vestuario del Camp Nou.

Ya se mejoró a Iniesta

El delantero de 20 años vestirá de azulgrana por lo menos hasta junio de 2014, en eso no habrá novedades, pero ya dijo el secretario técnico Txiki Begiristain esta misma temporada que querían "ser justos" con aquellos jugadores que se lo ganaran con su rendimiento, en un especie de discriminación positiva. Atendiendo a ese criterio, Andrés Iniesta firmó en enero pasado su ampliación y mejora de contrato, de 2010 a 2014, y pronto le tocará el turno a Messi. Begiristain también aseguró esta misma temporada que "Leo tiene mucho margen de mejora y mucha hambre para ganar títulos tanto con el Barcelona como con Argentina". Incluso en la hora de la derrota, en la semifinal ante el Manchester, quedó muy claro que Messi es uno de los pocos cracks de talla mundial que hay ahora mismo en el panorama futbolístico, y aunque el Barça cayó eliminado en la Champions, él fue netamente mejor que el jugador de moda de esta temporada, el portugués Cristiano Ronaldo. Messi fue también uno de los jugadores a los que se vio más afectados tras la eliminación en Manchester. Y visto como está el patio, aquí ya se valora todo, porque cabrearse por perder no deja de ser un signo de inconformismo que últimamente escasea.

Referente pese a las lesiones

Pese a sufrirdos lesiones durante la actual campaña en el bíceps femoral de la pierna izquierda, que le mantuvieron alejado de los terrenos de juego en dos tandas de mes y medio cada una, Messi ha sido el mejor jugador del equipo, marcando 10 goles en la Liga y 6 en la Copa de Europa.

A partir de la próxima temporada, y dado que hoy por hoy ya no hay por ahí Ronaldinhos ni Zidanes que fichar, la jerarquía en el Barça 2008-2009 empezará por Messi. Desde que ascendió al primer equipo tras llegar al club azulgrana con 13 años procedente de su Argentina natal, Messi ha firmado dos contratos diferentes. El último data de finales de 2005, con una cláusula de rescisión de contrato de 150 millones de euros.

Con buena parte de la plantilla en el mercado siempre que haya una oferta a la altura del jugador pretendido, el Barça procura organizar su reconstrucción con Messi como bandera de enganche. No le asustan las recaídas en las lesiones ya que se cree que, después de su baja más reciente durante el partido de Champions ante el Celtic, que incluso le hizo llorar sobre el campo, Messi ha tomado conciencia de su especial situación física. Tiene que trabajar, vivir y entrenar de la manera que le permita minimizar el riesgo de padecer nuevas lesiones musculares


Bron: El mundo Deportivo

Wat ik al dacht. Messi wordt de grote man, als hij dat niet was.

Citaat:
Dat van Henry is inderdaad een triest verhaal, maar die jongen was natuurlijk aan het begin van het seizoen al zwaar overbodig. In alle eerlijkheid verwacht ik een grote schoonmaak bij Barcelona, komende zomer. Ronaldinho, Eto'o, Henry en Deco gaan volgens mij weg.


Dat denk ik ook Thomas. Het vlammetje is uitgeblazen bij deze mensen bij Barcelona.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 8 mei 2008 12:44
Nog meer opmerkelijk nieuws bij Levante:

Citaat:
Levante geeft uit protest Depor vrije doortocht
08/05/2008 12:30

Deportivo La Coruña heeft de spelers van Levante een hart onder de riem gestoken door een protestactie van de opponent tijdens de wedstrijd niet te gebruiken voor eigen succes.

Het complete elftal van Levante stelde zich in Riazor op rond de middencirkel en bleef daar ook staan na het eerste fluitsignaal. Met deze staking wilden de spelers hun protesten kracht bijzetten over het uitblijven van hun salarissen. Naar verluidt hebben ze nog achttien miljoen euro tegoed.

Deportivo toonde zich solidair met het al gedegradeerde Levante. De Galicische formatie weigerde de vrijgeleide te gebruiken voor een snel doelpunt. Sergio González passeerde de Levante-ploeg wél, maar schoot de bal bewust ver naast het lege doel.

De middenvelder omhelsde na zijn afzwaaier alle spelers van Levante. Na deze steunbetuiging begonnen de ploegen aan het echte duel, dat door Deportivo met 1-0 werd gewonnen. Het bleef niet alleen bij de kortstondige staking. De Levante-spelers droegen bij het opkomen van het veld T-shirts met de opdruk 'oplossen of opstappen, we willen ons geld'.


VI.nl
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Do 8 mei 2008 19:01
Citaat:
Rijkaard weg bij Barcelona
Uitgegeven: 8 mei 2008 19:25
Laatst gewijzigd: 8 mei 2008 19:48

AMSTERDAM
- Frank Rijkaard gaat na dit seizoen weg bij FC Barcelona. Dat maakte voorzitter Joan Laporta donderdag bekend.
ANP

Rijkaard wordt opgevolgd door Josep Guardiola, oud-speler van de Catalanen.

Rijkaard leidde Barcelona naar twee landstitels (2005 en 2006). Hoogtepunt was de winst van de Champions League in 2006. De laatste twee jaar won Barcelona geen prijzen meer. De 45-jarige Rijkaard was sinds 2003 in dienst van de Catalaanse club. Hij had nog een doorlopend contract tot 2009.

Geschiedenis

Het bestuur van Barcelona vergaderde donderdag ruim vier uur over de tegenvallende resultaten dit seizoen en over de positie van Rijkaard. Uiteindelijk besloten de bestuursleden na dit seizoen afscheid te nemen van de Nederlander.

"We waarderen het uitstekende werk en gedrag van Rijkaard", aldus Laporta. "Deze trainer heeft geschiedenis geschreven in Barcelona."

De opvolger van Rijkaard, de Spanjaard Guardiola, speelde tussen 1990 en 2001 voor de Catalaanse trots. In 1992 won hij de Europa Cup 1 met Barcelona.


[color=red">NU[/color">
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 11 mei 2008 23:28
Villarreal plaatst zich dit seizoen overigens direct voor de Champions League. Er is nog een speelronde te gaan, maar met dat verschil in budget 10 punten boven Atlético Madrid en Barcelona eindigen is werkelijk waar geweldig. Godín was het meerendeel van het seizoen overigens basisspeler en speelde 24 wedstrijden in een verdediging die veertig tegendoelpunten incasseerde (0 in de laatste 5 wedstrijden). Wat een koopje is dat toch geweest. Nu met een fitte Gonzalo Rodriguez er weer bij heeft Villarreal een uiterst talentvol duo achterin.

Wat een club, dat Villarreal. Die weten heel goed wat ze doen in Zuid-Amerika. Ajax in voorgaande jaren helaas niet. Zie waar het beide clubs gebracht heeft.
D_skilled


Geregistreerd: 15-11-2007
Forum berichten: 5208
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Zo 11 mei 2008 23:35
Sevilla heeft ook goede zaken in Zuid-Amerika gedaan. Fazio, Mosquera gekaapt voor de neus van Feyenoord, Dani Alves, Adriano, Renato. Geen onaardig lijstje aan namen.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 12 mei 2008 11:53


Ik heb niet de indruk dat dit een leuk bedoelde grap is. Hoe respectloos van die kut Catalanen. Wat een losers. Men herinnert zich zeker niet meer wat voor teringzooi het bij Barcelona was voor de komst van Rijkaard en Laporta. Toen zat er geen landstitel of Champions League in hoor. Ik heb die club toen jaar in jaar uit moeten zien ploeteren met al die 'geweldige' Catalanen als Sergi, Gerard, Dani, Gabri, Fernando Navarro, Roger, Òscar García Arnau en buitenlanders als Reiziger, Dutruel, Christanval, Coco en Rochemback.

Je zou voor die mensen de club even een langzame dood toewensen. <img src='smilies/icon_evil.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 12 mei 2008 15:36
Wat bedoelen ze daarmee, Thomas?
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 12 mei 2008 15:48
Ik weet het niet precies, maar het komt in ieder geval niet erg positief over. Misschien dat Ajaxspanje het weet?
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 12 mei 2008 18:26
Citaat:
Ik weet het niet precies, maar het komt in ieder geval niet erg positief over. Misschien dat Ajaxspanje het weet?


Ik weet het ook niet en vroeg het me ook af, maar ook ik heb het gevoel dat het niet als eerbetuiging is. YOU NEVER SMOKE ALONE???

Het kan ook zijn dat ze YOU NEVER WALK ALONE bedoelen, maar de kans acht ik zeer klein.

Ik zal het ff checken wat ze hiermee bedoelen....
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 12 mei 2008 18:28
Rijkaard is wel een roker, he.
Leonel


Geregistreerd: 18-12-2007
Forum berichten: 2494
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 12 mei 2008 18:31
Het is eigenlijk behoorlijk grappig,


Blijkbaar denken de mensen in het Nou Camp dat Rijkaard een blower is, omdat hij altijd na de wedstrijd tijdens de persconferentie kleine rode ogen heeft.

Het is gewoon grappig

Thomas en ik dachten dat het anders was, maar ik vind het wel grappig. Waarschijnlijk zelf blowers <img src='smilies/lol.gif' />
Anoniem
Gedeactiveerd


Geregistreerd: 18-08-2007
Forum berichten: 22238
Nieuws reacties: 1
Woonplaats: -
Geplaatst: Ma 12 mei 2008 18:39
Ik steek er eentje op voor Frenkie! You never :Fatjoint: alone, Frank! Kom terug naar AJAX!
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 27 mei 2008 13:17
Citaat:
Barcelona haalt Piqué weer op bij Man United
27/05/2008 13:22

Barcelona en Manchester United zijn het eens geworden over de transfer van Gerard Piqué. Dinsdagmiddag zal de verdediger zijn handtekening zetten onder een vierjarig contract bij de Blaugranas, die een afkoopsom van vijftig miljoen euro in zijn verbintenis opnamen.

Piqué keert terug bij Barcelona, hij doorliep immers de jeugdopleiding van de Catalaanse club. De inmiddels 21-jarige centrale verdediger vertrok in de zomer van 2004 met veel rumoer bij Barça, nadat Manchester United hem had ingelijfd.

Bij de Engelse club heeft Piqué het nog niet kunnen waarmaken. Hij kwam in totaal dertien competitieduels in actie namens The Mancunians, waarvan negen in de afgelopen competitie. Vorig seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Real Zaragoza.


VI.nl

Opmerkelijk. Ik vond hem in dat seizoen bij Real Zaragoza behoorlijk overtuigend.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Wo 4 jun 2008 21:33
En Barcelona heeft de derde nieuwe speler alweer binnen:

Citaat:
Barcelona betaalt veel voor Uruguayaan Cáceres
04/06/2008 20:42

Barcelona heeft er een verdediger bij. De Catalanen weekten Martín Cáceres los bij Villarreal, dat 16,5 miljoen euro vangt voor de twintigjarige Uruguayaan. Cáceres tekent voor vier jaar.

Cáceres kwam een jaar geleden naar Europa en werd door Villarreal direct, dat twee miljoen euro voor hem betaalde, gestald bij Recreativo om er ervaring op te doen.

De jonge verdediger deed dat zo goed dat Barcelona hem opmerkte en een jaar na zijn entree in Spanje voor 14,5 miljoen meer inlijfde.


VI.nl

En dat zonder ooit een duel voor Villarreal te hebben gespeeld. Barcelona gaat naast van een aantal supersterren ook achterin afscheid nemen van wat jongens, gezien het strikken van twee jonge centrale verdedigers.
Eto'o


Geregistreerd: 25-08-2007
Forum berichten: 11824
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 jun 2008 16:05
Citaat:
Guardiola zonder Deco, Ronaldinho en Eto'o verder
17/06/2008 14:33

Josep Guardiola is officieel gepresenteerd als de nieuwe coach van Barcelona. De voormalige spelmaker kondigde de verwachte grote schoonmaak aan.

'We zijn bezig een selectie zonder Samuel Eto'o, Deco en Ronaldinho samen te stellen', bevestigde Pep voor het eerst de geruchten die al zo lang rondwaren. 'Tot die conclusie kwam ik na hun rendement te hebben geanalyseerd in de jaren dat ze bij Barcelona zitten.'

De clubleiding staat achter de breuk met de drie vedetten. Technisch directeur Txiki Begiristain vindt eveneens dat hun tijd voorbij is. 'Dit is het beste voor de ploeg', aldus Begiristain.

Guardiola realiseert zich dat hij bij zijn eerste baan als hoofdtrainer onder grote druk zal komen te staan. 'Er rust een zware verantwoordelijkheid op mij. Ik voel dat ik niet mag falen. We zullen keihard aan de slag moeten vanaf het eerste moment.'

Barcelona pakte de afgelopen twee seizoenen onder Frank Rijkaard geen enkele prijs meer. Bovendien leek de chemie binnen de spelersgroep verdwenen. Sterren als Ronaldinho, Eto'o en Deco waren veel geblesseerd en kwamen vaak in het nieuws met schandalen buiten het veld.


VI.nl
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 jun 2008 16:08
Benieuwd of Barca dit kan opvangen. Wat mij betreft is Eto'o de beste spits ter wereld en Deco één van de beste halfspelers.
Riejuh


Geregistreerd: 03-06-2008
Forum berichten: 7454
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: IJzendijke
Geplaatst: Di 17 jun 2008 16:10
Citaat:
Benieuwd of Barca dit kan opvangen. Wat mij betreft is Eto'o de beste spits ter wereld en Deco één van de beste halfspelers.


Beste spits is Eto'o niet. Ik vind Zlatan, Drogba en ook Van Nistelrooy beter. Barca wil toch Trezequet halen (minder blessuregevoelig) en volgens mij hebben ze er ook vertrouwen in dat Henry toch zijn Arsenal niveau gaat halen.
Bertje


Geregistreerd: 21-08-2007
Forum berichten: 9427
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 jun 2008 16:15
Als pure spits kent (een fitte) Eto'o zijn gelijke niet, wat mij betreft. Ibrahimovic en Drogba zijn niet even koel voor het doel als Eto'o en Van Nistelrooy mist de souplesse en explosiviteit van Eto'o.
El Chícharito


Geregistreerd: 14-11-2007
Forum berichten: 3036
Nieuws reacties: 0
Woonplaats: -
Geplaatst: Di 17 jun 2008 16:57
Eto'o is juist niet koel voor de goal als je het mij vraagt. Alles maar met die wreef en nooit eens koel, hard hard hard. Doe mij maar Torres of Drogba, vele malen sterker.
+ Nieuw bericht <<<   <   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |  8  |  9   >   >>> + Nieuw onderwerp
Actieve onderwerpen Wie is er online? Actieve leden
Actieve onderwerpen: 0 Leden online: 0 Actieve leden: 1.885
Berichten: 213.629 Onderwerpen: 2.459 Nieuwste lid: BobbiScapy
Jouw berichten: inloggen | registreren Onderwerpen bekeken: 18.002.472 Forums: 45
= actief onderwerp = inactief onderwerp  
Forumoverzicht » Buitenlandse competities & andere sporten » Europa » Spaans voetbal
Ga
Zoeken: